LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Jens©

Genre: Homo

Dato: 20.03.2011


Mandesex på brugsens toilet

Den dag jeg mødte Jørgen

Jeg havde længe været på jagt efter en veludrustet fyr. Så endelig en dag fandt jeg et site, hvor mænd søger mænd, hovedsageligt til sex.
Jeg fik en aftale en med fyr, som vi kan kalde Jørgen. Jørgen var fra Randers området.

Vi skulle mødes i den lokale Brugs, der var et toilet lige ved indgangen, hvor vi kunne dyrke sex. Jeg havde været spændt i flere dage op til mødet, for i Jørgens profil stod der, at han havde en pik på 25 cm og 15 cm i omkreds, og var efter målebåndet en ret kraftig pik.

Vi kom ind på toilettet, hvor der kun var et toilet og en håndvask. Jørgen stillede sig med ryggen op af håndvasken og lynede ned, og hold da op en pik der nærmest faldt ud, den var vel ca. 20 cm lang i halvstiv tilstand. Jeg tog den straks i munden og begyndte at sutte på det dejlige store pikhoved i munden, den blev ret hurtigt rigtig hård og voksede yderligere under min behandling, jeg blev mere og mere ivrig af at sutte den store dejlige pik, så jeg prøvede at se hvor langt ind jeg kunne tage den i munden. Da jeg rigtig pressede på forsvandt den helt ned i halsen, så kun hans store nosser stak udenfor, det var en vidunderlig oplevelse at mærke en lang pik helt nede i halsen, og efter Jørgens ansigtsudtryk, så kunne kan også godt li’ det. Det gjorde lidt ondt i halsen bagefter, men hold da kæft hvor var det frækt, jeg tror jeg suttede hans pik i 15 min. skulle jo også passe på at han ikke kom for tidligt, ville jo også gerne kneppes af den lange tykke pik.

Efter jeg havde suttet ham, begyndte han at lege med mit lille røvhul, så det var klargjort til at modtage den store tykke pik. Han tog et kondom op af lommen og rullede det på den lange tykke pik, der bestemt ikke var blevet mindre af min sutte tur, så kørte han den lidt rundt om hullet. Det var dejligt at tænke på, at jeg nu rigtig skulle kneppes af en kæmpe pik. Han kørte den forsigtigt ind de første fem centimeter, så da min lille røv havde vænnet sig til størrelsen, kørte han den helt i bund, det var en fantastisk oplevelse at rigtig blive bundkneppet, kunne mærke den helt oppe i maven. Jeg lå hen over toilettet, da han rigtig kneppede mig hårdt, jeg tror han holdt den gående i 20 min. så min røv var helt følelsesløs efter den behandling.

Da han var ved at få udløsning, bad jeg ham om at trække sig ud, for jeg ville også smage hans sperm så han tog kondomet af og kom i nogle lange sprøjt ned i halsen på mig, det smagte lidt salt, men det var en dejligt afslutning på vores første møde, og vi aftalte, at vi snart skulle ses igen.

Jeg var lidt øm i røven, da jeg kørte hjemad i bilen, men hold da kæft hvor var det godt.

Tak Jørgen for en kanon oplevelse

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER