LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Jens©

Genre: Homo

Dato: 27.03.2011


Min første sorte pik

Jeg er 46 år gammel og er gift men syntes det er frækt med lidt mandesex ind imellem. Jeg bor ved Lillebæltsbroen og ta'r af og til en tur til København.

Det gjorde jeg også denne dag i februar i år, jeg var rigtig godt pikliderlig hele vejen til København, for jeg havde nemlig en aftale med en fræk sort fyr fra København, der var udrustet med den tykkeste knudrede pik, jeg nogensinde har set.
Men et eller andet gik galt med vores aftale, så den historie kommer jeg tilbage til senere i en ny novelle.

Jeg var som sagt godt liderlig den dag, og da vores aftale ikke blev til noget, gik jeg ind i en kiosk for at købe et Ekstra Blad, hvor jeg fandt en annonce med en veludrustet sort fyr fra Valby området. Efter nogen søgen fandt jeg frem til adressen, og han lukkede mig ind.

Inde i lejligheden mødte jeg en sort fyr på omkring 28 år iklædt en habitjakke og med et håndklæde om lænden. Han sagde, "Hej er du liderlig efter en stor sort pik," og hvis der var noget jeg var, så var det liderlig efter at prøve en sort pik.
Jeg betalte ham de 900,- kr. han kostede, og jeg fik besked på at tage mit tøj af, medens han gik på toilettet og gjorde sig klar. Jeg lå på ryggen på sengen, da han kom tilbage, hvorefter han smed jakken og håndklædet og præsenterede en temmelig stor sort pik, der var omskåret, så derfor var det store pikhoved helt blottet.
Han kom hen til sengen og kravlede op, så hans store sorte pik hang faretruende foran mit ansigt. Jeg begyndte straks at sutte på det store blottede pikhoved, som voksede godt i min varme mund.
Jeg skal da lige love for, at det er sandt, når man siger, at sorte mænd er mere veludrustede end hvide, for det var da den største pik jeg til dato har set, den var både lang og meget tyk, vel omkring de 26-28 cm lang.
Han sagde, - hold da kæft hvor er du go’ til at sutte, det er vist ikke første gang du prøver det. Så kravlede han op og satte sig overskrævs på mit bryst, så jeg rigtig kunne sutte på hans flotte pik. Jeg bad ham om at prøve at kravle om bagved mit hoved så var retningen bedre til at jeg kunne få den dybere ind i munden. Jeg prøvede, om jeg kunne ta’ den ned i halsen, men den var simpelthen for tyk, til at det kunne lade sig gøre, jeg tror det nærmeste jeg kom på at sluge hans pik vel var, at der stak ca. 5 cm udenfor.

Da jeg havde leget med hans pik et godt stykke tid, rejste han sig og fandt et kondom frem, som han satte på sin pik, jeg lå da med røven helt ude ved kanten af sengen, da han begyndte at kneppe mig med et par fingre, så hullet blev åbnet, til den første store sorte pik medens han suttede min pik samtidig. Derefter satte han det store pikhoved hen til hullet, og begyndte at presse sig indenfor lige så langsomt, det var godt nok stramt til den tykke bandit han kom med, men efter noget tid forsvandt den langsomt op i min lille røv, det var dejligt at blive fyldt ud på den måde, og det så også frækt ud med en sort pik i min lille hvide røv. Jeg lå jo på ryggen med benene oppe, så jeg kunne se den forsvinde helt op i maven, og så blev jeg ellers kneppet til den store guldmedalje. Men da det pludselig bankede på døren, trak han sig ud og sagde, det må du undskylde. Lidt efter kom han tilbage med en anden sort ven han har, han spurgte om han måtte være med. Ja, sagde jeg, det må du da gerne. Han tog sit tøj af, og jeg kunne se en lang sort pik komme til syne, den var ikke så tyk, som ham der kneppede mig, men den var mindst lige så lang, så lirkede min sorte fyr sin pik ind i røven igen, medens hans ven kravlede op bag mit hoved og lod sin lange pik forsvinde ned i min mund, det var helt vildt frækt at få en sort pik i både hoved og røv samtidig.
Ham den nye ven, der var kommet til senere, havde som sagt ikke så tyk en pik igen, som den første, så den kunne jeg tage helt ned i halsen.
Hold kæft hvor blev jeg ordnet af de to frække sorte fyre, ham som kneppede mig spillede min pik medens han bollede min røv, til jeg til sidst sprøjtede helt op under min egen hage, derefter kom ham, som jeg havde i munden, med et brag af en udløsning, lige ned i munden på mig, den anden kneppede videre, hvorefter han sprøjtede sin varme sperm op af maven på mig. 

Det var den fedeste oplevelse, jeg nogensinde har haft med mænd, så jeg kunne, efter jeg var blevet vasket ren for sperm, køre hjem med en utrolig oplevelse og en dejlig fornemmelse af at være nykneppet, som jeg aldrig var blevet før. 

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER