LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Jørgen©

Genre: Familie

Dato: 24.12.2017


Min generte søn

Hvad er det jeg gør, her ligger jeg under min søn, min dreng, hvad er det jeg lader ham gøre, jeg tænker og spørger mig selv, mens han ligger imellem mine lår og støder hans pik ind og ud af min kusse, det hul han kom ud af for 29 år siden, han knepper mig som en lille uerfaren skoledreng, men det er han jo faktisk første gang, hans pik er inde i en kvinde.

Jeg ligger her på sofaen med min nederdel og underkjole oppe om livet, og mine lyserøde bukser ligger nede på gulvet. Jeg ligger med lukkede øjne og prøver på at tænke over, hvad det her skal føre til, mens Jørgen puster og stønner ’åh mor,’ og i det samme sprøjter hans pik og bliver blød, han nåede vist en 7-8 stød inde i mig, men ok det var jo også første gang for ham.
- Tak mor, sagde han og rejste sig op og gik ud på badeværelset.

Det er i dag fredag og min 50 års fødselsdag, den blev fejret på kontoret med eftermiddagskaffe og lagkage og et par glas likører, og her til aften har vi fået sendt smørrebrød hjem, som Jørgen og jeg har fået par øl og snapse til, så det er nok derfor, at jeg turde spørge min dreng, (for min dreng det vil han altid være) om han aldrig havde været sammen med en kvinde, det prøvede han på svare uden om på, men så sagde jeg, - Har du aldrig haft din tissemand inde i en pige eller kvinde? Så blev han rød i hovedet og svarede, - Nej aldrig.
- Har du aldrig haft dine fingre inde i en pige?
- Jo, da jeg var 14 år, og da kælede jeg uden på bukserne på en pige, der hed Selma men ikke senere.
Da vi talte om det, lagde jeg mærke til, at hans blik hele tiden undveg mit, men også vendte tilbage til mig, og med et forstod jeg, hvad det var han så på. Det var min nederdel, der var over mine knæ, så han kunne se op under mit skørt, se mine lår og mine lyserøde bukser. Jeg brugte ikke trusser men stadigvæk de gammeldags charmeuse bukser med en lille smule ben i og uden at tænke nærmere over det, spredte jeg benene lidt mere, det kunne jeg se på ham, at det kunne han lide, og jeg syntes også, at jeg kunne se noget der rørte på sig i hans bukser.
- Jørgen, sagde jeg, kan du lide se op under mit skørt, jeg ved, at du sommetider har leget med mine bukser, vil du prøve at mærke på dem, når jeg har dem på, sagde jeg.
- Ja, ja tak mor, sagde han, - må jeg?
Så rejste jeg mig op, lynede min nederdel op og lod den falde ned og løftede min underkjole.
- Se din mors bukser, er de pæne? Kom så min din hånd!
Og nu styrede jeg hans hånd, så han kælede for min klit og ind i min kusse.
- Det er dejligt mor, må jeg også prøve at få mine fingre indenfor i din bukser, mor, og mærke dit dejlige hul?
- Ja, stik dine fingre ind i buksebenet, så du kan få fingrene ind i mors hul.
Det var også dejligt for mig at mærke hans ivrige fingre i min smaskvåde kusse.
- Åh, så skønt, så dejligt.
Jeg var blevet godt liderlig, det var jo også mange år siden, der havde været en pik derinde, så jeg tog en hurtig beslutning.
- Jørgen, vil du gerne prøve at få din pik ind i mors hul og ride din mor? spurgte jeg.
- Åh ja, mor, må jeg åh jeg vil så gerne.
- Ja, men du må love, at du aldrig fortæller det til nogen.
Nu gik det stærkt, først så trak jeg min nederdel og mine bukser af, trak min lyserøde underkjole op om livet og lagde mig ned på sofaen med spredte ben og optrukne knæ, og sagde: - Kom så Jørgen, tag så dine bukser og underbukser af og læg dig ovenpå mor.
Og så hjalp jeg hans pik ind i mig, ind i det hul, han kom ud af for 29 år siden. Det var vidunderligt at få Jørgens dejlige pik ind i min kusse, den gled lige ind i bund, jeg kunne mærke, hvordan mine kussemuskler spændte omkring hans pik, der pumpede ind og ud i kussevæggene men ak, kun 7-8 stød, så sprøjtede han og tømte pikken i mig.
- Åh mor, det var så dejligt, tak mor.
Og hans bløde pik gled nu ud af mig, den aften måtte jeg gøre mig selv færdig.

Om lørdagen sagde han ikke noget før efter frokost. Jeg stod og vaskede op, da kom han lige så forsigtigt og tog omkring mig, hviskede til mig: - Det var så dejligt i går aftes, kan vi ikke gøre det igen en anden dag?
- Jo, svarede jeg, hvornår har du lyst?
- Jeg vil gerne ride dig lige nu, mor, svarede han.
- Jamen, så hjælp mig med opvasken, så går vi ind i min seng bagefter.
Og det gik faktisk hurtigt, og da vi var færdig med opvasken, gav jeg ham et dybt og inderligt kys, samtidig med at jeg lynede hans bukser op og min hånd tog omkring hans dejlige pik, som blev stiv med det samme.
- Kom så, skat, nu skal den ind i mor igen.

Inde i soveværelset klædte vi os af. Jørgen var lidt genert, men da han så mig, kom han over og omfavnede min frodige krop, mine bryster, kussesprækken med de røde hår, og hans pik gik ind imellem mine lår.
- Kom så, Jørgen, sagde jeg og trak ham med ned på sengen, spredte mine ben og trak knæene op og var klar til at modtage hans stive pik, som gled ind i min varme, våde og fedtede kusse. Denne gang var det meget bedre, han gav sig bedre tid, hans pik gled mere roligt ind og ud, åh hvor jeg elskede ham i dette øjeblik, det var så dejligt, og vore munde kyssede hinanden uafbrudt.
Jeg stønnede, ’åh Jørgen åh Jørgen’, og han stønnede, ’åh mor, du har den dejligste kusse, åh mor’, og så sprøjtede hans pik igen dybt inde i hans mors kusse. Jeg kan gudskelov ikke få flere børn.

Om aftenen gik vi ind i min seng og kneppede igen, det var endnu bedre denne gang. Vi vågnede søndag morgen, og vi fik et dejligt morgen knald, så igen over middag efter opvasken og søndag aften. Så skete der ikke noget før fredag aften.

Fredag eftermiddag ringede han til mig på kontoret og sagde, - Mor skal vi ikke have noget dejlig smørrebrød i aften, lige som sidste fredag, så kan jeg tage det med hjem, jeg komme jo lige forbi forretningen på vej.
- Jo, sagde jeg, så får jeg købmanden til komme hjem med en flaske snaps og nogle øl.
- Åh, skal vi hygge os lige som sidste fredag aften, mor, også det vi gjorde bagefter, åh jeg glæder mig allerede.
- Det gør jeg også, svarede jeg.

Efter den weekend forsvandt alt Jørgens generthed, han blev mere fri og selvsikker, og nu kneppede vi cirka hver anden dag, jeg elskede det, og elskede selvfølgelig også ham, og kunne ikke få nok af ham.

En lørdag eftermiddag var min søster Gerda på besøg, og da Jørgen forlod stuen sagde hun: - Agnes, du er blevet meget gladere og dine øjne er mere levende, og Jørgen er også forandret, han er mere selvsikker. Sig mig rider du med ham, ligger han inde i sengen ved dig og knepper dig hver nat, åh det er da bare så skønt for jer, er han god til det, fortæl, fortæl jeg skal nok holde mund.
Og da hun sagde farvel, hviskede hun til Jørgen, der var kommet ind igen, - Giv så din mor den store tur i aften, din kussetyv. Og jeg fik også den store tur den aften, for da han fik trukket mine lyserøde bukser af mig, spredte han mine ben, bøjede sig ned, kyssede min kusse, og hans tunge kom ind i mellem skamlæberne ind hullet og tilbage til min klit, han slikkede og nulrede den med sine læber, det havde jeg aldrig prøvet før, og det havde Jørgen heller ikke, men ih hvor var det vidunderligt, og så kom hans dejlige pik ind i min smaskvåde kusse, og denne gang fik jeg den skønneste orgasme.

Lørdag eftermiddag gjorde vi det igen, men denne gang prøvede jeg også at sutte på hans dejlige stive pik, og den weekend prøvede vi alle mulige måder og stillinger. Men jeg ville helst have ham ovenpå mig, hvor jeg lå på ryggen med spredte ben og knæene oppe eller benene omkring ham og vores munde klistrede sig til hinanden imens hans pik gled ind og ud af min kusse.
Jørgen siger at han aldrig vil forlade mig, og det ønsker jeg heller ikke, for vi har det dejligt.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER