LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: John F©

Genre: Offentligt

Dato: 26.04.2015


Mødet i skoven

De havde aftalt, at mødes på deres hemmelige sted i skoven. Hun glædede sig hele vejen fra arbejdet, og kunne mærke hvordan hun blev mere og mere våd og liderlig, kunne næsten ikke koncentrere sig om vejen, så kun hans pik, tunge og finger der om lidt skulle drive hende til den ene orgasme efter den anden. 

Han var der selvfølgelig, da hun kom, altid til tiden og velforberedt med et tæppe under armen. Mm, hun glædede sig til at flå tøjet af ham.

Der gik heller ikke 2 minutter fra de havde bredt tæppet ud, til de var helt nøgne og hun sad på hans ansigt med sin våde fisse, hun elskede, når han slikkede hende i denne stilling, og han var altid fræk med sine hænder, de blev brugt på den helt rigtige måde, både i fissen og altid en finger i røven. Mmmm, hun elskede, når han stak en finger op i det bagerste hul, det gjorde bare orgasmen ekstra fræk, og hende endnu mere liderlig. Åhhh, jo nu kom hun allerede… åhhh, ja det var bare så godt… ja, søde ja… ja, ja… åhhh det er så godt… Mmm.
Men i dag havde hun en plan, hun ville ride ham, lige så snart hun var kommet.
Hun satte sig længere ned og førte hans stive pik op i sig, det var så vildt, at han blev så stiv bare af at slikke hende, det ophidsede hende rigtig meget. Åh, det var en dejlig følelse at mærke hans stive pik glide op i hendes meget våde fisse, og han var klar og meget liderlig, kunne hun mærke. Han kunne slet ikke lade hende styre tempoet, han huggede sin pik op i hende, hårdt og hurtigt, og hun nød hans ophidselses. Der gik da heller ikke længe, før han fyldt hendes varme fisse med al sin sæd.
Da han var faldet ned, løftede hun sig af og lod deres safter dryppe ned på hans mave. Han bad hende vende sig rundt, så de kom til at ligge i en 69’er, han ville slikke hendes våde fisse og deres fælles safter. Hun gjorde som han sagde, og hun blev straks liderlig igen, han var sgu så fræk, tænk at han ville slikke hende, lige efter han havde fyldt hendes fisse med sin sæd, det var sindssygt frækt.
Hun kunne se den lille sø hun havde efterladt på hans mave, og pludselig for en djævel i hende, hvis han kunne slikke hende nu, så kunne hun vel også smage på deres safter.
Hun førte tungen ned til hans mave og begyndte at slikke safterne op. Hun kunne mærke på hans reaktion, at det var noget, han synes var frækt.
- Mmmmmm, sagde hun, det smager dejligt, og der, foran hende, rejste hans pik sig igen, der sad stadig sæd på den, så hun besluttede sig for at gøre det endnu mere frækt, hun vist ikke, hvor hun pludselig fik de frække ideer fra, måske var det hans tunges arbejde i hendes fisse, der bare gjorde hende så liderlig, så hun tog pikken og lod den forsvinde ind i sin mund, hun kunne høre, at det kom bag på ham, at hun nu også ville være med. Hun mærkede også tydeligt, hvordan hans pik hurtigt blev meget stiv, selv om han lige var kommet, og at hans slikkeri i hendes fisse blev mere intens, hun sukkede dybt, hun kom snart igen, det var for meget frækt på en gang, hun overskred grænser, hun aldrig ville have troet hun kunne finde på, før ham var der aldrig nogen der var kommet i munden på hende, og hun havde aldrig slugt sæd, nu lappede hun det i sig.
Åhhhhh, ja nu kom hun igen, hun kunne slet ikke styre det, han slikkede så dejligt, og hans finger dybt i hendes fisse, åh ja, det var bare så dejligt.
Hun suttede videre på hans pik, også selv om hun var kommet, og der gik heller ikke længe, før han tømte sig i hendes mund, og i dag havde hun besluttede sig for at sluge det hele, så hun lod ikke en dråbe gå til spilde, og han var ikke færdig med at dele safter med hende, for han ville bare kysse hende nu, så han også fik del i sine egne safter i hendes mund.
Han kyssede hende dybt med tungen. Hold da kæft han er fræk, tænkte hun, mens hun kunne mærke at hendes fisse allerede var klar til en tur mere, og det var han ikke sen til at opfatte, hans finger var allerede i gang med at kæle for hendes klit, mens de kyssede videre.
Det tog ham kun et par minutter, så kom hun igen, for vildt og for dejligt.

Nu kunne de ikke mere og faldt om på tæppet og lå og så på skyerne, der drev forbi på himlen.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER