LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Leon59©

Genre: Feriesex (voyeur)

Dato: 23.12.2019


Se med og retur, del 1
Sex på bilturen
Dette afsnit er en fortsættelse af en historie fra 2017 men kan læses uafhængig af tidligere afsnit - læs den HER

Resumé:
Conny og Leon er endt på en campingplads i Aalborg. Vejret er dårligt og på campingpladsens restaurant beslutter de efter nogle genstande at snakke videre med campingfatter i hans privat. Han tilbyder dem penge hvis kan må se dem dyrke sex, hvilket de hurtigt acceptere da deres økonomi er lidt mager. Aftenen ender med at han tilbyder dem flere penge hvis de vil komme igen aftenen efter. Det gør de men nu er det jo ferie og de fortsatte efterfølgende videre på ferie.

Vi var smuttet fra campingpladsen, og videre på vor ferie, men vi kunne alligevel ikke helt glemme den oplevelse vi havde haft. Der var jo 2 ting i den, for det første havde vi jo tjent en hulens masse penge 1100,00 af de gode danske kroner for at lade Ingolf se os kneppe, som vi jo gjorde dagligt. Men også den meget spændende oplevelse at prøve at kneppe når en anden kiggede på os, og vi var enige om, at det var en herlig pervers oplevelse, som vi begge havde nydt.

Mens vi kørte, kommenterede Conny det allerede med, at bare det, at tænke på at vi havde kneppet foran Ingolf, gjorde hende liderlig, og hun uddybede det med, at hun garanteret ville have gjort det igen, hvis vi var blevet på campingpladsen, og så var der jo de dejlige penge, der gjorde vores ferie meget bedre. Jeg spurgte direkte Conny, om hun mente det med, at hun ville mere, hvis vi var blevet på campingpladsen hos Ingolf, og helt frit svarede Conny at hun allerede var liderlig og godt kunne tænke sig at prøve det igen. Og lidt forsigtigt, som for ikke at skuffe mig, sagde Conny også, at hun godt kunne have tænkt sig at mærke Ingolfs hestepik i fissen. Nu blev jeg også opstemt, og ville have Conny til at uddybe det, og resolut fortalte Conny, at hun godt kunne tænke sig at ligge på spisebordet i Ingolf stue, hvor han så skulle spidde hendes lille fisse på den store pik, mens hendes ben lå på hans skuldre, så pikken kunne trænge så langt op som muligt. Det eneste hun nu ville mangle, hvis vi havde gjort det, var tilskuere, for så ville Ingolf jo ikke se på mere.
Jeg kunne se Connys kinder blusse, og vidste at hun var liderlig, og jeg spurgte Conny, om det var begyndt at tænde hende, at andre så på når vi bollede, og straks indrømmede hun, at det lige var det ekstra krydderi der gjorde hele mere vildt. Nu fik jeg en ide, og sagde til Conny ”Hvis du mangler tilskuere, så smid trussen, og spil fisse, mens vi kører, så er der en chance for at nogen kører forbi og ser det”. Den tyggede Conny lige på et øjeblik, så løftede hun røven fra sædet, trak minien op omkring maven og tog trussen af. Nu sad hun med fissen frit fremme for mit blik, og der ville ikke være tvivl om, at hvis der kom en bil forbi, der var blot lidt højere end vores, og de kiggede ind, ville de kunne se Connys glatbarberede fisse. Jeg sagde ”leg med fissen”, og straks førte Conny en finger ned til klitten og gned den ganske blidt, kørte fingeren blidt op og ned i revnen, og selvom jeg kørte kunne jeg ud af øjenkrogen se at fingeren allerede var våd, og der gik ikke mange sekunder, så var en finger inde i fissen, hvor den kørte ind og ud som en lille pik. Nu trak Conny fingeren ud af den våde fisse, rakte over mod mig, og stoppede fingeren ind i min mund, så jeg kunne smage de liflige fissesafter. Da fingeren var ren, smuttede den hurtigt tilbage på klitten, som nu blev gnedet blidt. Connys anden hånd begyndte skiftevis at kramme brysterne, og nu vidste jeg, at hun var liderlig, for nu rejste hun sig lidt i sædet, tog hænderne om på ryggen og løsnede BH-en, og fik den trukket af ved krænge den ud over armene. Så sad Conny kun i en tynd bluse og minien oppe omkring maven med fissen helt synlig. Igen var der en finger på fissen og en hånd legede med et bryst under blusen.
Nu kørte spillet, Conny var meget liderlig kunne jeg se, og hendes finger næsten snoede sig rundt om den spændte kilder, og hun spredte benene så meget hun kunne, og var begyndt at stønne liderligt. Conny så sig rundt omkring på vejen, og jeg kunne se at hun ønskede der var nogle mennesker der kunne se hende, men lige i øjeblikket var vi ret ensomme på vejen, men så kunne jeg se et folkevognsrugbrød i bakspejlet, og jeg sænkede farten en smule, så den sandsynligvis ville overhale os. Jeg fortalte Conny, hvad der skulle ske og sagde ”Hvis du tør så sæt benene op i forruden, spred benene så meget du kan og træk blusen op over dine bryster, så de også kan ses”.
Conny var liderlig og hun føjede mig i mindste detalje, rykkede lidt frem i sædet og placerede benene spredt fra hinanden i forruden, og hev blusen op over sine spændte bryster. Fangede min højre hånd og førte den til sin fisse, og uden at presse det mindste, kunne jeg stikke en finger op i den savlende fisse, hvor jeg kunne lege med kilderen. Conny fangede et bryst med hver hånd og legede med vorterne, mens hun stønnede højere.

Så kom bilen op i bagenden på os, og jeg var ikke i tvivl om at de der sad i bilen ville kunne se Connys ben i forruden, men selvfølgelig ikke hvad der sket på sædet. Der gik ikke lang tid, så lagde vognen an til en overhaling, og så kan det ellers nok være der blev liv i vognen ved siden af os, for den var fyldt med mænd, og pludselig opdagede de, hvad der skete i vores vogn.
Det var heldigt at der ikke var modkørende, for ligeså længe det var muligt lå de bare på siden af os og kiggede vildt jublende ind på Connys næsten helt bare krop, hvor hendes hænder legede med de spændte bryster og min finger der gned koncentreret på klitorissen, og Conny gjorde sig virkelig til, kunne jeg fornemme, for hendes underliv blev løftet op mod min arbejdende finger og hun stønnede vildt. Men så måtte vognen ved siden af os smutte forbi, da der kom modkørende, men nu var der nærmest kaos i bilen foran os, alle skulle se ud af bagruden, for at se på Conny. Nu var Conny virkelig liderlig, for en af hendes hænder kom næsten farende ned mellem benene og skubbede min finger væk, for selv at overtage legen med klitten. Conny næsten voldtog sig selv og nu huggede hendes røv op og ned i sædet, mens hun stønnede vildt, og så kom hun med et klagende støn, og faldt nærmest helt sammen i bilen, mens orgasmen så småt begyndte at forlade hendes krop. Endelig tog Conny sig sammen, tog benene ned fra forruden, lettede popoen en smule og trak minien ned over lårene, så den skjulte fissen, for derefter at trække blusen på plads. Så tog Conny først en finger ind i munden og slikkede den ren, derefter den næste og så videre. Da alle fingre var rene, som var de vasket fangede hun min hånd og så fik mine fingre samme tur. Så kiggede Conny fremad mod folkevognsrugbrødet, vinkede til alle dem, der sad nærmest savlende i bagruden, og til sidst gav hun dem et trutkys, som skulle fortælle dem, at så var forestillingen ovre.

Connys kinder blussede, og hun stønnede en smule og fortalte, at hun stadig var liderlig, og spurgte om vi ikke kunne finde et diskret sted at holde, så jeg kunne kneppe hende, og det ville jo ikke være nogen dårlig ide, for jeg sad med en gevaldig stiv pik i bukserne.
Jeg mente det var en god ide, og begyndte at se efter en diskret parkeringsplads eller lignende, hvor vi kunne nyde hinanden. Mens jeg kørte og så efter et sted at smutte ind, begyndte Conny at bakse med min livrem, som hun endelig fik åbnet, så var det knappen i bukserne og endelig fik hun trukket lynlåsen ned. Conny gravede ned i underbuksen og hev med en del vanskelighed min stive pik ud af bukserne, begyndte straks at onanere den blidt, samtidigt med at hun forsøgte at få nosserne frem, men det var ikke muligt i den stilling, jeg sad i. Længe kørte vi og ledte efter det rigtige sted, og hele tiden sad Conny og onanerede min pik, og jeg måtte fortælle hende at jeg ikke kunne blive ved med at klare det. Pludselig bøjede Conny sig ned over pikken og sugede den langt ind i munden, mens hendes tunge legede med pikhovedet. Det gibbede i mig, dette var jo langt farligere, end det hun lige havde gjort, og jeg fik stønnende fortalt Conny, at hvis hun fortsatte, ville jeg komme, og jeg vidste jo, at hun ikke var meget for at jeg kom i munden på hende. Conny slap lige pikken et splitsekund med munden og sagde dette er et nødstilfælde, og fortsatte derefter sit mundarbejde. Det var altså for meget for mig, jeg kunne mærke spermen samle sig, og så sprøjtede jeg en ladning sæd dybt ned i halsen på Conny, som slugte det uden et kny, sugede de sidste sædrester ud af pikken, slikkede sig om munden og rejste sig op.
Conny kiggede på mig og begyndte at grine, og fortalte at det nok ville være en ide at vi snart fandt det sted, så jeg ikke skulle sidde der i bilen med en pik hængende ud af bukserne og så ville hun altså have pik.

Der gik et stykke tid, så kom vi til en skov, hvor der var en lang parkeringsplads, med ligesom små båse i, vi fandt en hvor bilen nærmest var helt skjult, og vi var helt enige om, at her skulle det foregå, og nu var vi jo allerede klar til at kunne blive afsløret, mens vi dyrkede sex, så hvis der kom nogen forbi, så ville vi være ligeglade.
Både Conny og jeg var ekstremt ophidsede, så allerede da jeg trådte ud af bilen med pikken hængende ud af bukserne, begyndte den helt automatisk at blive stiv, og inden vi mødtes foran motorklappen strittende pikken allerede i fuldt flor lige ud fra kroppen. Der var slet ikke noget forspil, straks trak Conny op i minien og lagde sig ind over den varme motorklap, med røven strittende lige mod mit liderlige blik. Hurtigt lod jeg bukserne falde ned om anklerne, og underbukserne fulgte hurtigt efter, og så stod jeg lige bag røven af Conny. Tog fat i pikken og lod den glide mellem skamlæberne i nogle få strøg, så mærkede jeg at pikken var sovset ind i Connys skedesekreter, og trykkede pikken op i den varme fisse, hvor den gled i til nosserne ramte klitoris. Uden yderligere begyndte jeg at bolle den liderlige fisse, og Conny fulgte med det samme mit tempo, her var ikke meget kærlighed, men kun rå liderlighed, vi ønskede begge bare at kneppe hjernen ud. Jeg lagde hænderne på Connys baller og krammede dem hårdt, mens pikken farede ind og ud af den dunkende fisse, og der gik ikke mange sekunder før vi begge stønnede ud i den danske natur. Vi var fuldstændig opslugte af at stå her og bolle vildt, jeg tror der kunne stå tilskuer lige ved siden af os, uden at vi ville have bemærket det. Hurtigt gik det nærmest over stok og sten, jeg bankede pikken op i Connys våde fisse, og hun stødte imod, hver gang pikken ramte i bund i grotten, der ville ikke gå lang tid inden vi ikke kunne holde vores orgasme tilbage, men det var vist også lige meget, bare det at kneppe var jo målet. Nu stønnede Conny højt og hendes underliv kartede rundt på motorhjelmen mens min stive pik spiddede hendes underliv, og hun kom nærmere og nærmere en stor orgasme, og jeg selv kunne mærke de små hår i nakken begyndte at stritte. Connys fisse klemte hårdere og hårdere omkring pikken, og så kom Conny med et højt klagende støn, og pressede fissen hårdt sammen om min arbejdende pik. Det var for meget for mig, jeg bankede pikken så højt op i fissen som overhovedet muligt, og så sprøjtede jeg fissen fuld af sperm, mens mine ben næsten eksede under mig, og jeg måtte læne mig ind over Conny, for ikke at falde. Jeg kunne mærke Connys fissemuskler lege med pikken, og følte at de blev ved med at trække lidt sperm ud af pikhovedet. Men endelig fik jeg rejst mig og trukket den slimede pik ud af fissen, fik trukket op i bukserne, og hen til døren og ned i handskerummet efter køkkenruller, så jeg lige kunne tørre pikken af inden jeg fik trukket bukserne op. Rakte køkkenrullen til Conny, som også fik tørret fissen, hvor jeg lige inden kunne se sperm blandet med fissesafter dryppe ud af fissen, og så lod hun blot minien glide på plads. Først nu fik vi kigget os omkring, for at se om vi var blevet set, men det så ikke sådan ud, så ind i bilen, som blev startet, og så var vi på vej igen.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER