LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: m0f0©

Genre: Homo

Dato: 18.06.2008


Mikkel aften

Mikkel havde været til fest i ungdomsklubben og klokken ca. halv et om natten var han på vej ned mod S-togsstationen. Han havde fået lidt rigeligt at drikke - ikke voldsomt meget men alligevel rigeligt til at han følte sig opstemt og lettere liderlig. Det var ikke fordi der manglede frække tilbud til 17 årige Mikkel. Han så godt ud - var prototypen på en skandinavisk fyr.
Ca. 186 cm høj og med 75 kilo fordelt på en velproportioneret krop med senede muskuløse arme og ben og veludviklede brystmuskler der afsluttede en flot overkrop, der startede med en flad, senet mave. Hans lyse, krøllede hår sad pjusket over det kønne, markerede ansigt og de samme lyse hår løb i en fin stribe fra hans navle og ned til hans store, svingende pik. I slap tilstand var den ca. 15 cm lang og tyk og når den blev stiv stod den nærmest lodret op af hans flade mave med en imponerende længde på næsten 22 fede cm.
Hans nosser var årsagen til, at han altid gik i løse bukser. De var på størrelse med store hønseæg og sad helt stive og struttende lige under hans mandepik og pressede den udad. Hans store flotte nosser kombineret med hans store pik gjorde, at han lignede en mandlig pornostjerne hvis han vovede sig ud i noget strammere end løse lærredsbukser - hans bule kunne få hvem som helst til at køre galt i trafikken.
Han var tidligt udviklet og fra han var ca. 12 år spillede han regelmæssigt pik - han opdagede snart, at han altid tænkte på mænd med store, stive pikke når han onanerede. Han drømte om at sutte dem, smage deres store stive jern og langsomt gled hans fantasier over i drømme om at blive bollet i røven af dem. Mikkel havde opdaget at når han legede med sit lyserøde røvhul mens han onanerede forstærkede han orgasmen helt vildt - og så var der ikke langt til at stikke først en finger og siden agurker og andre ting op i sin liderlige røv mens han spillede på sin store, våde pik.
Det var blevet problematisk for ham - specielt i gymnasiet - at have idrætsundervisning. Synet af de andre unge fyre der gik omkring i badet med store og små dinglende pikke og nosser var nok til at Mikkels lem begyndte at røre på sig - især de mørklødede af hans kammerater kunne få det til at rykke i Mikkel. Mahed og Ibrahim var begge to veltrænede og behårede tyrkiske andengenerationsindvandrere og synet af deres nøgne kroppe fik det til at gibbe i Mikkel. Han husker især den dag, hvor Mahed havde haft en mindre fibersprængning på bagsiden af sit muskuløse, behårede lår. Han havde forsøgt at mildne ubehaget ved at lave strækøvelser under bruseren: med ryggen til Mikkel havde han bøjet sig så langt forover at han kunne nå sine tæer med fingerspidserne uden at bøje i knæene. Hans anstrengelser havde givet Mikkel uhindret udsigt til hans behårede, mørke røvhul. Mikkel var blevet stiv øjeblikkelig og han måtte blive siddende på bænken med håndklædet hen over skødet og øjnene naglet til Maheds blottede røvhul. Han havde tydeligt kunnet se det lyserøde hul som en spidset mund i de mørke krøllede hår og han havde kunnet se Maheds store, fyldte nosser mellem hans muskuløse lår.
Da han kom hjem den eftermiddag havde han købt en stor agurk i Brugsen som han trak et kondom ud over og smurte ind i glidecreme. Han klædte sig helt af og satte sig på hug i sengen med agurken klemt fast i lodret stilling mellem to hynder - og langsomt gled han hele vejen ned over den store stive grøntsag mens han fantaserede om at stikke sin tunge op mellem Maheds behårede røvballer. Da han kom sprøjtede han en ladning så stor at den overraskede ham selv - med agurken stukket dybt op i røven slikkede han den fede hvide creme af hovedgærdet mens synet af Maheds blottede røvhul stadig sad på hans hornhinde.
Mikkel gik på de stille mørke gader ned mod stationen - han var liderlig og tænkte på at dette måske var den aften, hvor han skulle forsøge at finde en mand og få afprøvet sine fantasier i det virkelige liv. Gadelygterne kastede et koldt, ucharmerende skær over gadebilledet og der gik lidt tid før Mikkel opdagede, at der kom en bil kørende. Da den var ud for Mikkel så han at det var 4 unge tyrkere - sikkert på vej i byen. Han smilede til dem - nærmest ubevidst. Føreren af bilen sagde noget til de andre og sagtnede farten på bilen. Pludseligt hørte Mikkel at bilen blev vendt. Først blev han nervøs - hvad ville de? Men han fik også en underlig snurren i maven og kunne mærke det rykkede lidt i pikken. Bilen var nu blevet vendt og kom imod ham bagfra.
Da den var ud fra ham tog føreren farten af og vinduet blev rullet ned.
"Hej, hvor er du på vej hen?" spurgte tyrkeren ved siden af føreren.
"Hjem" svarede Mikkel og kiggede på de tre mørklødede ansigter i bilen. De så alle tre godt ud. Slanke, sorthårede og med skinnende hvide tænder.
"Bor du langt herfra?" spurgte fyren igen.
"I Hvidovre" sagde Mikkel og stoppede op og vendte sig så han havde front mod bilen - hans pik var blevet mere end halvstiv og hang ned af hans ene bukseben og kunne let ses ... selv i det diffuse lys fra gadelygterne. Han bemærkede, at tyrkeren der talte til ham kiggede ned og slikkede sig ubevidst om munden da han så Mikkels bule. Han vendte sig og sagde noget på tyrkisk til sine kammerater inde i bilen. De talte lidt sammen, grinende og Mikkel mente at han så at den ene af tyrkerne på bagsædet rettede på sin bule i bukserne. Pludseligt vendte fyren sig mod Mikkel og sagde "vil du have et lift til Hvidovre".
"Ja, det ville være fedt" sagde Mikkel. Han vidste ikke, hvorfor han sagde det - han kendte dem slet ikke og de kunne være farlige og kun ude på at banke ham sønder og sammen. Hans pik havde imidlertid en anden opfattelse og det var nærmest på dens opfordring at han sagde ja. Døren til bagsædet gik op og den ene af tyrkerne steg ud - han var højere end Mikkel og havde en fantastisk krop. "hop ind" sagde han med et smil. Mikkel satte sig ind og tyrkeren steg ind så Mikkel sad klemt inde mellem de to flotte fyre. De begyndte at køre og Mikkel kunne mærke hver en muskel i sine sidemænds lår og overarme når bilen kørte over ujævnheder i vejen. Chaufføren begyndte at fortælle om at de havde kørt rundt et stykke tid og kedet sig og egentligt også var på vej hjem. Pludseligt mærkede Mikkel en hånd på sit knæ. Det var den høje tyrker og Mikkel mærkede den store, behårede, senede hånd forsigtigt glide op af hans inderlår. Mikkel kiggede på ham og så at han sad og smilede forsigtigt til Mikkel. Mikkel smilede igen og spredte sine lår så meget som pladsen tillod. Hans anden sidemand kiggede med og begyndte at lade en hånd glide op under Mikkel T-shirt op mod hans stive brystvorter.
Den høje tyrker sagde stille til Mikkel "jeg hedder Saleh".
"Jeg hedder Mikkel" nærmest hviskede Mikkel. Den anden sidemand sagde noget på tyrkisk vendt mod de to tyrkere på forsæderne. De grinede lidt og chaufføren sagde til Mikkel "har du lyst til at lege lidt med os i nat?".
"Ja ... d-det tror jeg nok" stammede Mikkel "hvor kan vi køre hen?".
"Jeg bor lige i nærheden" sagde Saleh.
Chaufføren forklarede at han hed Muhammed, hans sidemand hed Iztar og tyrkeren ved siden af Mikkel var Amin. Saleh og Muhammed var brødre og den tanke at være i seng med to brødre på en gang tændte Mikkel helt vildt.
Muhammed speedede bilen op og kørte målbevidst mod Salehs lejlighed i Glostrup. På bagsædet havde Saleh åbnet Mikkels bukser og skubbet dem ned til anklerne og han sad nu og kyssede Mikkel på munden mens han legede med Mikkels store stive pik. Amin havde skubbet sine egne bukser ned til midt på lårene og sad og slikkede og nippede i Mikkels brystvorter mens Mikkel
legede med hans store, pulsende pik. Pludseligt hviskede Amin noget til Saleh og begyndte at trække Mikkels ben op og over mod hans side af bagsædet. Undervejs havde han trukket bukserne helt af Mikkel og snart lå Mikkel med sine ben spredt på begge sider af Amin som forsigtigt snusede og slikkede sig op af Mikkels inderlår. Han løftede Mikkels røv i vejret og stak pludseligt tungen ud og begyndte at slikke Mikkel på røvhullet. Mikkel troede han var kommet i himlen. Saleh havde skubbet sine bukser ned over knæene og Mikkel lå med hovedet i hans behårede skød, hvor en stor, omskåret tyrkerpik stod strittende op i luften. Der piblede lidt før-sperm ud af den store åbning for enden af Salehs store blanke pikhoved og Mikkel stak tungen ud og slikkede det i sig før han forsøgte at tage så meget som muligt af Salehs pik ind i munden. Imens kunne han mærke Amins store, våde tunge mellem sine baller og i sit røvhul - ind imellem blev tungen afløst af en stor, senet finger og siden to og Mikkel begyndte at klynke "jaaa ... knep mig. Giv mig din store pik ..."
Muhammed der forsøgte at koncentrere sig om at køre bilen sagde "pas på ikke at komme ... vi har en lang nat foran os og vi andre vil også godt have vores del af kagen!". Amin og Saleh forsøgte at slappe af men det var svært med den flotte, unge, lyshårede fyr mellem sig. Amin måtte gøre vold på sig selv for ikke at kravle op på sædet og bore sin dunkende, stive tyrkerpik op i Mikkel i et eneste hug mens han så hvordan Mikkel slikkede på Salehs store, skinnende pik. Mikkel var helt i skyerne ... bilen var fyldt med duften af mand, mandeskridt, før-sperm, mandesved ...
Endelig nåede de Salehs lejlighed og Amin hjalp Mikkel med at få bukserne nogenlunde på. De steg hurtigt ud af bilen og nærmest småløb op til Salehs lejlighed. På vej op af trappen kunne Muhammed ikke vente og skubbede Mikkel blidt op i et hjørne og begyndte at kysse ham lidenskabeligt på munden mens han pressede sin hårde, sende krop ind mod ham. Mikkel tog fat om nakken på ham og stak sin tunge ind i hans mund og følelsen af Muhammeds hårde krop, og duften af ham så tæt på gjorde Mikkel helt svimmel. Pludseligt brød Muhammed kysset og hviskede ind i øret på Mikkel "Jeg har villet have dig fra første gang min lillebror fortalte hvem du var og at du blev stiv i omklædningsrummet af at se på hans røvhul". Mahed! Tænkte Mikkel. Det er Maheds storebror! Tanken gjorde Mikkel endnu mere liderlig.
"Hej - kom nu ind" sagde Saleh utålmodigt "før naboerne kommer og vil være med". Salehs lejlighed havde to værelser. I det der måtte være opholdsrummet var der store madrasser langs væggene og masser af puder. Saleh skubbede et bord i midten væk og trak madrasserne sammen. "Lad os smide tøjet" sagde han så og begyndte at tage jakken af. De andre fulgte ivrigt trop, og rummet var snart fyldt med duften af nøgne mænd i brunst. Mikkel blev hjulpet af 4 par hænder så han var splitternøgen på rekordtid og lagt ned på madrassen. Iztar lagde sig ved siden af Mikkel og pressede sin nøgne, behårede krop ind mod Mikkels mens hans hånd legede med Mikkels lyse lokker. Pludseligt bøjede han sig fremover og kyssede Mikkel på munden. Først prøvende men da Mikkel skilte sine læber og lod tungen lege med Iztars fyldige læber var det som at trykke på en knap - Iztars sultne mund kyssede og slikkede Mikkel over hele ansigtet. Imens mærkede Mikkel to par tunger på sin store, stive pik. Det var Saleh og Muhammed der sammen slikkede og kyssede den op og ned af det blanke, stive skaft. Saleh havde den langt ned i halsen mens Muhammed nippede og slikkede Mikkels store nosser.

Amin havde lagt sig bagved Saleh og slikkede hans røvhul mens han forsigtigt legede med sin egen stive pik. Iztar stønnede af lir ind i Mikkels mund, og rejste sig pludseligt op og vendte sig om. Han stillede sig over Mikkel med en stor, senet, behåret fod på hver side af Mikkels ansigt. Synet af Iztars behårede skræv fik Mikkels mund til at løbe i vand og han troede han skulle besvime, da Iztar langsomt bøjede sine knæ og sænkede sit skræv ned over Mikkels ansigt. Mikkel kunne se hvordan Iztars skræv åbnede sig og først blottede det lysebrune røvhul midt i de sorte krøllede hår og så, da han kom endnu tættere på, var det som om røvhullet også åbnede sig en anelse. Og så kunne Mikkel dufte hans behårede skræv. Det var en duft af varme, frisk sved og en lidt sødlig duft fra Iztars røvhul som Mikkel kendte fra sig selv når han havde slikket på sine fingre, efter at de havde været begravet dybt i hans liderlige røvhul.
Mikkel tog fat om Iztars hofter og pressede hans røvhul ned mod sin mund og fremstukne tunge. "Ååååhhh ..." stønnede Iztar "ja, slik mit røvhul Mikkel ..... Slik mig".
Mikkel kunne se op af Iztars muskuløse ryg og han følte det som om han var én stor liderlig følelse. Pludseligt mærkede han, at Muhammed og Saleh holdt op med at slikke hans stive, dunkende pik. Han mærkede, at hans ben blev spredt og Iztar tog fat i hans ankler og trak dem op mod sit bryst så Mikkels røvhul nu var helt blottet. Mikkel kunne mærke, at Iztar begyndte at slikke hans tæer imens en varm tunge slikkede Mikkels liderlige røvhul. Med munden begravet i Iztars røvhul kunne Mikkel ikke sige en lyd men hans bevægelser med hofterne mod den travle tunge sagde mere tydeligt end ord hvad han var klar til og han fik ikke lov at vente længe. Tungen forsvandt og pludseligt mærkede han et spændt, hårdt pikhoved mod sit røvhul. Presset på Mikkels hul blev større indtil pikhovedet med et smut forsvandt forbi lukkemusklen. Mikkel var glad for at han havde brugt agurker så flittigt - pikken han fik nu var stor og han mærkede hvordan centimeter efter stiv centimeter forsvandt op i ham.
Pludseligt dukkede Salehs svedige ansigt op bag Iztars ryg "er du OK?" sagde han. Mikkel nikkede og stak tungen op i Iztar endnu engang. Mikkel kunne gætte sig til at det var Muhammed der havde boret sin store tyrkerpik op i ham og nu begyndte at kneppe ham godt og grundigt igennem. Iztar lænede sig pludseligt forover for at tage Mikkels pik i munden og det gav Mikkel mulighed for at se Amin stå med skrævende ben tværs over Mikkel med pikken begravet i munden på Muhammed som kneppede Mikkel alt hvad han kunne.
Pludselig kom Saleh om og lagde sig ind over ryggen på Iztar og hvad der nu skete fik næsten Mikkel til at komme i munden på Iztar.
Iztars stilling henover brystet på Mikkel gjorde det muligt for Saleh at stikke sin stive, dunkende pik op i Iztar lige for øjnene af Mikkel. Mikkel så hvordan Saleh med hånden satte pikhovedet mod Iztars gennemslikkede, drivvåde røvhul "slik det vådt" hviskede han. Mikkel stak tungen ud og slikkede pikhovedet og røvhullet samtidig. Saleh pressede på og pludseligt så Mikkel pikhovedet smutte indenfor med et plop. Målbevidst pressede Saleh hele sin store pik op i Iztar som stønnede med munden fuld af Mikkels pik. Da den var helt i bund og Salehs fede, fyldte nosser lå tunge og stive mod Iztars røvhul og lige ud for Mikkels tunge begyndte han at kneppe Iztar det bedste han havde lært. Mikkel kunne fra første række se den store, pulserende pik glide ud og ind af Iztar som vred røven for at tage stødene fra Saleh og få den store tyrkerpik endnu længere op.
Saleh var tæt på - Mikkel kunne se hans nosser trække sig sammen og gøre klar til at fyre en fed ladning tyrkersperm af op i røven på Iztar. Og så skete det - Saleh råbte "JEG KOMMER ... FOR SATAN JEG KOMMER OPPE I DIN STRAMME RØV IZTAR ...". Saleh hamrede pikken helt i bund og holdt den stille i et par sekunder mens Mikkel kunne se de pulserende bevægelser i nosserne der fortale at den varme sperm sprøjtede op i Iztar. Så begyndte Saleh at bevæge sig ud og ind og pludseligt begyndte der at løbe sperm ud af Iztars røvhul og ned i munden på Mikkel. Det var dråben der fik Mikkel til at eksplodere ind i munden på Iztar. Han kom i en orgasme som han aldrig havde prøvet før. Hans orgasmekramper fik hans røvhul til at trække sig sammen og det var alt hvad Muhammed skulle føle ... så kom han også med et brøl. Hans varme sperm væltede op i Mikkel og fyldte hans stramme røv til bristepunktet. Han rystede et par gange og trak sig så ud af det gennemkneppede hul.
Amin stod klar med stiv, slikkevåd pik og overtog med det samme det spermvåde røvhul. Han stødte kun få gange før han også kom med et brøl og fyldte sin sperm oven i Muhammeds i Mikkels liderlige hul. Saleh havde i mellemtiden trukket sig helt ud af Iztar som havde rejst sig op og nu stod og ventede med stiv pik på at det skulle blive hans tur til at kneppe Mikkels frække røv. Muhammed satte sig på Mikkels bryst og pressede sin våde pik ned i munden på Mikkel "slik den ren" hviskede han med et skævt smil.
Mikkel åbnede beredvilligt munden og slikkede den stive pæl ren for sperm og røvsafter. Iztar havde overtaget Mikkels røvhul efter Amin og stødte med lethed sin stive, dunkende pik ind i det spermvåde, og vidtåbne hul og begyndte at kneppe hurtigt og vildt.
Han lå på spredte knæ og kneppede Mikkel og stillingen åbnede hans røv som var fyldt med Salehs sperm og den begyndte at løbe ned af inderlårene på ham. Amin fik øje på de hvide dråber og lagde sig ind under Iztar og slikkede saften i sig før han spidsede tungen og stak den op i Iztars gennemkneppede og åbne hul. Det var for meget for Iztar som hamrede pikken i bund i Mikkel og fyrede sin fede, varme tyrkersperm af i Mikkels hul, som allerede var fyldt med både Muhammed og Amins sperm. Det løb ud af ham i en lind strøm. Iztar trak sig ud og væltede over på siden ved siden af Mikkel.
Muhammed havde vendt sig om og sat sig på Mikkels ansigt så Mikkel kunne slikke hans liderlige røvhul. Imens holdt Muhammed stadigvæk Mikkels ben spredt så Amin kunne slikke Mikkels røvhul hvor spermen nu løb ud i stride strømme af et åbent, gennemkneppet hul.
Da Amin var færdig, slap Muhammed Mikkels ben så han nu lå så lang han var og slappede af. Muhammed var kravlet ned og lå ved siden af Mikkel og kyssede ham blidt på munden mens de tre andre lå rundt omkring og kyssede hinanden og slappede af.
"Dig vil jeg gerne møde igen" hviskede Muhammed. "Jeg vil sgu også gerne møde dig igen" mumlede Mikkel tilbage fuldstændigt udmattet.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER