LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: SM

Dato: 31.07.2011


Blind date - del 1

Han sad en aften og kedede sig. Der var gået et stykke tid, siden han sidst havde været sammen med en kvinde, og han kunne mærke et savn i både hovedet og ikke mindst i hans pik. De sidste år havde han dyrket dominans og SM, men havde været uden en Tøz et stykke tid, og han kunne godt mærke, han savnede det. Følelsen af at kontrollere en kvinde, føre hende ud der, hvor hun slap jorden for at svæve op i skyerne, og så holde hende der, indtil han lod hende eksplodere. Nyde synet af hendes desperation for at få orgasme, og så til sidst give hende det, hun allerhelst vil ha’. At bruge sin magt til at gøre en anden lykkelig var smuk og gav ham noget helt andet og mere, end et almindeligt samleje nogensinde kunne gøre.

Som han sad der og blev mere og mere fyldt af tanker, rodede han rundt på forskellige netsider. Pludselig blev hans øjne fanget af en annonce for en kontaktside, hvor man kunne søge efter seksuel orientering. Han lod øjnene løbe ned over listen, og hans øjne faldt på en rubrik, hvor kvinder søger en master. Hmmm tænkte han, det er måske her, jeg kan finde, det jeg søger.

Efter at have overvejet det lidt oprettede han en profil, der kort fortalte, han søgte en lydig tøz, der var klar til at adlyde og følge hans ordrer, og at han så til gengæld ville love en oplevelse ud over det almindelige. Da det var gjort, gav han sig til at kigge på de forskellige kvinder, der virkede interessante. Det endte med, at han fandt et par stykker, der syntes at indeholde, hvad han søgte. Især en, der kaldte sig Blomsten, vakte hans interesse. At hun ikke boede så langt væk, var også et plus. Hun skrev, at hun var en kvinde, der ikke tidligere havde været i et Master/Tøz forhold, men længe havde leget med tanken og nu følte sig klar. Hun beskrev sig som en velproportioneret kvinde i god balance og med mod på at prøve at miste den. Efter at have læst hendes profil flere gange, besluttede han sig for at sende en mail.
Han skrev: Hej Blomst. Du lyder, som om du er klar til at blive plukket, og jeg er sikker på, jeg er den rette gartner til at gøre det. Hvis du er klar til det, skal du som en lydig tøz stille på parkeringspladsen øst for Storskoven på søndag kl. 10.00 præcis iført kjole, BH og med bind for øjnene. Jeg forventer, du er nybarberet, og du skal stå ved siden af bilen med let spredte ben og armene på ryggen, klar til at adlyde mig. Du har til kl. 12.00 i morgen til at svare mig. Master K.
Han trykkede på send-knappen og tænkte, at nu kunne han kun vente og se, hvad der skete. Han vidste godt, det var et sats, men havde han læst hendes profil rigtigt, var det den rigtige måde at svare hende på.

Om aftenen læste hun hans mail og kunne straks mærke en kildren i maven. Der var en del andre, der havde svaret på hendes profil, men der var noget, ved den direkte bydende måde han skrev på, sammenholdt med hans profil, der gjorde ham anderledes, og som vakte hendes interesse. Hun læste den mange gange og gik lidt rundt og spekulerede, om det ikke var hendes chance for at udleve det, hun havde drømt om så ofte. Til sidst satte hun sig til tasterne for at svare ham. Hun følte en voldsom kildren og ikke kun i maven denne gang, da hun svarede: Master K. Jeg vil være klar til at adlyde Dem på søndag og håber De vil være tilfreds med Deres nye Tøz. Alt hvad De beder om, vil jeg prøve efter bedste evne at opfylde. Deres ærbødige Tøz. 

Han læste med tilfredshed hendes svar næste formiddag og svarede hende, at han ville være der, klar til at tage sig af hendes opdragelse, og at han følte sig glad over den tillid, hun viste ham. Han skrev også, at hun ikke måtte lege med sig selv fra nu af, for hendes fisse tilhørte ham nu. Til slut skrev han sit mobilnummer og bad hende sende sit nummer til ham.
Det gav ham 3 dage til at forberede mødet, så han gik straks i gang, selvom det meste var på plads i hans hoved. Det var ikke nogen tilfældighed, at han havde valgt netop det mødested, for han vidste, at et lille stykke fra stedet var en øde hytte i skoven, der lå så tilpas afsides, at ingen kom forbi. Det perfekte sted for en ”blind date”, for det var hans plan, at hun ikke skulle se ham, den første gang de skulle mødes. Over middag tog han ud for at tjekke hytten og for at gøre klar til søndagen.

Det var en hytte, der havde været brugt til at opbevare skovarbejdernes redskaber i, men efter de var gået over til at benytte de store skovningsmaskiner, havde den stået ubenyttet hen flere år. Et råt træhus med fritliggende bjælker, placeret i nordsiden af en lysning, så der ville være behageligt lunt på søndag, for de havde lovet solskin og varmt vejr. Han havde medbragt noget tovværk og nogle taljeblokke, som han fik gjort fast i bjælkerne, fik ryddet gulvet og monteret nogle kroge rundt omkring på væggene og i gulvet. Da han var tilfreds med stedet, tog han glad hjem for at få fundet de ting frem, han skulle have med hjemmefra. Han vidste, det ville blive en god dag, og at han ville være helt klar til at tage sig ordentligt af hende. Ville ikke svigte den tillid hun viste ham, så alt skulle være på plads til at give hende den bedste oplevelse første gang.

Hendes mave var fyldt med sommerfugle, og hun kunne fornemme deres vinger kildre hendes fisse og klit, så hun havde den største lyst til at tilfredsstille sig selv, men efter at have læst hans svar, vidste hun, at det ikke var en mulighed længere. Hun var klar til at udleve en drøm og vidste, hun var begyndt på noget, hun var nødt til at gøre færdigt. Hun følte sig tryg og var klar til at adlyde ham. Følte at spillet var i gang, og at hun allerede havde overgivet sin lyst til ham, en person hun aldrig havde snakket med eller mødt, men dog havde tillid til. Om mindre end 2 døgn var hun en ejet Tøz, og hun glædede sig vildt meget, så meget at hendes fisse nærmest bad om at blive tilfredsstillet og kælet for, men pænt måtte vente. Hun skyndte sig at sende sit mobilnummer til ham og skrev, at hun glædede sig til at blive hans Tøz, og stå til hans rådighed på søndag.

Han læste med tilfredshed hendes svar og lagde hendes nummer ind i sin mobil under ”Tøzen” og kunne mærke forventningerne stige sammen med blodtrykket i hans pik. Han gennemgik den kasse, han havde med legetøj og fik pakket en taske med forskellige ting, han ville have med derud. En taske han ville køre ud med søndag morgen, så han havde hænderne fri til at lede hende på vej gennem skoven.

Hele lørdagen kredsede hendes tanker om, hvad søndagen ville bringe, og ligegyldigt hvad hun prøvede at lave, kunne hun ikke samle sig om det. Hele tiden blev hendes tanker trukket ned af hendes fisse, der løb over af forventning. Hun havde været nødt til at skifte trusser midt på dagen, og hun havde vanvittig lyst til at bore et par fingre op i sin hungrende fisse og lege med den strittende klit, der gned mod stoffet og ikke gjorde tingene bedre, men som om han kunne fornemme hende, modtog hun midt på eftermiddagen en sms, der ikke gjorde det bedre. Der stod ”Hej Tøz. Du kan understå dig i at lege med min fisse, for den skal ikke bruges før i morgen eftermiddag. Tag trusserne af, for dem har du ikke brug for længere. Spred dine skamlæber og tag et billede af min fisse og send det til mig, så jeg kan se, hvad det er, jeg har fået. Master K.”
Hun følte et sug i maven, der ikke gjorde hende mindre liderlig, og straks gjorde hun, som han skrev. Hun følte sig meget blottet, som hun stod der med spredte ben og en hånd, der åbnede hendes fisse helt, mens hun tog et billede. Hun skyndte sig at sende det til sin Master og følte, at hun sammen med det sendte hele sin seksuelle lyst. Man kunne se dråber af lyst hænge på skamlæberne og i åbningen, og der var ingen tvivl om, at hun var mere liderlig, end hun nogensinde tidligere havde været. Hun syntes, det var skræmmende, at én, hun aldrig havde snakket med, kunne sætte hende så meget op bare ved ord og følelser. Hvad skulle det ikke blive til i morgen, og hun kunne ikke vente. Det skulle blive søndag middag med det samme, selvom hun godt var klar over, at der var mange timer til. Tænkte på, om det overhovedet ville blive muligt at sove, og det skulle vise sig at blive en frygt, der ikke var helt ubegrundet.

Resten af dagen gik hun rundt uden trusser, hvilket gjorde hende endnu mere opmærksom på sin fisse, for hun kunne mærke, luften kærtegne den op under hendes lette sommerkjole, og da det endelig blev aften, var hun tæt på at eksplodere af indestængt liderlighed, men vidste samtidig, det ikke var en option at kæle for sig selv. Hun gik i seng kl. 22.00, som hun plejede, men blev ved med at ligge og vende sig fyldt med dejlige tanker, og hver gang hun vendte sig, var det som om dynen søgte ind mellem hendes ben for at strejfe hendes ophovne skamlæber og skød følelser op gennem hendes mave, op til hjernen, der fik det hele til at arbejde på højtryk. Endelig et stykke ud på natten fik hendes hoved lidt fred, da hun omsider faldt i søvn, men straks blev hendes drømme fyldt med snore, gags og piske, og hun fik en urolig nat fyldt med de dejligste drømme.

Han tjekkede tasken en sidste gang, inden han gik i seng og var sikker på, alt var klar til søndagen. Det fyldte ham med ro, og han vidste, det ville blive en god dag. Hans sidste tanke, inden han faldt i søvn, gik til hans Tøz, for han vidste næsten, hvordan hun måtte have det. Også han drømte om morgendagen, og da han vågnede om morgenen, var det med en ståpik, der struttede af forventning. Han stod hurtigt op for at køre ud med tasken og få gjort de sidste ting klar. Han fik lagt diverse ting frem på et bord, han havde medbragt. Der var et udvalg af forskellige ting, han vidste kunne bringe enhver Tøz helt derud, hvor hun slipper alt, og han lagde et tæppe over det hele, inden han kørte hjem for at få sig et bad, så han var klar til at møde sin nye Tøz kl. 12.

Hun vågnede af en urolig søvn, ved at vinden fra det åbne vindue kælent strøg hen over hendes våde skød. Klokken var kun 8, så hun havde god tid til at gøre sig klar. Hun havde dagen før fundet en let sommerkjole frem. Det var en kort kjole i den smukkeste gule farve, der stod godt til hendes brune krop. Den havde en dyb udskæring og tynde stropper, der var bundet over skuldrene, der gav udsyn til hendes bryster. Til dette havde hun fundet en trekvart BH uden stropper, der løftede hendes bryster indbydende op. Hun blev liggende lidt for at få tankerne til at falde til ro, inden hun til slut stod op for at gøre sig klar. Hun stod længe under bruseren og følte sig fristet til at lade de blide stråler gøre, det hun vidste, de kunne gøre, men hun lod være, vel vidende at hun ikke måtte, så hun koncentrerede sig om at blive vasket og få barberet fissen, så den var helt glat, og bagefter smurte hun sig ind i creme, så hun duftede friskt, og klar til hvad han måtte have fundet på. Hun klædte sig på, hvilket hurtigt var overstået og fandt et gult tørklæde frem til at tage for øjnene. Hun havde god tid til at komme derud og gik med en kildrende fornemmelse over hele kroppen ud til bilen og startede den. Selv de lette vibrationer fra motoren forplantede sig fra sædet og op i hendes mave. Hun var så klar som nogen sinde... 

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER