LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: SM

Dato: 31.07.2011


Blind date - del 2
Har du ikke læst del 1, kan du gøre det HER

Klokken var 5 minutter i 12, da hun kørte ind på parkeringspladsen og til hendes lettelse, så hun, der ikke var andre biler der. Hun parkerede ovre ved den side, der vendte ind mod skoven og fandt tørklædet frem, inden hun stod ud. Hun kiggede ned af sig selv og var egentlig helt godt tilfreds med det, hun så. Kjolen hang let ned over hendes lystne krop, og stoffet, sammen med vinden, kærtegnede hende blidt. Hendes bryster var smukt løftet op, så man kunne se det meste af dem ned til vorterne, store og kuplede. Hun havde altid været glad for sine bryster og udstillede på denne måde, gjorde det det ikke værre, og måske fordi hun var glad for dem, var de yderst følsomme og en af hendes favorit erogene zoner. Hun elskede, når nogen kælede for dem eller krammede dem hårdt. Hun kastede et sidste blik på uret, og den viste 1 minut i 12. Hun kunne høre en bil nærme sig, og med rystende hænder skyndte hun sig at sætte bindet for øjnene. I det samme slog den tanke ned i hende, at sæt det ikke var ham, så ville hun stå her, næsten nøgen og ude af stand til at se, hvem der kom. Godt det ikke er min hjemby her, tænkte hun, mens hun stillede sig op ved siden af bilen med let spredte ben og armene omme på ryggen, og med en fisse der dirrede af forventning, og en hjerne der arbejdede på højtryk.

Præcis kl. 12 kørte han ind på pladsen og konstaterede tilfreds, at hun stod ved siden af bilen, som han havde skrevet, hun skulle. Hun var smuk, som hun stod der i solen med en let kjole på og bind for øjnene, der matchede i farven til den. Ikke uden stil og klar til, at han måtte bruge hende, som han ville. Han parkerede i den modsatte side af pladsen, så han kunne nyde synet af hende, medens han gik over til hende, og også så hun kunne stå der helt sårbar og kun høre hans fodtrin i gruset uden at kunne se ham. Det kunne nok sætte tankerne i gang, var han sikker på. Han gik med langsomme men bestemte skridt over mod hende. Han kunne se, hun rystede let under kjolen, og det kunne ikke være af kulde, da det var en dejlig varm dag, og solen skinnede lige ned på hende. Da han kom over ved siden af hende, gik han helt hen ved siden af hende uden at sige noget. Han stod lidt og kunne føle varmen fra hendes krop og høre hendes hurtige åndedrag blande sig med sommerskovens lyde, og han nød at mærke hendes spænding og gysende forventning. Han greb fat i hendes lange hår med højre hånd og trak hendes hoved bagover, og sagde ”Nå, det er så min nye tøz, der trænger til at blive opdraget”. Han kunne mærke det gav et gib i hende, da han gjorde denne pludselige bevægelse, og hun gik lidt ned i knæ.

”Ja, Master,” svarede hun, lettet over det var ham, men samtidig nervøs for, hvad der ville ske. Hans stemme var dyb og bydende, men samtidig blød og tillidsvækkende. Pludselig kunne hun mærke en hånd på sit lår, og i ren refleks klemte hun lårene sammen. Øjeblikkelig indså hun sin fejl, men for sent, for hun fik et hårdt slag med flad hånd på låret, samtidig med han sagde med en bydende tone, der ikke opfordrede til at blive modsagt: ”Jeg har altid adgang til din fisse, når vi er sammen, og det er sidste gang, du ikke står med spredte ben, forstået tøz.”
”Ja Master,” svarede hun hurtigt og spredte benene mere og nød at mærke hans hånd glide op mellem hendes varme lår, op mod hendes sultne fisse. Hun mærkede hans hånd glide hen over hendes ophovne og nybarberede skamlæber, blidt og følende. Lige så hurtigt den kom, fjernede han den og sagde: ”Du har barberet min fisse godt, og jeg er meget tilfreds med den måde, du har gjort den klar til mig, din fremtidige ejer og Master.” Hendes mave var i oprør over alle de fornemmelser, der skød op nedefra og oppefra og stødte sammen lige der, men hans stemme og handling gjorde, at hun ikke følte frygt. Hun var helt klar til at følge ham og være hans ejendom.

Han nød at mærke hendes venusbjerg, der rundede så dejligt i hans hånd, men som for at understrege, at hun havde opført sig forkert, lod han et hårdt slag falde, hvor den lige havde kærtegnet, og hun gav et gisp fra sig, og han kunne mærke, det han gjorde havde den ønskede effekt. Hendes fisse lod et par dråber løbe ned af lårene, og han lod en finger fange dem begge for at vise, at han var klar over, hendes fisse havde afsløret hende. ”Begynd at gå fremad, så skal jeg nok styre dig,” sagde han samtidig med, at han blidt skubbede hende fremad foran sig, og hun begynde forsigtigt at gå fremad. Han holdt stadig fast i hendes hår, medens de langsomt gik gennem skoven. Da de var kommet lidt væk fra parkeringspladsen, stoppede han hende pludselig og slap hendes hår, så hun ikke turde andet end at stå helt stille af frygt for at falde. Han trådte et skidt væk fra hende og kunne se hendes bryster hævede sig, når hun trak vejret. Han løsnede sløjferne over hendes skuldre og krængede kjolen ned, så hendes bryster blev blottede, kun dækket af hendes BH. Den tog han også af hende og bandt den om hendes albuer på ryggen, så hendes bryster kom til at stritte lige frem. Han gav dem begge et par slag med flad hånd, og hun prøvede at træde tilbage, men vidste ikke i hvilken retning, da hun ikke kunne se, hvor han stod, så hun måtte bare tage imod. Nu fandt han også et læderhalsbånd frem fra lommen sammen med en hundesnor. Han gav hende halsbåndet på og klikkede snoren i. Så begyndte han langsomt at gå fremad, og hun var nødt til at følge med.

Hun følte hans træk i snoren og kunne blot følge med, og det gav hende en følelse af at være ejet, som hun aldrig før havde følt. Helt uden at skulle tage stilling til noget, men blot følge med, og se hvad der skete. Hun boblede af spænding, som hun der trippede af sted for ikke at falde, forsigtigt, nu da hun ikke havde armene til at afbøde, hvis hun faldt. Hun følte sin nøgenhed, da hun kunne mærke vinden glide hen over sine bryster, som nu var blevet ekstra følsomme, nu hun var berøvet synssansen, og de slag, hun havde fået, havde ikke gjort det mindre. Hun fornemmede de gik på en grusvej imellem træerne, og pludselig drejede de ind af en sti, der var bevokset med græs. De fortsatte lidt i skyggen af træerne, indtil hun igen følte solens stråler ramme hende. De fortsatte tværs over en lysning, indtil han pludselig trak i snoren som signal til, at hun skulle stoppe. Hun blev stående i solen og kunne mærke, han lod snoren falde og forlod hende der. Hun kunne høre, han gik lidt væk, og hun hørte en tung dør blive åbnet og ventede spændt på, han kom tilbage efter hende. Hun fornemmede, han kom tilbage og tog fat i snoren igen. ”Er du klar, min Tøz,” spurgte han, og hun var mere klar, end hun nogensinde havde været. ”Ja, Master,” svarede hun med en stemme fuld af forventning.

Han trak hende ind i midten af rummet og gjorde hendes snor fast til en stolpe der. ”Nu kan du stå lidt der og tænke over, hvad der vil komme, og overveje om du ikke skulle lære at stille dig med spredte ben, når du er sammen med din Master,” og straks spredte hun dem med en fornemmelse af, at hun stod til en straf, og det var en fornemmelse, der skulle vise sig ikke at være helt forkert. Han gik over til tasken og åbnede den for at finde tingene frem. Der var både brystklemmer, buttplugs, forskellige piske og dildoer, samt en magic wand, der gav de skønneste vibrationer. Men det første han fandt frem var et sæt manchetter, som hun straks fik på. Det gjorde det lettere at fiksere hende. Han lagde alle tingene op på et bord, så de var lette at få fat på, og så gjorde han hendes håndmanchetter fast til den talje, han havde sat op dagen før og trak opad, men fordi hendes arme stadig var på ryggen, fik det hende til at bukke forover med røven strittende indbydende bagud. ”Du ser smuk og indbydende ud som du står der, helt tilgængelig for mig. Synd du ikke har opført dig ordentligt, for så skulle du have pik bagfra, men jeg er vist nødt til at opdrage dig, før du har fortjent det.” Med et enkelt tag befriede han hende for hendes kjole, der under turen havde dækket hendes mave og røv.

Hun følte sig meget sårbar, stående der helt nøgen foran en fremmed mand, men samtidig vidste hun, at hun var i trygge hænder. Hun vidste, at hun havde stået med samlede ben og var indstillet på at tage sin straf, for hun trængte så meget til at føle en stiv pik trænge op i sin hungrende fisse, blive taget hårdt og bare give slip på sin liderlighed, men hun havde en fornemmelse af, at hun skulle opleve en del, før det skete. Det faktum, at hun stadig ikke havde set ham, gjorde det hele helt surrealistisk, og hvis hun skulle være ærlig, havde hun ikke lyst til at se ham nu, for hun var bange for, at fortryllelsen ville blive brudt, og alle de dejlige fornemmelser ville forsvinde, og det var det eneste, hun ikke ville have skulle ske, derud over var hun klar til alt andet. Hun fornemmede ham pludselig foran sig, og det rev hende ud af hendes tanker, og hvis det ikke havde gjort det, havde det, der nu skete med hendes bryster nok gjort det alligevel. Hun følte, han lagde et stykke snor over hendes ryg, og han førte de 2 ender om mellem hendes bryster og krydsede dem mellem dem. Så førte han dem om på ryggen og tilbage til brysterne igen. Til slut endte han med at føre enderne rundt om dem, så de blev snøret ind, og det fik straks hendes vorter til at stritte lige ud i luften. Hun kunne mærke pulsen pumpe i dem, og det blev ikke bedre, da han klemte dem hårdt mellem fingrene. ”Nåh, der er nok en tøz, der har følsomme brystvorter. Det må jeg hellere udnytte,” sagde han til hende, og hun kunne kun svare ja til ham, for hvis han havde mærket hendes fisse, ville han have kunnet føle, den nærmest sejlede af saft. Pludselig trak han ud i den venstre vorte, og hun mærkede en klemme blive sat på. Det var en japansk klemme, der strammer mere, når man hiver i den, og det ville hun få at mærke, for da han også havde sat en i den højre, hængte han lodder i. Hun mærkede pludselig hans hånd mellem benene, og han udbrød ”Hvad er den af? Står min Tøz og fedter min fisse ind. Jeg har ikke sagt til dig, at du må stå og blive liderlig. Din fisse og din lyst tilhører mig, og jeg er den eneste, der bestemmer, hvornår du må få udløsning, når vi er sammen. Er det forstået, Tøz.” ”Ja master,” svarede hun og var lige ved at komme under hans kælende fingre, der legede med hendes skamlæber. Hun måtte bide sig i læberne for ikke at eksplodere i en kæmpe orgasme. Han blev ved med at kæle lidt og kørte et par fingre op i hende, men lige før hun kom, stoppede han.

”Lad mig se, hvad jeg kan finde på at kurere dig med,” sagde han, da han trak fingrene ud af hende og førte dem om til hendes mund. ”Slik mine fingre ren for dine liderlige safter, så jeg ikke skal gå rundt og fedte mit legetøj,” sagde han og pressede fingrene ind i hendes mund. Og hun adlød, medens hun tænkte på, hvad det kunne være...

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER