LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: SM

Dato: 28.08.2011


Blind date - del 3
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

 

Resume:
Han fandt hendes kontaktannonce og beder hende møde op i en skov, blindfolded, med hænderne på ryggen og spredte ben.
Hun tænder på hans ordre og møder op i skoven som aftalt. Dog har hun, inden der er gået ret længe efter hans ankomst, flere gange glemt at stå med spredte ben, straffen vil komme…

               Hun stod med armene trukket om på ryggen og opad, nøgen og med spredte ben, i en hytte ude i skoven, sammen med en mand hun aldrig havde set. Ethvert normalt menneske ville have skreget på hjælp, men det eneste hun ville, var at det skulle fortsætte, fortsætte så hun kunne finde ud af, hvad denne fremmede ville gøre ved hende. Hvordan han havde tænkt sig at bruge hende. At hun havde bind for øjnene skærpede blot hendes sanser endnu mere, og hun prøvede at fornemme, hvor han var hele tiden, når ikke hendes tanker og følelser var nede i hendes drivende våde fisse. Pludselig kunne hun mærke hans pik lægge sig op mellem hendes baller. Instinktivt rejste hun sig op på tæerne så han kunne trænge ind, hvor hun allerhelst ville mærke ham, men han trak sig væk.
”Hvad fanden, vil du ha’ min pik uden at have gjort dig fortjent til den,” hørte hun ham sige, og modtog 5 hårde slag på de spændte baller. Igen mærkede hun hans pik mellem sine baller, men denne gang blev hun pænt stående, for at se hvad han nu ville. Hun mærkede hans hænder lægge sig på hendes knæ, og han krummede fingrene for at lade neglene glide blidt kærtegnende op af hendes lår, op mod fissen. Halvvejs oppe blev de mødt af hendes safter, der var på vej nedad, og kuldegysninger løb op mod hendes hjerne. Da hans hænder nåede op til fissen, fortsatte de op til hendes hofter, og han greb fat, lod pikken glide lidt nedad og i et stød borede han sig helt op i hende. Hun blev overrasket, og et skrig kom over hendes læber, både fordi han var forholdsvis godt udrustet og fyldte hende helt ud, men også fordi hun havde indstillet sig på ikke at få pik nu, selvom det var det eneste, hun ønskede lige nu.

Han holdt hårdt om hendes hofter, og kneppede hende hårdt og intenst, mens han nød hendes overraskelse og hendes lidenskab. ”Åh, jeg er lige ved at komme,” hørte han hende stønne, og han kunne mærke de første kramper i hendes våde fisse, og det fik ham til at trække sig ud af hende med det samme og træde et skridt tilbage. I samme bevægelse drejede han sig rundt og greb den nihalede pisk der lå på bordet, og tildelte hende 20 slag på hendes baller, samtidig med at han fortalte hende, at hun kunne understå sig i for eftertiden at komme, uden at have spurgt om lov, og ikke mindst, have fået lov, for en tøz som hende havde ingen ret til at bestemme over sin fisse. Han lod nogle af slagene falde, så enden af snerterne ramte de ophovne skamlæber og hende klit der stak lystent frem mellem dem. Det fik hende til at komme med udbrud af smerte og overraskelse. Han gik om foran hende og kommanderede hende til at åbne munden, samtidig med at han greb hendes hår og trak hendes hoved bagover. ”Min tøz ser indbydende ud som du står der villig og liderlig, men nu skal du slikke min pik ren. Fra nu af er det dit ansvar at den altid er ren, og ikke er fyldt med dine safter. Hvis du er fri, skal du med det samme kravle hen og slikke den ren, og ellers skal jeg nok hjælpe dig som nu. Og sørg nu for den er helt ren, tøz” sagde han.
Hun åbnede munden og lod hans pik glide ind mellem læberne, lod ham glide helt ind og kunne mærke spidsen helt bagest i munden. Hun gjorde en bevægelse med hovedet, og han gled ned i hendes hals, så hendes næse blev trykket mod hans bløde maveskind. Selvom hun var ved at kvæles i hans pik, følte hun glæde ved at blive brugt på denne måde. Hun følte en underlig magt, selvom hun blev brugt. Hun vidste, at han havde brug for hende, som hun havde brug for ham. Uden hinanden var de bare almindelige, men sammen havde de noget stort og tillidsfuldt. Hun havde fuld tillid til ham, og han vidste hvor meget hun stolede på ham.
Hun brugt tungen og slikkede deres fælles elskovssafter af sin masters pik, og da han var tilfreds, trak han sin pik ud og trådte væk fra hende. ”Det gør du godt, min tøz. Du er god til at bruge munden også, og nu er der kun et af hullerne i min tøz's krop jeg ikke har prøvet, men det skal nok komme. Indtil videre er jeg meget tilfreds med min slaves krop, og jeg er sikker på, jeg vil få meget fornøjelse ud af den, når blot du lærer at lystre,” sagde han samtidig med, hun kunne høre, han tog noget fra bordet. Det næste hun mærkede var hans hånd der lagde sig under hendes kæbe, blidt men stadig med en bestemthed der gjorde, hun ikke var i tvivl om, hvem der bestemte. Hun blev bedt om at åbne munden igen, og regnede med at mærke hans pik fylde hendes mund igen, men i stedet blev en bold presset ind i hendes mund, og hun mærkede smalle remme blive samlet bag nakken.
”Nu vil du blive straffet for ikke at stå med benene spredte, og for at være lige ved at komme, uden at have fået lov. Samtidig vil det være dig en påmindelse om, hvad der vil ske en anden gang, hvor du ikke adlyder mig fuldt og helt. Når du bliver sluppet fri i dag, vil du få en liste med de regler, jeg vil, du adlyder, og den har du at lære udenad til næste gang. Er det forstået, min tøz?”
”Ja, min Master,” svarede hun hurtigt, så godt hun kunne med gaggen i munden. Hun fornemmede, han gik om bag hende, og gjorde sig klar til at modtage sin straf. Hun gik ned i knæ da hun mærkede hans hånd lande hårdt på hendes ophovne fisse. Han lukkede hånden om hendes fisse og sagde til hende, at hun måtte lære ikke at gå fedte den sådan til hele tiden. ”Du skal være min tøz og ikke en liderlig skøge, der går rundt og er liderlig, uden at have fået lov,” sagde han, samtidig med han klemte hårdt om hendes fisse.
Han slap sit tag i hende og stillede sig lidt bag hende. Her stod han et stykke tid og beundrede hende. Han nød i den grad at have fået en ny tøz, og at hun så samtidig var både smuk og en ægte M, der forstod at gå ind i rollen med hele hendes sjæl og krop. Det sidste var i hvert tilfælde ikke til at skjule, for hun var liderlig og klar til at blive taget. Det var han ikke i tvivl om, for som hun stod der, kunne han se hendes skamlæber var helt røde og ophovne. Det var ikke på grund af hans behandling af dem, men hans behandling af hendes tanker. Han kommenterede hende og det han så, som han tænkte det, hendes åbne skød, som han kunne kigge op i, saften der løb ned af hendes lår, hendes hjælpeløse tilstand, og det faktum, at han nu ejede hende og kunne gøre, som han havde lyst til med hende. Det gjorde ikke hendes liderlighed mindre, kunne han se. Hun begyndte at cirkle forsigtigt rundt med røven, som for at ægge ham til at tage hende, men det skulle ikke være endnu. Først ville han finde ud af, hvor meget hun kunne tage af straf, så han brugte også tiden til ligesom at tune sig ind på hendes kropssignaler. Han vidste godt, at når de var i gang, var han nødt til at være mere opmærksom på hvad hendes krop signalerede, end hvad hendes mund sagde.
”Inden jeg går i gang med at straffe dig, skal du vide, at dit stopord er 'cirkus'. Kun hvis du siger det, vil jeg stoppe min behandling af dig. Er det forstået, Tøz?” sagde han, samtidig med han fjernede gaggen, så hun havde en chance for at sige det. ”Javel Master,” hørte han hende sige med spændt stemme. Han tog nu en blød mangehalet pisk for at varme hende blidt op, og så begyndte han at lade slagene falde ned over hendes spændte baller og lår. Langsomt skiftede de farve fra smuk hvid til mere og mere rød. Det var ikke megen lyd, der kom fra hende, og han tænkte at han her havde fået en tøz, der kunne klare en del smerte, men han skulle nok få hende ud til kanten, så hun kunne finde ud af, hvor meget der skulle til, inden hun begyndte at svæve. Efter et stykke tid stoppede han og sagde til hende, at det var slut med den blide opvarmning nu. ”Men først må jeg hellere starte med at varme dit lille røvhul op til at modtage min pik senere,” sagde han, samtidig med at han lod noget glidecreme dryppe ned over hendes røv. Han gned det ind i hendes baller og cirklede rundt i åbningen, til det eneste sted han endnu ikke havde været. Han lod først en finger forsvinde op i hende, og kunne mærke hun nød det. Han kørte fingeren frem og tilbage og rundt samtidig, for at løsne hendes ringmuskel, og hun mødte hans finger for at få så meget som muligt ud af det. Så lod han endnu en finger glide op og fortsatte behandlingen, mens hun stønnede mere og mere. Til slut stod han med fire fingre og kneppede hendes røv, og han kunne mærke, hun nu stødte kraftigt imod, samtidig med at hendes stønnen ændrede sig til skrig på mere.
”Hvad fanden er det for noget. Står du der og prøver på at få udløsning med mine fingre oppe i din slaverøv. Har jeg ikke sagt til dig, at du ikke længere har retten til at få lyst, med mindre jeg giver dig det. Der er vist en del opdragelse tilbage endnu, min Tøz.” Hans stemme var hård, og han trak fingrene til sig, lige før han kunne mærke, hun var ved at komme. Nu tog han en rimelig stor buttplug og satte mod hendes stramme hul, og han pressede den langsomt op i hende, så han kunne stå og nyde hendes hul tage imod den, for til sidste at glide helt i bund så den blev siddende der. ”Nu skal den nok holde sig udvidet, til jeg får lyst til at kneppe dig der også,” sagde han.
Hun kunne mærke at hendes røv var helt fyldt, og at hun nød følelsen meget. Det var ikke noget hun tidligere havde prøvet, og de gange nogen havde spurgt om de måtte tage hende der, havde hun nok haft lyst, men ikke mod til at prøve det. Men som hun nu stod her, og ikke blev spurgt om hvad hun havde lyst til, kunne hun helt nyde at han tog ansvar for hvad der var dejligt for hende, og indtil videre havde han ramt plet hver gang. Selvom hendes bryster smertede på grund af snorene og de lodder der trak i brystvorterne, var det en smerte der i hendes hjerne blev drejet til en lystfølelse, en følelse af at være ejet, og af ikke selv at skulle tage stilling til noget som helst, men blot mærke kroppen og alle de dejlige ting han gjorde, og som hun nu fandt ud af tændte hende så meget at hun helt mistede fodfæstet og ville ledes helt ud til kanten af sin smertetærskel. Hun var indstillet på at se, hvor meget hun kunne tage, og hvad han nu ville finde på at gøre. Hun var nu kun lyst og liderlighed, og enhver fornuftig tanke havde forladt hende.
Han fastgjorde hendes ankelmanchetter til 2 kroge i gulvet, så hendes ben blev holdt vidt spredte, og så løsnede han tovet der trak hendes arme op mod loftet. De 2 manchetter der holdt hendes hænder sammen blev løsnede, men blot for at blive samlet på forsiden af kroppen. Han kunne se hun prøvede at få lidt bevægelse i skuldrene, men det blev der ikke meget tid til, for hurtigt fastgjorde han tovet igen, og trak det opad, så hun nu stod oprejst med armene trukket så højt op mod loftet at hun måtte stå på tæer for at nå. ”Du ser da smuk ud, som du står der med struttende bryster og liderlighed løbende ned af dine lår. Du er en lækker Tøz, der absolut er værd at opdrage på, og jeg ser frem til at gennemkneppe dig,” udbrød han, mens han beundrede hendes krop. Men først skal du vist have overstået din straf og gjort dig fortjent til at mærke min pik bore sig op i dig, tilføjede han…

Fortsættes

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER