07.12.2013

Den søde juletid - af Master K.

Birthe gik glad rundt i køkkenet, i fuld gang med at bage småkager, så hele huset duftede af kanel og vanilje. Hun var i højt humør, fordi hun elskede julen, og alt hvad der hørte til. På anlægget spillede alle de gode julehits, og hun sang med af fuld hals.

Hun kunne ikke lade være med at tænke på, at hun og hendes mand havde snakket om at prøve med at lege lidt med SM for at bringe lidt fornyelse ind i deres ellers udmærkede sexliv, men den anden aften havde han bragt det på banen, at han længe havde haft lyst til at prøve den del af det. Han havde foræret hende ”Fifty Shades of Gray”, og da hun havde fået begyndt, havde det tændt hende så meget, at hun var klar til at prøve helt at overlade til ham, hvad der skulle ske. De havde snakket længe, da hun var færdig, og var blevet enige om at prøve.

Han sagde med et skævt smil, at hun ville få besked senere, for han havde allerede en del ideer til, hvad der skulle ske, og at han nok skulle passe på hende, så der ikke skete noget, der ville skade hende, for det, at hun accepterede, var for ham den største tillidserklæring, hun kunne gi’ ham.

Dette sammen med det, hun havde læst i bogen, fyldte hendes tanker, og legede med hendes fantasi, og hun syntes, han havde virket hemmelighedsfuld, da han var taget af sted på arbejde om morgenen. At hun havde en fridag til at få klaret nogen af juleforberedelserne og samtidig tænke på, hvad der ville ske, fyldte hende med spænding, og hun tænkte på, hvordan det ville være at være gjort helt forsvarsløs og skulle opfylde hans krav. Til sidst var hun så liderlig, at hun var nødt til at gå ind i soveværelset for at få forløsning for alle de tanker. Hun fandt en rabbit dildo og stillede sig på alle fire, og så forestillede hun sig, at han stod bag hende. Hun krammede sine bryster hårdt og klemte vorterne, så det gjorde ondt, og så førte hun langsomt dildoen op i sig. Da den var helt i bund, startede hun den og begyndte at kneppe sig selv med den, voldsomt, som om hun blev taget af sin master. Hurtigt nåede hun til en orgasme, der helt fik hende til at dirre. Hun faldt sammen på sengen og vidste, hun var på vej derhen, hvor hun gerne ville.

Da hun havde sundet sig lidt, gik hun tilbage til køkkenet for at fortsætte, men fik øje på sin mobil, der lå og blinkede til hende. Hurtigt tog hun den op for at se, hvem der havde skrevet. Hendes hjerte gav et lille hop, da hun så, det var ham. Ikke så meget fordi det var ham, men det hun lige havde tænkt på og gjort, gjorde at hendes tanker var langt inde i SM-verdenen, og normalt skrev han ikke til hende i løbet af dagen.

”Hej min dejlige Tøz. Håber du nyder din fridag, og at du ikke har glemt, hvad vi snakkede om den anden dag? Mød mig i centeret kl. 12.00 præcis. I mit klædeskab ligger der et brev, som jeg ønsker, du læser og følger, inden du forlader huset. Glæder mig til at spise frokost med min tøz. Din Master.”

Hendes mave blev øjeblikkelig fyldt med sommerfugle, og hendes hoved fyldt med tanker om, hvad han mon havde planlagt. Hun glædede sig som en teenager til et skolebal og var samtidig nervøs. Hurtigt gik hun ind til hans klædeskab og åbnede med rystende hænder døren. Der, på hylden i øjenhøjde, lå en pose, hun ikke kendte. Hurtigt tog hun den ud og satte sig på sengen for at se på indholdet. Hun rystede det ud på sengen, hvor hun for lidt siden havde de skønneste tanker om ham, og det at blive taget af ham. Ud faldt et brev, et sæt undertøj, en hofteholder med tilhørende strømper og en lille hvid pose. Hun åbnede posen for at se, hvad det var. Der var en u-formet ting, og en brugsanvisning. Det viste sig at være en We-vibe kunne hun forstå, og hun fandt hurtigt knappen, der sendte de skønneste vibrationer i hendes hånd. Da hun trykkede igen for at slukke, blev vibrationerne blot kraftigere, og hun måtte trykke adskillige gange for at få den til at stoppe.

Hurtigt lagde hun den for at læse, hvad han skrev.

Nu du sidder med brevet, ved jeg, du har accepteret at være min tøz og er klar til at gøre, hvad jeg ønsker. Det glæder mig meget. Du kan se de ting, der ligger i posen. Jeg ønsker, du ifører dig det, der ligger deri, efter du har taget et langt bad, og barberet ”min” fisse. Fra nu af er det din opgave altid at holde den glat, men du kan understå dig i at tilfredsstille dig selv. Derefter placerer du vibratoren i ”min” fisse, dog uden at starte den. Derefter finder du noget passende tøj at dække din tøzekrop med, men så jeg stadig kan se det, du ved, jeg holder af. Når du forlader huset, starter du vibratoren på laveste styrke, og du må ikke stoppe den, før du får lov. Du tager bussen til centeret og møder mig på torvet ved den italienske restaurant præcis kl. 12.00. Hvis dette er udført tilfredsstillende vil du blive belønnet, men hvis ikke...... Din Master”

Hun læste brevet flere gange for at være sikker på, hun havde forstået alt rigtigt. Barbere hårene af fissen ville være grænseoverskridende for hende, men samtidig noget hun havde tænkt på før. Nu blev det en del af legen, og hun glædede sig til at prøve at være helt blottet. Hun kiggede på uret og kunne se, hun havde travlt for at nå det hele inden middag. Hurtigt tog hun tøjet af og skyndte sig ud på badeværelset. Lidt stod hun og kiggede sig selv i spejlet og var egentligt godt tilfreds med det, hun så. Hun lod hænderne kuple sig over sine faste bryster og tog vorterne mellem fingrene, hvorpå hun klemte dem hårdt. Det sendte smerte til hendes hjerne, men også fornemmelser til hendes mellemgulv. Hun lod hænderne glide ned over maven og endte med at lade fingrene løbe gennem sine pubeshår. Det kildrede lidt, og hun havde den største lyst til at lade fingrene forsvinde op i sin våde fisse, men vidste, det ikke gik, hvis hun skulle lade være med at lege.

En sidste gang hev hun i hårene, inden hun fandt hans trimmer frem. Hun kiggede i spejlet en sidste gang for at se sin dusk, inden den forsvandt. Så spredte hun benene og startede trimmeren. Hun førte den ned og lod den løbe gennem hårene, stribe efter stribe forsvandt og faldt ned på gulvet, og hun nød følelsen af vibrationerne fra trimmeren, og det at hun langsomt blev transformeret fra Birthe, til en fræk tøz. Da den sidste stribe var faldet, kunne hun pludselig mærke den kølige luft omkring fissen, og da hun lagde hånden på fissen, følte hun prikken fra de korte hår, der var tilbage. Hun tog noget af hans barberskum og dækkede fissen med det. Nu var det skraberens tur, og lidt efter havde den fjernet skummet og den sidste rest af hår fra hendes fisse. Hun kiggede atter i spejlet og kunne lide det, hun så. Hun var nu en tøz og helt i sin Masters hænder. Hurtigt fik hun ryddet op efter sig og gik ind under bruseren for at tage et bad. Da hun kom til at skulle vaske fissen, nød hun at lade hænderne løbe over den glatte hud og havde den største lyst til at lade strålerne give hende den forløsning, hun trængte til, men hun vidste godt, hun ikke måtte for sin Master.

Ude af badet igen, tørrede hun sig hurtigt og smurte sig ind i creme, så hun duftede dejligt. Så ind for at klæde sig på. Hun kiggede på uret, og klokken var 11, så der var kun 1 time, til hun skulle møde ham, og det tog 20 min med bussen, så hurtigt tog hun hofteholder og strømper på. Den BH, han havde købt, var en halvskål, så den dækkede kun halvt hendes bryster, men løftede dem op så det gav det bedste udsyn til hendes kavalergang. Trusserne var en g-string i samme lilla farve som BH’en og sad, som den skulle, så hendes runde bagdel rigtig blev udstillet. Hun fandt nu We-viben frem, og den gled let som ingenting op i hendes drivende fisse, og den udvendige del gled let ind mellem hendes svumlende skamlæber og landede lige oven på hendes klit. Hun prøvede at gå rundt, og den føltes langt fra ubehagelig, snarere tvært imod, og hun gruede for, hvad der ville ske, når hun startede den. Så fandt hun hurtigt en kort nederdel og en let gennemsigtig bluse, som hun kun knappede op til lige under sine struttende bryster, så de præsenterede sig på den mest udfordrende måde. Hun var tilfreds med det, hun så, og følte sig helt rigtig.

Ude i gangen greb hun sin frakke, for det var dog stadig december, og hun var nødt til at kunne holde varmen, selvom hun følte en varme indefra, hun ikke før havde prøvet. På med de lange sorte støvler, og hun følte sig klar til det, der måtte komme, uden at vide, hvad det var. Hun førte en hånd ned i trusserne og gav et enkelt tryk på knappen, da hun endelig havde fundet den, og de skønneste vibrationer strømmede fra den og samtidig oppe i hende og på hendes klit. Hun lod fingrene atter en gang mærke den nøgne hud på hendes skamlæber, inden hun tog nøglerne og skyndte sig ud af døren. Der var kun 5 minutter til bussen gik, så hun havde travlt, men det, der sad i hendes indre, gjorde, at hun ikke kunne løbe, men var nødt til at holde et tempo, der gjorde, at hun fik det fulde udbytte af Wiben.

Da hun kom til stoppestedet, var bussen lige på vej ind, og hun skyndte sig ind, godt rød i hovedet af liderlighed, og frygtede for 20 minutter, hvor hun skulle sidde ned, så hun var glad for at se, der ikke var så mange med. Hun nikkede nervøst til chaufføren og skyndte sig ned på et af de bageste sæder. Hun fandt et tomt sæde og satte sig forsigtigt ind med et håb om, at ingen fandt på at sætte sig ved siden af hende. Vibratoren blev ved med at sende de skønneste fornemmelser ind i hendes krop, og hun måtte sidde og bide sig i læben for ikke at bare give slip. At føle dette sammen med den nye fornemmelse af trusserne mod den nøgne hud, gjorde hende vildt lidelig, og hun havde lyst til at stoppe den, men vidste godt hendes Master ikke tillod det.

Ved det næste stop kom en ældre kvinde ind, og hun stilede direkte ned mod hendes sæde. Hun spurgte høfligt, om sædet var ledigt, og det eneste hun kunne var at rykke ud til vinduet og lade hende tage plads. Hun var sikker på, at alle i hele bussen kunne høre lyden fra vibratoren, så hun klemte lårene for at dæmpe den så meget som muligt, og det gjorde ikke følelsen mindre. Den ældre kvinde startede straks med at sludre om juletravlhed og indkøb, og hvor dejligt det var, at bussen kørte helt ud til centret, og hun lyttede høfligt efter og nikkede på de rigtige steder, samtidig med at hun kæmpede med ikke at komme. Men da bussen måtte sno sig gennem trafikken, så hendes ende roterede let på sædet, kunne hun ikke holde til mere og måtte lade sin lyst tage over og kom i den mest indestængte orgasme, hun nogensinde havde haft, samtidig med hun kiggede ud af vinduet, så den anden ikke kunne se den grimasse, der overtog hendes ansigt. Det at Wib'en fortsatte med at kæle for hende gjorde, at hun kom igen lige efter, og pludselig kunne hun høre den ældre kvinde spørge, om hun havde det godt, hvortil hun kunne svare, at hun havde det godt nok, men blot trængte til at stå lidt op, så den ældre kvinde rejste sig, så hun kunne komme ud.

Hun skyndte sig hen til bagdørene, og lettede lidt af trykket på sin klit, så hun kunne få stoppet de orgasmer, hun følte var ved at tage helt over, og hun sukkede lettet, da hun kunne se, bussen nærmede sig endestationen. Da døren gik op, nikkede hun til sin medpassager, og skyndte sig ud af bussen, for klokken var næsten 12, og hun ønskede ikke at komme for sent, men havde lyst til at stoppe de skønne følelser i hendes fisse, for hun følte ikke, hun havde kontrol over kroppen længere.

3 minutter over 12 nærmest løb hun hen til restauranten, hvor han sad og ventede........

Klik på de blå link og se hvilket legetøj hun leger med - de kan i øvrigt købes hos...

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK