LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: SM

Dato: 14.11.2010


Hvad en bytur kan starte - del 1

Det var en sen lørdag aften eller man skal måske hellere kalde det søndag morgen. Hun havde været i byen med nogle veninder og var på vej hjem, i godt humør efter en festlig aften, med musik og drinks og godt selskab.  

Det eneste hun nu savnede var lidt mandligt selskab, men alt der havde været var enten for gammelt, for ungt eller for fulde. Ikke noget hun gad spilde sin tid med. Men selvom udbuddet havde været ringe, var hendes lyst stadig der, som en varme i hendes underliv, der længtes efter at blive forløst.  

Som hun gik der hen af gaden, hørte hun en bil komme bagfra. Den sagtnede farten, og hun tænkte at det nok var en af de unge fra spillestedet, der nød synet af hendes velskabte krop, og den lårkorte kjole hun havde valgt til aftenen. Hun blev lidt overrasket da bilen trak ind til siden, for at standse da den var ud for hende. Manden der sad i den, var på hendes egen alder, midt i fyrrerne, og så velsoigneret og venlig ud, så da han spurgte om hun ville have et lift, tøvede hun ikke med at sige ja. Det var ellers ikke noget hun normalt gjorde, for man hører jo så meget, men på en underlig måde følte hun sig tryg ved ham. 

Da bilen satte i gang, kiggede han over på hende, og spurgte om hun var klar over hvad der kunne ske, når man kørte med fremmede mænd, midt om natten. Han sagde det lidt truende, men samtidigt på en kærlig måde, så hendes krop straks reagerede. Hendes brystvorter stivnede under det tynde stof, og hun blev drivende våd mellem benene, og hun vidste at han sad og holdt øje med hendes reaktion. Hun ærgrede sig over at hendes krop i den grad forrådte hende, for det var helt tydeligt for ham at hun var blevet liderlig på et splitsekund, for hendes vejrtrækning havde også ændret sig, og hendes øjne var blevet blanke.

Nu blev han mere bydende i stemmen, for han var godt klar over, at hun var klar til at følge ham, selvom hun måske ville lade som om hun gjorde modstand. Han sagde hun skulle åbne handskerummet, nu da hun havde været så uforsigtig at stige ind i hans bil. Samtidig låser han alle dørene med centrallåsen, og da hun prøver at låse op, fandt hun ud af at knappen i hendes side ikke virker.

Lidt nervøs åbner hun handskerummet, og da hun ser der ligger et tørklæde og et sæt håndjern, kigger hun på ham, og spørger hvad meningen er. Han siger roligt at hvis hun stoler på ham, vil hun opleve en fantastisk nat og efterfølgende dag. Så ændres hans stemme igen, og han beordrer hende til at tage bindet for øjnene. Hendes fornuft og opdragelse, fortæller hende at hun skal stikke af, men hele hendes krop og især hendes drivende våde fisse ønsker at blive, og se hvad der skal ske.

Hun tager tørklædet ud, og lader det tynde silkestof løbe mellem fingrene. Det føles glat og fint, og hun lægger det over øjnene, og binder en knude i nakken. Da han er sikker på at hun ikke kan se noget, siger han at hun skal tage trusserne af, og at hun resten af tiden ikke må sidde på stof, men altid blotte hendes bagdel inden hun sætter sig. Han trækker hendes i forvejen korte kjole helt op, så hendes skød er blottet, og han siger at hun ikke må sidde med samlede knæ heller.

De kører lidt rundt i byen, og hun kan høre glade stemmer fra folk der er på vej hjem fra en glad aften, og pludselig føler hun sig meget nøgen. Men da hun prøver at samle benene, giver han hende et enkelt slag på låret, ikke hårdt, men nok til at hun hurtigt spreder dem igen. ”leg med dig selv” beordrer han, og klog af hvad der skete før, går hun lidt tøvende i gang med at kæle for indersiden af lårene. ”Det kan du da vist gøre bedre. Spred skamlæberne og kæl for din klit også,” siger han, og hun kan høre på hans stemme, at han heller ikke er upåvirket af hvad han ser.

Hun kæler forsigtig først, men så må hun lægge hovedet bagover, og lader et par fingre glide indenfor. Det ser han straks, og spørger om hun har fået lov til det. ”Du har været uartig igen. Det må vi vist se at få pillet af dig,” siger han, med blød og kærlig stemme. Da de kører forbi et diskotek hvor alle folk lige er kommet ud, sætter han farten meget ned, og hun ved at folk kan se hvad hun laver, men hun er ligeglad, for hun kan mærke at orgasmen er ved at nærme sig. Det ser han også, og beordre hende straks til at stoppe, for hun må ikke komme, før han giver lov.

Pludselig standser han helt, og siger hun skal tage bindet af. Hun misser lidt med øjnene, og får så øje på at de holder ud for en bar der stadig har åbent. Det kildrer lidt i maven for hun kan godt regne ud, hvad der nu skal ske. ”Tag den her på, som et tegn på at du tilhører mig i aften” siger han, og rækker hende et 2cm smalt bånd af velour hvor der sidder en lille blank ring i. Den passer rundt om halsen på hende, og da hun tager den på får hun en dejlig følelse af at være ejet, og at hun bare vil adlyde hans mindste ordre. Så låser han bildørene op og går rundt om bilen til hendes dør og åbner den, hjælper hende ud, og beder hende følge med.

Han går op til baren, bestiller 2 øl, og sætter sig på en af de høje barstole, og beder hende gøre det samme. Hun skal lige til at kante sig op, for at skjule sin nøgenhed, da han kigger hende bestemt ind i øjnene, og minder hende om at hun ikke må sidde på sin kjole. Det ru stof på stolen gør, at hun hele tiden er meget opmærksom på hendes nøgne bagdel og ikke mindst skød. Hun kan mærke safterne sive langsom ud af fissen og ned på det ru stof. ”Er du våd,” siger han pludselig og tager en hånd op under hendes kjole, og ned mellem skamlæberne. ”Du er jo møg liderlig,” hvisker han i hendes øre, samtidig med at han fører en finger op i skeden efter at have leget lidt i indgangen. Hun kaster hovedet bagover, og er ligeglad med de få kunder der ellers sidder i baren. Det eneste hun tænker på, er at hun har lyst til at komme, og at han bare skal køre fingeren ind og ud endnu et par gange så er hun der, men det har han mærket, så han tager fingeren ud, giver hendes klit et lille klem, hvilket får hende til at krumme lidt sammen. Så tager han fingeren, og fører den op i hendes mund og siger hun skal slikke den ren.

Da de har drukket halvdelen af deres øl, giver han hende 10 kroner, og siger hun skal gå over og vælge 2 stille sange på jukeboksen. Da hun glider ned fra stolen, kan det ikke undgås at hendes smukke bagdel er helt blottet for ham, der sidder lige bag hende. På vej derover kan hun hele tiden føle hans øjne følge hende, og hun nyder det.

Mens hun er ved at vælge, kan hun pludselig føle en, der står bag ved, og da hun vender sig om, står han der og siger, de skal danse nu. Han holder hende ind til sig, og lader den ene hånd hvile på hendes bagdel, som han klemmer let. De danser stille rundt, og hun nyder rytmen og trygheden i hans arme. Som om intet kan ske hende, og alligevel ved hun at noget vil ske hende, blot ikke hvad, men at det bliver dejligt. Pludselig kan hun mærke hans hånd på sit skød, og af bar lyst spreder hun benene let for at gøre plads til at han kan komme ind i hendes våde grotte. Han kysser hende på halsen og bider hende let i øret, mens han forsigtigt masserer hendes klit. Da hun kan mærke en finger ved åbningen, går hun let ned i knæ for at få den ind. Det får ham blot til at flytte den, og sådan bliver han ved med at drille hende, indtil hun er ved at skrige af indestængt liderlighed.
”Nu har vi vidst danset nok” siger han og går over mod baren igen. Igen må hun sætte sig op på stolen med det bare hud mod det ru stof, og hun kan mærke sædet er vådt fra da hun sad der før.

Pludselig rejser han sig og siger ”kom”. Ikke andet, men hun glider villigt ned og følger med, ivrig efter at finde ud af hvad der nu skal ske, men samtidig lidt nervøs for det samme. Da de kommer ud i bilen får hun besked på at tage bindet på igen, og selvfølgelig glemmer hun at tage kjolen op og hun sidder også med samlede ben. ”Det er 2 gange mere du har været ulydig, og du glemte også at sprede benene inde i baren, så med den gang fra før er det 4 gange i alt. Det koster 5 slag for hver gang, så du starter med 20 slag, og det er da en god start”. Hun kan mærke en nervøs kilden i maven men ved samtidig at han ikke vil gøre hende ondt.

Så drejer han ind i en indkørsel, og stopper bilen. Dernæst tager han håndjernene og giver hende dem på, så hun har hænderne på forsiden af kroppen. Hun kan ikke lade være med at strejfe hendes våde mis, selvom hun godt ved, hun ikke må, og selvfølgelig opdager han det. ”5 mere,” siger han blot, og hjælper hende ud af bilen og op til en dør, som de går ind af.

Da de er kommet ind fører han hende gennem huset og ned af en trappe til kælderen. Her fører han hende ind midt i et lokale og tager hendes arme op over hovedet, til en kæde der hænger ned fra loftet. Den klikker han hurtigt i håndjernene og lader hende stå, mens han går rundt og tænder en masse stearinlys kan hun høre. Da han kommer tilbage til hende, begynder han at kæle for hende. Hun prøver at følge hans hænder rundt, for at få dem til at kæle hvor hun vil, men får blot at vide at hun skal stå stille, ellers tæller det 5 mere. Han knapper hendes kjole op og begynder at kærtegne hende, mens han kommenterer hvad han ser. Løsner hendes BH og krammer hendes bryster hårdt, så hun lægger hovedet bagover af bar lyst. Han klemmer brystvorterne, og suger dem ind mellem tænderne og bider let sammen, så hun går lidt i knæ og kommer til at hænge i håndjernene.

Han tager den ene hånd fri, blot for at tage kjole og BH af den arm. Sætter den op igen og gentager det samme med den anden. Nu får hun bindet af øjnene og kan kigge rundt i et lokale der er oplyst kun af levende lys. Væggene er lyse og flere steder er der ringe gjort fast i væggen, både oppe ved loftet og nede ved gulvet. Der står en stor seng, med solide stolper i hjørnerne og tremmer i gavlene. Også oppe i loftet er der ringe flere steder. Der står også et slags bord, hvor begge ender er todelt og kan køres ud til siderne så det ligner et stort X. Hun får manchetter om anklerne og håndleddene, og så tager han håndjernene af.

Nu bliver hun stillet med spredte ben og de bliver holdt ud til nogle ringe af kæder og hendes arme bliver også spændt ud til siderne. Han står og beundrer hende lidt, kommer hen til hende og tager fat i hendes hår og kysser hende ømt men samtidigt krævende. Så åbner han et skab hvor der hænger forskellige ting. Han tager noget blødt tov ud, og kommer over til hende med det. Han lader med vilje lågerne stå åben, så hun kan se de andre ting der hænger derinde. Hun kan se en nihalet kat lavet af blødt skind, så den ikke gør ondt. Der er også forskellige bælter og dildoer i forskellige størrelser, former og farver.

Da han kommer hen igen begynder han at binde tovet rundt om hendes overkrop og bryster. Han slutter af med at snøre det fast rundt om hvert enkelt bryst så de kommer til at strutte lige frem, og så tager han 2 brystvorteklemmer der kan justeres så de klemmer lige tilpas. Hun kæmper virkeligt for at stå stille kan han se, og han nyder at se lysten i hendes øjne og hvordan hun står og trækker vejret med let åben mund. Han lader igen en hånd strejfe hendes våde mis, der er helt åben og klar. ”Var der ikke noget vi skulle have afregnet?” spørger han. ”Jo,” svarer hun, med rystende stemme. ”Ja, for du havde jo været uartig, havde du ikke, og hvor mange var det nu det var?” Spurgte han. ”Jo, jeg havde været uartig. 20 slag var det,” svarede hun forsigtigt.
”5 mere så, for ikke at huske rigtigt, for det var 25, og så skal du huske at tælle dem.”
Han stod ved siden af hende nu, og gav hende et langt og ømt tungekys, som hun besvarede.

Pludselig gik han et skridt væk, og lod det første slag ramme hendes ende. Hun blev så overrasket at hun glemte at tælle, så han sagde at det ikke talte med. Ved det næste var hun klar og sagde højt ”1”. Så fortsatte han skiftevis højre og venstre side op til 10, og hun kunne mærke en varme der bredte sig fra sine balder og om til sit skød. Nu gik han over til skabet efter den nihalede. Han tog også en dildo og et lille stativ med. Det passede med at man kunne spænde dildoen fast på stativet og sætte den ind mellem hendes ben. Han justerede den, så den lige havde spidsen inde.
Så tog han pisken og lod den glide kærtegnende hen over hendes krop, så hun kunne mærke den var blød. ”Nu skal du stå stille,” sagde han og kyssede hende igen, hvorpå han startede dildoen, så en dejlig snurrende fornemmelse bredte sig i hele hendes underliv. Hun skulle virkelig kæmpe for ikke at gå lidt ned i knæ, så hun fik den længere op.

Nu faldt det første slag og hun huskede heldigvis at tælle højt, mens hun vred sig af bar lyst. Mellem hvert slag lod han den glide kærtegnende hen over hendes spændte krop, og da hun havde fået de næste 10, blev hun taget ned fra kæderne og ført over til sengen. Her blev hun bedt om at stå på alle 4, og så satte han sig på knæ foran hende så hans pik var lige ud for hendes ansigt. Hun havde den største lyst til at tage den i munden, men han begyndte blot langsomt, at spille den lige foran hende. Med den anden hånd kærtegnede han hendes nu røde ende, og spændte klemmerne på brystvorterne en anelse mere. Så gik han om bag hende og satte spidsen af sin stive pik mod åbningen af hendes skød, pressede lidt så hovedet kom indenfor, og da han kunne mærke at hun pressede bagud, trak han den ud igen. Næste gang gjorde han det samme, men 3. gang trængte han helt i bund og elskede hende til lige før hun kom. Igen trak han sig tilbage og lod spidsen køre op mellem hendes baller og pressede let på det stramme hul, og kørte så ned i hendes varme våde grotte, og elskede hende til de begge kom.

Han løsnede nænsomt rebene fra hendes bryster og tog klemmerne af, og de lagde sig tæt sammen og nød varmen fra hinandens kroppe, samtidig med at han kærtegnede hendes røde ende, og kyssede hinanden varmt og ømt. ”Du mangler at give mig 10” sagde hun. ”Dem skal du have til gode til næste gang du kommer” sagde han, lige før de faldt i søvn i hinandens arme.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER