LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: SM

Dato: 28.11.2010


Hvad en bytur kan starte - del 2

Resumé:
På vej hjem fra en tur i byen, bliver hun samlet op af en ukendt, for at blive kørt hjem, regner hun med. Men sådan går det langt fra. I handskerummet finder han et blindfold og håndjern, og så glemmer hun alt om at det her måske kan blive farligt og kaster sig ud i en nat med dominans, afstraffelse og belønning.

Der var gået en uge siden hun var hos ham den første gang, og hendes hoved havde snurret med tanker, om det der var sket, og hvor meget hun, til sin overraskelse, havde nydt det han havde gjort ved hende. Kunne ikke forstå at hun havde givet kontrollen over sig selv til en vildt fremmed, og at hun i den grad tændte på ydmygelsen og det at give kontrollen over hvad der skulle ske til en anden.

Da hun kom hjem, lå der et brev i postkassen. Hun vidste med det samme, hvem det var fra, og skyndte sig ind for at se hvad han skrev. Det var begyndt at kildre i hendes mave, og hendes mis var øjeblikkelig blevet mere våd end den var i forvejen. En tynd stribe af saft løb ned af hendes lår. Med let rystende hænder og hjertebanken åbnede hun brevet og læste den korte besked: ”Mød mig på torvet klokken 15.00. Du skal være frækt, men samtidigt pænt, påklædt. Tag det på der ligger i kuverten. Din herre.”

Først nu bemærkede hun at der var noget i kuverten. Måske fordi det ikke fyldte så meget, eller fordi hun var for ophidset til at tænke over det, havde hun ikke lagt mærke til at der lå et par selvsiddende strømper i tynd silke og et par bundløse trusser i bunden. Hun kiggede på det og tænkte ”det går ikke så våd som jeg er”, men hun turde ikke lade være med at tage det på. Nu gik hun ind i soveværelset for at lede efter noget hun mente ville udfylde de krav han havde stillet, men samtidig vidste hun at hun ikke ville have noget imod, hvis han ikke var helt tilfreds, for så vidste hun, at hun ville blive straffet. Hun fandt en kjole der gik til knæene men med en slids i siden, så den afslørede hendes lår, og så var den sort som det halsbånd han havde givet hende sidste gang, og hun tænkte det nok ville være et plus at tage den på. Så fandt hun en halvskåls BH der fik hendes bryster til at sidde helt perfekt i den noget nedringede kjole.

Da hun havde fundet tøjet frem, ville hun lige skynde sig at tage et bad og lægge en fin makeup, før hun skulle af sted. Mens hun stod under bruseren kunne hun ikke lade være med at tænke over hvad der mon skulle ske. Det, sammen med det varme vand der kærtegnede hendes krop, gjorde hende så liderlig, at hun var nødt til at give sig selv udløsning med bruseren, for at falde blot lidt til ro.

Nu fik hun pludselig travlt, for hun havde brugt mere tid på at tage ”bad” end godt var, så hun skyndte sig at tage tøjet på, og da hun kiggede i spejlet, var hun selv ret godt tilfreds med resultatet, så hun skyndte sig at lægge makeup, og greb så en frakke på vej ud af døren. 10 min. i 3 viste uret, og hun havde mindst 15 min til torvet hvis trafikken var ok.

Med bankende hjerte sad hun i taxaen og så at klokken blev 3, og der var mindst 5 min endnu før hun var der. Hun var helt automatisk gået ind i rollen, så da hun satte sig ind i taxaen, havde hun blottet bagdelen, så hun kunne mærke det kolde læder mod hendes hud. Det mindede hende endnu mere om hvor hun var på vej hen, og hvis hun var blevet våd da hun læste brevet, var det for intet at sammenligne med hvordan hun havde det nu. Hun kunne mærke væske løbe ud af sit våde skød og ned på sædet, gennem de åbne trusser. 7 minutter forsinket stiger hun ud af bilen, kigger tilbage på den våde plet på sædet, og skynder sig over imod ham.

Da hun kommer hen til ham kigger han blot på uret og siger ”du er 9 minutter forsinket.” Hun skynder sig at sige undskyld, og at det ikke er mere end 7 minutter. Lige da hun har sagt det, ved hun det var en fejl mere. ”Så du skal sige mig imod også, det skal vi nok få rettet op på. Men du ser smuk ud,” siger han. Han tager hende ind til sig og giver hende et kærligt knus. Så tager han hendes arm og beder hende følge med. De går over mod en god cafe der ligger ud til torvet. Selvom det er først på foråret, er der allerede servering ved de små borde udenfor, for solen skinner fra en blå himmel, og det dufter skønt af kærlighed.

Hun er glad for, at de skal sidde udenfor på plastikstolene, for hun er meget våd nu og kan slet ikke styre det, nu han er så tæt på, stærk og dominerende. Han trækker en stol ud for hende, og hun husker at flytte kjolen så hun ikke sidder på den, og hun spreder også benene lidt, så en kølig forårsbrise kan hjælpe med at køle hende lidt af. Han bestiller 2 glas vin og et fad med frugt. Mens de venter, sidder de og sludrer. Hun føler sig tryg og afslappet i hans selskab, og nyder foråret og de tanker hun gør sig om, hvad der skal ske. Hendes brystvorter bliver hårde og presser mod kjolens stof, men så længe hun holder frakken lukket, er der ikke nogen der bemærker hendes tilstand, tænker hun, og som om han har læst hendes tanker siger han, at hun skal tage frakken af. Hun gør det med det, samme, for hun kan høre på hans stemme, at han mener det.

Lige da hun har fået den af, kommer tjeneren med det han har bestilt, og hun kan mærke at han ser hendes tilstand, og hun ved, at hun ikke må prøve at skjule det. Pludselig åbner han en taske hun ikke havde bemærket før, og tager en lille rød æske op. Han skubber den over til hende og beder hende åbne den. Inde i æsken ligger der noget der ligner et æg med en snor i, og 2 ringe af gummi og med noget på der kan gøre dem mindre i åbningen. Hun kigger spørgende over på ham, og han siger hun skal tage ægget op i hendes våde grotte, og de 2 ringe er til hendes brystvorter, så de bliver ved med at stritte så indbydende.

Hun vil til at rejse sig for at gå ud på toilettet, da han siger hun skal putte ægget op før hun går nogen steder. Først tænker hun at det ikke kan lade sig gøre, da hun kommer i tanke om at hendes påklædning gør, at der er fri adgang til hendes mis, og hun ved, at hun er nødt til at gøre som han siger, for hun vil, på en underlig måde, gerne adlyde ham. Hun tager diskret ægget i hånden, og kan mærke det er glat og køligt. Ikke fordi det gør nogen forskel, for hun er så våd og åben, at alt ville glide let og ubesværet ind. De sidder ved et bord der er skærmet af så ingen kan kigge direkte på dem, og hun fører hånden ned mellem benene. Da ægget berører hendes skamlæber, kan hun føle det kølige æg, og hun stopper lidt, men han kigger hende kærligt i øjnene, og hun skubber let og det glider ubesværet ind i hendes indre. Hun sidder lidt, som for at vænne sig til den kølige fornemmelse, da han tager en lille sort boks op med en lille knap på der kan skubbes frem og tilbage.

Han fanger hendes blik og kigger kærligt ind i hendes øjne. Så skyder han knappen fremad, og hun kan mærke en behagelig snurren i sin mis. Der breder sig en fantastisk fornemmelse i hele hendes skød, og hun er lige ved at komme med det samme. Det var så overraskende og dejligt at hun er nødt til at bide sig i underlæben for ikke at få en orgasme uden at have fået lov. Hun kigger på ham med bedende øjne, og spørger om hun må komme, men han siger nej og slukker for den. ”Gå nu ud og sæt det andet på dine brystvorter, og vær sikker på de er strammet nok, for jeg vil tjekke det, når du kommer tilbage.”

Han rejser sig og går over for at trække hendes stol ud, og da hun står op giver han hende et langt, dybt kys og hiver let i begge vorter, som for at gøre dem klar til hvad der skal ske. Hun går ind på toilettet med de 2 ringe, og det kildrer i hendes mave og skød, og hun kan mærke ægget for hver skridt hun tager.

Da hun kommer ud på toilettet er hun nødt til først at tørre sig, for safterne løber ned af hendes ben, efter hans behandling. Hun løfter brysterne fri af Bh’en og lægger den første ring om den ene brystvorte, og strammer den let. Hun sukker dybt og nyder de følelser det giver, men kommer så til at tænke på at hun nok hellere må stramme den noget mere, for at gøre det, som hendes herre vil have det. Der breder sig en behagelig smerte fra hendes bryst, hele vejen gennem hendes mave og ned til hendes skød. Hurtigt gør hun det samme ved den anden, og står så lidt og nyder det, før hun begiver sig ud til ham igen.

Halvvejs gennem cafeen kan hun pludselig mærke, at det begynder at snurre igen, og hun går let ned i knæene af bar nydelse, mens hun kigger sig om for at se om nogen har bemærket noget. Til hendes lettelse ser det ikke ud til at nogen kan se hendes tilstand, og hun må virkelig anstrenge sig for at kunne gå ud til bordet, hvor han smilende tager imod hende. Hurtigt tager han en hånd ind i hendes udskæring og hiver i ringene, for at mærke om de sidder som de skal. Netop som han hiver og strammer den ene lidt, kan hun ikke holde det tilbage mere, men hendes ben giver efter under hende, og han når netop at gribe hende, da hun kommer i en voldsom orgasme, der forstærkes af, at hun ikke kan skrige, som hun har lyst til, og så følelsen af hans stærke arme der holder hende oppe. Han fastholder hendes blik, mens orgasmen langsomt klinger af, og han slukker for den snurrende følelse i hendes skød og giver hende et langt kys.

Mens hun har været inde, har han betalt, og han giver hende frakken på og tager hendes arm og fører hende væk fra cafeen. Da de har gået lidt, genkender hun pludselig hans hus, og de går op til døren og går ind. Da de er inde, hjælper han hende med at få frakken af, og beordrer hende til at gå ned i kælderen, tage kjolen af og stille sig midt på gulvet, efter hun har været ovre i skabet, for at finde det hun mener, hun fortjener at blive straffet med, for at lade ham vente.

Spændt og lidt bange går hun ned i kælderen og hen til det store skab. Hun åbner lågerne og kigger på indholdet. På lågen hænger der den nihalede, hun prøvede sidste gang, sammen med en ridepisk, en plastik paletkniv og nogle forskellige bælter. Hun lader fingrene røre ved de forskellige ting, for ligesom at føle hvordan de mon er. På hylderne ligger der reb og manchetter til håndled og ankler i læder, forskellige dildoer og en lille buttplug sammen med noget glidemiddel. Der er også klemmer til at sætte på brystvorterne forbundet med en lille kæde. Hun vælger et bredt blødt bælte til sidst, og håber han synes om hendes valg. Så tager hun kjolen af og stiller sig midt på gulvet og venter.

Han lader hende vente i 9 minutter, før han går ned til hende. Han går hen til hende og kigger på hende og på bæltet hun har valgt. Så går han hen til skabet selv, og tager 4 manchetter som han giver hende på. Dernæst løsner han hendes BH og kæler for hendes bryster, og tager forsigtig de 2 ringe af. Hun nød at have dem på, men synes også det var rart at få dem af, men han tager bare de 2 klemmer i stedet, og sætter en på hver igen. Så trækker han i kæden for at se om de sidder ordentligt fast, og hun er nødt til at følge lidt med den vej, han trækker, og skriger let af smerte, men mest af nydelse.
Han hiver hende forsigtigt hen til det bord, hun bemærkede sidste gang. Han bukker hende nænsomt ind over bordet, og før hun ved af det, er hendes hænder gjort fast til et par ringe der er ude på kanten af bordet. Hendes ben spreder han ud til siden og gør fast til hvert sit bordben. Nu halvt står, halv ligger hun hjælpeløs og blottet for ham, og det eneste hun har på er de åbne trusser, strømper og halsbåndet. Han tager en saks og klipper trusserne i begge sider og tager dem af hende, så hendes bagdel er helt blottet for, hvad der måtte komme. Han tager fat i snoren til ægget og hiver det langsomt ud af hendes skød, og mens det kommer ud, kan hun mærke safterne løbe ud af sit indre og ned af indersiden af hendes lår.

Nu tager han også tøjet af og afslører en stor og hård rejsning, som han går hen og lægger i hendes hånd, og spørger om hun har lyst til at føle den oppe i sig. Hun gnider på den, og kan mærke den vokser yderligere i hendes hånd. Med liderligheden i hendes stemme siger hun, at der ikke er noget hun hellere vil, end at mærke hans pragtfulde lem oppe i sin våde fisse. Men først skal vi have klaret noget, siger han og tager det bælte hun havde fundet frem. Først lader han bæltet glide kærtegnende rundt på hendes balder, samtidig med at han fortæller, at hun får et slag for hvert minut hun kom for sent + de 10 hun havde til gode fra sidst. Og husk nu at tælle højt, siger han, selvom hun godt vidste det fra sidst. Så kommer det første slag, og hun bliver overrasket som sidste gang, selvom han ikke slår hårdt, men husker alligevel at sige ”1” højt, og han fordeler yderlig 8 slag på hendes balder, og den samme varme, hun huskede fra sidst, breder sig øjeblikkelig fra hendes balder og går ned i hendes drivende våde fisse der nu er begyndt at dryppe på gulvet.

Han stopper lidt og tager kæden fra klemmerne og gør den fast til halsbåndet, så der hele tiden er et let træk i brystvorterne, så de også sender signaler om liderlighed ned mellem hendes ben. Så går han over til skabet igen, og hun prøver at dreje hovedet for at se, hvad han kommer med, men det trækker for meget i kæden, så hun opgiver, og venter bare for at se hvad der sker. Der går ikke lang tid, før hun finder ud, af hvad det er, der skal ske. Pludselig kan hun mærke en glat finger ved sit bagerste hul. Han lader noget glidemiddel dryppe ned og begynder langsom og forsigtigt at blødgøre hullet, ved at køre en glat finger rundt i åbningen, og hun skriger af lyst og beder ham om at tage hende nu. Men efter lidt tid, tager han fingeren væk, og så kan hun mærke noget presse let på, for at komme ind i hendes bageste hul. Hun slapper af og den glider let op og sidder fast. Så går han væk og begynder på de sidste 10 slag, for han kan godt mærke, at nu kan hun ikke trækkes længere. Hurtigt får hun de sidste, og han går om bag hende og borer sig op i hende i et stød, og siger så at hun godt må komme nu, samtidig med at han begynder at køre hurtigt frem og tilbage i hende. Alle de fornemmelser hun har, varmen fra slagene, klemmerne der hiver i hendes brystvorter hver gang hun smider hovedet fra side til side, buttpluggen og han stive pik der kører frem og tilbage i hende, og så det at hun ikke kan røre sig mere, alt det gør at hun kommer med det samme i en kæmpe orgasme, og han stopper, mens hun for lov til at nyde det med ham oppe i sig. Han løsner forsigtigt kæden og tager klemmerne af mens hun falder tungt og svedig ned på bordet, og sukker de sidste rester af orgasmen ud, og han løsner hende og tager buttpluggen ud, og fører hende over på sengen. Her lægger han sig ned på ryggen, trækker hende ind til sig og giver hende et langt kys, før han skubber hendes hoved ned til sit lem og siger hun skal slikke ham grundigt. Hun kan smage sine egne safter og ham i en skøn blanding, og hun sutter begærligt, indtil han til sidst kommer med et brøl i hendes mund, og han holder hendes hoved indtil han har tømt sig helt, og han er sikker på at hun har slugt det hele.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER