LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: SM

Dato: 23.11.2010


Hvad en bytur kan starte - del 3
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

Resumé:
På vej hjem fra en tur i byen, bliver hun samlet op af en ukendt, for at blive kørt hjem, regner hun med. Men sådan går det langt fra. I handskerummet finder han et blindfold og håndjern, og så glemmer hun alt om at det her måske kan blive farligt og kaster sig ud i en nat med dominans, afstraffelse og belønning. Flere dage senere bliver hun bedt om at møde op på en café i frækt outfit, det endte i en seance hjemme hos ham med afstraffelse og belønning. Lad os se hvor kreativt han er i dag…

Det var blevet torsdag, og hun havde ikke kunnet slippe tanken om ham siden de sidst havde været sammen. Da hun kom hjem til sin lejlighed stod der en pakke uden for døren. Hun greb den og skyndte sig ind, spændt på hvad den indeholdt. Hun havde ikke kunnet tænke på andet end hvad der skulle ske næste weekend, for hun vidste, at der skulle ske noget, for hun kunne ikke undvære ham vidste hun.

Med rystende hænder åbnede hun pakken, for at se hvad den indeholdt, samtidig med at hun blev klar over at hendes mis begyndte at blive mere våd, end den havde været hele ugen. Øverst lå der et stykke papir, og da hun begyndte at læse det, kunne hun se, det var en slags kontrakt. Der stod, at hun nu ville tilhøre hendes hersker, og altid skulle stå til rådighed for hvad han havde lyst til, når og hvor han havde lyst til hende. Hun skulle adlyde hans mindste vink, og hvis ikke måtte han straffe hende som han fandt nødvendig. Nederst var der en linje til hendes underskrift, og med bankende hjerte tog hun en kuglepen og skrev sit navn. Under linjen stod der, slavinde og tøz. Han havde allerede underskrevet hvor der stod, herre og mester.

Med en underlig følelse af at være ejet, og ikke at skulle tænke på andet end at stille sin herre tilfreds, kiggede hun videre i pakken. Det næste hun kom til var et halsbånd af læder, med 3 metalringe i. Det var ikke særlig bredt og duftede dejligt af læder. Derud over lå der et par kærlighedskugler og yderlig et brev. Hun åbnede brevet, og i det stod der, at nu da hun tilhørte ham, ville han have sit tegn på hende. Hun skulle den næste dag efter arbejde, tage trusser og nederdel af og iføre sig de selvsiddende strømper hun havde fået sidste gang, og så skulle hun gå ned til den lokale tatovør, og være der præcis klokken 15, ikke før og ikke senere. Hun skulle blot sige sit navn, så ville de vide hvad der skulle ske. Hun skulle medbringe kærlighedskuglerne, og når hun var færdig hos tatovøren skulle hun gå ud på gaden og sætte kuglerne op i sig.

Næste dag på arbejde, kunne hun ikke tænke på andet, end hvad der mon skulle ske. Ligegyldigt hvor meget hun prøvede at koncentrere sig, flyttede hendes tanker sig straks ned mellem benene, og den kildrende fornemmelse hun havde der og i maven. Hun var sikker på, at alle hendes kollegaer kunne se hun var drivende liderlig. Da klokken blev 14, skyndte hun sig at pakke sammen og gik ud på toilettet. Hun havde taget sin jakke og taske med derud for at kunne klæde om som befalet. Hun havde valgt en tætsiddende og noget nedringet bluse og en rød blonde BH til dagen, og hun skyndte sig at tage trusser og nederdel af og jakken på. Hun tog også halsbåndet på, og pludselig følte hun sig i den grad ejet af ham. Hendes fisse sejlede af saft, og hun følte sig som en rigtig tøz og klar til at adlyde.

Da hun kom til tatovøren var klokken kun 10 min. i 15, så hun gik lidt omkring og så på vinduer. Selvom det var hendes længste frakke hun havde på gik den kun til midt på lårene, og den lette vind gjorde at hun følte nøgenheden endnu mere når luften blidt kærtegnede hendes våde fisse. Da klokken var 4 min i, kunne hun ikke vente længere, og hun skyndte sig ind i butikken.

Da hun kom ind viste det sig til hendes overraskelse sig at være en kvindelig tatovør der tog imod hende. Hun skyndte sig at sige sit navn, og tatovøren sagde hun hed Ulla. Hun bad hende tage plads, da der var 4 minutter endnu til hun skulle være der. Ulla gik hen til telefonen og ringede. Det eneste hun sagde, var at hun var kommet 4 minutter for tidligt. Da gik det op for hende, at hun havde gjort sin første fejl den dag, og hendes fisse reagerede straks ved at blive endnu mere våd. Da hun havde ventet, i hvad hun syntes virkede som en evighed, kom Ulla hen og bad hende følge med. De gik ind i en kabine og Ulla vendte sig mod hende og sagde bydende, at hun skulle tage frakken af, og lægge sig op på briksen. Hun turde ikke andet end at adlyde, nu da hun vidste, at Ulla var i kontakt med hendes Herre. Hun lagde sig op med benene samlede, meget opmærksom på at hendes fisse nu sejlede af saft, men Ulla bad hende sprede benene for ellers kunne hun ikke komme til at lave det der var bestilt. Hun tog nu en skraber og fjernede de øverste hår på fissen så hårgrænsen blev sænket lidt, og for hver berøring gik der stød gennem hendes fisse og op i mellemgulvet, og hun måtte virkelig kæmpe for ikke at begynde at vride sig af bar liderlighed. Hun spurgte forsigtigt, hvad der skulle ske, og Ulla svarede at bestillingen var en lille tatovering af en frø, og at nu skulle hun ligge stille. Så begyndte Ulla at lave den, og hun kæmpede for ikke at bevæge sig, for det gjorde både ondt men samtidigt utrolig dejligt.

Da Ulla sagde at hun var færdig kiggede hun ned og kunne nu se den sødeste lille frø sidde lige over hårene, og da Ulla i det samme tørrede hendes tatovering af, kom hun til at berøre hendes venusbjerg, og der skød en strøm af liderlighed igennem hendes krop der fik hende til at kaste sig bagover ned på briksen. Men Ulla tørrede blot færdig og bad hende rejse sig og klæde sig på. Hun tog frakken på og fulgte Ulla ud af kabinen, hvor hun blev ledt til døren.

Nu stod hun igen ude på gaden, med en svag smerte fra hendes lille tegn på at hun nu helt tilhørte sin Herre. Så kom hun i tanke om kærlighedskuglerne, og kiggede sig omkring efter et sted, hvor hun i fred kunne stå og gøre som befalet. Der var ingen steder sådan en fredag, hvor hun kunne stå helt ugeneret, men hun vidste at hun var nødt til at gøre som hun havde fået besked på, for hun vidste ikke om han holdt øje med hende. Det eneste der var at gøre, var at stille sig helt op af en butiksrude, og lade som om hun kiggede på udstillingen, og så diskret tage dem op af tasken og ned mellem sine ben. Hun var nødt til at sprede benene lidt, og så diskret tage den ene hånd ind under frakken. Heldigvis var hun så våd at de let gled op, og hun nød følelsen af at blive fyldt ud af de 2 store kugler. Da hun kiggede sig omkring kunne hun ikke se nogen der stod og stirrede, før hun kiggede ind i butikken. Hun havde kun tænkt på folk på gaden, men nu så hun pludselig en ung mand stå inde i butikken og kigge ud på hende med et liderligt blik i øjnene. Hun skyndte sig at slå blikket ned, og gå hurtigt væk derfra.

Da hun begyndte at gå, kunne hun mærke noget inde i kuglerne der bevægede sig for hvert skridt hun tog, og det sendt små bølger af vibrationer ud i hele hendes krop. Pludselig ringede hendes telefon, og hun genkendte straks hans stemme. Det eneste han sagde, var at hun skulle vende om og gå tilbage til butikken, hvor hun stod og så på udstillingen, og så skulle hun vise den unge mand hvad han ville se. Hun skulle lige til at protestere, da forbindelsen blev afbrudt. Hun stod lidt og tænkte på, om hun skulle skynde sig at gå hjem, da hendes hænder automatisk søgte op til halsbåndet og mindede hende hvad hun havde skrevet under på og hvad hun var nu.

Hun gik langsomt tilbage til butikken og håbede på, at han ikke stod der mere, men da hun kom tilbage stod han der stadig, og hun kunne mærke at han fulgte hende med øjnene. Hun gik hen hvor hun havde stået før og begyndte lidt tøvende at knappe de nederste knapper op i frakken. Hun kunne mærke hans øjne følge hver eneste af hendes bevægelser, og hun kunne mærke at det ophidsede hende yderligere at han på det nærmeste slugte hende med øjnene. Nu ringede telefonen igen netop som hun havde åbnet frakken så han kunne se hun var nøgen inden under. Det var ham igen, der sagde at hun skulle tage kuglerne ud, og sutte dem ren for hendes saft, før hun puttede dem op igen. Hun tog fat i snoren, og hev dem langsomt ud og tog dem op til munden, hvor hun først tog den ene ind og suttede sin saft af, og bagefter gjorde hun det samme ved den anden. Hun nød ydmygelsen i at være tvunget til at gøre, det hun gjorde, og i at have den unge mands fulde opmærksomhed. Så tog hun dem ned igen og skilte skamlæberne med den ene hånd, mens hun langsomt satte dem op på plads med den anden.

Så ringede han igen, og nu fik hun besked på at tage bybussen ud til skoven, og hun skulle stå op under hele turen. Hun skyndte sig hen til stoppestedet, dels for at komme derud i en fart, og fordi jo hurtigere hun bevægede sig, des mere vibrerede kuglerne i hendes indre. Vel oppe i bussen gik hun hen og fandt et sted i den bageste del af bussen, og straks fik hun en SMS der fortalte hende at hun skulle gå op foran. Hun trak længere frem i bussen, hvor folk stod lidt tæt, for vejret var godt så der var en del på vej i skoven. Efter et par stop, fornemmede hun pludselig en der stod helt tæt bag hende, og hun genkendte staks hans stemme, da han sagde hun skulle blive ved med at kigge lige frem. Hun stivnede lige da hun følte hans hånd løfte op i frakken, og søge op mod hendes fisse. Da han forsigtigt skilte skamlæberne ad, kunne hun mærke en smal stribe af sin egen saft begynde at løbe ned af låret, og hun stødte let bagud mod hans hånd. Det fik ham blot til at trække hånden lidt til sig og hun prøvede at følge med. ”Stå stille” sagde han, og hun gjorde straks som han sagde, og prøvede at stå så stille som bussens bevægelser tillod. Han stod lidt til side så han var sikker på at dem der stod eller sad nærmest var klar over at hun var nøgen under frakken. Nu kunne hun føle hans hånd komme bagfra op mellem hendes baller, indtil han kunne nå hendes klit med en finger, hun lagde hovedet let bagover og nød hans berøring. Han pressede let på den og kørte fingeren rundt i små cirkler, og i løbet af ingen tid kom hun i en voldsom orgasme der nær havde fået hendes ben til at give efter under hende. Hun var faldet hvis ikke hun havde haft fat med begge hænder i stropperne. Pludselig greb han fat i hendes hår og trak hendes hoved hen til sin mund, og spurgte hende stille, om hun havde fået lov til at komme, og hun kunne kun svare nej. ”Det hedder nej, Herre,” sagde han, "men det skal du nok få lært.

"Bliv stående sådan der til du når sidste stoppested, ligegyldig hvad der sker," sagde han og pludselig var han væk. Hun kunne nu mærke en anden der stillede sig lige bag hende, og hun følte sig meget sårbar, som hun stod der med begge hænder i stropperne, og hun turde ikke tage dem ned, da hun vidste, han stadig var med bussen. 
Nok en SMS kom, og hun stod og vidste ikke, om hun skulle læse den, for hun vidste den var fra ham, men hun lod være, da hun vidste, at hun ikke måtte tage hænderne ned. Nu ringede den, og hun blev enig med sig selv om hun hellere måtte svare ham, da han åbenbart ville give hende en ny besked. Hun tog den ene hånd ned i lommen for at svare. Da hun hørte hans stemme sagde han ”jeg sagde, du ikke måtte slippe ligegyldigt hvad der skete, men nu du har sluppet med den ene hånd, kan du ligeså godt slippe med den anden hånd, og bukke dig ned og røre snuden på dine støvler uden at bøje knæene, og det gælder resten af dagen hvis du skal bukke dig.” Hun kunne mærke, hun blev endnu mere liderlig og våd ved tanken om, at alle der var bag hende, ikke kunne være i tvivl om at hun ikke havde noget på under frakken. Med vilje, og for at vise hun ville gøre hvad han bad om, blev hun stående foroverbøjet længere end det var strengt nødvendigt, og til sin forbavselse, nød hun de blikke hun kunne føle, hun blev sendt. Nød at vise sin nøgenhed og vide, at det var noget hun blev beordret til, men alligevel gjorde fordi hun nød det, nød at stille sin herre tilfreds, nød at han gjorde det, fordi han vidste hun nød det.

Nu var de ved endestationen, og hun steg af bussen. Da hun kom udenfor blev hun stående og ventede til hendes herre kom hen til hende. Hun kunne mærke blikke fra dem der havde været bag hende i bussen, da de passerede, og hun nød det i fulde drag. Nød det begær efter hende, og nød at vide at han var der til at passe på hende. Da alle andre var gået i retningen af skoven, kom han hen til hende. Han stillede sig foran hende og sagde hun skulle vise ham tegnet på at hun tilhørte ham. Hun åbnede frakken og viste ham stolt sin frø. ”Håber Herren er tilfreds,” sagde hun. ”Meget,” sagde han, ”og jeg kan høre du har fundet ud af hvordan du skal svare, dygtigt. Fordi du nu har det tegn på, at du tilhører mig, behøver du ikke gå med halsbånd mere, når vi er ude,” sagde han, og tog det af hende. Han beholdt det i hånden og vendte sig mod skoven og begyndte at gå. ”Kom, men hold dig 1 skridt bag mig,” sagde han.

De gik ind mod et stort grønt areal hvor byens folk holdt til. Her var legeplads til børn, og store grønne plæner hvor folk sad og hyggede sig. Da de var ud for en folk unge fyre der sad om en kasse øl, og højlydt kommenterede de forbipasserende kvinder, lod han halsbåndet glide ud af hånden, men fortsatte med at gå. Hun stoppede og bukkede sig ned for at samle det op. Straks blev alle fyrene helt stille og de sad med åben mund og så hendes våde åbne fisse, og hun kunne mærke at hun var synligt våd og med en snor hængende ud. Hun kunne høre at de begyndte at snakke beundrende om hendes bagdel og fisse, og hun nød den opmærksomhed hun havde vagt.

Hun skyndte sig op til sin Herre for at aflevere halsbåndet, og hun vidste at han havde set hele optrinnet, for han roste hende og sagde, det var rigtigt som hun havde gjort. Hun sagde ”tak Herre, jeg prøver at gøre mit bedste for at behage dig.” Han nikkede og vendte sig for at gå igen, og hun fulgte lige efter.

Pludselig drejede han ind af en smal sti ind mellem nogle træer der stod helt tæt, og hurtigt forsvandt vejen og de grønne plæner af syne. Det eneste der var tilbage var lyder af glade børn der legede og unge der hørte musik og pjattede. De kom snart til en lysning hvor han bad hende stoppe. Bag et træ hentede han en taske han må have været ude med i forvejen. Da han åbnede den, gik hun lidt nærmere for at se, hvad der var i den, men han lukkede den hurtigt og kiggede op på hende, så hun straks blev klar over at hun ikke måtte kigge.

I den side af lysningen hvor solen skinnede, stod der et par store træer med et par meter mellemrum, og han bad hende komme derhen. ”Tag tøjet af undtagen strømper og støvler,” beordrede han. Hun skyndte sig at adlyde, spændt på hvad der nu skulle ske, for hun var klar til hvad som helst, bare hun fik lov til at komme, for hun var meget liderlig oven på alt det der var sket, og den lange gåtur med kuglerne vibrerende i hendes følsomme fisse. Hurtigt gav han hende manchetterne på og spændte hende op mellem de 2 træer. Så fik hun bind for øjnene, så det eneste hun kunne fornemme var han nærvær. Han stod lige foran hende og lod hænderne glide op og ned af hendes krop så hun vred sig uden at kunne røre sig ret meget. Så tog han fat i snoren og trak langsom de 2 kugler ud af hendes fisse der nu sejlede af hendes saft, så der løb noget ned af hendes lår. Hun fornemmede solens stråler og hans hænder meget og havde bare lyst til at få noget op i sin fisse igen. Han spurgte om hun havde været artig hele dagen, og gjort alt han bad om. Hun svarede, ”nej Herre. Jeg kom for tidligt til min aftale, og jeg kom uden at have fået lov.” Pludselig kom hun i tanke om at hun havde glemt at svare Herre til ham og sagde ”og så glemte jeg at omtale min Herre som Herre.” Han gav hende lidt tid og sagde så ”og du tog den ene hånd ned i bussen. Hvad skal jeg gøre ved det, hvad ville være en passende straf for alt det?” Han lod hende stå og tænke lidt, da hun pludselig mærkede at han nulrede hendes stive brystvorter og satte klemmerne på. Hun gik lidt ned i knæ, og tænkte som en gal for at sige en straf, hun vidste, ville gøre ham tilfreds. Så sagde hun ”1 slag for hvert minut, 5 for at komme uden at få lov og 5 for at tage hånden ned, og 10 for ikke at omtale Herren rigtig.” "Meget flot," sagde han, "og så skal jeg nok finde ud af hvordan."

Han begyndte at kæle for hendes krop igen og lod et par fingre glide op i hende. Hun var lige ved at komme igen, men nåede at få kontrol over sig selv, for hun vidste godt, at hun ikke måtte komme uden at have fået lov. Pludselig ramte et slag med hånden hendes ende, og hun mærkede straks den velkendte varme brede sig til hendes fisse, der nu dryppede ned på skovbunden. Hun skyndte sig at sige 1, og så fulgte de 3 næste hurtigt efter, ikke hårdt men nok til at hun kunne mærke sin ende blive varm. Han tog fat i kæden mellem klemmerne og trak lidt fremad så hun var nødt til at følge med så langt hun kunne. Hun kunne høre han tog sit tøj af også og kom hen til hende og trykkede sig ind mod hende så hun kunne føle hans stive pik mod sin mave, og bare ønskede han ville trænge op i sig så hun kunne slippe sin liderlighed løs og skrige sin lyst ud. Pludselig mærkede hun den velkendte fornemmelse af den nihalede han havde brugt den første aften. Han lod den løbe kærtegnende over hendes krop, og lod så de første 5 slag falde hurtigt på hendes bagdel og hun huskede at tælle hvert slag, de næste 5 fik hun på brysterne. Det overraskede hende så meget at hun ikke fik talt det første, så det blev til 3 på hver.

Nu kunne hun høre han gik lidt væk fra hende, og hun ventede spændt på hvad der nu skulle ske. Så kunne hun høre den velkendte lyd af et kamera der klikkede. Han tog billeder af hende som hun stod der i solen, varm, liderlig og ude af stand til at røre sig. Han kom hen og hev op i kæden så det strammede i vorterne. Så gav han hende den i munden og bad hende bide sammen, og holde hovedet hvor det var. Han blev ved med at tage flere billeder fra alle sider. Så løsnede han hendes ben og løftede hende op, så han kunne lade hende glide ned på hans stive pik. Han gik lidt baglæns så hun kom til at hænge lidt i armene, mens han begyndte at elske hende i lange dybe stød, og da hun var ved at komme, stoppede han og lod hende hvile lidt på hans pik. Tredje gang hun var ved at komme, spurgte hun om lov, og han sagde ja, og gav hende nogle ekstra dybe og hårde stød, og lod hende så nyde sin orgasme med hans pik oppe i sig.

Da hun var faldet lidt til ro igen løsnede han hendes hænder og skubbede hende ned til sin pik og beordrede hende til at slikke sig færdig. Han holdt fast i hendes hår og kørt ud og ind af hendes mund, indtil han med et brøl trak sig ud og kom ud over hendes ansigt og bryster. Han tog hendes bind af øjnene og trak hende med sig ned på den mosbevoksede skovbund og lagde kærligt armene omkring hende og sagde at han var meget tilfreds med hende, og at hun var meget lærenem. De sidste 10 slag ville han lave om til en anden straf hun ville få i løbet af næste uge.

Efter at de havde ligget længe og nydt hinanden og solens stråler, fandt han en termoflaske med varmt vand og et lille fad så hun kunne vaske sig lidt før de tæt omslyngede gik op til bussen, for at køre ind til byen igen. Hele vejen følte hun sig ejet og beskyttet, og sad og tænkte på hvad han mon havde fundet på til den kommende uge. Kunne næsten ikke vente, men vidste godt det ikke nyttede at spørge hvad det var, hun kunne kun vente og vente og vente. 

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER