LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: SM

Dato: 29.12.2010


Hvad en bytur kan starte - del 4
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
På vej hjem fra en tur i byen, bliver hun samlet op af en fremmed. En nat i dominansens tegn og flere oplevelser senere, gør han hende til ejet tøs med et lille tatovering af en frø over skambenet. Hendes ulydighed på visse punkter bliver straffet ude i skoven – men hun mangler stadig noget af straffen, lad os se hvad der videre sker…

Hun havde brugt de første 2 dage på at gå og tænke på hvad hendes Herre havde i tankerne til hende, og da der tirsdag aften kom en besked om at hun næste dag på arbejde ikke måtte have trusser på, og at hun skulle medbringe ægget hun havde fået med hjem, begyndte hendes mis straks at blive endnu mere våd, end den havde været hele tiden. Han skrev også, at reglen om ikke at sidde på kjolen gjaldt hele dagen.

Næste morgen da hun vågnede var hun tændt med det samme, ved tanken om hvad der måske skulle ske i dag. Hun havde fundet en kort nederdel til dagen, for det vidste hun ville glæde ham, og så selvfølgelig strømperne, for hun vidste jo ikke hvad der ville ske.

Allerede da hun satte sig ud i bilen var hun i rollen og huskede at løfte op i nederdelen så hun kunne mærke det kolde sæde med huden. Hun var spændt og det kildrede dejligt i maven af spænding. Da hun kom op på sin plads kiggede hun sig diskret omkring for at sikre sig at ingen lagde mærke til at hun lettede nederdelen inden hun satte sig. Hun havde svært ved at koncentrere sig om arbejdet, for hele tiden kredsede hendes tanker om hvad der skulle ske.

Klokken 11 kom der en mail til hende: Gå i kantinen og køb en god stor banan. Gå dernæst på toilettet og leg med dig selv mens du bruger bananen. Du skal tage billeder af det med din mobil, og sende dem til mig. Bagefter skal du gå tilbage til din plads, hvor du skal spise bananen. Du må ikke komme, og når du er færdig skal du putte ægget op i min fisse. Mød mig efter arbejde på torvet. Din Herre.

Hun læste den flere gange, for at være sikker på ikke at have misforstået noget, og fordi hun ikke vidste om hun turde, men samtidig vidste hun at hun måtte gøre det. Med let rystende ben og meget våd mellem benene gik hun ned mod kantinen for at gøre som hun havde fået besked på. Hun stoppede ved skålen med frugt og stod længe og kiggede på den. Underligt som de så helt anderledes ud i dag! Hun valgte en god stor en, som hun var sikker på ville være god til formålet. Så skyndte hun sig tilbage og håbede at toilettet ikke var optaget og hun ville få fred til at lege, for hun trængte til at mærke noget oppe i sin liderlige fisse.

Heldigvis var der ikke optaget, så hun skyndte sig ind, og låste døren. Hun stod først lidt og trak vejret dybt, og kunne ikke lade være med at tænke på, at hvis nogen havde sagt til hende for 3 uger siden, at hun ville stå på arbejdet, og lege med sig selv, ville hun ikke have troet dem. Så satte hun den ene fod op på toilettet og satte den ene hånd ned mellem benene, og så snart den rørte skamlæberne og hendes spændte klit, var hun ved at komme med det samme, men hun var nødt til at lade være. Nu tog hun bananen med den anden hånd og førte den ned mod hendes våde og lystne fisse der var våd og åben, og blot ventede på at blive fyldt. Langsomt lod hun den forsvinde op i sit indre, og nød at føle den vidende at hun gjorde det for at glæde sin Herre. Hun skyndte sig at tage sin telefon for hun vidste at hvis hun beholdt den for længe oppe i sig ville hun komme, så tændt som hun var, og det vidste hun godt hun ikke måtte. Hun skyndte sig at tage nogle billeder, mens hun kørte den forsigtig ud og ind så han kunne se hun havde leget. Hun var nødt til at læne sig op af væggen for ikke at falde, og hun stønnede let af lyst. I det samme var der nogen der tog i døren, så hun skyndte sig at tage den ud og ordne tøjet før hun gik ud, mens hun prøvede at se almindelig ud, selvom hun godt vidste at hun lyste langt væk af lyst.

Da hun kom tilbage på sin plads skyndte hun sig at sende 3 billeder til ham, så han kunne se hun havde gjort som han havde sagt. Så skrællede hun langsomt bananen mens hun sad og tænkte på hvor den havde været kort tid før, og da hun tog den første bid kunne hun lugte hvor den havde været, og hun var meget tæt på at gå ud for at gøre det færdig. I det samme kom en SMS ”Du har været meget dygtig min tøz, men jeg mangler et billede hvor du putter ægget op”. Pokkers også. Det havde hun helt glemt, da hun blev forstyrret. Skyndt sig at svare at det havde hun glemt, og at hun var klar til at tage sin straf, for ikke at gøre som hendes herre sagde. Og mens hun skrev det kunne hun mærke at hun var mere end klar til at tage sin straf.  ”Du vil blive straffet hårdt, for det er ikke første gang du glemmer noget, Tøz” svarede han, og hun kunne mærke at hun nu drev af saft og hun havde en stor våd plet på kjolen, nu da hun ikke havde trusser på. ”Pokkers, jeg har også glemt at jeg ikke må sidde på kjolen” tænkte hun og vidste at han ville opdage det, for det kunne ikke nå at tørre til de skulle mødes.

”Du må ikke gå ud på toilettet for at sætte den op, men skal gøre det der hvor du er nu, Tøz” skrev han tilbage, og hun vidste at hun måtte gøre det, for hun ville ikke lave flere fejl i dag, så hun gemte den i hånden og da hun var sikker på at ingen kiggede, skyndte hun sig at føre hånden ned mellem benene og heldigvis var hun så våd og åben at den ubesværet gled op med det samme. Det var dejligt at blive fyldt igen og hun skyndte sig at skubbe kjolen bagud så hun ikke sad på den mere. Der var jo ingen grund til at gøre det værre end det allerede var.

Da hun endelig fik fri, skyndte hun sig at få lukket ned, og komme af sted. For hvert skridt hun tog, kunne hun mærke ægget hun gik med oppe i sit våde indre, og det mindede hende yderligere hvor hun var på vej hen og at hun så frem til hvad der skulle ske, selvom, og måske især, fordi hun ikke vidste hvad det var.

Han stod midt på torvet med ryggen til hende. Da hun var et par skridt fra ham vendte han sig hurtigt om, som om han vidste det var hende. ”Stop,” sagde han med en bydende stemme, og hun standsede øjeblikkelig, og følte et sug i maven. Hun vidste han ikke var tilfreds, og kunne ikke helt gennemskue hvad han ville. Hun prøvede at fange hans øjne for at få en fornemmelse, men vidste med det samme at det var forkert. ”Hvordan er det min Tøz opfører sig? Jeg tror jeg er nødt til at ændre opdragelsesmetoden for at få dig til at kende din plads.” Han lød vred, og hun kunne ikke finde ud af, hvad han ville, selvom hun godt vidste, hun havde lavet flere fejl, og hun var klar til at tage sin straf for at behage ham. Der var ikke noget hun hellere ville. ”Følg mig i 3 skridts afstand, og du kan understå dig i at kigge op. Du må ikke komme før du får lov, så fra nu af er din ret til at spørge ophævet, forstået.” Hun turde ikke svare andet end ”Ja, Herre”. Han startede med at gå hurtigt, og hun måtte småløbe for at følge med. Ægget kunne mærkes endnu mere nu hun måtte gå så hurtigt, og da han i det samme startede det, blev det næsten ikke til at holde ud, men hun vidste at hun gjorde bedst i at bide tænderne sammen og tænke på noget andet, så hun ikke risikerede at komme midt på gaden.

Pludselig drejede han ind i en gård og satte tempoet lidt ned. Hun holdt nøje øje med at hun blev 3 skridt bag ham, og gik og tænkte på indkøb og rengøring så hun kunne abstrahere fra alle de følelser hendes fisse sendte op til hjernen. Han stoppede foran en dør og hun var nær stødt ind i ham, og måtte hurtigt træde 2 skridt baglæns. Hun vidste at han havde bemærket det, og tænkte ”shit, nu bliver det kun værre.”

Han bankede på og en mand åbnede døren. De talte dæmpet sammen, og hun kunne ikke høre hvad de talte om, kun kunne hun høre, han sagde, at de havde lokalerne til i morgen tidligt, og så gik den anden. Hendes Herre gik ind og sagde, hun skulle lukke døren efter sig. Nu drejede han sig rundt med front mod hende og sagde ”Ta’ dit tøj af din usle slavekrop, og kravl så ind af den dør hvor jeg vil vente på dig”. Så vendte han sig om og forsvandt ind af en dør, og efterlod hende med et snurrende æg, og en usikker fornemmelse i maven.

Hun skyndte sig at tage tøjet af og lagde sig på knæ. Langsomt kravlede hun spændt hen mod døren og åbnede den. Indenfor var der varmt, og rummet var oplyst af stearinlys. Han stod midt på gulvet, nøgen, afventende og en anelse truende som hun var der i hendes stilling på alle 4. Han greb fat i hendes hår og trak hendes hoved opad mod sin pik der hang halvstiv og afventende. ”Tag den i munden og gør den stiv, mens jeg fortæller dig, hvad jeg mener om dig og din opførsel, og hvordan det vil blive ændret”. Hun tog hans pik i munden og mærkede med det samme, hvordan den reagerede på varmen fra hendes mund. Han stoppede ægget, og hun kunne slappe lidt af, for med hans pik i munden var hun sikker på, at hun var kommet i løbet af sekunder, for hun kunne ikke holde alle de indtryk nede.

”Du har lavet flere fejl, og for at lære dig hvor din plads er, må jeg ændre metoder. Der er ikke antal på slagene, så det er mig der afgør, hvornår du har fået nok. Du adlyder alt, jeg siger uden tøven, og hvis ikke vil du føle det med det samme, forstået?” Hun tog hans pik ud for at svare, men i det samme sagde han, ”hvem fanden har givet dig besked på at tage min pik ud, din usle tøz?” Han greb hende i håret igen, og trak hende hen til en buk der stod i lokalet.

Han gav hende besked på at kravle op overskrævs på den, og først da var det hun opdagede, at der var en stor dildo bygget ind i den i den ene ende. Hun havde nok en ide om hvor den skulle hen, så hun kravlede forsigtigt op og førte dildoen langsomt op i sin liderlige fisse. Den fyldte hende helt ud og hun gav sig og stønnede. Det stoppede han med en stor gag, der gjorde det umuligt for hende at sige noget. Så gik han over til en væg og valgte et par piske ud. ”Hvor du dog ligner en billig tøz som du ligger der, klar til at blive brugt og straffet, med safter løbende ud af din fisse. Det må jeg da vist ha’ nogle billeder af, så du kan se, hvordan du ser ud selv.” Da han havde taget flere billeder, bl.a. af hendes fisse der var fyldt ud og glinsede af lyst, gik hen et par skridt tilbage og begyndte langsomt at piske hendes spændte og forsvarsløse røv med en tung mangehalet pisk der var noget grovere end den han havde brugt før. I det samme startede han en vibrator der sad i dildoen og trykkede lige op mod hendes klit. Der gik kun 10 slag, så kunne hun ikke holde sig mere, men kom helt uhæmmet med fissen fyldt og vibrationerne fra hendes klit der samledes til et mægtigt fyrværkeri i hendes hjerne, og hun var ligeglad med konsekvenserne.

Den kom øjeblikkelig. Han greb hendes hår, fjernede gaggen, og slæbte hende efter sig ud i brusenichen, hvor han beordrede hende til at sætte sig på knæ med munden åben og ansigtet vendt op mod ham, men med øjnene lukkede. Hun havde forventet at mærke hans pik mod læberne. Men i stedet mærkede hun en stråle af noget varmt mod hendes krop startende fra hendes våde fisse og langsomt bevæge sig opad over hendes bryster for at ende i hendes ansigt. Pludselig gik det op for hende at han pissede på hende og rettede strålen mod hendes mund. Hun måtte synke og følte sig meget ydmyget. ”Det er hvad der venter dig til du har fundet din plads. Lige nu er du kun værdig til at blive brugt som toilet og blive straffet. Vask dig og kravl ind til mig igen når du er helt ren og tømt.”

Derefter gik han ud og efterlod hende i badeværelset. Hun tog et køligt bad for at komme lidt ned igen, og undrede sig over at hun fandt det ophidsende, det han lige havde gjort ved hende. Hun gjorde vandet lunkent og satte den forsigtigt mod sit bageste hul, for at lade lidt lunkent vand trænge ind. Hun kunne mærke hvordan hun blev fyldt med vand, og holdt det der lidt indtil hun kunne mærke hun var nødt til at komme af med det igen. Det gjorde hun endnu en gang til hun var helt sikker på hun var tømt som han havde beordret.

Hun kravler tilbage til ham med blikket rettet mod gulvet. Han sagde hun skulle stoppe og sprede sine baller, så han kunne kontrollere, om hun havde gjort som beordret. Han fugtede et par fingre i hendes fisse, og lod dem derefter langsomt blødgøre hendes bageste hul, for til slut at åbne hende, så han kunne kigge op i hendes indre. Han pustede så hun kunne mærke at hun var helt åben for hans blik. ”Du er da i stand til at forstå en ordre. Så kan jeg ikke forstå du er nødt til at skuffe mig, som du gør.” Hun følte sig meget sårbar, men stadig på en underlig måde tryg. Vidste han ikke ville hende ondt på en ubehagelig måde.

Han beordrede hende til at kravle op på bukken igen men denne gang omvendt. Nu befandt hun sig med dildoen dybt begravet i hendes mund. Den smagte af hende og det hidsede hende op igen og bragte hende tilbage til hvad der var sket for lidt siden. Der var helt vådt af hendes safter på bukken og han lagde en rem om hendes nakke så hun ikke kunne komme væk fra den. Hendes bryster blev skilt af bukken så han kunne sætte en klemme i hver af dem med et lod i. Det gav en skærende smerte som gjorde hende meget opmærksom på disse følsomme vorter. Derpå tog han en ridepisk og lod hende se den, før han gik om bag hende. Hun havde ventet at mærke et sviende slag på hendes baller, men i stedet kunne hun mærke noget koldt og stort mod hendes stramme hul. Langsomt øgede han presset mod hendes ringmuskel, der måtte give efter og tillade noget koldt og stort forsvinde op i hendes indre. Det at den var kold, gjorde at hun var meget mere opmærksom på den, og det føltes dejligt. Han beskrev malende hvad han kunne se og tog igen en serie billeder af ”sin tøz.” Omtalte hendes krop som sin ejendom og sagde at han havde tænkt sig at benytte alle hendes huller i løbet af dagen og natten.

Hun blev revet ud af alle disse fornemmelser, ved det første sviende slag med ridepisken. Hun prøvede at gi sig, men de remme han havde spændt omkring hende holdt hende helt fast, og hun måtte bare tage imod indtil han syntes det var nok. En gang imellem holdt han en pause, for at kommentere på den usle slaverøv der blev stribet af hans behandling, og han tog flere billeder. Pludselig kunne hun mærke spidsen af hans stive pik mod sin fisse, og hun prøvede at skubbe sig bagud for at få ham ind. Det fik ham blot til at trække sig væk og genoptage behandlingen med pisken.

Hun havde mistet fornemmelsen af tid og sted, og alle hendes følelser var koncentreret om hendes røv og hele hendes hjælpeløse situation, og hun nød hvad han gjorde ved hende. Efter lidt tid stoppede han pludselig og jog sin pik op i hende i et eneste stød, og startede med det samme med at kneppe hende voldsomt. For hvert stød slog han til det der var i hendes andet hul og det pirrede hende vildt. ”Jeg vil ha’ du kommer nu, mens jeg bruger din slavefisse” sagde han, og det behøvede han ikke sige 2 gange, for hun havde været lige på kanten af en orgasme længe, og havde kæmpet for at holde sig tilbage. Hun kom med det samme og sammentrækningerne i hendes fisse fik ham til at tømme sig oppe i hende med et brøl.

Nu troede hun at de skulle ligge tæt som de plejede, men han løsnede hende, for bare at trække hende over til et kors der stod lænet op af væggen i den ene side af lokalet. Her blev hun spændt fast, med den ømme røv op mod det ru træ. Han gav hende bind for øjnene og en gag i munden, efter han havde givet hende noget at drikke, for som han sagde, skal slaver ses og ikke høres, og har de ikke en pik i munden må den lukkes på anden måde. Han tog nu en snurrende dildo på en stang, som han placerede mellem hendes ben, så den lige havde 2 cm indenfor i hendes liderlige grotte. Deres fælles safter drev langsomt ned af hendes ben, og stivnede på deres vej nedad. ”Du kan understå dig i at tage mere ind eller at komme. Begge dele vil blive straffet hårdt,” sagde han, inden han forsvandt. Hun befandt sig nu i mørke med sine egne tanker og følelser, og kunne mærke at hun lynhurtigt blev drevet mod endnu en orgasme, men vidste at hun ikke måtte. Efter hvad hun følte som en evighed, kunne hun høre han igen tog billeder af hendes udspændte krop, og sagde at det gjorde ham liderlig at se en tøz stå sådan, åben og liderlig, klar til at blive brugt.

Hun kunne høre noget rasle, og stod spændt og ventede på hvad der nu skulle ske med hende. Han kom hen til hende og sagde at hun skulle stå helt stille, hvorpå han hev let ud i skindet på hendes bryster. Pludselig kunne hun mærke noget blive sat fast, og gættede på at det var en tøjklemme. Han blev ved med at sætte klemmer fast rundt omkring på hendes krop. Hun skubbede nu dildoen helt op i hende så vibrationerne forplantede sig til hendes klit og hun var fyldt totalt i begge huller. Lad mig tage klemmerne af igen, men jeg har ikke lyst til at røre ved din usle krop, så jeg tror jeg vil tage dem af med pisken. Hun vred sig på dildoen og var lige op over, og han kunne fornemme at det ikke ville vare længe. ”Du må komme når jeg slår den sidste klemme af, og ikke et sekund før eller senere. Kommer du ikke der vil der gå rigtig længe inden du får lov igen”. Derpå begyndte han at slå klemmerne af. Han ramte præcis og ved hvert slag faldt der en klemme ned på gulvet. Hun var vild af liderlighed, og kæmpede for ikke at komme, men stadig holde sig på kanten så hun var klar når den sidste faldt af. Endelig var der kun 3 klemmer tilbage, og hele hendes krop prikkede af følelser. 2 tilbage og hun slog vild med hovedet for at holde sig. Nu var der kun 1 tilbage, og hun gjorde sig klar til at give slip. Han svang pisken men til hendes overraskelse ramte han ikke klemmen men gav hende 5 hurtige slag på brysterne, før han slog den sidste klemme væk. Hun kom, som hun aldrig havde gjort det før og hev og sled i de remme der holdt hende oppe på korset, for til sidst at ende med at hænge i remmene, fuldstændig udmattet og slapt. Han løsnede hende fra korset og lod hende langsomt glide ned på gulvet, hvor hun slapt lå og prøvede at få orgasmen til at klinge af, men hele tiden var der små eksplosioner inde i hendes fisse og hoved, der mindede hende om hvad der lige var sket.

”Tag dig sammen tøz, og gå ud og gør mit toilet klar,” afbrød han hende. Hun prøvede at rejse sig op for at gå ud på toilettet, men blev brutalt kaldt tilbage til virkeligheden da han råbte, ”hvem fanden har givet sådan en tøz lov til at gå oprejst. Kan du komme ned på alle 4, som den simple slave du er.” Hun faldt ned på knæene og skyndte sig at kravle ud i brusenichen. ”Har du ikke fjernet gaggen” sagde han, da han kom ud og så hende på knæ, med spredte ben og opadvendt hoved. Hun skyndte sig at fjerne den, og han lod den varme stråle ramme lige ned i munden på hende. Da han var færdig, stak han pikken helt ned i halsen på hende, og beordrede hende at slikke den helt ren, og derefter at gøre sig ren og komme ind til ham når det var gjort. Hun slikke ham over det hele, til han var tilfreds, og han forlod hende igen.

Da hun kravle ind til ham igen, fandt hun ham liggende i en stor seng, og skulle lige til at krybe op til ham, da han sagde, ”læg dig på tæppet ved siden af sengen og hvil dig lidt. Det bliver en hård aften og nat for dig, så jeg vil foreslå du prøver om du kan få en lille lur.”
Hun havde ikke set det lammeskind der lå på gulvet før nu, og hun krøb træt og mæt op på det og rullede sig sammen og faldt straks i søvn, mens hun drømte om det der var sket, og ikke mindst det der ville ske senere. Gad vide hvad der var i vente, for hvis det fortsatte i samme tempo, ville det blive en fantastisk aften og nat.

Zzzz

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER