LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: SM

Dato: 09.01.2011


Hvad en bytur kan starte - del 5
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

Resumé:
Han samler hende op i lettere beruset tilstand og udnytter hende hele natten. Men hun føler sig ikke udnyttet, nyder til gengæld at blive domineret og brugt, og de går hele vejen.. lad os se hvad de har fundet på denne gang…

   HUN blev vækket ved at han stod ved siden af hende og hun skulle lige til at rejse sig op, da hun kom i tanke om hvor hun var og hvad hun var i færd med at blive. Det hun altid havde drømt om men aldrig havde turdet indrømme, nemlig en ægte og ejet Tøz der blot skulle lystre og stå til rådighed. I stedet satte hun sig op på knæ med spredte ben og blikket rettet ned mod gulvet, klar til hvad der nu skulle ske. Hun havde ingen fornemmelse af hvor længe hun havde sovet, men følte sig stadig lidt mat ovenpå hvad den foregående dag havde givet hende.

”Dejligt at se min Tøz allerede har lært hvordan man sidder klar til at betjene sin Herre” sagde han, samtid med at han løftede hendes hoved og kyssede hende kærligt. Han gik om bag hende og bad hende tage armene om på ryggen, hvor han klikkede manchetterne sammen, så hendes bryster stod spændte og klar til hvad der måtte komme. Han tog nu en børste, og begyndte at frisere hendes morgenhår. Det forvirrede hende at han gjorde det, og det blev ikke bedre da han delte hendes lidt mere end skulderlange hår i 3 for at flette det. Han tog et bredt rødt silkebånd (hendes ynglingsfarve) og flettede det med ind i håret så der hang 2 lange ender ned af ryggen på hende. Da han var færdig trak han i båndene for at mærke om de sad ordentligt fast.

”Så, nu er min Tøz vist klar til endnu en dag” sagde han med en stemme der ikke afslørede hans planer, men som fik hende til at føle sig tryg, selvom båndet forvirrede hende en smule, men det ville snart gå op for hende hvad der var hans plan. Han forlod hende knælende på tæppet mens hun kunne høre han gik ud i køkkenet og åbnede køleskabet. Her sad hun nu med hovedet fuld af tanker om hvad der ville ske, men kunne mærke at hun snart var nødt til at bede om lov til at tisse for hun kunne ikke blive ved med at holde sig.

Han kom tilbage til hende, men hun turde ikke kigge op for at se hvad han havde med. Det skulle hun straks finde ud af, for han holdt en krog ned foran hendes øjne. Den var lavet af rustfri stål og var rimelig tyk. I enden af den var der en kugle, og da han lod den glide ned ad hendes kind, kunne hun mærke at den var kold, og det forklarede hvad han skulle i køleskabet. ”Må jeg få lov til at gå på toilettet” spurgte hun, med lav stemme. ”Har min Tøz allerede glemt hvordan man henvender sig” sagde han med hård stemme….”Jeg troede du vidste du skal kalde mig Master, og hvad du har lyst til og brug for bestemmer jeg, og lige nu har du ikke brug for at komme på toilettet, har du forstået, Tøz”. Ja sagde hun med svag stemme, og vidste at hun bare havde at vente til han gav lov.

Han holdt nu den ene ende af krogen ned til hendes mund og sagde hun skulle fugte den med spyt, før den skulle op i hendes stramme dejlige røv. Hun bemærkede der var et øje i den anden ende af krogen, og hun spekulerede på hvad der nu skulle ske. ”Løft din røv, min Tøz, så jeg kan få adgang til det der er mit. Bøj dig forover og åben dig for mig så jeg kan se op i din usle krop, som nu tilhører mig”. Hun bøjede sig forover og tog fat i ballerne med hendes sammelænkede hænder og åbnede sig så godt hun kunne. Et sviende slag ramte hendes baller samtidig med at han råbte ”Det kan min Tøz da vist gøre bedre. Åben dit hul så jeg kan se dit indre, Tøz.” Her lå hun med kinden mod det ru gulv og med røven lige i vejret, og følte sig meget udstillet og sårbar, og hun trængte nu voldsomt til at komme på toilettet, men hun vidste godt det ikke ville ske før han var tilfreds. Yderligere nogle slag ramte hendes baller og gjorde det ikke lettere at komme til at gøre som han ønskede, men det lykkedes hende til sidst at få fingrene så tæt på hullet, at hun kunne åbne det, så hun kunne føle at han kunne kigge op i hende. ”Hvilket smukt syn. En dejlig røv klar til at blive fyldt og en villig Tøz der forstår at adlyde,” sagde han, samtidig med at han lod noget glidecreme ramme hendes ringmuskel. Han lod en finger glide rundt på kanten og op i hende, så hun blev smurt godt og var klar til at modtage det, hun nu vidste ville komme. Nu kunne hun mærke den kolde kugle mod sin muskel, og følte trang til at trække sig sammen, men vidste, hun gjorde klogest i at slappe af, for nu skulle hun altså snart… Han pressede let på og kuglen gled let og uden problemer op i hende, og i det samme den var på plads, kunne hun mærke den trykkede på hendes blære. Han tog nu båndet fra hendes hår, og bandt dem fast i båndet fra hendes fletning. Nå, det var hvad båndet var til, tænkte hun. Han strammede båndet så hendes hoved blev holdt let bagover. Så fangede han hendes blik, og hun kunne se i hans blik at han var tilfreds med hende. ”Du er en god og smuk Tøz, og gør mig glad når du forstår at opføre dig ordentlig. Du må nu gå på toilettet, min Tøz,” sagde han og hun prøvede at rejse sig op, men krogen trak hårdt op i hendes røv. ”Hvad får dig til at tro at du pludselig må gå? Du skal kravle, som den usle slave du er, og kun gå når du har fået lov til det,” sagde han med hård stemme, samtidig med at 5 hårde slag ramte hende.

Han løsnede hendes hænder, så hun hurtigt kunne kravle ud mod toilettet, mens kuglen klemte på hendes blære. Da hun endelig kom derud, skyndte hun sig at forsøge at sætte sig op på toilette men på grund af båndet der holdt krogen på plads, var hun nødt til at sidde, så krogen blev presset helt op i hende af sædet. Hun var tændt på grund af alle de følelser der kildrede, pressede og kølede hendes underliv, og havde ikke set han var fulgt med. Lige da hun skulle til at give slip, sagde han stop, og satte hånden ned mellem hendes ben, hvor han satte en finger på hendes klit og trykkede let på den. ”Du må først tisse, når du kommer,” sagde han, og begyndte at køre fingeren rundt i cirkler på hendes klit. Hun lagde hovedet bagover og kæmpede for at holde sig, samtidig med at hun kunne mærke en orgasme bygge sig op lynhurtigt på grund af hele situationen og alle de forskellige fornemmelser. Da hun kom i en voldsom orgasme, var det som om alt bare eksploderede i hendes underliv og hun sank sammen på sædet med hovedet let bagover og mærkede hvordan hun slappede helt af, så han var nødt til at støtte hende, for at hun ikke skulle falde ned på gulvet.

”Kom tilbage i stuen når du er færdig, Tøz” sagde han til hende og gik væk fra hende og lod hende sidde for at sunde sig lidt.

Da hun kom kravlende ind, kunne hun se, han stod midt i stuen og ventede på hende. ”Rejs dig op så jeg kan se din slavekrop ordentligt,” kommanderede han hende. Hun kom med lidt besvær op at stå, på grund af krogen, men til sidst stod hun klar foran sin Master med spredte ben som hun skulle, klar til hvad der nu behagede ham, med en dejlig spændt forventning i maven. Han gik rundt om hende og rørte hendes krop, samtidig med at han kommenterede det han så, og hele tiden omtalte det som hans ejendom. Hun følte sig helt og fuldstændig som hans, og hun følte glæde ved at give sin krop til ham, for hun vidste han ville passe på hende, og gøre det dejligt. Han stak først en finger op i hende og bad hende derefter om at slikke hendes liderlighed at den. Så 2 fingre, og det samme gentog sig. Dernæst 3 for at slutte med 4 fingre og hver gang, måtte hun rengøre hans fingre for hendes safter, for som han sagde havde hun jo ingen ret til at svine sig til i hans fisse med hendes ustyrlige liderlighed, og når hun ikke kunne finde ud af det, måtte hun jo gøre ham ren. Hele tiden fortalte han hende, at hun bare var hans liderlige kneppekrop og at hun helt tilhørte ham, og alt hvad han havde lyst til.

Han tog hendes hænder og låste dem på ryggen igen. Så tog han et stykke tov og gjorde det fast til manchetterne, og førte det op over en krog der sad i loftet, hvorefter han strammede det op så hun blev tvunget til at bukke sig forover, med hovedet bagover. Han strammede så meget at hendes mund endte i skridthøjde klar til at sutte ham.

Han gik om bag hende, og hun kunne høre han klædte sig af. Hun ventede spændt på om hun endelig fik lov til at mærke hans pik oppe i sin sultne fisse, men i stedet sagde han ”Du glemte i morges at titulere mig rigtigt, og det må du nu tage din straf for. Er min Tøz klar til det?” ”Ja,” sagde hun, og i det samme vidste hun at hun ikke havde gjort sin situation bedre, for hun glemte igen at afslutte med Master. ”Ja, Master” skyndte hun sig at sige, men vidste det var for sent. ”Du skulle have haft 10 slag for det, men når du gentager fejlen er det dobbelt op, og så må vi håbe du kan lære det”. ”Du må selv bestemme hvad straffen skal gi’s med for jeg har 5 piske her som jeg har givet tal, så nævn 2 tal mellem 1 og 5, så du vælger selv”. Hun vidste godt at hun ikke kendte hans nummerering, så et reelt valg var der ikke tale om, men hun vidste også at der ikke var nogen vej uden om. Bare det ikke blev spanskrøret, for den brød hun sig ikke om. ”2 og 5, tak Master” sagde hun, og han roste hende for at hun trods alt havde lært noget allerede. Han kom om foran hende med de 2 valg hun havde gjort. Den første var hendes ynglingspisk, nemlig den af hestehår, men den eneste ulempe var at det ikke var 10 slag men derimod 10 minutter, da han mente den var for mild. Den anden var en ny hun ikke kendte, en ruskindspiske med lange flettede snerter, og den var i rød og sort, som var en farvekombination hun godt kunne li’. Rød som hun vidste hendes røv ville ende med at være når hun havde udstået sin straf.

Han stod der foran hende, med en halvstiv pik, netop som hun elskede den for når hun fik lov til at sutte ham og mærke han voksede i hendes mund følte hun at hun gjorde ham tilpas og det gjorde at hun kunne føle hendes fisse gøre sig klar til at modtage ham. Hun åbnede munden for at vise ham at hun gerne ville sutte ham, men han stod der lige uden for hendes rækkevidde og begyndte langsomt at spille sin pik selv, så den rejste sig til fuld størrelse. Hun kunne se en dråbe komme til syne på spidsen, og hun stak tungen frem for at prøve at gribe den, men det eneste hun fik ud af det var at krogen bevægede sig længere op i hendes hul og han trak sig lidt væk fra sig, så hun kunne stå der med en umådelig lyst til at smage, uden at kunne, og hun kunne mærke sin fisse drive af lyst. Så meget at en lille stribe af saft langsomt drev ned af hendes ben, og afslørede hun var liderlig og så klar til ham.

Han gik nu om bag hende hvor han med det samme så hendes tilstand. ”Hvad fanden er det for noget. Står du ikke igen og sviner min fisse til med din liderlighed. Har du ikke forstået at styre det endnu, eller er du bare en ussel horetøz der vil have pik hele tiden. Jeg har ikke rørt dig, men alligevel står du med en våd og helt åben fisse der bare tænker på at få pik, men det vil den ikke få foreløbigt, Tøz. Først når jeg har lyst til at kneppe min Tøz vil du få det du drømmer om.” Hun kunne fornemme han løftede hånden, men vidste ikke hvad der ville møde hendes villige balle om få sekunder.

Det var heldigvis hestehår der ramte hendes baller, og hun slappede lidt af for hun vidste at den var god til at få varmet hendes baller op, så de kunne holde til lidt hårdere ting bagefter. Hun kunne mærke hendes baller langsomt blive mere og mere følsomme og varmen der i hvert tilfælde ikke gjorde fugten mellem hendes ben bedre. Hele tiden fortalte han hvad han så og hvordan han kunne se hendes baller blive mere og mere røde, og hvordan han kunne se saften drive ned af hendes ben. Hun kunne godt mærke hvordan det blev køligt som det kom længere ned af hendes ben, og hun kunne ikke styre det overhovedet, og havde heller ikke lyst til det. Pludselig stoppe han og hun tænkte hvad der nu ville komme. Hun ventede at mærke den nye pisk, men i stedet jog han pikken op i hendes våde fisse i et eneste stød og hun tog imod ham uden besvær for hun var helt åben, og våd som aldrig før. Hun troede at nu skulle hun have pik, men lige så pludselig som han var startet, lige så hurtigt stoppede han, og kom om foran hende med en pik der drev af hendes safter og tvang hendes mund op og holdt fast i hendes hår. Så gentog han det samme i den ende. Satte pikken på hendes læber, og fordi hendes hoved var tvunget bagover kunne han komme helt ned i hendes hals. Han kneppede hende hårdt i munden og hun kunne mærke hans mave mod sin næse for hvert stød han kom med. Hun følte hun var ved at blive kvalt for hvert stød, men han gav hende luft nok til at det kun føltes som om han kneppede hende helt i bund for hvert stød. Efter kort tid blev hun beordret til at slikke hans hårde pik ren, så hun kunne modtage det sidste af sin straf. Hun var lige så hun dirrede af indestængt liderlighed, og havde bare lyst til at mærke ham tømme sig i sin mund, men det var åbenbart ikke meningen endnu.

Hun fik nu det første slag af den nye pisk. Den kunne mærkes mere end den anden, men var ikke for hård selvom hendes baller var godt følsomme efter den første behandling. Hun huskede heldigvis at tælle med det samme, for hun var ikke interesseret i at skulle vente længere med at mærke hans pik. Da hun kom til 10 fortsatte han og hun glemte at tælle. ”jeg sagde det var dobbelt op, Tøz, og det dobbelte af 10 er 20. Forfra” Hun bed tænderne sammen for ikke at skælde ud, for det vidste hun godt ikke ville hjælpe hende. Da hun endelig kom til 20 stoppede han og hun ventede på at han endelig ville kneppe hende sønder og sammen, for det trængte hun virkelig til nu. I stedet løsnede han krogen og trak den langsomt ud af hende, og lod den stoppe lige hvor kuglen var størst. ”Det sidste af mine kneppehuller jeg ikke har brugt endnu ser ud til at være klar til at modtage min pik” sagde han da han i en bevægelse fjernede krogen og jog sin pik op i hende og kneppede hende vildt og helt i bund i hvert stød. Hun nød at mærke ham tage hende hårdt, og det blev ikke mindre da han førte en finger ned på hendes klit, og hun kom med et brag af en orgasme. Da han kunne mærke hendes ringmuskel trække sig sammen i kramper, tømte han hele sin ladning oppe i hende, men beholdt hende spiddet på den mens hendes orgasme klingede langsomt af. Hun hang slapt i tovet og på hans pik og følte sig helt mat.

Han trak sig ud med et svup, så en stribe af hans sperm fulgte med ud og blandede sig med hendes safter der løb ned af hendes ben. Han løsnede tovet og lod hende få armene om på forsiden for at klikke dem i hendes halsbånd så hun ikke skulle pille ved sig selv, som han sagde. Så tog han en hundesnor og klikke i. så trak han hende ud i køkkenet, hvor han havde dækket et morgenbord, og han bad hende sætte sig. Det måtte han have gjort klar før han havde vækket hende, og hun kunne nu mærke at hun var meget sulten. Han løsnede hendes hænder men lod hende beholde snoren på. De sad og nød måltidet sammen og han sagde at han havde nydt hendes villighed og det lovede godt for det videre forløb af hendes opdragelse.

Midt under måltidet ringede det på døren og hun tænkte hvor hun kunne gemme sig hvis nogen ville ind. Han kiggede hende dybt i øjnene og sagde med fast stemme ”Kravl ud og se hvem der ringer på, Tøz”. Hun vidste at hun var nødt til at gøre det, men havde virkelig ikke lyst, men til sidst uden at have virket alt for nølende håbede hun, kravlede hun ud mod døren med bankende hjerte, spændt på hvem det var. Hun var meget bevidst om sin nøgenhed, men vidste samtidig det var en del af hendes opdragelse, så hun åbnede forsigtigt og meget spændt døren. Udenfor stod en kvinde på hendes egen alder med let bøjet hoved………

Hvad nu?

FORTSÆTTES HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER