LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: SM

Dato: 15.01.2011


Hvad en bytur kan starte - del 6
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

 

   Kvinden der stod foran hende var iført en lang kappe og intet andet ud over manchetter og halsbånd. Det kildrede i hendes mave ved at se en kvinde i samme situation som hende selv, og følte med det samme en slags samhørighed med hende. Hun skyndte sig at invitere hende indenfor, for hun tænkte at hun ikke selv var så varm på at stå udenfor en dør i den påklædning. Straks kvinden var kommet indenfor, tog hun kappen af og knælede ned ved siden af hende, hvorpå hun præsenterede sig som Ann, en Tøz hendes Master havde trænet før. Sammen kravlede de ind til ham, og han sad og ventede på dem begge på sin stol. De satte sig på gulvet ved hans side, i den stilling hun kendte så godt, og som hun var begyndt at finde tryghed i. At de nu var 2 gjorde hende mere tryg men samtidig spændt på hvad der nu skulle ske, for hun havde aldrig rørt en anden kvinde før.

”Ryd op efter morgenmaden og kom så ind i stuen når I er færdige, og I 2 tøzer kan understå jer i at røre ved hinanden imens,” sagde han, samtidig med at han skubbede stolen tilbage og gik ind i stuen.

De gik sammen og ryddede af, og hun nød at mærke varmen fra Ann’s krop når de passerede hinanden og havde stor lyst til at kæle for hende, eller i det mindste røre, men hun turde ikke, for hun vidste ikke om han holdt øje med dem. Hun kunne høre han rumsterede inde i stuen, og var nok ved at gøre klar til de var færdige med at rydde af.

Da de begge havde gået køkkenet efter for at se om alt var i orden, gik de ned på alle 4 og kravlede ind i stuen til deres Master. Han sad og ventede i en blød stol, hvor der nu var lagt et tykt tæppe ud foran. ”Læg jer på tæppet og kæl for hinanden, og den der kommer først, vil blive straffet hårdt,” sagde han og satte sig tilrette for at holde øje med om de gjorde det godt nok, og for at nyde dem prøve at få den anden til at komme først. ”I skal begge stille jer til rådighed for den anden. Ikke noget med at samle benene eller dreje sig væk. I skal begge have lige mulighed for at få den anden til at fortjene sin straf” sagde han med et smil på læberne, for han vidste godt de ville gøre hvad som helst for ikke at tabe. De havde begge set spanskrøret i hans hånd og havde en fornemmelse af hvad straffen ville være.

De kravlede begge ind på tæppet, og Ann begyndte straks at kramme hendes bryster og klemme hendes spændte vorter mellem fingrene. Hun kunne godt mærke at Ann havde været sammen med en kvinde før, og følte hun var lidt bagud på point allerede inden de fik startet. Hun vidste hun var nødt til at skyde brystet frem så Ann kunne komme til, for ellers havde hun allerede tabt. Hun lod prøvende hænderne glide ned over Ann’s krop for at finde ud af hvor hun føltes dejlig, og hvad der fik hende til at blive tændt. Prøvende krammede hun hendes bryster, og syntes det føltes dejligt og anderledes. Hun havde tit krammet sine egne, men det her var helt anderledes, og ophidsende. Ikke godt for hun kunne mærke at det tændte hende meget og gjorde det ekstra svært at holde en orgasme tilbage, men så kom hun til at tænke på at et angreb ville være den bedste løsning, så hun kunne komme lidt foran. Hun lod hænderne glide ned af Ann’s dejlige frodige krop, og søgte ned mod hendes fisse. Hun kom til at tænke på hvad hun selv godt kunne lide, og tog hendes klit ind mellem 2 fingre og klemte let sammen. Hun mærkede Ann’s reaktion med det samme, for hun krympede let sammen, og nu vidste hun at hun for første gang var lidt foran. Hurtigt drejede hun hovedet ned mellem hendes ben og genkendte med det samme lugten af liderlig fisse fra når hendes Master fik hende til at slikke hans fingre rene for hendes saft. Grådigt stak hun tungen ind mellem de opsvulmede læber og fangede Ann’s lystknop mellem læberne og fangede den mellem tænderne og bed let sammen. Pludselig var hun ved at miste koncentrationen da hun mærkede en varm tunge begynde at slikke hendes fisse. Hun kunne mærke at hvis hun ikke skulle tabe var hun nødt til at gøre noget mere, så hun lod et par fingre glide op i Ann’s nu drivende våde fisse, og fandt at der sagtens var plads til et par stykker mere. Da hun mærkede Ann pressede ned mod hendes hånd vidste hun instinktivt at hun havde fat i noget Ann kunne lide, og hun prøvede at folde hånden sammen så den fyldte så lidt som muligt, og hun kunne nu mærke Ann presse hårdt nedad, så hun lod prøvende hele hånden forsvinde op i hendes åbenbart umættelige fisse. Ann havde nu opgivet kampen og var helt fyldt af sin egen lyst, og klar til at tage straffen for det. Med den ene hånd helt begravet i Ann’s fisse forsøgt hun at liste et par fingre op bag i hende, og Ann gav los netop som hun trængte op og kom i en orgasme der fik hele hendes krop til at dirre. Hvilken dejlig følelse at første gang hun kælede for en anden kvinde, at få hende til at komme, og på den måde slippe for straf. 2 belønninger i en, og en god fornemmelse og en oplevelse rigere.

Først nu blev de begge opmærksom på deres tilskuer der under det hele havde siddet med et videokamera og filmet dem. ”Det ser ud til at min nye Tøz vandt og derfor slap for straf i denne omgang.” Rejs dig op Ann og gå over til korset,” beordrede han med hård stemme, ”og dig Tøz, kravl ind og find den største butplug jeg har, for den skal du sidde på mens du ser hvad der sker med en Tøz der ikke har kontrol over sin liderlighed.” Hun skyndte sig at kravle ind i soveværelset og fandt hurtigt det han havde bedt om og kravlede tilbage. Da hun var tilbage var Ann spændt op på korset med spredte ben og ryggen udad mod Master. Hun kiggede efter lidt glidecreme til pluggen, og som om han vidste hvad det var hun søgte, sagde han, ”der er ingen glidecreme her, men du kan smøre den i hendes fisse, og gør det grundigt.” Hun kravlede hen til Ann der var spændt hjælpeløs op på korset og førte den store plug ind mellem hendes ben. Den gled helt ubesværet ind, hvor hendes hånd havde været for lidt siden, og hun førte den frem og tilbage indtil hun kunne mærke Ann’s safter nå sine fingre, og Ann stønnede højt og var lige ved at komme igen, men formåede at holde det tilbage. Så kravlede hun tilbage på den plads Master havde anvist hende, placerede den på gulvet og begyndte langsomt at glide ned over den. Da den var helt i bund og han havde været henne og kontrollere om den var helt på plads med en finger, gik han tilbage til den hjælpeløse Ann der blot stod liderlig og ventede på sin straf. Inden han gik i gang placerede han en stor dildo på en stang mellem hendes ben. Den kunne justeres i højden, og han placerede den så kun spidsen var oppe i hende. Denne Tøz kunne tage mere end hende kunne hun godt se, for hendes Master trakterede hendes røv, først med en blød pisk, dernæst med en hårdere en for at slutte af med spanskrøret. Hun kunne sidde der tæt på og se hvordan Ann’s røv langsomt skiftede farve til rød, for til sidst at ende med at få den grundigt stribet af spanskrøret. Det ophidsede hende i den grad at se, at hun sad lige så stille og bevægede sig på pluggen så hun var lige ved at komme igen.

Da han var færdig, løsnede han Ann fra korset op bandt hende stående ude midt på gulvet til krogen i loftet. Gad vide hvad der nu skal ske tænkte hun, er det mon min tur nu? Men nu drejede han sig om mod hende og sagde, ”rejs dig op Tøz og kom herover.” Da hun var kommet over til dem, vendte han hende så de stod ryg mod ryg, og fastgjorde hende til den samme krog. Så kom han med 2 sæt brystklemme med en kæde imellem. ”Nu skal I komme til at høre sammen I 2 Tøzer,” sagde han, da han fastgjorde den ene ende af kæden til hendes brystvorte og strammede den til og den anden ende til Ann’s brystvorte. Det samme gentog sig i den anden side, så hver gang de gav sig kom til at trække i hinandens brystvorter. ”Sikke dog et par dejlige og villige Tøzer jeg har,” sagde han, og tog nogle billeder af dem som de stod der. ”Jeg tror I trænger til at slappe lidt af, så nu skal i få lov til at stå lidt i fred og ro mens jeg slapper lidt af,” sagde han og tog igen den stang han havde brugt før til Ann. Nu havde han blot 2 af dem og samtidig med dildoen sad der en massagestav. Han placerede en under dem hver men denne gang var de skubbet helt i bund så massagestaven hvilede lige på deres klit og startede dem begge. ”Jeg tror jeg vil læse lidt, men mangler lys, men så er det jo heldigt jeg har 2 smukke lysestager ved hånden” sagde han og gav dem hver et stearinlys i munden og tændte dem. De begyndte med det samme at dryppe ned på deres bryster, men han tog blot en stol hen og satte sig med ryggen til dem. ”glemte jeg at sige at I 2 uværdige slaver selvfølgelig ikke må komme uden at have fået lov.”

Nu stod hun der med ryggen til en dejlig varm kvinde og kunne mærke varmen fra Ann’s røde røv mod sin, og samtidig dryppede stearinen ned på hendes bryster, og gav en varm stikkende smerte for hvert dryp. Vibrationerne mod hendes klit gjorde at hun gav sig lidt og hver gang trak det i hendes brystvorter, for Ann gav sig også på hendes dildo og ikke altid i takt. Hun kunne mærke en orgasme nærme sig, og ville til at bede om lov til at komme, men kunne ikke få en lyd frem på grund af lyset i munden. Følelsen af Ann og dildoen i hendes indre sammen med massagestaven blev til sidst for meget og hun var nødt til at synke helt ned over dildoen og komme i en lang orgasme. Hun håbede at kunne skjule det for ham, men da hun tabte lyset sprang han op af stolen og stod i et spring foran hende mens det sidste af hendes orgasme klingede ud. ”Hvad er det for noget? Kan min Tøz ikke forstå en simpel besked. Sagde jeg ikke at du ikke måtte komme uden at have bedt om lov?” ”Jo master, men jeg kunne ikke spørge på grund af lyset.”
”Og nu står du også og kommer med undskyldninger. Tror da vist det er din tur til at blive opdraget,” sagde han, og hun kunne kun svare ”Ja Master”.

Han løsnede hende og sagde så, ”gå over til bukken og læg dig klar.” Da hun havde lagt sig på bukken, kom han over og spændte hende fast med brede læderremme om livet, og gjorde hendes ben fast så hun lå helt åben for hvad han nu kunne finde på. ”Jeg tror det er på tide du får padlen at smage, min Tøz. Du ser ikke ud til at forstå det når jeg bruger de blide metoder, men den skal nok farve din røv rød, så du kan huske det et stykke tid.” Han løsnede nu Ann og sagde, hun skulle sætte sig mellem Tøzens ben og begynde at slikke hendes fisse grundig, for nu skulle hun lære at bede om lov til at komme. Nu begyndte han langsomt at slå hende mens Ann’s tunge spillede i hendes fisse, og der gik ikke lang tid før hun kunne mærke det var tæt på. Varmen fra røven bredte sig ned til skødet hvor det mødte varmen fra Ann’s tunge og det var ved at blive for meget. ”Tøzen beder om tilladelse til at komme Master,” bad hun, og havde nok ventet at han ville svare nej, men blev alligevel frustreret, da han sagde, ”nej din skamløse liderlige Tøz. Du må vente lidt.” De blev begge ved og hun bad igen om lov, og denne gang svarede han, ”jeg tæller langsomt ned fra 10, og først da må du komme.”
Han talte meget langsomt, og da han endelig sagde nu, eksploderede hendes fisse, men de stoppede ikke, så hun blev ved og ved med at komme til hun faldt helt slapt ned over bukken, og ikke kunne komme mere, først der stoppede de, og løsnede hende. ”Lad det være nok for nu og lad os hvile os lidt, inden vi fortsætter træningen. I 2 kan ligge sammen inde på gulvet ved siden af sengen og med kæderne mellem jeres brystvorter. Og I kan sætte dem på hinanden, men gør det ordentligt, så de ikke falder af.”

De kravlede begge ind til tæppet og lagde sig ned med front mod hinanden inden de satte klemmerne på. Så lagde de sig tæt sammen for ikke at risikere de faldt af. Hun nød følelsen af en anden kvindes krop mod sin og viden at de begge var hendes Masters ejendom, gjorde det hele bedre. Hun faldt hurtigt i søvn, helt udmattet af morgenens oplevelser, mens hun drømte om hvad eftermiddagen mon ville bringe.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER