LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: SM

Dato: 22.01.2011


Hvad en bytur kan starte - del 7
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

Efter at have sovet, hvad føltes som kun et kvarter, blev hun vække at en smerte i den ene brystvorte. Hun åbnede øjnene og kunne se, hvad det kom af. Det var Ann der i søvne drejede sig så kæderne mellem dem strammedes. Hun forsøgte at følge med så trækket mindskedes, men samtidig fik det hende til at ligge tæt op af denne skønne kvindes varme krop. Hun lå længe og tænkte på alt det hun havde oplevet, og kunne langsomt mærke at lysten kom krybende og langsomt gjorde hende mere og mere lysten. Hendes hænder fandt vej til Ann’s bløde former og begyndte langsomt at lade fingrene kærtegne hendes krop. Hun vidste godt at hun risikerede at vække Master, men lige nu var det en risiko der var værd at løbe. Hun lod fingrene cirkle rundt på hendes dejlige bryster, og Ann skød i søvne dem op mod hendes fingre, og hendes vejrtrækning begyndte at blive let hivende og dybere, og hun vidste at hun havde givet hende lyst selvom hun var i dyb søvn. Hendes hænder gled ned ad Ann’s varme krop og kælede længe for hendes dejlige bløde mave, for til sidst at glide ned mellem hendes ben, som Ann villigt spredte. Hun lukkede Ann’s mund med et dybt kys, for at hun ikke skulle vække Master, og Ann, der nu var lysvågen, svarede igen på hendes kys. Hendes fingre spredte hendes skamlæber og hun begyndte at kæle for hendes klit. Køre langsomt op og ned i hendes åbning, for langsomt at lade den cirkle rundt om hendes klit, og så til sidst at trykke hårdt på den. Dette gentog hun indtil hun kunne mærke Ann var ved at komme, og hun kælede intenst for hendes klit. I det sekund hun kom, tog hun hånden ned og førte den op i hende så hun kunne mærke Ann’s fisse trække sig sammen i kramper, mens Ann lå og bed sig i læben for ikke at slippe en lyd ud. Ann kiggede taknemligt ind i hendes øjne og førte sine hænder op mod Tøzens bryster. Det var lige hvad hun havde tænkt på og trængte til, og en lyd undslap hendes læber da Ann’s hånd gled ned mellem hendes ben.

”Hvad fanden er det der foregår. Kan sådan et par liderlige Tøzer ikke styre deres lyster, bare jeg vender ryggen til. Det må vi hellere få styr på, for jeg ville ikke have sådan et par liderlige Tøzer til at rende rundt og fedte mit gulv til, fordi de er konstant liderlige. Tag kæderne af og læg jer om på ryggen med jeres lystne fisse her over mod mig” Han lød sur, men havde et glimt i øjet hun ikke rigtig kunne regne ud. De skyndte sig at fjerne kæderne, for de vidste godt de havde forbrudt sig mod reglerne. Hurtigt drejede de rundt så deres våde og ophovne fisse pegende lige hen mod ham. ”Spred dem ud, så jeg kan se hvor lysterne i er, for der er da noget galt. Der kommer jo dråber af liderlighed ud og løber ned mod jeres små røvhuller. Nej ikke jeres egen, men spred den andens, og så må vi jo se om i kan holde jeres fingre i ro.” Han satte sig på sengekanten, og blev ved med at kommentere det hans øjne hvilede på, samtidig med at han fotograferede dem. ”Spred dem mere og lad et par fingre åbne op i jeres indre” lød det, og straks lystrede de, både fordi de vidste de var på afveje og fordi de begge havde fået lyst igen. Det gjorde ikke mængden af saft mindre, og de havde begge mest lyst til at dreje rundt og begynde at slikke den anden. Som om han havde læst deres tanker, rejste han sig hurtigt op, og beordrede Ann at dreje sig rundt så de lå i en 69’er, men de fik besked på ikke at slikke hinanden. Her lå de nu og kunne kigge op i hinandens indre, for han havde sagt de igen skulle sprede deres fisser, og det faktum at de kunne mærke varmen og duften af lyst, men ikke sætte tungen på var næsten ikke til at holde ud.

”Jeg kan godt se hvad i har mest lyst til, i liderlige Tøzer, men det skal jeg nok spolere muligheden for” sagde han samtidig med at han tog et par gags frem der var udformet med en pik på hver side. En stor en der skulle pege fremad, og en mindre til at lukke deres mund. Hurtigt gav han dem gaggene i munden så de nu lå der, hver med en stor pik pegende ud fra ansigtet. Som de lå der stadig oven på hinanden, spredende hinandens fisser, og med en stor pik der passe lige ud for den andens åbning. ”Sæt den mod fisserne og put spidsen indenfor, men heller ikke mere” beordrede han nu, og de turde ikke andet, selv om de begge var fristede til at bore den i bund, både for at glæde den anden og for selv at blive fyldt ud. ”I er da et par dygtige Tøzer, der godt ved hvad de må og ikke må, så hvorfor skal jeg så vågne til sådan en gang lysten ulydighed?” Han lød ikke tilfreds, og de vidste godt, at der ville komme en form for straf, og det gjorde der, for de fik besked på at kæle for hinandens klitter, for det var jo åbenbart noget de godt kunne lide, men de kunne understå sig i at komme uden at have fået lov, lød ordren. De fornemmede at han gik rundt og filmede deres udstillede situation. Da det havde stået på et lille stykke tid, og de begge var ved at eksplodere af indestængt lyst, sagde han, ”nu skal i begynde at kneppe hinanden og gør det grundigt. Jeg vil se jer kneppe hinanden på den måde slaver som jer skal kneppes på.” Straks gik de i gang, selvom det drev dem tættere på en orgasme, og de var ikke sikker på de fik lov, faktisk var de sikker på de ikke fik lov. Ann mumlede noget bag gaggen, og han kunne godt regne ud hvad hun ville spørge om, så han sagde ”Stop når i er helt i bund, og slap lidt af, for det er for tidligt for jer når I nu lige er kommet.”

De stoppede med næsen klemt op mod den andens fisse og røv, og prøvede at slappe af for ikke at komme, men han gav dem ikke lang pause. ”Put 2 fingre fra hver hånd op i jeres stramme åbninger og sørg for at jeg kan filme op i jeres indre Horetøzer, og begynd at Slavekneppe hinanden igen,” beordrede han. Det var lige, hvad hun havde frygtet, for var der noget, der tænder hende, var det når hendes røv bliver blokket ud og åbnet, så hun frygtede det værste. Hun mærkede fingre mod sin ringmuskel og fordi hun var så ophidset og våd, gled fingrene uden problemer op i hende, som hendes fingre let forsvandt op i Ann, og de begynder igen at kneppe hinanden mens de bed hårdt sammen om gaggen for ikke at eksplodere igen. Især havde hun problemer, for hun var jo lige blevet tændt da Master vågnede, og hun måtte virkelig tage sig sammen. Nu var det hendes tur til at prøve og spørge om lov, og igen fik de blot lov til at stoppe, dog uden at trække fingrene ud. Efter et minut fik de besked på at starte igen, og fordi hun lå på ryggen, fik hun besked på at tage fingrene ud og han var det straks med sin store stive pik, som han i en bevægelse borede op i Ann’s røv og begyndte straks at køre frem og tilbage i Ann’s røv lige ud for hendes øjne, og nu blev det for meget. Det havde han bemærket, og lige et splitsekund før hun kom, fik de begge lov til at komme, og de eksploderede begge i kramper, samtidig med at han med et brøl skød en ladning op i Ann, men han beholdt pikken i hende så hendes kramper malkede de sidste dråber af hans pik.

De faldt sammen i en stor bunke mætte kroppe, der dampende lå og kom til sig selv, og til sidst fortalte han, at han var meget tilfreds med deres opførsel, og derfor ville de få lov til at komme op i hans seng, så de alle 3 kunne ligge tæt sammen og nyde hinanden. Ingen af dem havde lyst til at elske mere men blot ligge og slappe af og nyde duften og varmen fra de andre.

Da de havde ligget og sundet sig et godt stykke tid, gik de til sidste ud i bad, og bagefter tog de alle tøj på. Han tog fast om dem og fortalte dem at han var yderst tilfreds med dem, og at det ikke var sidste gang han ville bruge tid på dem begge, selvom Ann godt vidst at hun ikke kunne være med hver gang, for Master havde kun en Tøz som han ejede totalt.

Tøzen stod med lukkede øjne og lod tankerne flyve tilbage til hvad hun havde oplevet og håbede ikke det var sidste gang Ann var med i deres leg…. Og hvem ved, det er det måske heller ikke

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER