LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: SM

Dato: 07.07.2011


Hvad en bytur kan starte - del 8
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Næste aften gik han nynnende rundt efter aftensmaden og virkede til at være i godt humør.
Hun havde nydt maden og hans selskab og havde stadig tankerne fyldt af den foregående dags oplevelser med en anden kvinde. Hun var overrasket over, at det at slikke en anden kvinde havde tændt hende så meget, og at blive slikket og kneppet af en anden kvinde, mens hendes Master kiggede på, havde givet hende en helt ny dimension til hendes seksualitet. Med dette i tankerne gik hun rundt og ryddede væk efter maden, og regnede med de skulle have en rolig aften foran brændeovnen med en god film og et glas rødvin, men hun skulle blive klogere.

Han gik ind i stuen og hun kunne høre han var ved at tænde op i brændeovnen, så hun var sikker på at aftenen blev, som hun regnede med. Pludselig stod han i døren… ”Kom herhen tøz,” lød hans varme dybe stemme.
Hun kunne øjeblikkelig mærke spændingen i maven, og usikkerheden om hvad han nu havde fundet på. Men trygheden i at hun vidste, det ville blive godt for hende, gjorde at hun blot følte en kilden i maven, og ikke nogen form for frygt.
”Gør dig klar til din Master, med det jeg har lagt frem til dig i soveværelset!”
Hun stod foran ham, og havde med det samme indtaget sin position med armene på ryggen, let spredte ben og blikket sænket. Det var allerede så naturligt, som at børste tænder inden hun gik i seng, og overraskede hende en smule, men hun nød det samtidig, for hun vidste, han respekterede hende meget og følte hans kærlighed med hver en nerve i hendes krop. Det gjorde hende varm og tryg.
”Skal ske Master. Som du ønsker, for jeg er din ydmyge tøz, og ønsker kun at gøre min Master glad og behage ham.”
Hun drejede langsomt rundt og gik langsomt ind mod soveværelset, vel vidende at han fulgte hende med øjnene. Da hun kom derind, lå der et par silkestrømper, en G-streng og et korset der sluttede under hendes bryster, så de struttede indbydende frem, klar til at blive krammet når hun fik den på. Der stod også et par stiletter, der passede i farve til tøjet. Hun vidste, han forventede mere end blot, hun tog tøjet på, så hun skyndte sig at tage det af, hun havde på nu, og gik ud under bruseren. Hun tog skraberen og sørgede for, at hendes fisse var helt glat og nybarberet. Efter badet smurte hun creme på, så hun duftede dejligt og føltes glat. Hun ville ikke risikere at få klager over en så simpel ting, men håbede alligevel i sit inderste, at han ville finde noget at klage over.

Da hun havde fået det tøj på, han havde lagt frem, gik hun over til natbordet og fandt halsbånd og manchetter frem, og iførte sig det. Hun kiggede sig i det store spejl, og syntes godt om det hun så. Hun var en tøz, klar til at gøre sin Master tilpas, og det glædede hende indeni. Den røde farve som tøjet havde, klædte hendes hud og fik hende til at føle sig meget feminin.

Da hun kom til døren til stuen, var den lukket, så hun satte sig på knæ foran døren, og bankede forsigtigt på. Hun hørte trin komme hen til døren, og kunne følge bunden af døren langsomt glide op.
”Nå min tøz er klar til en aften i stuen” sagde han.
Hun kunne mærke den behagelige varme fra brændeovnen lukke sig om kroppen, og hun nikkede forsigtigt, samtidig med hun sagde, ”Ja, Master. Jeg er klar, til hvad du end har fundet på.”
”Så kom ind,” sagde han, og hun kravlede forsigtigt efter ham ind i stuen. Han klikkede en hundesnor i hendes halsbånd og ledte hende over til brændeovnen.
Hun kunne nu se det nederste af korset, det stod i en vinkel op mod væggen. Hun havde nok en fornemmelse af, hvad der skulle ske, så det overraskede hende ikke, da han bad hende rejse sig, og hun passede på at holde blikket nedad, mens hun langsomt kom på benene.
”Nogle af de ting, du gjorde i går, gør at jeg er nødt til at straffe dig. Du lod dig lede af din egen liderlighed, kun med øje for at få udløsning. Det er en af de ting, du ved, du er nødt til at styre. Jeg alene bestemmer over din krop, og hvornår du må få udløsning, så i aften er vi nødt til at træne det. Vend dig om!” kommanderede han i en skarp tone, der straks fik hende til at adlyde.
Han ledte hende hen til korset og gjorde hendes fødder fast, så hun stod med vidt spredte ben. Derefter skubbede han hende blidt bagover, så hun lænede sig op at korset. Hun halvt stod, halvt lå og stiletterne gjorde, at hun blev meget klar over eksistensen af sine lægmuskler. Han tog hendes arme op over hovedet og gjorde dem fast. Gik så et par skridt tilbage og nød synet af hendes krop, der nu var helt tilgængelig og udstillet, klar til at han kunne gøre, hvad han havde lyst til.
”Nå, min tøz, er du klar til at vise mig, du kan kontrollere din liderlige fisse, så den ikke hele tiden overtager kontrollen?” sagde han, samtidig med at han kiggede på hende med et undersøgende blik. Han gik igen hen til hende, og stak en hånd ned mellem hendes spredte ben. ”Du har barberet dig, godt, men du mærkes våd!”
Han gik over til et stort skab og åbnede lågerne. Indvendigt på lågerne hang der piske, og på hylderne lå der en del blanke, og for hende ukendte ting. ”Sig 3 tal mellem 1 og 10, tøz” sagde han, og hun sagde 2, 5 og 9.
Han rakte op på lågen og tog 3 forskellige piske ned. Det var først en blød mangehalet pisk, og så en flettet pisk, der så noget kraftigere ud, og til slut var det ridepisken, som hun godt kendte.
Han lagde dem ud foran hende, så hun kunne se dem hele tiden. Det gjorde hende endnu mere våd og liderlig, og derfor vidste hun godt, det ikke gjorde hendes situation bedre.
Han gik hen til skabet igen, og efter lidt søgen kom han tilbage med nogle forskellige klemmer og et par vægte.

Han satte sig på knæ mellem hendes ben, og spredte hendes skamlæber. ”Hvad fanden er det, tøz. Jeg har lige bedt dig styre din fisse, og straks står du og lader den blive våd og liderlig. Tror det bliver en lang og hård aften,” sagde han, og satte en klemme i hver skamlæbe. Han gjorde den fast med en snor til hendes strømper, så hendes fisse var helt åben. Nu fandt han en stor dildo frem, han havde monteret på en stang. Foran dildoen havde han sat en kraftig vibrator, og det hele passede lige så hendes fisse blev fyldt helt ud af den store dildo, og vibratoren hvilede på hendes klit, uden han dog startede den.
”Nå, hvad synes tøzen er en passende straf for den manglende kontrol,” spurgte han.
Vel vidende at hvad end hun sagde, ville det ikke være det rigtige, prøvede hun forsigtigt med 20 slag med hver. Det viste sig, at hun fik ret, for han sagde, at han syntes det var for lidt, så derfor ændrede han det til 30 med hver. Hun tænkte meget på, at hun stod med brysterne tilgængelig, og at de var mere følsom end hendes bagdel, så hun frygtede lidt det, der ville komme. Han greb først den bløde og gik straks et skridt tilbage, og øjeblikkelig faldt det første slag, og belært af erfaring skyndte hun sig at tælle slagene. Hun modtog de 30 slag, som han fordelte over hendes bryster og forsiden af hendes lår.
Han gav hende en lille pause, mens han fandt den anden pisk frem. Han brugte tiden til at starte vibratoren, og hun kunne mærke en dejlig fornemmelse brede sig fra hendes klit og hele vejen op gennem kroppen, og da den nåede hendes hjerne, blev hun dejligt klar over den store dildo, der fyldt hende helt, og at hendes skamlæber var trukket helt ud til siden, så hun stod helt åben for hans blik. Han tog fat på de næste 30 slag, samtidig med at han forklarede hende, at hun var en liderlig tøz, der helt tilhørte ham, og at han ville udnytte den ret til fulde i aften. 

Nu var hun meget tæt på at komme, og det kunne han godt mærke, så han stoppede vibratoren. De første dråber var på vej ned af hendes lår, og hun kunne ikke skjule sin tilstand, men var også lidt ligeglad, for hun var klar til at tage en hvilken som helst straf, for at få lov til at komme. Men før hun fik tænkt tanken helt til ende, rev det første slag fra pisken hende tilbage til en anden virkelighed. Han slog hårdere end normalt, og der begyndte at vise sig røde striber, hvor han ramte, men hun huskede at tælle, for hun ønskede ikke flere end nødvendigt af ridepisken.

Da han var færdig, trådte han et par skridt tilbage, for at beundre sit værk. ”Du ser smuk ud, som du står der med rødt tøj, og en hud der svarer i farve til det,” sagde han. ”Men der mangler vist lige en ting nu”. Han tog et sæt brystklemmer, han havde fundet frem, og satte dem i hendes ømme brystvorter, og hun kunne kun finde sig i det. Han hængte de 2 små vægte i så hendes brystvorter, så de blev trukket hårdt nedad. Han havde stillet et par høje stager op med stearinlys i, og han trak dem hen så de stod skrå ind over hendes bryster. Så startede han vibratoren, og trak en stol hen foran korset. Han rettede lidt på dildoen så den kom helt i bund, og derefter satte han sig godt til rette i stolen med en bog. ”Du kan understå dig i at komme, tøz,” sagde han og gav sig til at læse. Den varme stearin begyndte at dryppe ned på hendes ømme bryster og forstærkede følelsen af slagene, hun havde modtaget.
Hun stod og vred sig, så meget hun kunne, så vibratoren kom til at hvile på hendes klit, og nu løb safterne ned af hendes ben, for hun var virkelig tæt på at komme nu. ”Må jeg godt komme nu, Master” bad hun, men han ignorerede hende totalt, så hun måtte bide sig i læben for ikke at komme, og hun rykkede sig lidt, så vibratoren ikke rørte hendes klit, men han havde ikke ignoreret hende helt, for det fik ham til straks at rykke den tilbage igen, og han var straks tilbage i bogen. Hun begyndte at vride sig på dildoen, men stangen var så lang at ligegyldigt hvad hun gjorde, blev den ved med at fylde hende helt. Til sidste kunne hun ikke holde orgasmen tilbage, og tryglede ham om lov til at komme, men han sad som om hun ikke eksisterede. Til sidst måtte hun give los, og lod sig synke helt ned over dildoen, mens hendes krop sitrede af indestængt liderlighed. Hun bed sig i læben for ikke at skrige, men selvfølgelig havde han registreret hvad der skete, så han sprang op og flåede bæltet ud af sine bukser og stirrede vredt på hende. ”Hvad foretager min liderlige Tøz sig. Står du ikke der og lader din fisse overtage din liderlige luderkrop, selvom du har fået besked du ikke må. Der skal vist en del mere opdragelse til”. I det samme begyndte de første slag at ramme hende ned over brysterne så stearinet begyndte at falde af, og da der ikke var mere tilbage, pustede han lysene ud, og begyndte med den ene hånd at kærtegne hendes venusbjerg hårdt.
”Nu kan du komme som den liderlige slavetøz du er, for du er nødt til at forstå at din krop tilhører mig, og jeg bestemmer hvornår du må komme” sagde han, og efter kort tid kom hun i en kæmpe eksplosion, så hun endte med at hænge slapt i manchetterne. Han løsnede hende og hjalp hende ned på gulvet og ligge, hvor hun lå slapt og helt udmattet. Han puttede sig ind til hende og omfavnede hende ømt. Da hun havde sundet sig lidt tog han fat i snoren og gik langsomt ind i soveværelset, mens hun kravlede som en rigtig Tøz efter ham. Da de kom ind til sengen, beordrede han hende til at lægge sig på skindet, mens han fastgjorde hendes snor til radiatoren.
”Fordi du kom uden tilladelse fra mig, din Master og ejer af alle dine åbninger, kan du sove her med en butplug i, i nat. Det skal nok få dig til at lystre,” sagde han samtidig med at han rakte hende en mellemstor plug. Hun havde regnet med at han satte den op, men i stedet beordrede han hende op på alle 4 og selv gøre det, mens han kigge på og kommenterede det han så.

Da det var gjort faldt hun udmattet om og faldt øjeblikkelig i søvn med et smil på læberne og hovedet fyldt med dejlige følelser.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER