LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: Voldtægt

Dato: 07.09.2014


Jogging med overraskelse - af Master K.

Skribenten deltager i september måneds skribentkonkurrence
Vil du også være med? Se menuforsiden!

Hanne var I godt humør, for det var weekend og vejret viste sig fra sin bedste side. Sommeren var lige begyndt, og der havde været over 20 grader i en længere periode, så alt var smukt, og både haven og naturen var fuld af blomster og dufte. Hun nød deres have, og det at man kunne være udenfor bare i sommerkjole og nyde solen.

Hun kiggede efter John, da hun kom ud fra huset med en kold øl til dem hver. Han gik og klippede nogle buske ned, og da hun kom til at se ham stå der med bar overkrop, svedende, synes hun, han var noget af det frækkeste. De havde det dejligt sammen, og delte hinandens tanker og drømme i alle livets aspekter. Deres fundament var åbenhed og ærlighed, og havde altid været det, så hun vidste, hvad hans fantasier var, og han kendte hendes, hvilket gav dem en fælles tryghed.

”Ølpause,” kaldte hun, efter hun havde nydt synet lidt, og han kiggede glad op mod hende. Hun stod i en let sommerkjole, og han syntes, hun var noget af det smukkeste i hans liv. Den smøg sig om hendes krop i en let sommerbrise, og han kunne ikke lade være med at få lyst til hende, som hun stod der. Han gik op til hende, og de satte sig ved et cafebord.

De sad og snakkede om dagens planer, og hun fortalte, at hun ville løbe en tur i den nærliggende skov, nu da vejret var så skønt.
”Jeg vil bare tage den sædvanlige rute, så det er kun en lille time, så jeg kan være hjemme til frokost,” sagde hun, og smilede glad til ham. Han svarede, at han synes det lød som en god ide, og at han ville have frokost klar, til hun kom tilbage. De drak ud og hun gik ind for at klæde om, mens han fulgte hende med øjnene. Han kunne ikke helt slippe sin lyst til hende.

10 minutter senere stod hun i sit sommerløbetøj og vinkede til ham nede ved buskene, inden hun satte i løb mod skoven.
De boede lidt uden for byen, og skoven lå 100m fra deres hus, så hun var hurtigt omsluttet af bøgetræer og buske i underskoven. For hende var løb som terapi og fyldte hende med glade tanker som i dag. Der var så meget at være glad for, og snart var det sommerferie.
Hun tænkte på i går aftes. I forlængelse af deres soveværelse var der en altan, og de havde taget madrassen udenfor. De havde startet med at putte tæt sammen og kælede langsomt med hinanden, lå tæt sammen længe og nød sommernattens varme mod deres nøgne kroppe. Han havde kysset hende længe over hele kroppen, og hun havde nydt det usigeligt. Pludelig havde han ændret adfærd og var blevet bydende i stemmen. Han havde beordret hende op på alle fire, og helt automatisk havde hun adlydt som den naturligste ting. Det havde tændt hende meget at han på den måde tog styring, og hun var våd som nogen sinde, da han trængte op i hende og tog hende, mens han havde et godt tag i hendes lange hår.

De havde bagefter snakket om oplevelsen, og hun havde sagt, at det ville hun gerne prøve mere af. At han tog hende med magt og styrede hende helt. Hun havde fortalt ham, at hun ofte førhen havde fantaseret om at blive voldtaget, men at det skulle ske uden hun vidste det.

Mens hun løb, med hovedet fuld af disse tanker og følte naturen fylde hende, blev hun mere og mere liderlig. Hun var helt væk i disse tanker, da hun pludselig fik en fornemmelse af ikke at være alene i skoven.

Hun stod stille lidt på skovstien medens hun kiggede sig omkring. Lidt længere fremme groede der buske helt ud til stien i begge sider, og hun vidste ikke helt, om hun turde løbe videre, men der ville være meget længere, hvis hun vendte om nu. Hun tog mod til sig og satte langsomt i løb mod buskene. Da hun næsten var igennem, begyndte hun at slappe af og varmen vendte langsomt tilbage til hendes skød sammen med tankerne fra natten. Det var jo netop den usikkerhed og frygt, der havde tændt hende, da hun havde drømt om at blive taget.

Hun manglede kun lidt i at være fri af buskaset, da en skikkelse sprang ud bag hende og greb hende. Inden hun nåede at reagere, blev en hånd lagt over hendes mund, så hun ikke kunne skrige, og hun blev trukket baglæns ind mellem buskene. Der viste sig, at være en sti der førte længere ind i skoven, og en mandsstemme bydende fortalte hende at opføre sig ordentligt og følge med, så ville der ikke ske hende noget, hun ikke ville kunne lide.
Hun kunne mærke, at hun ingen chance havde for at slippe fri, og i løbet af kort tid var hun ført et pænt stykke ind i skoven, så skrig ville ikke hjælpe hende. Han holdt sig bag hende, og efter et lille stykke tid slap han hendes mund, blot for at finde en hætte til at dække hendes øjne med.
Farten blev sat betydeligt ned, nu da hun intet kunne se, men han blev ved med at lede hende væk fra vejen. Hendes sanser var skærpede, nu da hun ikke kunne se, så duften af skoven og varmen omsluttede hende, mens hun i en tilstand af halv frygt og halv spænding lod sig lede videre. Hun mærkede grene ramme arme og ben, så hun vidste de stadig befandt sig i buskaset. Pludselig kunne hun mærke solen og vinden der tog lidt til, så hun regnede med de befandt sig i en lysning, da han stoppede.

Hun blev ledt ud midt i lysningen, og pludselig ramte hendes knæ en stor stamme, der lå på jorden. Hun faldt forover med overkroppen, så hun kom til at ligge ind over den. Før hun kunne få rejst sig, var han spunget over og havde grebet hendes håndled. Han holdt hende nede, samtidig med at hun kunne mærke han slog et reb omkring hendes håndled. Hun hørte lyden af en hammer der slog en træpløk i jorden, som han bandt tovet fast til.

”Nå, nu skulle der vist være hold på dig. Lad mig nu se, hvad jeg har fanget i dag,” lød hans stemme, og hun kunne fornemme, at han gik om bag hende. Hun fornemmede hans hænder gribe fat i løbeshortsenes linning, som han begyndte at trække nedad. Hun pressede lårene sammen, for at undgå det han var i færd med, men det eneste hun fik ud af det, var at en flad hånd ramte hendes baller adskillige gange, samtidig med at han beordrede hende at sprede benene helt. Da hun kunne mærke en varme brede sig fra balleren ned til sin fisse, overgav hun sig til sidst, og langsomt åbnede hun, så han kunne trække hendes bukser og trusser af hende.
Hun kunne mærke, hvordan vinden kærtegnede indersiden af hendes lår, og fandt vej op til hendes skamlæber der glinsede af saften fra hendes lyst og tanker. Hun kunne mærke hendes ankler blive bundet og fastgjort, så hendes ben var spredt helt ud til siden. Hun var fuldstændig klar over sin åbne og forsvarsløse situation, men samtidig kom alle tankerne fra sidste aften tilbage. Hun havde lyst til at gøre modstand, men var samtidig fanget i sin fantasi, så hendes fisse drev af lyst og afslørede hende.
”Jeg nyder at se dig hjælpeløs og lysten, og glæder mig til at trænge op i din liderlige fisse,” sagde han, samtidig med han lod sine hænder glide kærtegnende rundt på hendes ryg og baller.
”Synes de er ved at tabe deres skønne lyserøde farve. Det må jeg vist heller gøre noget ved,” lød det, hvorpå hun atter følte hans hånd ramme hendes stramme bagdel. Da han stoppede gled hans hånd  ind mellem hendes ben og klemte hendes ophovne fisse, så hun måtte give sig. Hun kunne mærke hans fingre åbne hende, og følte et par fingre glide op i hendes glødende indre. Hun stønnede og prøvede at møde hans fingre, men det fik ham bare til at trække dem væk.
Brutalt blev hendes bluse og løbe BH trukket op så hendes bryster lå direkte mod den ru bark. Hendes følsomme brystvorter gned mod stammen og sendte følelser op i hendes hjerne, der kun blev forstærket af at hun intet kunne se.
Pludselig kunne hun fornemme, han stod bag hende, og inden hun vidste af det, var hans pikhoved lige inde mellem hendes skamlæber. Hun prøvede at glide bagud, for at få ham op i sig, men han trak sig lidt tilbage, og hendes brystvorter sendte små lyn rundt i hele hendes krop. Hun kunne mærke, han greb med en hånd om hendes hår, og hun syntes der gik en evighed inden han i et kraftfuldt stød trængte helt i bund i hende, hvor han stoppede. Hun hev efter vejret, så meget følte hun sig fyldt og hjælpeløs. Lige da hun var ved at vænne sig til ham, begyndte han at kneppe hende i lange seje stød, der fik hendes bryster til at gnide mod den ru stamme. Denne blanding af følelser at smerte, lyst og magtesløshed, fik hende hurtigt til at komme helt nede fra fødderne, rundt i kroppen, for til sidste at eksplodere i hendes hoved. Han lod hende lige nyde det, inden han fortsatte behandlingen af hendes fisse.

Efter adskillige orgasmer kunne hun mærke han pik endelig spændtes, for at begynde at pumpe sperm op i bunden af hendes lystne fisse. Hun kunne mærke vægten af hans krop trykke hende mod træet, og fornemme hans tunge åndedræt mod sin kind. Hun lænede hovedet over mod ham og følte sig helt udmattet men samtid mæt.

Han trak sig ud af hende, og løsnede hendes hænder.
”Bliv liggende til jeg fløjter. Først da må du løsne dine ben og tage hætten af, og ikke noget med at anmelde det, for så vil jeg aldrig udsætte dig for det, du så godt kan li’ en anden gang. Jeg tager dine trusser med som et minde om dagen,” sagde han, hvorpå hun kunne høre han fjernede sig fra hende.

Da hun kunne høre ham fløjte, skyndte hun sig at glide tilbage på skovbunden og trække hætten af. Hun lå lidt og kiggede op i himlen, der hang smuk og blå, indrammet af trækronerne fra de lysegrønne bøgetræer, der omkrandsede den lysning, hun kunne se, hun befandt sig i. Hun løsnede benene, efter hun havde trukket sin T-shirt og BH på plads. Ved siden af hende lå hendes løbeshorts, men ingen trusser, så hun var nødt til at trække dem på uden, selvom hun kunne føle sæden løb langsomt ud af hende, blandet med hendes egen saft.

Hun gik ud mod der, hvor hun troede stien var, for hun ville skynde sig hjem, selvom hun ikke helt var klar over, hvordan hun skulle fortsætte efter denne oplevelse. Da hun manglede det sidste stykke op ad indkørslen, trådte John frem med et smil om munden.
”Se, hvad jeg har fundet, på en lille skovtur jeg var på,” sagde han, medens han viftede hendes trusser i luften med den ene hånd.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER