LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: Udnyttelse

Dato: 29.09.2013


Munkene i skoven 10
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

ADVARSEL - INDEHOLDER SEX MED DYR - VIDERELÆSNING ER PÅ EGET ANSVAR

Resumé:
Agnes og en anden kvinde blev holdt som sexgidsler hos munkene i skoven, munke der forsøgte at uddrive djævlen i kvinderne med deres lem. Til sidst blev de dog solgt for en periode, og Agnes er ude hos en ældre brutal og altid liderlig bonde. Det værste for hende er, at hun intet kan gøre korrekt, så hun må stå model til lidt af hvert…
Dette afsnit bringer os tilbage til Anna, der sidst vi var hos hende, faldt I søvn sammen med hunden Balder, efter at være blevet trænet som pony af bonden Erik. Læs HER

Hun vågnede ved at Balder nysgerrigt snusede hende mellem benene og begyndte at slikke hendes skød, som han tidligere havde gjort så dejligt. Hun gav ham plads ved at sprede benene så meget, som hendes nye hale tillod hende at gøre, for den havde Mester Erik været så ”venlig” at lade hende beholde. Hun sukkede og nød Balders kærlige behandlig af hende, og de følelser som hans tunge gav hende. Hun vidste, at Erik og munkene ville betragte det som syndigt, men hun var blot en varm og ung kvinde, der nød de følelser, hendes krop gav hende, for ud over dem var hendes liv kun fyldt med arbejde og prøvelser, så hun rykkede sig, så han bedre kunne komme til. Hun trillede rundt på maven så halen ikke generede hende, når hun lå, og for at han bedre kunne komme til med tungen, løftede hun sig op på knæ i det lille hundehus. Balder fik sig placeret bag hende, og med snuden skubbede han halen til side og lod tungen spille over hendes skød. Den velkendte kildren fra den foregående nat kom tilbage, og hun lukkede øjnene og nød det i fulde drag. Hun nød det så meget, at hun ikke bemærkede han holdt med at slikke, og først da han slog forbenene omkring hendes krop, gik det op for hende, hvad der var ved at ske, men da var det for sent, og hun var for langt ude af lystens opslugende sti, og gav fanden i hvad der måtte ske. Hun skød bagdelen mod ham for at give signal til, at hun var klar. Hun kunne mærke hans spændte pik lede efter hendes åbning under halen, og da han fornemmede den, sprang han frem med et kraftfuldt spring og blokkede hende helt ud. Hun gav et lille skrig fra sig, da hun følte Balders pik komme helt op i hende, samtidig med at hendes andet hul var fyldt af halen. Balder begyndte af bedække hende, som kun en brunstig hund kan, med hurtige hidsige stød, og hun kunne mærke en stor knude på pikken ramme hendes åbning og klit, for hvert stød han gav hende. Hun var så tæt på en orgasme, at det kun var et spørgsmål om yderligere et par stød, og da Balder savlende på hendes ryg, gav et sidste dybt stød, der fik knuden til at forsvinde op i hendes udspilede fisse, kom hun i en udløsning der var som skabt af den onde selv, men førte hende op i himlen, følte hun. Hun var nødt til at blive stående på knæende for hun var som groet fast på Balders pik, der pulserende tømte sig i hende.

Pludselig kunne hun høre Erik komme over gårdspladsen, og hun vidste, at der ville falde brænde ned, hvis han fandt ud af, hvad der var sket. Desperat prøvede hun at skubbe Balder ned, men det resulterede blot i at de endte med at stå bagdel mod bagdel, for de hang uhjælpeligt sammen forbundet af Balders pikknude. Det gjorde det heller ikke lettere, at hun var spilet ud af halen.
”Hvad i djævlens navn foregår der her,” råbte han samtidig med han greb Balder i nakkeskindet og trak ham ud af hundehuset, og hun var nødt til at følge med, fastsmeltet som hun var. ”Du er jo en tæve, og ikke en hoppe som jeg troede,” udbrød han vredt. ”Jeg skal lære dig at muntre dig med mine dyr,” sagde han og greb fat i hendes hår og begyndte at trække hende over gårdspladsen med Balder pibende krabbende efter sig.
Halvvejs ovre ved stalden faldt han endelig af og forsvandt slukøret tilbage til hundehuset. Erik fortsatte over mod stalden med Anna slæbende efter sig. ”Lad os se hvad du lyster, og hvad du er for en utugtig tæve,” sagde han, samtidig med han skubbede den skæve dør op, med en ildevarslende skraben over det ru gulv.

Han trak hende over mod en bås og åbnede en låge inde til den. Så skubbede han hende brutalt ind og lukkede efter hende. Derpå stillede han sig med korslagte arme lænet på forværket ind til båsen. Anna kom lidt til sig selv og kiggede sig om i båsen. I et hjørne lå en stor orne veltilpas på siden, og da hun kom tumlende ind til ham, sprang han op og kom gryntende over, for at tage denne nye lyserøde underligt udsende so i øjesyn. Han vidste, at det eneste tidspunkt, der kom nogen ind i hans bås, var det for at blive bedækket.
”Du gør klogest i at blive på knæ, tæve. Ellers garanterer jeg ikke for, hvad han kan finde på,” sagde Erik, med en ildevarslende stemme. Ornen kom prøvende over og satte trynen ind under hendes hofter og løftede hende op, som ingenting. Derpå gik han om bag hende og snusede til hende.
Hun var skrækslagen, men turde ikke røre sig, for en orne, havde hun hørt, skulle man ikke spøge med. Den gik tilbage, og prøvede igen med trynen, så hun var ved at vælte. Pludselig sprang den op på ryggen af hende, hvor Balder havde været for mindre end 5 minutter siden, og tungere end Balder, og hun måtte kæmpe for at holde sig på alle 4, og pludselig kunne hun mærke dens pik ramme op i hende. Den var ikke nær så stor som Balders, men havde en underlig form som en spiral, der kildrede rundt inde i hende. Han huggede løs, mens Erik stod og kommenterede, den begyndte at hugge med underlivet. Han var noget glad for sin nye slave, der sådan lod sig bespringe, af de dyr han havde. Men mon ikke han kunne finde noget, der var tilpas til hende, sådan en tæve.

De vilde hug fra ornen og efterdønningerne fra den sidste udløsning, sammen med Eriks ydmygelser, gjorde at hun igen kom, og i det samme faldt ornen med et grynt sammen over hende og trak sig strak ud, hvorpå han gik tilbage til sit hjørne, tilfreds med sin indsats. Anna lå tilbage med en blandig af sperm fra Balder og ornen løbende ud af sit godt udblokkede skød. Hun turde ikke kigge op på Erik, men adlød ham, da han beordrede hende at kravle hen til døren. Han åbnede den og greb atter hendes hår og sagde, ”Du er ikke færdig endnu, din tæve. Jeg skal sørge for, du får så meget, at du ikke har lyst til mere det næste stykke tid, og vil tænke dig om næste gang, du muntrer dig med mine dyr.
Så trak han hende ind i hestestalden, hvar den megen uro havde fået dem op at stå og kigge sig uroligt bagud. Så snart de fik øje på Erik faldt de til ro og kom med tilpasse lyde.
”Tro ikke, du er den eneste, der muntrer sig med dyrene. Livet på landet kan være ensomt,” sagde han med et glimt i øjet. Han holdt hende i håret med den ene hånd, mens han med den anden hånd greb en kornsæk og trak den ud midt på gulvet, hvor han lagde den ned.
”Nu lægger du dig roligt på maven her, så skal du få din lyst styret,” sagde han lidt ildevarslende, og da hun kunne se ham gribe en kraftig pisk, turde hun kun adlyde. Det grove stof fra sækken prikke i hendes hud, og hun kunne dufte en blanding af korn og hest. Han gik op i et af spiltovene og løsnede en hest. Blidt skubbede han den bagud, og den fulgte lydigt med. Derpå trak han den hen ved siden af hende, så dens bagben var ud for hendes ansigt. Til sin frygt så hun, det var en hingst, og dens pik hang allerede halvt ude af dens normale fudderal.
”Tag din hånd og mærk,” kommanderede han, og da hun tøvede, faldt pisken promte på hendes ryg, så det gav et spjæt i hingsten. Heldigvis var det ikke en af de store arbejdsheste, men en noget mindre, men ikke desdo mindre, var dens pik fygtindgydende. Forsigtigt førte hun hånden op op tog rundt om pikken. Hun kunne kun lige akurat nå rundt om den, og hun kunne mærke den voksede yderlig ved hendes berøring. ”Tror vist, vi er nødt til at fjerne din hale, hvis han skal have en chance,” sagde han, og trak brutalt halen ud af hendes stramme hul, og efter at have haft den oppe så længe, følte hun sig pludselig meget tom og tænkte, at hvis hun slappede af, gik det måske, uden at hun blev helt ødelagt. Hun havde trods alt kunnet klare både Mester Eriks store pik og Balders sammen med halen.
Hun begyndte at kæle blidt for hingsten, og kiggede facineret på den store pik. Da den hang vandret ud, og han begyndte uroligt at hugge lidt frem, trak Erik ham bagud og fik ham placeret, så Anna lå inden under ham med hendes skød pegende lige mod den spændte pik. Erik tog fat om pikken og fik den styret hen til hendes skød, men da hingsten pressede fremad kunne den ikke komme ind. Erik spredte hendes skamlæber og lod forsigtigt hingsten prøve igen. Denne gang kom spidsen ind, og de første dråber sperm, sammen med resterne fra før, tillod langsomt den enorme pik at komme lidt længere ind. Men da han begyndte at støde, blev Anna skubbet fremad, da der slet ikke var plads til den oppe i hende i fuld længte. Hingsten begyndte at køre frem og tilbage med så meget, som hun kunne tage, og hun følte sig spilet ud, som hun aldrig havde været før. Da hun havde vænnet sig til denne kæmpe pik oppe i sig, begyndte hun at møde ham, så meget som hun kunne. Hun kunne mærke den vokse yderligere, og med et veltilfreds vrinsk, skød den en ladning af oppe i hende, så hun på det nærmeste blev skudt af pikken og følte sig helt spulet indvendigt. Spermen blev ved med at vælte ud af den vibrende pik, og den sprøjtede hende op på ryggen. Udmattet og helt udblokket faldt hun sammen over sækken, smurt ind i sperm fra Eriks dyr. Han trak hingsten tilbage i spiltovet og kom tilbage til hende. Så tog han atter fat i hendes hår, og løftede hendes ansigt op, så hun blev tvunget til at kigge på ham. ”Det kan måske lære sådan en tæve at holde sig fra min dyr, for ellers ved du, hvad der kan vente dig næste gang, for tyren har ikke været i gang endnu, men det vil du ikke ønske dig. Og jeg kan jo heller ikke aflevere dig til den næste, hvis du er sprængt, vel? Og nu du er oppe og vågen, kan du vel nok berede mig noget morgenmad, da jeg har fået en god appetit oven på sådan en morgen,” sagde han, og ledte hende på hendes lidt vaklende ben over mod huset.
Spermen drev af hende, og hun følte sig med god grund helt udblokket. Den hingst vil hun nødigt stifte bekendskab med igen.
Ved pumpen fik hun lov til at skylle sig, så hun ikke svinede huset til, som den tæve hun var, som han sagde.

Hun nød at lade vandet vaske morgenens oplevelser af sig, selvom hun aldrig ville kunne glemme det, der var sket. Hurtigt fik hun sig tørret, og skyndte sig ind til komfuret for at koge grød til Mester Erik, der allerede sad ved bordet, og blot ventede på maden, mens han sad og fulgte hende med øjnene. Der løb stadig rester af sperm ned af hendes ben, som hun var nødt til at tørre væk med jævne mellemrum.

”Efter jeg har spist, og du har ryddet af, må du hellere hvile dig lidt, mens jeg er i marken. Det trænger du nok til oven på sådan en morgen. Jeg tager Balder med, så du ikke skal blive fristet,” sagde han, da hun serverede hans havregrød med sukker og smørklat.  

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER