LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: Udnyttelse

Dato: 12.02.2011


Munkene i skoven 2
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

Resume:
Året er 1541 og der er ved at falde ro over landet efter grevens fejde. Ude i en dyb skov i Jylland sidder 4 munke der har gemt sig for de uroligheder der opstod efter reformationen. Peter er deres leder. De ønsker at lede vildfarne kvinder på rette vej. De vil uddrive djævelen fra deres kroppe. I kap. 1 havde de fået 2 kvinder i deres varetægt, og de erfarede at de drev af væde på de intime steder når de satte fingre mod skede og anus, altså måtte djævlen være kommet ind der. De blev brændemærket og djævlen blev drevet ud ved pisk og brug af munkenes ædlere dele. Men der slutter uddrivelsen ikke…

        ”Op at stå, skøger, uddrivelsen vil fortsætte,” lød det ind i det mørke kælderlokale, hvor de 2 kvinder lå sammenkrøbet i hinandens arme for at holde varmen, for de havde ikke fået lov til at tage tøj på, da de blev ledt ned igen. Der var stadig indtørrede rester at sperm på deres ben efter aftnes uddrivelse, men det var ikke deres største bekymring lige nu. De havde kun fået lov til at sove 3 timer, og det var midt om natten, da de blev ledt ovenpå igen. Temperaturen var lun i lokalet, men de følte begge en kulde, som nok mest kom af deres frygt.

”På jeres knæ og kravl over til bordet, skøger, thi I er ikke værdige til at gå i nærheden af guds tjenere endnu,” lød det ovre fra stolen, og de faldt straks på knæ. De følte sig meget ydmygede og vidste, at de ikke kunne undgå, hvad der end ville komme. Peter sad i sin stol og fulgt dem med øjnene, som de nærmede sig bordet, hvor 2 af munkene stod klar. ”Læg dem op bordet på ryggen og fortsæt jeres arbejde,” sagde han, og de blev begge hevet op på benene og presset ned på bordet så benene hang ud over kanten, og de 2 munke slog kjortlen til side, og jog deres pikke op i dem samtidig, og begyndte at kneppe dem hårdt. De 2 kvinder bed tænderne sammen for at bide skammen og ydmygelsen i sig.
”I nat vil I blive mættet, så jeres tanker ikke vil falde på synd i lang tid,” sagde han til dem samtidig med at de blev kneppet hårdt af munkene. ”Vi har inviteret gæster der vil bistå os i vores hellige hverv, så inden længe vil I være tilbage på en mere ærbar og gudfrygtig vej, uden tanke for hor og utugt.”

Nu var det lige op over for munkene, og med et brøl tømte de sig i de 2 kvinders fisser. De trak sig hurtigt ud og med et greb om deres hofter blev de brutalt drejet rundt, så de kom til at stå på gulvet med overkroppen liggende mod bordpladen, og det ru træ kradsede mod deres brystvorter. Peter var nu kommet ned til kvinderne og stillede sig bag den ene, og Ib stod bag den anden. ”Lad dem smage spanskrøret inden vi går videre,” sagde han, og i det samme lød en hvislen fra hans spanskrør lige inden det med at klask ramte Annas røv og efterlod en rød stribe. Ib gik også i gang og inden længe var der 2 rødstribede røve hængende ud over bordkanten, og de 2 kvinder bad om nåde, og om de ikke nok måtte slippe. De ville gøre hvad som helst for at slippe, sagde de, og til sidst stoppede han, blot for at slå kappen til side, og brutalt jage sin stive pik op i fissen for at smøre den i de safter, der var der, og derefter presse den mod hendes stramme røv, og ubønhørligt presse sig ind. Ib gjorde det samme, og nu blev de brutalt kneppet i deres bageste huller. Smerten fra hver gang de ramte deres maver på de røde striber gav et jag, blandet med smerten fra deres pikke gjorde det næsten uudholdeligt, men til sidst tømte de 2 munke sig i deres indre.

Peter trak sig ud og trådte et skridt tilbage. ”Kryb udenfor, skøger, for jeres frelse er ikke kommet til jer endnu, men hjælpen venter jer,” sagde han.  

Da de kom udenfor på pladsen foran huset, stod der en gruppe mænd med et par store hunde og ventede. Kvinderne kravlede ud til et sted Peter anviste dem. ”Rejs jer horetøzer” sagde han med hård stemme. De 2 rejste sig med besvær og stod nu med bøjet hoved foran forsamlingen af mænd. ”For at se om I er frelste, vil vi se om Herren mener I er frie, så derfor vil i nu få 10 minutter til at gemme jer i skoven. Hvis I derefter ikke bliver fundet, er det et tegn fra Gud, at I ikke skal straffes yderligere, men hvis I bliver fundet, er jeres prøvelser ikke ovre endnu.”

Anna og Agnes kiggede med frygt over på gruppen af mænd med de 2 store hunde, der stod og trak i snorene for at komme over til dem. Derpå kiggede de med bedende øjne på Peter, fordi de vidste, de ikke havde mange chancer for at undslippe mændene, der stod og åd de 2 nøgne kvinder med sultne øjne.
”Se i nåde til os, og vi lover at holde os på dydens sti,” forsøgte Anna med svag stemme.
”Det er ikke i vores hænder at afgøre, men kan kun afgøres af den almægtige Gud,” svarede han, og pegede ud mod den mørke skov. De 2 kvinder drejede rundt og prøvede at løbe mod skoven, men på grund af den behandling de lige havde været udsat for, gjorde det ondt, hvis de bevægede sig for hurtigt. Snart opslugte skovens mørke dem, men det gjorde også at de ustandselig stødte ind i træer og faldt over grene der lå i skovbunden. Efter kort tid var de forrevne og bange, for nu kunne de høre hundene begynde at gø og mændenes råben for at bevare kontakten med hinanden. Inden længe kom de til en lysning, hvor månelyset gjorde, at man kunne se lidt, og de endelig kunne bevæge sig lidt hurtigere, men samtidig kunne de høre deres forfølgere nærmede sig hurtig, og kunne ane de flakkende fakler mellem de høje træer, og inden de var kommet halvvejs over lysningen, nåede de 2 hunde dem, og stillede sig knurrende foran dem, så de ikke turde andet end at stå helt stille.

I løbet af kort tid kom mændene op til dem og slog ring om de skræmte kvinder. De befandt sig i en ring af lys fra de mange fakler, og kunne kun ane konturerne af mændene der stod og holdt dem. En af dem trådte lidt frem i cirklen og beordrede dem ned på knæ, og de faldt øjeblikkelig ned på deres ømme knæ i skovbunden. ”Vi har fået fri hænder til at behandle jer som vi lyster, ifald vi skulle finde jer, og det er en ret vi agter at benytte os af,” sagde han med en slet skjult glæde. Åben munden hore, sagde han, samtidig med at han knappede bukserne op og hev en stiv pik frem.
Agnes, som han stod foran, kunne lugte at hygiejne ikke var det han brugte mest tid på, så hun lukkede munden igen. Det skulle hun ikke have gjort, for hun indkasserede straks en lussing og åbnede munden samtidig med at hun lukkede øjnene for at lukke hendes situation ude. Han førte nådesløst pikken ind i hendes mund og pressede sig så langt ind, han kunne. Han greb hendes hår og begyndte brutalt at kneppe hendes mund og hals under højlydte råb fra de andre. En af de andre gik hen til Anna og begyndte på det samme, og inden længe stod alle mændene med deres pikke i hånden og på tur kom de forbi og mundkneppe de 2 kvinder, der sad på knæ i skovbunden. Det hele virkede meget uvirkeligt for dem. For blot 2 dage siden havde de glade gået rundt, uden at vide hvad de ville blive udsat for, og nu sad de her omgivet at lystne mænd, der ventede på at bruge dem, og de kunne ikke stille noget op imod det.

Pludselig blev deres kroppe løftet op af stærke hænder så de beholdt hver sin pik i munden, og deres ben blev tvunget fra hinanden og en trængte op i dem, så de nu blev kneppet i begge ender. Hele tiden skiftede mændene plads så det var hele tiden nye pikke der borede sig ind i dem. Pludselig kunne Anna mærke en der tvang sig op i hendes røv og hendes overkrop blev løftet op så en kunne trænge op i hendes fisse, så hun endte med at hænge mellem 2 mænd på deres pikke uden chance for at røre jorden, og fyldt helt ud. De hang nu begge der mellem 2 mænd og blev kneppet indtil de til sidst hang slapt mellem dem. Nu blev de lagt på jorden, og mændene genoptog deres forehavende.
”Hundene skal da også have suttet pik af skøgerne,” hørte de til deres skræk en udbryde, og 2 mænd trak hundene hen over de 2 kvinder så deres hoveder lå mellem hundenes bagben. En stærk hånd løftede deres hoveder op, så deres munde blev trykket mod hundenes skjulte pikke, og de blev beordret til at slikke samtidig med at et par fingre kørte skindet bort fra dens pikhoved. Først gjorde Anna ikke noget af bar væmmelse over hele situationen, men et hårdt slag på hendes venusbjerg, fik hendes til langsomt at begynde at bruge tungen, og hundens pik voksede hurtigt ud at sit hylster, og den begyndte at hugge med hofterne.
”Få tæverne op på knæ, for hundene skal da også ha’ tævefisse” sagde lederen af mændene nu, og villige hænder trak dem rundt og fik dem op på knæ. Hundene blev ledt om bag kvinderne og de stak straks deres våde snuder ind mellem deres ben. Som om de begge vidste hvad der skulle ske, sprang de op på ryggen af dem, og et par mænd ledte deres hundepikke ind i kvinderne, og straks begyndte de 2 hunde at kneppe dem som var det et par tævehunde. Mændene stod højlydt og kommenterede, det der gik for sig for øjnene af dem, og kaldte dem tæver og horetøzer der ikke en gang havde fortjent hundpikke, så de skulle være glade for det de fik. Efter kort tid bankede begge hundene hårdt op i kvinderne og til slut kom de i et mægtigt stød der pressede knuden der sad helt ved roden, op i deres fisser, så de nu hang sammen med hundene, uden de kunne komme af.

Dette gjorde ikke mændenes kommentarer blidere, og det eneste de kunne gøre var at vente til trykket faldt så meget i hundenes pikke af de kunne komme af. Da det endelig skete, genoptog mændene blot det, de var i gang med. Nu var mændene ved at være så tændte og ophidsede, at de ikke kunne holde sig tilbage mere, men begyndte at tømme sig i de huller de stak deres pikke ind i. Kvinderne måtte stå på knæ og modtage den ene ladning sperm efter den anden i skiftevis mund, røv og fisse. Da alle mændene havde afleveret deres ladninger trak de sig lidt væk fra kvinderne og forsvandt ud i mørket, efterladende de 2 kvinder alene tilbage i mørket, med sperm drivende ud af alle åbninger. De havde bare lyst til at falde i søvn og så vågne fra dette mareridt.

Efter hvad der føltes som lang tid kunne de høre en kærre komme skramlende gennem skoven, hen imod dem. Det var de 4 munke der kom for at hente dem. De blev blot liggende tæt sammen da munkene kom hen til dem, og kiggede ikke engang op.

Munkene tog uden en lyd fat i dem og lagde dem op i kærren, for at køre dem hjem til hytten igen. Da de kom tilbage, havde munkene stillet 2 kar op udenfor fyldt med vand, så de kunne vaske sig, inden de blev ledt tilbage til kælderen, hvor de øjeblikkeligt faldt i en drømmeløs søvn, ømme på både krop og sjæl, og det virkede næsten trygt da de blev lænket til væggen og munkene gik ud med faklerne, så der blev helt mørkt omkring dem…

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER