LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: Udnyttelse

Dato: 11.07.2011


Munkene i skoven 4
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

Resume:
De to unge kvinder, der bliver udsat for "djævle-uddrivelse" i deres krop og skød, bliver udsat for lidt af hvert og munkene er opfindsomme og samtidig grusomme, læs den spændende fortsættelse om kvindernes skrækindjagende oplevelser her…

            Den fjerde morgen forløb som den foregående, ved at de blev vækket og beordret op for at tillave morgenmaden og selv spise på gulvet, og derefter rydde af og ordne huset kun afbrudt af turen på spanden. De var ved at vænne sig til den rutine, og syntes ikke det var så slemt som noget af det andet de havde oplevet. Derfor prøvede de at gøre deres bedste for ikke at påføre sig selv yderligere straf.

Det skulle vise sig ikke at være nok, for da de var færdige med dagens arbejde, fik de igen ågene på og beordret til at stille foran Peter igen. De stillede sig med spredte ben og blikket sænket som de havde lært, og ventede på hans næste ordre. Han tog kyskhedsbælterne af dem og sagde, ”Jeg har besluttet, at I skal lære almindelig opførsel og opdragelse i almindelige hjem her på egnen, og det er sådan at jeg har bedt alle enlige bønder møde op her i dag, så vi kan se hvem I skal starte hos. De er alle informeret om, hvorfor I er her, og hvad jeg forventer af dem, så lad os gå udenfor og gøre jer klar til de kommer.
I skulle nok kunne indbringe en god pris til vores lille kloster, for det er småt med penge, nu kongen ikke længere vil støtte os”

Herefter blev de ledt ud i det dejligste solskin, men de kunne ikke rigtigt nyde det som for blot en uge siden, for de var fyldt med bange anelser, for hvad der ventede dem. De vidste, at der var mangel på kvinder på egnen, så der var rigeligt med enlige bønder, der sagtens kunne bruge en ekstra hånd i marken og ikke mindst i sengen, og hvis de skulle gå på omgang hos dem alle, ville det de havde oplevet indtil nu, være den rene søndagsudflugt. De blev ledt over til et stort træ der stod foran bygningen. Her var der en lille platform hvor de blev ledt op på. Så blev der smidt et tov op over et par store grene. Den ene ende blev gjort fast i åget og den anden blev bundet ind til stammen så de ikke kunne bevæge sig ret langt omkring. For at begrænse deres frihed endnu mere blev deres ben hold vidt spredte af et stykke tømmer med en løkke i hver ende. Da de stod sådan, helt åbne og ude af stand til at bevæge sig ret meget, gik munkene ned for at beundre deres værk nedefra.
”Det blive vist let at få en god pris for dem,” sagde Martin ”Se hvordan man kan kigge lige op i deres åbne skræv. Det har hjulpet godt de har været blokket ud de sidste par døgn.”
”Jo, og nu de alle ved hvor villige de har været, så skulle det nok blive til vores fordel. Men jeg er ikke sikker på, de er så villige længere. De ser jo en anelse skræmte ud, men det kommer de nok over” udbrød Svend med et stort smil.
”Nu kan vi blot vente på de kommer, og imens vi venter, kan I skøger jo passende øve jer i at presenterne jer ordentligt. Drej jer rundt,” beordrede han, og de prøvede efter bedste evne, men det var ikke let med benene spredt ud til siden, og Peter var ikke tilfreds med deres indsats. Straks sendte han Ib ind efter pisken, og bad Martin stramme tovet så de næsten kom til at hænge i det. Ib kom op på podiet med pisken og stillede sig klar, da han igen beordrede dem til at dreje sig. Det gik lidt bedre nu, men for at vise dem, at han ville, de skulle anstrenge sig og smile, fik Ib ordre til at varme deres røv og rygge ,for at vise han mente det alvorligt.

De første bønder begyndte nu at ankomme medens alt det her stod på, men det påvirkede ikke Peter, for som han sagde, kunne de jo lige så godt se hvordan man opdragede på sådan et par skøger. Inden længe stod der omkring 25 barske arbejdsvante bønder samlet omkring podiet, og kiggede sultent op på de 2 kvinder.

”Velkommen til, kære naboer. Vi er samlet her i dag for at finde ud af, hvem der først skal hjælpe med opdragelsen af disse 2 horetøzer, og som I kan se, er de vandt til at man taler til dem med alle midler. Intet er for hårdt eller helligt, for at frelse deres sjæle fra evig vildfarelse og vriste dem ud af den djævelens favntag. Er I villige til at hjælpe os med den opgave,” råbte han ud over forsamlingen, og de svarede alle med forskellige tilråb, der var en blanding af liderlighed og lyst til kvinderne og til at hjælpe.
Peter drejede sig om mod de andre munke, og med et smil hviskede han, at det nok skulle blive en indbringende dag.

”I har nu lov til at træde nærmere og bese dem, inden vi går til at byde, så I kan se og mærke, hvad det er, I køber. I ville jo heller ikke købe en hest eller en stud uden at have følt kvaliteten, vel,” sagde han, og straks strømmede bønderne op på podiet. Glubske hænder greb om Annas og Agnes' bryster og greb i deres skød. Hele tiden var der fingre der gled ind mellem deres skamlæber, og op i deres huller, og der kom hele tiden kommentarer til, hvor våde de var, og hvor villige de virkede.
”Der er da rigeligt plads til både det ene og det andet her,” lød det, og begge deres huller blev trukket fra hinanden for at se hvor meget plads der var. Ru barkede næver greb om deres bryster og hev i deres brystvorter. De bed tænderne sammen, selvom de havde mest lyst til at skrige deres smerte ud. Ydmygelsen i at føle sig udstillet på denne måde var næsten ikke til at bære, og de kunne bare stå og finde sig i det, ude af stand til at komme væk. De kunne kun lige røre jorden fordi de havde strammet tovet så meget.

”Kom ned og lad os starte med de første bud,” lød Peters stemme ud over forsamlingen af lystne bønder, der næsten ikke var til at få ned. Modvilligt forlod de de 2 kvinder, for at tage opstilling nedenfor podiet, så de kunne stå og kigge lige op i deres underliv. Intet var skjult og der var striber af deres saft mellem lårene efter alle de fingre der havde været oppe i dem.

”Reglerne er som følger. Der bydes som til en almindelig aktion, når I køber kvæg og heste. Forskellen er blot at det højeste bud, kun får ejendomsretten for en uge, og dernæst går skøgen videre til det næsthøjeste bud, og således fortsætter de, indtil i alle har fået jeres del. Det højeste beløb man byder, skal erlægges hos broder Martin, og man modtager et nummer i rækken. Lad os starte og den første skøge der bydes på er Anna. Hvem vil starte med et bud på dette vildfarne barn der kræver en fast hånd og godt kan tage pisken, samt et stort lem… Hørte jeg nogen sige 2 skilling…” Som for at understrege sin påstand tog han en stok godt 1½ tomme tyk og førte den op i hendes fisse og trak hende rundt på enden af den. Derefter bad han hende dreje sig rundt for at presse den mod hendes røvhul. Stokken var våd og glat af hendes safter, og langsomt gled den ind selvom han var nødt til at presse så meget at hun næsten slap jorden. Således spiddet på hans stok begyndte budene at komme hurtigt, i starten med 2 skilling af gangen men som prisen kom højere op steg den kun med 1 skilling. Da det hele var ved at gå i stå greb han pisken og svang den et par gange rundt i luften for at lade den tegne en rød streg hen over hendes baller, og straks var der en der lagde en snes æg oveni, og budene steg igen. Til slut, da Peter ikke kunne presse prisen højere endte Anna hos en stor grov bonde med slidt tøj og store arbejdsvante hænder. Han trak staven ud af hende, og vendte sig nu mod Agnes, og jog staven op i hende så hun måtte helt op på tæerne at stå.
”Skøgen her er dygtig og ferm med en klud, og dygtig i et køkken, og se som hun kan danse på tæerne” råbte han, og straks begyndte budene at komme ind. Efter et stykke tid måtte hun også smage pisken, og fik et par striber tegnet på brysterne, og straks kom der et par ekstra bud ind. Da buddet stoppede, var det hos en ældre bonde med et liderligt udtryk i øjnene, og den ene hånd i bukserne. Hun væmmedes, ved det hun så, men hun vidste også, at hun var nødt til at lystre. Martin havde travlt med at kræve budene ind for Anna og Agnes, og de endte med en pæn lille sum, samt diverse fødevarer og uldtøj.

Martin og Svend gik op på podiet og løsnede de 2 kvinders reb så de kom ned igen og deres fødder blev løsnet, så de atter kunne gå. De fik et halsbånd på og en kæde blev gjort fast i det. Dernæst fik de åget taget af, og nu blev de trukket ned af podiet og hen til de 2 heldige bønder der stod sultent og ventede. De fik kæden og besked på at være faste i deres opdragelse af skøgerne, sørge for at de ikke stak af, og levere dem tilbage om en uge. De øvrige bønder fik besked på hvilken uge de skulle komme tilbage for at hente deres. Alle var glade og tilfredse undtagen Anna og Agnes, da de 2 bønder trak af med dem. Anna blev bundet fast til en gammel stivvogn trukket af en stud, mens Agnes måtte følge sin herre da han gik i den modsatte retning ind i skoven. De vendte sig begge for at få et sidste glimt af den anden, inden den næste uges prøvelser inden de skulle ses igen. De havde begge tårer i øjnene, for de vidste at de nu kom til at stå alene med deres prøvelser, og ikke havde hinanden at putte ind til når lyset var slukket, og de lå i mørket. Knap var Anna kommet ind i skoven gående bag vognen, før han stoppede og kom om til hende. Han greb hende i håret og trak hende hen til sig. Han var høj og stærk og løftede hende næsten fri af jorden i håret. ”Mit navn er Erik, og jeg har tænkt mig at få så meget så muligt ud af min investering som muligt. Som når jeg har købt en ko, vil jeg malke al den mælk ud af den jeg kan, vil jeg udnytte dig alt det jeg orker den næste uge, og vi begynder nu,” sagde han, samtidig med han drejede hende rundt og pressede hende ind over vognen så hun stod og strittede med røven. Med den frie hånd løsnede han snoren i sine bukser og lod dem falde til jorden, og afslørede en pik af anselig størrelse. Han holdt hende nede i håret, og styrede sin pik ind mellem hendes ben. Hun mærkede spidsen mod sin fisse og han jog den ind i et enkelt stød, så hun ikke kunne holde et skrig tilbage. Hun var helt fyldt og han bankede den helt i bund, så de ru brædder fra vognen kradsede på hendes lår og mave. Hurtigt blev han færdig og tømte sin pik i hende. Det var lang tid siden han havde haft en kvinde, for det eneste han havde hjemme på gården var svin og kreaturer og det var ikke helt det samme, så han havde sparet op i lang tid. Da han havde ligget tungt ind over hende lidt, trak han sig ud, trak bukserne op, og gik om og steg op på bukken, for at køre videre. Anna måtte pænt følge med, mens hun kunne mærke hans klæbrige sperm løbe langsomt ud af fissen og ned af lårene, hvor det tørrede ud i lange striber.

For Agnes gik det ikke meget bedre. De var ikke kommet langt, før han beordrede hende ned på knæ foran sig. Da hun ikke reagerede med det samme stak han hende en lussing, og trak hårdt i kæden så hun næsten faldt ned på knæ. Han stillede sig foran hende og lod bukserne falde til jorden, så hans halvstive pik var ud foran hendes mund. Hun kunne lugte han ikke havde været i bad for nyligt, men han var ligeglad og trak hendes hoved bagover så hun åbnede munden og han stak pikken ind, hvorefter han begyndte at kneppe hende helt i bund. Hun kunne mærke den voksede sig stiv og hård, og da han var tilfreds trak han sig ud og trak hende rundt, så hun kom om på alle 4. Han satte sig på knæ bag hende og pressede sig mod hendes snævre røvhul. Hans pik var våd af hendes spyt, og han gled let og ubesværet ind, og begyndte straks at kneppe hende vildt og lystent. Efter et stykke tid kom han med et brøl og huggede pikken så hårdt i bund at de væltede om på jorden, og hans pik pumpede med de sidste kramper, alt hvad han havde i sig, langt op i hendes indre. Da han havde sundet sig lidt rejste han sig op, trak bukserne på plads og trak hende op at stå i kæden. ”Skøge, vi har langt at gå endnu, så lad os komme af sted” sagde han, og begyndte at gå væk fra hendes tidligere fængsel på vej mod et nyt…

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER