LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: Udnyttelse

Dato: 06.11.2011


Munkene i skoven 8
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER

Resumé:
Agnes og en anden kvinde blev holdt som sexgidsler hos munkene i skoven, munke der forsøgte at uddrive djævlen i kvinderne med deres lem. Til sidst blev de dog solgt for en periode, og Agnes er ude hos en ældre brutal og altid liderlig bonde. Det værste for hende er, at hun intet kan gøre korrekt, så hun må stå model til lidt af hvert…

            Agnes vågnede ved, at han stod og skramlede med gitteret. Hun var øm i hele kroppen af at have ligget krøbet sammen i den lille alkove, så hun prøvede langsomt at komme ud. Men det gik åbenbart for langsomt efter hans smag, for han greb fat i hendes lange hår, trak hende ud på gulvet, og gav hende nogle hårde slag på brysterne. ”Når jeg låser dig ud om morgenen har du at komme i gang i en fart. Håber for dig selv at der stadig er lidt ild tilbage, for ellers vil du få pisken at smage,” lød det ildevarslende fra ham.

Hun skyndte sig ud til komfuret, og til hendes lettelse var der stadig lidt flammer tilbage, så hun skyndte sig at komme nogle kviste og kogler på, for at få gang i ilden. Hurtigt gik hun ind til kakkelovnen, og da hun nærmede sig den, følte hun ingen varme komme fra den, så det var med bange anelser hun åbnede lågen. Der var helt mørkt derind, og hun rodede forsigtigt op i asken i håb om at finde lidt gløder. Hun håbede, at han ikke holdt øje med hende, så hun skyndte sig ud i køkkenet for at hente lidt ild der. Hun greb en pind med ild i og drejede rundt, for at skynde sig ind stuen, men i det samme stod han og spærrede hende vejen.

”Nå, så du prøver at snyde mig. Jeg vidste, jeg ikke kunne stole på en horetøs som dig, men det skal jeg nok få lavet om på,” sagde han til hende, samtidig med at han greb om hendes hage og kiggede hende vredt ind i øjnene.
Hun kunne mærke det gibbede i hendes mave af bare skræk for, hvad der ville komme.
Han stak hende en lussing og gav hende besked på at komme i gang, så han kunne få morgenmad. ”Der kommer 4 karle og hjælper mig i marken i dag, så jeg skal være klar om en time, og du skal sørge for mad til os i dag,” sagde han.

Hun skyndte sig at gå i gang med maden, for ikke at hidse ham yderligere op, og det fyldte hende med bange anelser, det han havde sagt med dem der skulle komme og hjælpe.

Inden længe havde hun maden færdig, og han skyndte sig at spise, for som han sagde, skulle der afregnes inden han gik i marken, så hun kunne vente med at spise og rydde af, til han var gået.

Han beordrede hende over i laden, og han fulgte lige efter hende. De var kun lige kommet indenfor døren, da han bad hende stoppe, og han kom over til hende. Han stillede sig så tæt på hende, at hun kunne mærke varmen fra hans krop og høre hans let ophidsede åndedrag.

Han pressede hende langsomt baglæns over mellem 2 stolper der bar et bjælkelag til hø. Han greb hurtigt hendes håndled og slog et kraftigt stykke tov rundt om dem og bandt dem stramt sammen. Den anden ende smed han op over en tværbjælke, og hev hårdt i den, så hendes arme blev trukket hårdt opad, og hun var nødt til at stå på tæer, for at det ikke skulle gøre for ondt i skuldrene. Så gik han hen til hende efter at have gjort tovet fast til en af stolperne. Han bukkede sig ned og gjorde to stykker tov fast til hendes ankler, hvorefter han gik om bag hende og smed også de to tovender op over en anden bjælke, der var lidt bag hende. Han placerede tovene med god afstand mellem dem, og trak hårdt ned i dem, så hun kom op at hænge med ansigtet ned mod gulvet og benene trukket godt ud til siden.

”Du har ikke gjort som du fik besked på, og for det vil du blive straffet, som jeg lovede dig. Du vil nu få pisken at smage, indtil jeg synes, du har fået nok. Det skulle lære dig at adlyde, for ellers vil det ske igen.” sagde han, samtidig med han gik over for at tage den pisk ned hun lige nåede at bemærke hang på et søm på væggen.
Det var en kørepisk med en lang snert, der var rullet op, så hun vidste den var lang med en tynd snert, og uden yderligere ventetid, faldt det første slag over hendes ryg.
Han stod tilpas tæt på til at snerten fulgte hendes krop rundt og enden ramte det bryst der var tættest på ham. En skarp smerte fik hende til at komme med et skrig, der ikke helt havde forladt hendes mund, før han trak hårdt tilbage. Det gjorde kun smerten værre, og hun følte ikke hun kunne klare ret meget af den behandling, men han havde ikke tænkt sig at lade hende slippe for let. Han fordelte slagene over hendes ryg, der snart var dækket af røde striber.

Endelig stoppede han, og hun lod hovedet falde slapt ned. Hun bemærkede ikke, han havde ladet bukserne falde til jorden og nu stod foran hende. Ikke før han greb fat i hendes hår og trak hendes hoved op, så han pik var lige foran hendes mund. Da hun ikke reagerede straks, stak han hende en syngende lussing, med besked om at hun havde at åbne munden straks, og komme i gang med at slikke ham. Hun åbnede straks munden, og han tvang hendes hoved ned over hans stive pik. Han tvang den helt ned i halsen på hende, så hun var ved at kvæles.

Efter lidt tid trak han sig ud af hendes mund og gik om bag hende, hvor han brutalt borede sig op i hende og kneppede hende, så hun gyngede frem og tilbage som en gynge, samtidig med at han slog hende med flad hånd på hendes rødstribede røv.
”Det kan måske lære dig at holde ild i kakkelovnen en anden gang,” sagde han, lige inden han tømte sig med et brøl oppe i hende.

Han løsnede hende, så hun kom ned at stå på fødderne igen, selvom hendes ben ikke kunne bære hende, så hun hang slapt ned i armene. Han løsnede også hendes arme, så hun faldt ned på gulvet.

”Jeg går i marken nu, og du må hellere se at komme på benene og få ryddet op inde, før du gør frokosten klar til mig og de 4 karle der kommer. Og du kan godt glemme alt om at stikke af, for jeg skal nok få fat på dig igen, og så slipper du ikke så let som i dag,” sagde han, inden han samlede bukserne op, gik ud af døren og forsvandt ud i marken.

Hun lå og sundede sig lidt, inden hun rejste sig for at gå ind og gå i gang med arbejdet. Hun vidste godt det ikke var en mulighed at stikke af, for han ville hurtigt finde hende, og så turde hun ikke tænke på, hvad der ville ske.

Hun arbejdede så hurtigt hun kunne, for striberne pisken havde efterladt på hendes krop gjorde ondt, og hun ville helst ikke det blev frokosttid for hurtigt, for hun havde bange anelser. Hun dækkede bordet til de 5 i køkkenet, og begyndte at skrælle kartofler og fyre op, for hun ville ikke risikere, det gik ud igen. Hun havde frokosten på bordet, da han kom ind af døren, og han gik en tur rundt for at se alt var ordnet, som han ville ha det. Han nikkede tilfreds, og vendte sig mod hende. ”Det ser ud som om du godt kan finde ud af at lystre. Nu må jeg hellere lede dig over i laden igen, så vi kan få madro, og så kommer vi over og får dessert sammen med dig,” sagde han med et skævt smil. Han tog fat i hendes arm, og ledte hende af sted, og så snart de var kommet indenfor, bandt han hendes håndled sammen og smed tovet op over bjælken, og inden hun vidste af det, stod hun med armene over hovedet, og han forlod hende til sig selv. 

Hun stod med hovedet fuld af bange anelser, da hun kunne høre karlene komme ind i gårdspladsen, og hun kunne høre deres stemmer dø ud da de gik ind i stuehuset. Efter et stykke tid kunne hun høre deres stemmer igen, og denne gang kom de over mod laden. De gik grinende over mod hende, og hun vidste, at de ville komme ind til hende.

Han kom ind først, med de 4 karle lige bag sig. Han slog ud med en hånd mod hende og sagde til dem, at nu var frokosten serveret, som han havde lovet dem for at hjælpe, så jo mere de tog for sig, des mere ville de få for at hjælpe. De gjorde alle front mod hende og lod deres bukser falde. Hun kunne se, de alle stod med rejste pikke, der pegede lige mod hende. De kom langsomt over mod hende, og 2 af dem bandt hendes ankler og smed enderne over bjælken igen, og igen befandt hun sig svævende over gulvet, denne gang blot med ansigtet vendt opad, så hun stirrede lige op mod taget af laden. Hurtigt stillede en af dem sig mellem hendes ben og borede pikken op i hendes fisse, der stadig var fugtig efter den gamles ladning fra morgenen, så han gled ubesværet op i hende og begyndte at støde op i hende.
Hun lod hovedet falde bagover, for ikke at skulle kigge på ham der stod og kneppede hende med liderlige øjne, men det skulle hun ikke have gjort, for med det samme stod en af de andre klar til at stikke pikken ind i hendes mund, og hun turde ikke andet end at åbne munden. Hun befandt sig nu mellem 2 pikke, der på skift borede sig helt i bund, fra hver sin ende, og hun gyngede frem og tilbage mellem 2 virile pikke, og hun vidste, der stod 2 nye klar, så snart de første have tømt deres ladning i hende. Det tog ikke lang tid, før hun kunne mærke sperm blive skudt op i hendes fisse, og han tak sig ud for at gøre plads til den næste.
Hun kunne mærke den næste pik bore sig op i hendes indre, og efter et par stød trak han sin pik, der var smurt ind i sperm, ud for at presse den mod hendes røv. Han pressede på for at trænge ind, og det fik pikken hun havde i munden til at glide ned i halsen, hvor den kom med lange sprøjt. Hun kunne mærke kramperne i den og følte, hvordan sæden gled ned i hendes hals, samtidig med at den anden pik pressede sig op i hendes røv. Den gled langsomt helt i bund, og han blev stående stille, mens han nød hendes ringmuskel stramme om hans pik.
Pikken i hendes mund blev skiftet ud med en ny og noget større end den første, og nu gyngede hun mellem 2 nye spændte pikke.

Da de efter et stykke tid også kom i hende, blev hendes ben og arme løsnet, og hun blev lagt over i halmen. Hvert eneste strå prikkede på striberne fra om morgenen, og en skærende smerte jog gennem hende. Inden hun havde vænnet sig til følelsen, lå ham der først havde tømt sig i hendes mund, ind over hende og jog sin atter stive pik op i hendes fisse. Sæden løb ud af hendes huller, og hun følte sig udnyttet, men samtidig begyndte hun at føle, hun også havde magt over dem, var genstand for deres begær, og hun tænkte på, at det i virkelighed var hende, der havde magten over dem. Det fik hende til for første gang at begynde at føle lidt nydelse, på trods af smerten og ydmygelsen i hendes situation. Det at blive taget af 4 virile fyre på en gang og føle de begærede hende, gjorde at hun begyndte at føle en kildrende fornemmelse i maven, og da han trillede dem rundt så han lå nederst, og hun kunne mærke en stille sig bag hende, for at trænge op i hende bagfra samtidig, spredte hun villigt ballerne, for at give ham plads.
”Jeg tror sgu’ skøgen kan begynde at li’ det,” udbrød den ene af dem, og da en placerede sin pik mod hendes læber, åbnede hun villigt munden og slugte den helt til roden. Det fik hende til at komme i en sitrende orgasme, hvor hun ikke kunne sige en lyd, men blot komme i en udløsning helt inde fra maven, og bredende sig ud i hver fiber i kroppen.

Hun vidste ikke hvor mange gange disse unge virile fyre tog hende, og hvor mange gange hun kom. Det eneste hun vidste, var at det var ved at blive mørkt, da hun endelig kom til sig selv alene, og hun kunne mærke deres sæd løbe ud af hver eneste åbning. Langsomt rejste hun sig og gik over mod stuehuset for at tjekke ilden. Det var i sidste øjeblik, hun fik fyldt op begge steder, og hun gik ind i sin alkove, hvor hun væltede om og øjeblikkelig faldt i en dyb drømmeløs søvn, ligeglad med konsekvensen af det. Det måtte hun tage som det kom.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER