LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: Udnyttelse

Dato: 27.10.2013


Munkene i skoven, del 11
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Hun blev taget til fange af munkene i skoven, og de forsøgte at jage dæmonerne ud af hendes skød ved hjælp af deres pikke. Efterfølgende blev hun i en auktion udleveret til en bonde. En bonde som både er sadistisk og mild, men især liderlig. Hun skal passe hans hus og lave hans mad, og sker det ikke til hans fulde tilfredshed… så…

Hun skyndte sig at blive færdig, da han var gået, og så snart hun var færdig og havde vasket sig endnu en gang, gik hun ind og lagde sig i hans seng, som han havde givet hende lov til at benytte. Hun kunne næsten ikke huske, hvornår hun sidst havde ligget i en almindelig seng, og hun nød trygheden af at trække dynen ned om sig. Hun lå og tænkte på morgenens oplevelser, og det skræmte hende lidt, at hun havde fundet lyst i noget af det, der var sket. Midt i en længere tankerække faldt hun i søvn, og drømte om Agnes og om sol og varme.

Hun vågnede ved at hun kunne høre Erik skramle ved døren til køkkenet. Hun sprang op, bange for om han skulle blive vred, ved at finde hende stadig sovende, men han virkede helt forandret og rolig, da han kom ind i køkkenet, hvor hun nu stod og ventede på ham. ”Skal jeg gøre din frokost klar, Mester Erik,” spurgte hun med nervøs stemme, og han svarede, at det intet hastværk havde. De skulle nok få tid til det, for først måtte de snakke lidt. Han bad hende sætte sig ved bordet, og selv satte han sig over for hende. Hun kunne ikke rigtig læse hans øjne, for der var noget helt forandret. Det hårde og kolde blik, hun havde set tidligere var væk, og det virkede næsten som om han havde dårlig samvittighed.
Han sad med bøjet hoved og rodede med kanten af dugen lidt, som om han samlede sig mod til at snakke. Så startede han ”Jeg har haft en lille snak med Gud og Balder ude i marken her i formiddag. Vi er blevet enige om, at jeg har været for hård i min fordømmelse af et stakkels vildfaren barn som dig. Du har ikke haft det let, og det jeg udsatte dig for, vil jeg bede om din tilgivelse for.”
Han løftede blikket og fangede nervøst hendes øjne, og hun kunne se oprigtig anger i hans ansigt. Det virkede både skræmmende og forvirrende, efter den sidste tids hændelser, at hun pludselig følte sig bragt i offensiven og i stand til måske at stille krav, hvis hun var forsigtig og spillede de kort fornuftigt, som han nu havde givet hende i hænderne.
”Jeg vil opføre mig ordentligt fra nu af,” fortsatte han, ”Og din resterende tid her, kan vi prøve, om ikke vi kan finde en ordning på, for når jeg ser i dine øjne, kan jeg se en smuk kvinde, der ville gøre enhver mand stolt.” Han bøjede hovedet igen og ventede på, hvad hun ville svare.

Hun lod tankerne flyve tilbage til munkene, Agnes og turen herud. Så meget var sket på så kort tid, og det meste havde været skræmmende og ubehageligt. Men det, der havde skræmt hende mest de sidste dage, havde nok været, at hun var begyndt at finde behag og lyst i at blive behandlet hårdt, omend noget af det der var sket, behøvede hun ikke prøve igen. Ikke desdo mindre havde hun fundet behag i Mester Erik grove pik, og den måde han kunne fylde hende ud. Alt dette fløj gennem hendes hoved, der bearbejde indtryk og beregnede muligheder med lynets hast. Hun brød sig ikke om usikkerheden over, hvad der ville komme, for som den sidste tid havde udviklet sig, havde det været en lang række af tildragelser, hun ikke i hendes vildeste fantasi havde kunnet forestille sig. Det eneste faste holdepunkt havde været Agnes, og hun var et helt andet sted nu.
”Jeg ved ikke endnu om jeg kan tilgive dig” startede hun forsigtigt, mens hun holdt øje med hans reaktion. Da han fortsat sad med bøjet hoved og lyttede, fortsatte hun. ”Der er sket mig ting her, jeg ikke ønsker skal ske igen, men der er også sket ting, jeg fandt behag i.”
Han løftede hovedet og kiggede lidt lettet på hende. ”Hvis jeg skal kunne hjælpe dig til at tilgive mig, hvad skal der så ændres, og hvad vil du gerne bevare,” spurgte han med håb i stemmen.
”Det vil jeg gerne tænke over,” svarede hun, ”men de første to ting vil være, at Balder bliver her hjemme hos mig, når du er i marken, og at når vi er sammen, skal min lyst også tilgodeses, og du kan passende vise, at du er lige så flittig med din tunge som Balder er, hvilket du passende kan starte med at vise mig, sagde hun samtidig med at hun satte sig foran ham på bordet og lagde sig, så hendes fisse var lige foran ham. Han kiggede forundret på hende, for som en rigtig mand, havde den del aldrig interesseret ham. Det havde aldrig drejet sig om andet end at tage kvinder, indtil han var færdig og så videre med arbejdet, og pludselig lå her en kvinde foran ham med blottet skød. Han bøjede sig frem og begyndte nysgerrigt at undersøge det, der var foran ham. Ham åbnede forsigtigt hendes fisse med 2 fingre og kiggede på skamlæberne. Med en finger begyndte han at kæle for dem, og straks reagerede hun ved at begynde at stønne let. Han lod fingeren glide rundt i dette helt nye univers, og når han strejfede den lille knop for oven, svarede hun straks ved at begynde at rotere med undelivet, og han kunne se fissen trække sig let sammen. Han fortsatte med kærtegnene og begyndte nu at lade fingeren forsvinde op i hende, for så at trække den ud igen og fortsætte kærtegnene af skamlæber og klit. Hun stønnede, og han nød at mærke hendes lyst, ved de ting han gjorde.
”Og vis mig nu, at du kan bruge tungen lige så flittigt som Balder,” sagde hun, samtidig med hun skød underlivet op mod hans ansigt. Han nærmede sig hendes fisse med tungen, og begyndte at køre tungen hurtigt frem og tilbage, som når Balder lappede vand i sig, og øjeblikkeligt greb hun hans hår og trak hans hoved væk. ”Forsigtigt, Mester Erik. Brug tungen som du brugte fingeren før, og sug så forsigtigt min lille lystknop ind mellem dine læber ind imellem,” bad hun, og straks gjorde han, som hun bad om. Langsomt lod han tungen kæle for hendes skamlæber, samtidig med hans finger forsvandt op i hende. Ind imellem lod han læberne lukke sig om den lille knop, der nu var vokset i størrelse, for at suge den ind. Denne behandling fik hende til at kaste hovedet fra side til side og stønne højlydt. Til slut spændte hun kroppen op mod hans ansigt, da hun kom i en lang forløsende orgasme.

”Aldrig har jeg følt sådan en lyst, og fundet så stor glæde ved dette,” gispede hun, da hun begyndte at komme lidt til sig selv, og kigge ned på denne store mand, der sad der mellem hendes ben og smilede til hende. Han havde aldrig troet, at det de i kirken kaldte syndigt, kunne være sådan her, og give så meget uden han førte sin pik ind i kvinden. Han følte noget nyt og spændede starte, og noget han ikke havde lyst til skulle stoppe foreløbigt. Denne ”faldne” kvinde havde åbnet en ny verden af lyst. En verden han havde lyst til at udforske, ikke som tidligere, men sammen med hende. Så måtte han finde ud af, hvad der skulle til, for at det kunne ske.

”Hvis du kan gøre det igen, kan jeg godt tilgive dig,” sagde hun og stod ned fra bordet. ”Og nu vil jeg finde noget mad til dig, for du må da være sulten,” fortsatte hun, på vej ud mod fadeburet.
”Nej, gå du ind og tag en kjole over dig, men undlad undertøj, da jeg nyder at vide, du ikke har noget på under den. Så finder jeg noget til vores frokost,” sagde han og rejste sig for at gå forbi hende ud i fadeburet.
Det lod hun sig ikke sige 2 gange, og forsvandt ind for at finde sin kjole, der lå pakket ned i den bylt hun havde haft med fra munkene. Hun nød at høre ham gå og skramle med fade og tallerkner og tænkte, at dette kunne måske vende sig til det bedre for hende nu. Hurtigt kom hun tilbage til køkkenet for at hjælpe til, og sammen fandt de det sidste frem, så i løbet af kort tid stod maden klar. Han kunne ikke lade være med at lade en hånd løbe kærtegnende ned ad hendes ryg, for at give hende et kærligt klap bagi. Han havde stillet 2 tallerkner på bordet, og uden yderliger forklaring trak han en stol ud for hende, og for første gang i lang tid skulle hun indtage et måltid siddende ved et bord. Hun begyndte at tro på ændringerne og slappede mere af.

Mens de sad og spiste, tænkte hun på, hvilke ændringer hun kunne tænke sig, ud over selvfølgelig det hun havde bedt om. Uvægerligt kredsede hendes tanker omkring Agnes, og hvor meget hun savnede hende.
Da hun var mæt, kiggede hun op på ham og sagde ”Der er nogle ting jeg ønsker at ændre. Hvis jeg må tale ud, så kan du sige fra eller til som det kommer. For det for det første, vil jeg ikke længere bære kyskhedsbælte. Dernæst vil jeg være pæklædt som nu, men har ikke noget imod ind imellem at gå nøgen, når det passer sig. Jeg vil gerne du til tider straffer og træner mig, da jeg finder behag i det, så længe du kan mærke, det ikke går for vidt, som i morges. Hvis jeg under afstraffelsen siger ”Munkene”, skal du stoppe. Som nævnt skal Balder være hos mig, da vi som du ved, har fået et godt forhold til hinanden. Til slut skal du love mig, du vil gøre, hvad der står i din magt, for at Agnes kommer hertil. Hvis du kan love mig dette til at starte med, er vi kommet langt med hensyn til at finde ud af en fremtid sammen. Alt dette under forudsætning af, at du kan frigøre mig fra munkene. Hvis dette lader sig arrangere, er jeg din fremover, og vil tjene dig vel i alt,” sluttede hun af og kiggede ham dybt i øjnene.
Hun var nervøs for hans reaktion, for hun var godt klar over, hun var gået langt. Også længere end hun havde troet hun turde, men det var nu eller aldrig, og hun turde ikke lade denne chance gå sig af hænde, for hun ønskede ikke at komme tilbage til fortidens usikkerhed.

Erik sad lidt og tænkte sig om, mens han lod en hånd løbe usikkert gennem håret. Efter et lille stykke tid kigge han tænksomt på hende og sagde, ”Det lyder rimeligt, de krav du har. Jeg kan ikke love, jeg kan få Agnes hertil, men jeg vil gøre, hvad jeg kan. Med hensyn til opdragelse kan vi sagtens finde en måde, der vil give os begge glæde, og siden dig og Balder er så fine venner, kan han blive her. Jeg tror også han synes det er mere interessant end at ligge ude i marken hos mig.”
Så gik han over til hende, lagde en arm om hende og førte hende ind i soveværelset. Her trak han kjolen over hendes hoved, så hun atter stod nøgen foran ham. Så lagde han også tøjet, og sammen krøb de op i sengen. Han lod hænderne kærtegne hende, og blidt skubbede han hende om på ryggen og spredte hendes ben. Så lagde han sig oven på hende, og med spidsen af sin pik, fandt han vej til hendes fisse, og langsomt pressede han sig op i hende. Da han fyldte hende helt, blev han liggende stille, og de nød hinanden og den ultimative nærhed. Endelig begyndte han og bevæge sig blidt ud og ind, og inden længe var de tæt på udløsning begge to, og som for at markere starten på noget nyt, kom de samtidig i en lang udløsning.

Han blev liggende med pikken oppe i hende, så længe han kunne, og de faldt begge i søvn i hinandens arme.
Anna drømte om en fremtid med Erik og Agnes, med mange skønne oplevelser. Men gad vide, om det lykkes at få Agnes fri, fra der hvor hun er nu, og dem begge fri fra Munkene?

Fortsættes

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER