LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: Udnyttelse

Dato: 17.07.2011


Munkene i skoven, del 5
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
To kvinder er blevet taget til fange hos munkene i skoven. Munkene hævder at kvinderne syndige og deres safter i skødet beviser at der nok er noget om det. Munkene mener det er deres ret at forsøge at uddrive de dæmoner der har besat kvinderne og med deres pikke og andre tvangsmidler gør de et ihærdigt forsøg. Imidlertid kan de se at der er penge at tjene på pigerne og i afsnit 4 blev der holdet auktion om dem.
Har du ikke læst tidligere afsnit kan du gøre det HER.

I dette kapitel følger vi Annas uge hos hendes nye midlertidige ejer.

Anna måtte følge efter kærren, nøgen og med sperm løbende ned af lårene. Hun var meget klar over sin situation, at hun var prisgivet hans ønsker og at hun i næste uge ville tilhøre en anden. At hun pludselig var helt alene, og slet ikke vidste hvad fremtiden ville bringe, selvom hun havde en fornemmelse af at det ikke ville være til hendes fordel, tvært imod havde hun opført sig på en måde, så dem der havde magten i området mente hun skulle straffes og ledes tilbage på det de mente var den rette vej. Hun vidste at hun var nødt til at føje dem, for at gøre det så let så muligt for sig selv, men vidste at det langt fra ville blive let. Hun ville blive ydmyget, udnyttet og misbrugt, og de ville sige det er for hendes skyld. På en underlig måde havde hun lidt affundet sig med situationen og fundet en smule nydelse i at blive brugt, følte på en måde at hun havde lidt magt over dem, blot på grund af sin kvindelighed. At hun havde noget de gerne ville have, men som de kun kunne få ved magt.

Medens hun gik i disse tanker, blev det langsomt mørkt og sammen med mørket, faldt temperaturen, og hun begyndte at fryse lidt. Det gjorde hende meget opmærksom på sin nøgenhed, selvom hun havde vænnet sig til at gå rundt uden tøj. Hun begyndte også at gå og snuble over grene og græstuer der blev vanskeligere at få øje på på vejen. Hun spurgte forsigtigt Erik, om hun måtte sætte sig op på vognen for ikke at falde og låne en jakke at få over sig. Hun havde været bange for hans reaktion, men til hendes overraskelse begyndte han ikke at råbe ad hende, men standsede blot vognen, og steg af bukken for at gå om til hende. Han stille sig tæt hen til hende, så hun rigtig kunne fornemme, hvor stor han var, og så sagde han: ”nå så du kan ikke holde dig varm? Det havde fader Peter ellers sagt ikke var det største problem for dig, men jeg kan da se, at enten fryser du, eller også er du lysten” sagde han med et lumsk smil, samtidig med at han greb hårdt om begge hendes strittende brystvorter.

”Lad os sætte farten lidt op, og samtidig sørge for at du pænt følger tempo endnu et par mil, før vi slår lejr for natten. Det skulle give dig lidt varme, før vi går til ro,” sagde han, samtidig med at han tog et par lange tynde strimler blødt skind op at lommen. Hurtigt havde han lavet en lille løkke i den ene ende af dem, som han gjorde fast omkring hendes brystvorter, trak dem til så de sad fast, og gjorde den anden ende fast til vognen, så hun nu ikke kun var gjort fast med kæden fra halsbåndet. Han kiggede velfornøjet på sit værk, drejede rundt på hælen, og uden et ord sprang han op på bukken igen og svang pisken over studene.
Det ryk de gav i vognen, forplantede sig direkte videre til hendes brystvorter, med den mest intense smerte hun nogen sinde havde oplevet, og hun blev næsten rykket frem i dem, og han svang pisken så hun kunne høre snerten vende i luften lige over sit hoved. Hun måtte småløbe for ikke at risikere den smerte igen, og helt som han havde forudset fik hun ret hurtigt varmen, både fordi hun bevægede sig hurtigere, men også frygten for at falde, fik sveden frem.

Efter noget der virkede som flere mil, stoppede han brat vognen, så hun faldt op i den, og endte i samme position som ved deres første stop. Hurtigt fik hun sig rettet op, så han ikke fik nogen ideer. Hun stod pænt bag vognen, da han kom derom med pisken i hånden, og han kom hen til hende, stoppede lige foran hende igen og sagde, ”Medens jeg får studene spændt fra, finder du noget brænde, så du kan få lavet os noget mad”. Han løsnede snorene fra vognen og bandt dem sammen bag hendes nakke, og løsnede kæden fra halsbåndet. ”Du skal ikke prøve på at stikke af, for så får du pisken at smage,” sagde han, og for lige som for at understrege at han ikke var bange for at bruge den, lod han snerten lande hen over hendes ryg, så enden af snerten lige nøjagtigt landede under den ene brystvorte. Hun kom med et skrig, både af smerte og også af overraskelse, men det overbeviste hende om, at det ikke ville være en god ide at prøve at stikke af. Snorene var strammet lige nøjagtigt så meget, at hun kun ville kunne bevæge sig forsigtigt af sted, og han havde bundet knuden så stramt at den ikke let lod sig løsne.

Han gik om for at løsne studene for at tøjre dem så de kunne æde lidt græs. Snart stod de og gumlede roligt, og hun kom tilbage med det brænde hun havde fundet. Han greb i lommen og trak en læderpose op, hvori han havde sit fyrtøj. Øvet begyndte han at slå gnister ned i noget birkebark, og snart brændte der lystig ild, der omfavnede hende med den første varme hun havde følt den dag, ud over da hun havde vågnet i Agnes’ arme om morgenen, men det føltes, som om det var en evighed siden nu. Han gav hende en kylling han havde medbragt, og gav hende besked på at få den stegt i en fart, for han var sulten og ville snart til ro.

Hun fandt en lang stok, som hun gjorde den fast på, og hun stod ved bålet let foroverbøjet, og kæmpede med at få den til at hænge i den rigtige højde, da hun pludselig fornemmede Erik stå bag sig, og inden hun vidste af det havde han grebet hende hårdt om hofterne og huggede sin store pik op i hende. ”Sørg for ikke at brænde kyllingen, skøge, medens jeg benytter mig af min ret,” sagde han, med en stemme fyldt med brunst, og hans tunge stød gjorde det næsten umuligt for hende at få den til at hænge rigtigt, samtidigt med at snørerne om hendes vorter gjorde ondt for hvert eneste stød han gjorde med sin store pik.

Endelig tømte han sig med et brøl oppe i hende, og da han med et lydeligt svup trak sig ud af hende, gik han om foran hende og stak pikken i hendes mund samtidig med han gav hende besked på at gøre den ren for hendes urene safter. Hun kunne knapt gabe over den, men det lykkedes hende at få den ind, og da han var tilfreds, trak han den ud og gik hen og satte sig op af et træ, veltilpas og træt. Væk mig når kyllingen er færdig, sagde han og lukkede øjnene.

Studene havde nu spist færdig, og havde lagt sig for at tygge drøv, så blandingen af deres tilpasse lyde, Eriks tunge åndedrag og ildens knitren i bålet, fik hende næsten til at føle sig tilpas, hvis det ikke havde været for spermen der løb ned af benene, snorene om brystvorterne og nøgenheden.

”Deres kylling er klar, Mester Erik” sagde hun forsigtigt, og han slog øjnene op med et tilpas smil på læberne. De delte maden og da de var færdige, fandt Erik tæpper frem og gav Anna besked på at lave sig en seng. Hun gik og tænkte på, om hun skulle ligge hos ham i nat, men da hun var færdig, trak han hende blot over til studene, og tøjrede hende sammen med dem. Han tog de 2 lædersnore af hendes brystvorter, så de blev fyldt med blod igen, med en skærende smerte til følge. For ikke at risikere hun skulle prøve at stikke af, blev hendes ben boltet sammen i et stykke jern så hun lå med spredte ben, uden mulighed for at bevæge sig hvis hun skulle komme op at stå. Så lagde han hende om mellem de 2 stude så hun kunne få lidt varme fra dem. Hun følte en behagelig ro, liggende der mellem disse 2 rolige dyr og faldt hurtigt i søvn.

Det blev en nat i dyb søvn, og hun vågnede først, da studene begyndte at røre på sig ved solopgang. Kort tid efter var studene spændt for vognen, hun var spændt efter, og de var atter på vej mod hans gård.

Lidt før middag ankom de til en gård der lå i udkanten af en skov. Der var en smuk udsigt ud over en eng hvor kreaturerne gik og græssede, og der virkede lumskt fredfyldt, men hun havde en fornemmelse af, at der ville blive alt andet end fred for hende. Hun blev ledt ind i huset, og han gjorde kæden fast til komfuret, og beordrede hende til at forberede en god frokost til ham. Huset var ikke større end at hendes kæde kunne nå rundt til næsten alle rum. Hurtigt gik hun i gang, for hun kunne godt huske hvordan pisken føltes aftenen før, og hun skulle ikke risikere noget. Hun gik ud i fadeburet og fandt pølse og skinke. Der lå også brød, smør og ost, og inden længe havde hun fået dækket bordet til hans tilfredshed, og hun åndede lettet op.

Det skulle vise sig at være for tidligt, for han tog sin opgave meget seriøs, samtidig med at han havde sat sig for at få tilfredsstillet sin seksuelle sult i den kommende uge. Hun fik en tallerken ned på gulvet med besked på at spise der, medens han sad ved bordet, og da han var færdig, fik hun besked på at rydde af. Så snart hun var færdig med at rydde bordet, kom han ind igen. Han gik hen til hende og løftede hende, let som ingenting, op fra gulvet, bar hende hen til bordet og lagde hende op der, hvor han lige havde spist. Han placerede hende så hendes røv lå ud til kanten af bordet. Så lod han bukserne falde ned, greb fat om hendes ankler og løftede hendes ben højt op i luften, så han havde fri adgang til hendes fisse. Hans pik stod lige frem og ramte hendes åbne fisse med det samme. Han lod spidsen hvile lige i åbningen, og fangede hendes øjne, inden han i et langt stød gled helt i bund i hendes hårdt prøvede fisse. Så begyndte han langsomt at kneppe hende i lange stød. Han samlede hendes ben så han kunne holde dem med en hånd, så han havde den anden fri til at kramme hendes bryster hårdt. For første gang siden hun kom i munkenes varetægt, begyndte hun at føle en smule lyst, og begyndte at besvare hans stød. Det mærkede han med det samme, men fortsatte med at kneppe hende til lige før hun kom. Så trak han sig ud, tog fat i hendes hår og drejede hende rundt på bordet, så hendes hoved endte hvor hendes røv lige havde været, og hovedet blev tvunget bagover så hendes mund var lige ud for hans pik, og han tvang den ind så hun kunne smage sine egne safter. Han kneppede hende nu hårdt i munden og prøvede at presse den så langt ned i hendes hals som muligt. Hun snappede efter vejret men han blev blot ved. ”Skal sådan en hore prøve at nyde min pik. Du skal styre din lider så du ikke åbner dig for alle karlene, men kun for en. Jeg skal banke lysten ud af den” sagde han, og i det samme faldt det første slag fra hans store barkede næve på hendes vidt åbne fisse, så hun krummede sammen. Det fik ham blot til at bore pikken længere ind, og hun kunne mærke spidsen begynde at bane sig vej ned i hendes hals. Hun var ved at kvæles, men han blev blot ved med at slå og kneppe, indtil han til sidst tømte sig langt ned i hendes hals. Han trak sig ud, da han var færdig med de sidste kramper, og han steg ud af sine bukser. Derpå trak han hende op at stå på gulvet, løsnede kæden fra halsbåndet og ledte hende udenfor på gårdspladsen.

Hun havde ikke bemærket det, da de ankom, men nu fik hun øje på et kors, der stod i den ene side af gårdspladsen.
”Dette er Kristi kors, og det skal nok få dig til at tænke over dine gerninger, når du tilbringer lidt tid derpå.”
Han pressede hende op mod korset og fik hendes arme placeret i de jern der passede til hendes hænder, og hendes ben blev trukket ud til siden og gjort fast i 2 ringe der var gjort fast i jorden. Han gik et par skridt tilbage, og bukkede sig ned for at samle pisken op, som han havde anbragt der tidligere. ”Du vil nu modtage Herrens straf, for ikke at styre din lider, skøge,” sagde han, og i det samme ramte det første slag. Han blev ved med at traktere hendes rygstykker og baller til hun var fyldt med røde blodunderløbne streger der tegnede deres eget uordentlige mønster over hendes krop. Hun hang slapt i lænkerne og hulkede, og han forlod hende, til hendes egne tanker, om sin synd.

Efter hvad der føltes som en evighed, hvor hun halvt stod halvt hang med lukkede øjne, blev hun hevet tilbage til virkeligheden af en tunge der slikkede hende op af lårene, ivrigt og snusende. Hun for op, åbnede øjnene og fik øje på en stor hund der stod og slikkede den indtørrede sperm og hendes safter i sig, og den nærmede sig hurtigt hendes fisse. Hun prøvede desperat at samle benene for at undgå de fornemmelser der begyndte at vokse i hendes skød, men det kunne ikke lade sig gøre på grund af den måde hun var bundet op på. Den ivrige varme tunge fortsatte opad, og endte der hvor hun frygtede. Ivrigt borede den sin våde kølige snude ind mellem hendes baller og lod tungen slå helt op på hendes venusbjerg, for at hive den ind i munden, så den løb hen over hendes skamlæber og klit. Jo mere den slikkede, jo mere fugtede hun, og desdo større iver udviste den. Hun bed sig i læben for ikke at skrige sin udløsning ud, da hun kom i en kæmpeorgasme, og hun faldt igen sammen i lænkerne, men denne gang af helt andre årsager end tidligere.

Pludselig stod han ved siden af hende... ”Du har åbenbart mødt Balder,” sagde han. ”Det ser ud til, han godt kan li’ dig, for normalt plejer han at bide fremmede, men han har da vidst ikke bidt dig?” Som rigtigt var, kunne hun kun svare nej til det stillede spørgsmål.
”Det ser ud til I nok skal komme godt ud af det sammen, og det er kun en fordel, for han var her først, og skal være her i næste uge også,” sagde han. Han smed nu en spand vand over hende for at skylle hende af, derefter løsnede han hende fra korset, fastgjorde kæden til halsbåndet, og ledte hende ind i huset igen.
”Du kan kravle som en hund, nu du er blevet så gode venner med Balder. På knæ, Hore!” kommanderede han, samtidig med at han gav et ryk nedad i kæden, og straks gik hun i knæ og begyndte at kravle. I det samme kom Balder hen til hende og stak snuden ind mellem hendes ben igen. Han snusede og virkede meget interesseret, hvilket Erik bemærkede. Han sendte den straks hen i sit hundehus, og den luskede slukøret af sted, hvilket Erik bemærkede tankefuldt.
"Bered mig aftensmad, og derefter kan du blive lagt på korset til i morgen. Ingen mad og en nat liggende på det som Kristus betalte for vores synder på, kan måske lære dig at styre dig,” sagde han, og da de kom ind i huset, kunne hun se, han havde anbragt et stort kors, formet som et X, stående meget skrå op af væggen. Så dette skulle være hendes seng for i nat. Den så langtfra bekvem ud, så hun havde ikke så travlt med at berede hans mad, men til sidst kunne hun ikke trække den længere og måtte melde maden klar. Hun havde snydt sig til at smage på maden medens hun lavede den, så helt sulten var hun ikke, da han ledte hende over til korset, der var bredere end det udenfor, så der dog var nogen støtte.
Han gjorde hendes hænder og fødder fast, så hun lå med vidt spredte ben, klar til hvis han skulle blive lysten efter maden, som han sagde, for det var kun hendes lyst der skulle bekæmpes. Hun lå og slappede af medens han spiste, for hun vidste godt han ville komme og tømme sin store pik i hendes fisse, inden han skulle sove. Hvad hun ikke havde regnet med, var at Balder senere på natten kom ind og slikkede hende ren og gav hende den dejligste udløsning igen. Hun tænkte, om han skulle blive den, der viste hende, at alle ikke kun ville hende ondt.
Omsider faldt hun igen i søvn, og drømte om Agnes og gåture på den skønne eng med Balder i en snor. Det virkede helt normalt i al den galskab hun oplevede lige nu.

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER