LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: Udnyttelse

Dato: 11.09.2011


Munkene i skoven, del 7
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
To kvinder er blevet taget til fange af munkene i skoven, som mener at de kan drive liderlighedens onde ånder ud af de to ved hjælp af deres kæppe mellem benene, bønner og forbandelser. Senere bliver de på auktion solgt til to mænd, som kan hjælpe med deres renselse, ved at de står til rådighed for disse i en uge hver. Vi har fulgt den ene kvinde, nu skal vi se hvad der sker hos Agnes, den anden kvinde… 

Agnes havde svært ved at holde trit med bonden, selvom han var lidt oppe i årene, for han gik rask til og trak hårdt i lænken, for at hun ikke skulle sløve tempoet. Hun gik og ømmede sig lidt oven på hans hårde behandling af hendes røv, men han sagde blot, at hun havde at tie stille, for når hans uge var omme, ville hun have grund til at ømme sig. Det fik hende straks til at holde mund og blot prøve at holde trit med ham i tusmørket. Kort tid før det blev helt mørkt, kom de til hans gård, og han gik lige ind med Agnes lige bag sig. Han fik hurtigt tændt op i petroleumslampen over køkkenbordet og vendte sig mod hende.
”Hør godt efter, horetøs. Der skal altid være tændt op i komfuret og kakkelovnen, så her er lunt og rart, for i denne uge får du ikke lov at have tøj på, og jeg vil ikke kneppe en kold krop. Og vár dig at ilden ikke går ud, for så skal jeg varme dine rygstykker, så du kan lære at holde øje med det,” sagde han, samtidig med at han tog kæden af halsbåndet og pegede mod de 2 omtalte ildsteder.
Hun skyndte sig først over til komfuret, for hun kunne nok regne ud, at ilden måtte være gået ud nu, da han havde været væk hele dagen, og hun var ikke i tvivl om at truslen med at varme hendes ryg var reel nok. Ved siden af komfuret stod en brændekasse, og hun tog noget tørt mos og nogle kogler, og hurtigt fik hun slået nogle gnister med fyrtøjet, så der kort efter steg lidt røg op fra det mos hun stod med i hånden. Hun pustede forsigtigt til det og små flammer voksede frem af røgen. Kort tid efter brændte der en lystig ild i komfuret, og hun ville lige til at varme hænderne over ilden, da snerten fra en ridepisk ramte hende hen over ryggen og fik hende til at krympe sammen.
”Stå dog ikke der og slap af, din hore, for sagde jeg ikke, der også skulle være tændt i kakkelovnen” råbte han til hende.
Hun skyndte sig at gå hen til den, for at få arrangeret brændet inde i den. I mellemtiden havde han sat sig i en blød stol foran den, og ventede på at hun skulle få varmen til at strømme ud i den lille stue. Hurtigt fik hun hentet en pind med ild i fra komfuret. Kort tid efter knitrede ilden også i kakkelovnen, og varmen begyndte øjeblikkelig at brede sig i rummet.

Nu kunne hun få tid til at kigge sig omkring i den halvmørke stue, og hun kunne hurtigt konstatere, at der ikke var mange møbler i rummet. Ud over den bløde slidte stol, han sad i, var der et spisebord og 4 stole, en lav skænk og et par høje skabe. Ved siden af hans stol, var der et tobaksbord og på vægen hang der et par lange piber. Ud over det hang der et par små skabe og ellers ikke andet. Der var nogle falmede gardiner for de små vinduer, og hele rummet bar bræg af, at det var lang tid siden der var blevet gjort rent. Hun havde en bange anelse om, at det skulle ændre sig i løbet af ugen.

”Lav noget mad til mig. Du finder, hvad du skal bruge i spisekammeret,” sagde han og pegede mod en lav dør ved siden af komfuret. Hun tændte et lys der stod i en stage på bordet og gik derud. Hun fandt noget hun kunne bruge, og snart bredte der sig en duft af mad i den lille stue. Hun fandt tallerkner i skabet, men da hun skulle til at dække til 2 på bordet, fik hun besked på, at hun foreløbigt kunne spise af en skål på gulvet, og kun hvis han senere syntes, at hun fortjente det, måske kunne få lov at spise med ved bordet.
Hun vidste der ikke var noget at gøre, så hun satte maden på bordet, og satte en skål på gulvet, som hun satte sig ned ved siden af, og ventede på at han øste op. Da han havde øst op til sig selv, tog han skålen fra gulvet og fyldte noget i den, før han skubbede den hen til hende. Hun var meget sulten og skyndte sig at bøje hovedet ned til skålen, men i det samme ramte pisken hende igen, denne gang hen over hendes baller, og adskillige slag ramte hende denne gang. ”Tror du at du må gøre noget her, uden at have fået enten besked på det, eller lov til det,” hørte hun ham sige samtidig med at slagene lavede striber hen over hendes baller.
”Nej min herre,” fremstammede hun, for at få ham til at stoppe, samtidig med at hun fjernede hovedet fra skålen, og bøjede det ned mod gulvet. Det fik ham til at stoppe med pisken, og han satte sig igen til bordet. Han begyndte på måltidet, og da han havde ladet hende vente lidt, fik hun endelig lov til at spise. Hun kastede sig sultent over maden, og inden længe var skålen tom.
”Nå, der var nok en skøge, der var sulten. Lad mig se om du er lige så hurtig til at få ryddet væk, for jeg har tænkt mig at tømme mig i dig en gang mere, inden jeg vil til ro, og jeg er ved at være træt, så lad det gå lidt villigt, eller skal jeg hjælpe dig med at få lidt fart på,” lød det truende fra ham, og det fik hende til at skynde sig at begynde at rydde væk fra maden. Nok havde hun ikke lyst til at mærke hans pik trænge op i sig, men hun havde endnu mindre lyst til at mærke pisken danse på hendes ømme baller igen.

Mens hun gik og ryddede af, sad han og fulgte hende med øjnene, og pludselig fik hun besked på at komme hen til ham og sætte sig på knæ foran hans stol, og holde armene på ryggen. Den stilling fik hendes bryster til at stritte indbydende frem mod ham. Hans grove hænder greb dem, og begyndte første at klemme dem hårdt. Han løftede op i dem så hun var nødt til at følge med, og han klemte og krammede dem, samtidig med at han fortalte hende, at det var lang tid siden, han havde haft en kvinde, og med en horetøs som hende i huset, ville han have indhentet det forsømte. Han fortalte hende også, at hun havde nogle gode bryster, der nok var vant til at mændene tog dem under behandling. Til slut tog han brystvorterne mellem fingrene og trak hende op at stå i dem, og sendte hende hen for at blive færdig, for nu var han bleven lysten, og trængte til at få tømt pikken igen.

Hun gik hen for at blive færdig, og hendes ømme bryster mindede hende om, hvad der skulle ske, så hun tog den en smule med ro, for dog at udsætte det en smule, men det skulle hun ikke have gjort. Han rejste sig fra stolen og gik hen mod hende. Hun havde straks en fornemmelse af, at han havde gennemskuet hendes tanker, og ganske rigtig, for han greb hendes arme og med øvede hænder, bandt han hendes håndled sammen med et groft stykke hampereb, og smed enden af tovet op over en bjælke, greb enden, som han gjorde fast til komfuret, så hun nu stod midt i stuen, helt åben og følte sig meget sårbar.
”Nå, så min hore prøver at udsætte sine pligter ved at sætte farten ned. Jeg skal lære dig at være mere villig, din tøjte. Lad det være sidste gang jeg oplever det,”, sagde han samtidig med, at de første slag ramte hende. Han lod snerten ramme hen over de ømme brystvorter, danse på hendes ryg, og lave flere striber oven i dem der allerede var på hendes baller. ”Nåde, min herre. Lad mig slippe nu, og så lover jeg villigt at stå til deres rådighed,” hulkede hun og prøvede at undgå at snerten ramte hendes brystvorter igen.
Han stoppede med pisken og sagde, at det håbede han sandelig også, nu da hun vidste, at han gjorde alvor af det, han sagde. Han løsnede tovet fra komfuret, og tog fat i enden af det og trak hende over til enden af bordet. Her skubbede han hende hen, så hun stod med skridtet op mod bordkanten. Så tog han tov enden og gik hen til den modsatte ende af bordet og trak hårdt, så hun blev tvunget til at lægge sig ind over den ru bordplade. Det gjorde ikke hendes ømme brystvorter godt, at skulle ligge ned mod bordet, og hun prøvede at holde dem lidt fri. Det fik ham bare til at stramme tovet, så hendes fødder næsten slap gulvet. Dernæst gik han om bag hende og bad hende sprede benene, så han kunne komme til. Det kunne hun ikke, da hun stod helt oppe på tåspidserne, så han greb hendes ben og tvang dem ud til siden, hvor han bandt dem fast til hvert deres bordben. ”Sådan skal en rigtig skøge stå, åben og klar til at modtage. Munkene sagde da ellers, at du var villig nok til at sprede benene for karlene rundt omkring, men nu skal du da hjælpes, men det får dig nu ikke til at slippe, hvis det er hvad du tror,” sagde han samtidig med at han lod bukserne falde til jorden. Han tog fat om sin pik og placerede den lige i åbningen af hendes fisse, der var let at komme til i den stilling hun nu befandt sig i. Han borede sig op i hende i et hårdt stød og begyndte straks at kneppe hende helt i bund hver gang. Da han havde tømt sig en gang den aften, kunne han holde sig længere denne gang. Efter et lille stykke tid begyndte hun også at nyde pikken, der kørte frem og tilbage i hendes fisse, og han kunne mærke, hun begyndte at blive våd. Til sidst kunne han ikke holde sig længere, og med et brøl tømte han sig oppe i hende for anden gang den aften. Han faldt ind over hende og trykkede hende fast ned mod bordet, og blev liggende sådan et stykke tid, til hans pik slapt, faldt ud af hendes fisse, og trak en blanding af deres safter med ud.
Så rejste han sig, og løsnede hende fra bordet, samtidig med at han sagde, at han ikke håbede det blev nødvendigt at binde hende igen.
”Se nu til at du får fyret godt op, inden vi går til ro, for selvom du har stillet mig tilpas i aften, gælder reglen med fyringen stadig. Når du har gjort det, kan du komme ind i sovekammeret, efter du har slukket lyset,” sagde han og forsvandt ind af en anden dør, der ledte ind til det, hun kunne regne ud måtte være sovekammeret. Hun fik fyldt helt op, både i komfuret og kakkelovnen, og der var ved at være helt lunt i den lille stue. Til slut slukkede hun petroleumslampen og tog stearinlyset med ind til ham. I det lille rum var der 2 alkover, og han stod i natskjorte midt på gulvet og ventede på hende.
”På knæ, og rens min pik for dine safter, inden jeg lægger mig,” sagde han og løftede op i natskjorten, så hans pik var fri.
Hun knælede ned og tog den i munden, for hun vidste godt, hvad der ville ske, hvis hun tøvede med at gøre det han sagde. Han smagte af en behagelig blanding af dem begge, og det var, tænkte hun, ikke ubehageligt at gøre, og hun kunne mærke han begyndte at vokse i hendes mund. Da han var tilfreds trak han sig ud, og viste hende den ene alkove, og sagde hun skulle kravle derind. Det havde vist været til et barn, for den var ikke større end hun lige kunne være derinde, og da hun var kommet derind, satte han et gitter for, for som han sagde, skulle han ikke risikere, at hun stak af, mens han lå og sov. Derpå lagde han sig ind i sin alkove, og slukkede lyset. Der gik ikke lang tid før hun kunne høre på hans vejrtrækning at han sov og det fik hende til at slappe så meget af at hun også hurtigt faldt i søvn. Det var en urolig søvn hvor hendes drømme var fyldt med alt der var sket de sidste dage…

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER