LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: Udnyttelse

Dato: 18.03.2011


Munkene i skoven, del 9
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Hun blev taget til fange af munkene i skoven, og de forsøgte at jage dæmonerne ud af hendes skød ved hjælp af deres pikke. Efterfølgende blev hun i en auktion udleveret til en bonde. En bonde som både er sadistisk og mild, men især liderlig. Hun skal passe hans hus og lave hans mad, og sker det ikke til hans fulde tilfredshed… så…

         ”Hvad bilder sådan en skøge sig ind, at ligge og snue når jeg kommer hjem og regnede med at maden står på bordet. Det skal komme dig dyrt at stå, hore. Bare du bliver trakteret med lidt pik, så tror du at du kan sove. Kom op og kom i gang for karlene, og jeg er sultne”

Hun blev brutalt revet ud af søvnens lindrende arme, ved hans stemme der skar igennem beskyttelsen og tilbage til den virkelighed, hun nu befandt sig i, hvor uvirkelig den end var for hende. Hun slog tæppet til side og sprang ud af alkoven, fyldt med bange anelser der fik hendes mave til at snørre sig sammen. Hun havde ikke taget 2 skridt før spermen løb ned af hendes ben, og mindede hende om middagens behandling fra de 4 karle. Det gav hende bange anelser om, at hun atter en gang skulle være desserten.

Hurtigt greb hun tæppet for at holde det svøbt om kroppen, så hun følte sig beskyttet for karlenes sultne blikke, medens hun hurtigt gik i gang med at finde noget aftensmad til dem. De havde stillet sig lige i døråbningen, og hun måtte nærmest mase sig gennem dem for at komme ud i køkkenet. Netop da hun passerede den sidste, greb han fat i tæppet og gav den et hårdt ryk, mens han udbrød, ”Frillen skal da ikke ha’ kroppen tildækket, for vi skal da ha mulighed for at samle lidt appetit til desserten.” Det fik dem alle til at grine lystent.

De satte sig alle ved bordet og snakken gik lystigt mellem dem. Hun prøvede ikke at lytte for meget efter, så hun kunne koncentrere sig om maden, men hun kunne hele tiden mærke deres sultne blikke løbe op og ned ad sin nøgne krop. Hun følte deres begær efter hende, som hun havde følt det efter frokosten, og det gjorde hende både nervøs, men også en smule spændt på, hvad der skulle ske. Det, at hun var genstand for deres begær, fik hende til at føle en smule magt over dem, og hun havde en underlig lyst til at tilfredsstille dem.

Hun var ved at være færdig med maden og var i færd med at øse maden over i skåle, da en af karlene rejste sig og kom over mod hende. ”Lad os starte med lidt dessert, for så kan vi måske nå at få 2 gange,” sagde han med et skummelt grin.
Det fik også de andre til at rejse sig, og de kom over og greb hende i armene. Hurtigt trak de hende over til den lave skænk, hurtigt fjernede de billederne der stod på den, og inden hun vidste af det, holdt stærke arbejdsvante hænder hende fast med overkroppen ned mod det ru træ og benene på gulvet. Hun stod med røven strittende indbydende, og kunne ikke lade være med at blive lidt lysten af deres synlige begær og hurtige åndedræt.

Hun hørte et par bukser falde til gulvet, og et par hænder der tvang sig ind mellem hendes lår, og hendes ben blev tvunget fra hinanden.
”Bestig skøgen Svend, så vi andre også kan komme til,” sagde en af dem der holdt hendes arme, og en hård pik blev presset mod hendes våde skød. I et hårdt stød gled han helt op i hende, og han begyndt staks at kneppe hende i hårde stød, så hun blev løftet op fra gulvet i hvert stød. Han fortsatte i samme tempo, indtil han tømte sig med et brøl i hendes skød. Hun kunne mærke hver en trækning i hans pik og følte spermen ramme hendes indre.

Hurtigt blev hun drejet rundt, og en ny stod klar til at fylde hende. Hendes ben blev holdt ud til siden og hurtigt gled han op i hende.
”Jeg tror soen kan li’ det,” sagde den næste, da han stødt i bund. Han greb hendes hage, og tvang hende til at se på ham. Hun nød at se lysten i hans øjne, og kunne mærke en orgasme bygge sig op i hendes indre. Pludselig var der en af de andre, der sagde, at han ikke kunne vente til det blev hans tur, for han var ved at være sulten, og hun fik øje på et ansigt over skulderen på ham, der kneppede hende. I det samme stoppede pikken i hende, og hun fornemmede der foregik noget bag ham. Han lukkede øjnene og drejede hovedet opad i lyst, og hun kunne mærke hans pik spænde sig hård i hendes indre, samtidig med den næste trængt op bag i ham. Da han begyndte igen, var det noget langsommere, men når han stødt i bund, kunne hun mærke, når den anden stødte sin pik op i ham, så han blev banket helt i bund. Nu kunne hun ikke slippe hans ansigt, og nød at se de 2 helt opslugt af lyst, og da de havde fundet en fælles rytme kunne hun ikke holde det tilbage længere. Hun kom samtidig med de 2 karle, og den lille stue emmede af brunst.
Den sidste af karlene havde stået og spillet den af mens alt dette stod på, og da hun åbnede øjnene, var hans pik lige foran hendes mund.
”Er du klar til lidt forret, skøge,” sagde han, og i det samme begyndte han at sprøjte en tyk stråle af sæd ind i hendes mund, så hun måtte synke for ikke at blive kvalt.

”Kan vi så få noget at spise? Men først skal vi vist have pyntet bordet,” sagde bonden, og hev hende over til det. Hun blev trukket op på bordet på ryggen, og hendes arme og ben blev hurtigt bundet til bordbenene. Så tog de maden over og bænkede sig rundt om hende, med bonden siddende mellem hendes ben. ”Det ser da appetitlig ud. Lad os tage for os af retterne,” sagde han, og de begyndte at spise under megen latter.
”Hun ligger jo og spilder de dyrebare dråber” var der en der udbrød, og hun kunne mærke spermen løbe langsomt ud af hendes fisse. De prikkede i hendes skamlæber og bryster med gaflerne, og morede sig over, at hun gav sig, når de gjorde det. De tog sig god tid om at spise, og hun kunne bare ligge og finde sig i de ting de gjorde, og de kommentarer om hvor dejligt det var, når hovedret og dessert var på bordet på samme tid. Hun vidste at de begærede hende og følte sig som midtpunktet for måltidet i mere en forstand, og det gav hende en følelse af, at hun havde magten, selvom hun lå hjælpeløs og helt i deres vold.

Da de var færdige med at spise, sagde bonden, at han ville vise dem hvordan man behandlede en skøge, der bare ligger og sover, når hun ved der kommer fine gæster på besøg, så han løsnede hende fra bordet og bandt hendes hænder sammen foran. Så trak han hende ud midt på gulvet, og førte hendes arme op over hovedet, og gjorde dem fast til et søm i loftsbjælken. Så bevægede han sig langsomt over til døren vel vidende, at hun fulgte ham med øjnene. Han vidste, at hun ventede på, hvad der skulle ske, og han samlede langsomt den lange kørepisk op, han havde haft med ind, da de kom tilbage fra marken.
Hun havde ikke bemærket den, og vel nok mest fordi hun sov, da de kom hjem, men da hun så den, snørede hendes mave sig sammen. Hun vidste hvad der nu ville komme, og kunne intet gøre for at stoppe det, vidste det ikke ville hjælpe at bede om nåde, og følte også, at hun havde fortjent en straf. Hun fandt sig i sin skæbne, og håbede ikke det blev for meget. Hun fulgte pisken med øjnene og så, hvordan han lod snerten falde ud af hånden, så den faldt ned på gulvet klar til at lave striber på hendes krop.
”Du vil blive straffet for at forsømme dine pligter her i huset. Ikke at have maden klar, når du vidste vi kom sultne hjem, og ikke nok med det så sov du. Jeg vil lære dig at være underdanig, og være klar til at tjene en mand, som det sømmer sig en hore at gøre”.
Hans stemme var hård, og han hævede pisken til slag. Det første slag ramte hendes ryg, og snerten smøg sig rundt om hende, så enden landede på hendes mave, efterladende en fin rød stribe. Han blev opmuntret af de unge mænds tilråb, og af at se hendes krop langsomt fyldes med striber.

Efter hvad der føltes som en evighed holdt han inde, og hun hang slapt i håndleddene. ”Håber du så en anden gang kan finde ud af at passe dine pligter, hore. Se hvor hun hænger, karle. Nu må I hellere støtte hende med jeres pikke, så hun kan holde sig oprejst, og jeg tror det er nødvendigt i står en på hver side af hende,” sagde han med et smil om munden, og det lod de unge mænd sig ikke sige 2 gange. Hurtigt var de første to henne ved hende, og de bøjede begge lidt ned i benene, så de kunne placere deres hårde pikke ved hver deres åbning. På en gang pressede de på og rejste sig op, så hun gled ned over deres spændte pikke. De lod hende vænne sig til dem, inden de begyndte at løfte hende op og ned over dem. De pressede hende helt ned hver gang så de kom helt i bund, og efter et stykke tid lød der et brøl fra dem begge, da de samtidig fyrede deres ladning af dybt i hendes indre.

Knap havde de trukket sig ud, før de næste to stod klar, og det samme gentog sig, blot med den forskel, at nu var hun kommet sig så meget efter pisken, at hun kom samtidig med dem, og hun sitrende i nydelse, spiddet på de 2 virile pikke, der trak sig sammen i kramper, mens de pumpede de sidste dråber dybt oppe i hende.

Da de trak sig ud af hende, begyndte spermen at løbe ned af hendes lår, og hun hang udmattet i tovet. Bonden kom hen til hende og hjalp hende nænsomt ned og støttede hende på vej ind til alkoven. Han hjalp hende ind, og sagde til hende, at hun blot kunne give sig til at sove, og så vente med oprydningen til i morgen. Det lod hun sig ikke sige to gange, og hun gled hurtigt ind i en drømmeløs søvn, helt udmattet af dagens oplevelser.

Fortsættes HER

Glæder du dig til fortsættelsen - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.
Tilmeldingen foregår på menu-siden.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER