LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: Udnyttelse

Dato: 15.04.2012


Sommerhuset

Det var blevet varmt i vejret, og solen havde skinnet de sidste 3 uger uden stop, så alt var tørt og varmt udenfor. Nete gik i sin lejlighed og glædede sig til weekenden og den kommende uge. Hun var godt træt af at bo i lejlighed, når naturen er så indbydende, som den er her først på sommeren, men når man er alene og på understøttelse, er der ikke råd til et hus, og så måtte hun gå en tur i parken, hvis hun ville mærke græs under fødderne.

Hun havde været alene et stykke tid men havde endelig fundet en kæreste. Han hed Kaj og boede et lille stykke væk, men de var sammen så meget, det kunne lade sig gøre. De havde ret hurtigt fundet ud af at deres forhold skulle være et Herre/Tøz forhold, for hun tændte på, at han dominerede, og han var en udpræget master, så det var ret hurtigt blevet en del af der samvær. Ikke 24/7, for det var de hurtigt blevet enige om ikke duede, men ind imellem kunne de tage en hel weekend, hvor de blev i legen og nød hinanden grænseløst.

Kaj havde ringet og spurgt, om hun kunne tage med i sommerhus den følgende uge, for han havde fået lov at låne et hus på vestkysten, mod at han hjalp med at ordne et par småting. Så kunne de, sammen med nogle andre kammerater, bruge weekenden på at male og rydde lidt op, og så kunne de nyde den efterfølgende uge alene. Hun havde straks sagt ja, for med det vejr, var en uge på vestkysten meget velkommen.

Hun havde fået besked på at stå klar lørdag morgen kl. 8, så ville han komme forbi sammen med et par af dem, der skulle hjælpe. Der var et par timers kørsel til huset, så det var lige så smart kun at køre i en bil, og så kunne hun jo også lære dem lidt at kende, inden de skulle tilbringe weekenden sammen. Der ville komme 2 mere, men de kom fra den anden ende af landet, så dem ville Kaj hente senere på stationen.

Præcis kl. 8 kørte Kaj op foran blokken, hvor hun boede, men hun var knap klar. Hun havde drønet rundt for at få pakket færdig, men det havde taget lidt længere tid end beregnet, og hun havde været nødt til at tage et bad, så hun kunne være helt glatbarberet og lidt fræk i tøjet for at glæde sin Herre, når de skulle være sammen, så hun havde valgt en kort nederdel og en top med stroppe og ingen bh, nu det var så varmt. Så den var 7 min. over 8, da hun kom ud til den ventende bil, lettere forpustet og varm over det hele.

”Hvad er det for noget, min tøz? Vil du lade os sidde og vente her bare fordi du ikke kan være færdig til den tid, du har fået besked på. Det vil vi ordne senere,” sagde han blot, da hun kastede sig ind på bagsædet, sammen med de 2 kammerater, for forsædet var fyldt med bagage. Den ene var galant stået ud og præsenterede sig som Kim og havde holdt døren. Da hun steg ind blev hun mødt af et stort smil og et ”Hej, jeg hedder Poul,” og pludselig befandt hun sig mellem 2 mænd, hun ikke kendte, men som åbenbart kendte en del til hende og hendes status, for Poul sagde, at det ikke lød rart, og at han da håbede, han måtte se, hvordan det blev afregnet, mens han grinede skummelt. Hun brød sig ikke om situationen, men slog det hen, som noget hun havde misforstået. Kaj havde sørget for at de havde øl i bilen, så fluks fik hun en øl stukket i hånden, og de skålede alle på en god weekend.

Turen gik hurtigt, for det viste sig, at det var et par friske kammerater han havde, og tonen havde været fri. Der var kommet flere saftige bemærkninger under turen, der fortalte hende, at det var kammerater, der vidste det meste om hinanden, og inden hun vidste af det, var de ved huset.

Det lå lidt afsides for enden af en vej, med lave forblæste fyrretræer omkring, der alle lænede sig væk fra vestenvinden, som prøvede de at stikke af fra den. Der gik en sti langs grunden, og den førte lige ned til stranden, så det skete, der ind imellem kom folk forbi. Der stod et legetårn med gynger og rutsjebane, og foran et lille skur lå der en gammel trærobåd på hovedet.

Hurtigt fik de tømt bilen og båret alle tingene ind, så Kaj kunne komme af sted efter de sidste 2. Stationen lå ca. en halv times kørsel derfra, så han sagde, der ville gå godt en time, inden han var tilbage. Nu skulle de bare se sig lidt omkring og hygge sig, til han var tilbage, og så kunne de gå i gang derefter. Han steg ind i bilen og med den ene arm vinkende ud af vinduet, kørte han væk fra huset.

Kim gik ind mod huset, mens han sagde, at den der kom sidst ind fik det dårligste værelse, så Nete skyndte sig at følge efter med Poul lige i hælene. Da hun kom ind i gangen, kunne hun ikke se Kim, men pludselig sprang han frem fra en åben dør og blokerede hende vejen. Hun ramte lige ind i hans brystkasse, og i det samme kunne hun mærke, han greb hendes hår og trak hendes hoved bagover. Hun kiggede lige ind i hans øjne der skinnede af liderlighed, og i samme nu mærkede hun hans hånd bore sig ind mellem sine ben.
”Vi ved godt du er Kajs tøz, så du må hellere opføre dig som en sådan. Spred benene så jeg kan mærke om du har en fisse der er værd at kneppe, og vi har jo kun en time, inden der er 5, men det vil du måske hellere?” sagde han i en bydende tone, der ikke levnede tvivl om, at det var bedst at adlyde. Hun vidste instinktivt fra når hun og Kaj legede, at straffen var hård når hun ikke adlød, og hun var så meget tøz, at hun spredte benene uden at tænke over det.
Han lukkede hånden om hendes fisse og klemte den hårdt, inden han lod et par fingre ramme mellem hendes baller. Han pressede på hendes stramme hul, men trak så hånden opad. Hendes fisse drev af liderlighed over denne pludselige overmandelse af de 2, for Poul stod nu helt op mod hendes ryg, og hans hænder havde grebet hendes bryster, som han krammede hårdt. Han greb brystvorterne mellem et par fingre og klemte dem meget bestemt, og hun gik let ned i knæ over den pludselige smerte.
”Jeg tror sgu, hun allerede er liderlig. Hun er da en rigtig tøz som Kaj siger. Se min hånd er helt våd af fissesaft,” sagde Kim og holdt hånden op, der tydeligt var fugtig af hendes safter.
Han lod hånden forsvinde mellem hendes ben igen, og hurtigt forsvandt 3 fingre op i hende. Han begyndte straks at massere hendes G punkt hurtigt, samtidigt med at håndroden klemte hendes venusbjerg udefra. Han løftede hende op fra gulvet så hun hang på hans hånd og han masserede hurtigere. Poul hjalp med at sørge for hun ikke faldt ned ved at holde godt fast i hendes bryster.
Pludselig stoppede de begge, og den eneste kontakt var Kims faste greb i hendes hår.
”Du er jo drivende våd tøz. Jeg tror hun er klar til at komme, Poul. Hvad tror du? Skal hun have lov?” sagde Kim og trak hendes hoved bagover. ”Hvis hun beder pænt, kunne vi da godt lade hendes tøzefisse komme, men så skal det også være pænt,” svarede han med en lysten latter.
Kim fangede hendes øjne og kiggede bare. Hun vidste ikke lige, hvad hun skulle gøre, og pludselig blev hun ramt af en flad hånd på begge kinder.
”Vil du ikke be' pænt om at få lov til at komme mellem et par fyre som os?” sagde Kim og gav hende nok et par slag.
”Jeg vil godt have lov til at komme,” sagde hun, og straks fik hun nok et par lussinger.
”Det hedder be' om at få lov,” sagde han, og hurtigt spurgte hun om hun måtte bede om at få lov til at komme.

Hans hånd fandt på plads hvor det gjorde så godt, og Poul greb igen hendes bryster. Han masserede hende igen og hurtigt kunne hun mærke en kraftig sprøjteorgasme nærme sig. Hans fingre inde i hende, og hånden udenpå, fik hende til helt at give sig hen, og hun sank igen sammen på hans hånd, mens safterne sprøjtede ud af hendes fisse. Hun forsvandt helt ind i sig selv og ænsede ikke, de hænder der holdt hende oppe.
Først da hun pludselig mærkede Pouls pik mod sit stramme hul, og han pressede på, så han langsomt gled op i hendes røv, kom hun tilbage til virkeligheden. En skærende smerte løb op mod hendes hoved, og inden hun kunne nå at registrere det, begyndte han at kneppe hende hårdt, så hun blev løftet helt op på tåspidserne ved hvert stød.
Kim trådte et skridt tilbage, løsnede sine bukser og afslørede en spændt pik, der stod og pegede mod hendes fisse. ”Jeg tror hun skal fyldes helt op,” sagde han og greb fat i hendes knæ. Han løftede dem op og gik helt tæt på hende. Poul stødte helt op, så Kims pik kom til at passe ud for hendes fisse. Langsomt lod de hende synke ned over hans pik, og nu blev hun kneppet, frit hængende i luften, mellem 2 lystne mænd, der fyldte hendes huller helt op. Hun tænkte ikke på Kaj, men var her kun med sin lyst og de 2 pikke, der pumpede i hende. De nærmede sig alle 3 en udløsning, først stødte de 2 mænd helt i bund og kom næsten samtidig, og mens hun hang der og kunne mærke spermen pumpe op i sig, kom hun igen og sank helt sammen mellem dem.

De trak sig ud af hende, og hun kunne mærke en blanding af alle deres safter begynde at løbe ned af sine ben, der stadig sitrede af orgasmens efterdønninger. Hurtigt fik hun samlet sit tøj sammen om sig, og på skælvende ben gik hun ud på badeværelset, for at få lidt samling på oplevelsen, og tænke på hvad der nu ville ske, når Kaj kom tilbage med de 2 andre. Hun havde bange anelser, for hvorfor skulle de 2 andre ikke også kende til hendes status, og hvis de gjorde kunne alt ske…

Fortsættes HER

Glæder du dig til fortsættelsen - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.
Tilmeldingen foregår på menu-siden.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER