LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: Udnyttelse

Dato: 02.09.2013


Sommerhuset, del 2
Har du ikke læst del 1, kan du gøre det HER

Resumé:
Nete er Kajs tøz. De er i sommerhus med Kim og Poul, og i afsnit 1 kunne man læse hvordan Kim og Poul udnyttede Nete og brugte hendes åbninger, mens hendes Herre var væk fra sommerhuset for at hente et par stykker mere. Men Nete er en liderlig tøz og mon ikke det bliver rigtig spændende når der bliver fem mænd om hende…  

Hun havde ingen fornemmelse af, hvor lang tid der var gået siden Kaj kørte, eller hvornår han ville være tilbage, så hun skyndte sig ind under bruseren for at være ren og klar, til han kom tilbage. Det havde været en noget overvældende oplevelse pludselig at stå der mellem to forholdsvis fremmede mænd og blive helt fyldt, uden at kunne stå imod eller have lyst til at stoppe det, men nu kunne hun ikke lade være med at tænke på, hvad Kaj ville sige, når han kom tilbage fra stationen med de sidste to.

Netop som hun var færdig med at tørre sig, kunne hun høre bilen køre op foran sommerhuset. Hurtigt trak hun en kjole over hovedet, og uden at have tid til at finde trusser, skyndte hun sig ud for at tage imod ham og de sidste venner.
Til hendes store overraskelse var det ikke blot de to venner, men der var også en kvinde med på hendes egen alder, heldigvis. ”Så er jeg da ikke helt alene, og måske bliver det ikke helt så hårdt, nu da der var en kvinde mere, for så bliver der nok ikke noget med at være tøz,” tænkte hun. Men hun skulle blive klogere, ville det snart vise sig.

”Hej min skat,” sagde Kaj glad, da han steg ud af bilen. ”Håber ikke du har noget imod, at Troels tog sin Tøz med, for jeg er bange, for at det vil blive lidt for hårdt for dig, at skulle betjene os alle fem alene,” sagde han med et skævt smil.
”Lad mig præsentere dig for Troels og Liselotte, og det der er Niels,” sagde han, da de alle var kommet ud af bilen.
Troels var en høj muskuløs mand med et varmt smil, og et skridt bag ham stod Liselotte, en flot kvinde med rødt krøllet hår, en smuk krop og iført en let sommerkjole, der prøvede at dække over et par faste bryster. Hun stod med sænket hoved, men hun fangede hendes blik, og hun havde de smukkeste grønne øjne, der kiggede lige ind i hendes.

Niels kom lige bagefter. Han var ikke så høj og helt karseklippet. Han hilste pænt på med et blik der afslørede, han godt vidste, hvad der var lagt op til i weekenden, og at Kaj havde fortalt om hende.
”Har i hygget jer, medens jeg var væk,” spurgte Kaj de to der var blevet hjemme hos hende.
”Ja, det kan du tro, vi har. Vi har kigget os om i huset og smurt din Tøz, så hun er klar til weekenden,” sagde de, mens de grinte.
Hun stod med bøjet hoved og vidste ikke helt, hvad hun skulle sige, eller hvordan han ville reagere, men han kom blot over til hende og førte en hånd ind mellem hendes ben. Hun samlede benene for at prøve at skjule det, og også af skam over at stå foran alle disse forholdsvis fremmede, og blive udstillet på denne måde.
”Hvad er den af, Tøz? Ved du ikke, du skal sprede dine ben for din Master, og i denne weekend, for alle de mænd der er til stede. Det gør jo på ingen måde din straf mildere,” sagde han med fast stemme, og øjeblikkelig spredte hun benene for hans hånd, der gled ind, og tre fingre gled op i hende.
”Ja, hun er vist smurt og klar,” sagde han, da hans hånd kom frem igen, og alle kunne se den drev af en blanding af sperm og saft fra hendes fisse. Han førte hånden op til hendes mund og bad hende slikke den ren, og hun var omhyggelig med at få det hele med, så hun ikke lagde yderligere til straffen. Hun var nervøs nok for, hvad den kunne være, for de havde aldrig tidligere været andet end de to, og det her åbnede helt andre muligheder. Det behøvede man ikke ha’ en doktorgrad i atomfysik, for at regne ud.

”Nå, det er vist snart ved at være frokosttid,” sagde Kaj og fortsatte, ”Lad os mænd pakke ud, og så forventer jeg at Tøzerne har en frokost klar til os om 45 minutter. Der skal dækkes til os fem på terrassen og i tager jeres tøj af, inden i går i gang med at gøre det klar. I vil få fodmanchetter på, der er lænket sammen, så I ikke får gode ideer om at stikke af,” sluttede han af med et smil, og gik hen mod bagagen for at vende tilbage med dine manchetter, og Troels fandt Liselottes frem til hende.
”Og det er tilladt at gå ud i køkkenet, hvis man skulle få lyst til en lille lækkerbisken før frokosten. Tøzerne har nok lidt at byde jer, og I behøver ikke spørge,” sagde han henvendt til vennerne, der alle takkede og svarede, at de også var ved at have en god appetit.

Lidt genert gik hun hen til Liselotte, for at de kunne komme i gang, for hun kunne godt regne ud, at der ingen vej var udenom, uden at det ville blive værst for dem selv. Hun spurgte, om de skulle gå i køkkenet og starte, og Liselotte svarede, at det måtte de hellere, for, hvis hun kendte de fyre ret, ville de blive afbrudt. Hurtigt skyndte de sig ud i køkkenet, hvor Liselotte spurgte, om hun ikke skulle hjælpe hende med at blive klædt om, og uden at vente på svar, tog hun fat for neden i hendes kjole og lod langsomt hænderne glide opad, medens hun sørgede for at røre alle de steder, hvor det gjorde dejligt.
”Vi kan jo lige så godt lære hinanden at kende, for jeg har en ide om, at vi kommer til at være meget tæt på hinanden inden weekenden er omme,” sagde hun, og kælede blidt for hendes bryster, hvilket øjeblikkeligt gik ned mellem hendes ben, og vækkede hendes fisse igen. Hurtigt fik Liselotte hendes kjole over hovedet, og bukkede sig ned for at give hende manchetterne på, med en kort kæde imellem, så hun kun kunne tage korte skridt. Da Liselotte rejste sig op, kyssede hun hendes glatte fisse, og lad tungespidsen glide ind og ramme hendes klit, så hun gik let ned i knæ.
”Du er da vist en varm og villig tøz,” sagde Liselotte, da hun stod foran hende med et dejligt smil.
Hun skyndte sig at gøre det samme ved Liselotte, og lod hænderne mærke hendes hofter og mave, for at ende ved de faste bryster, som hun lige siden, hun så dem ved bilen, havde tænkt på, at hun ville glæde sig til at kramme. Hun klemte vorterne, til de blev hårde og strittede lige mod hende. Så bukkede hun sig hurtigt ned og gav Liselotte manchetterne på. Hendes fisse var klippet i form af et hjerte, og hun kunne ikke lade være med også at lade tungen forsvinde ind for at smage hendes fisse. Den var også påvirket af situationen, og måske også af den behandling brystvorterne havde fået for et øjeblik siden.

De gik i gang med at anrette fade med pålæg, og lune leverpostej i ovnen. Liselotte satte en pande over for at stege noget bacon, medens hun fik arrangeret noget brød i en kurv.
Efter lidt roden rundt i skabene fandt hun tallerkner og glas, som hun stillede på en bakke og trippede ud på terrassen med. Hurtigt fik hun det delt rundt, og trippede tilbage mod køkkenet efter bestik og servietter, for hun tænkte, de nok måtte gøre sig umage for at stille herrerne tilfredse.
Da hun var næsten tilbage i køkkenet, kunne hun høre, at det ikke kun var baconen, der gav lyd fra sig, for der var tydelige støn derude fra, og da hun kom gennem døren, så hun Liselotte stå bøjet forover, medens Niels tog hende bagfra, og Kaj stod med sin pik begravet i hendes mund, lige til roden. De fortsatte uanfægtet, da hun kom ind, og begge mændene stødte samtidig, så hun måtte tage dem helt i bund hver gang.
Pludselig trak de sig begge ud, og Kaj sagde, at hun kunne understå sig i at brænde baconen på, for så vankede der.
Hurtigt, fik Liselotte sig rejst og skyndte sig hen til panden, men da var det for sent, for den var blevet sort på den ene side.
”Så må du hellere skynde dig, for vi skal have mad om 10 minutter, men det der vil blive afregnet senere,” sagde han, og gik ud.
”Sikke da en dejlig duft,” hørte hun en stemme sige bag sig, og inden hun vidste af det, havde Troels taget fat i hende og presset hende baglæns ind over spisebordet, så hun lå på tværs med hovedet ud over kanten. Han trak hendes ben opad og satte spidsen af sin pik mod hendes fisse, og i et langt blidt stød gled han helt i bund. Han fyldte hende helt med sin store pik, og han begyndte langsomt at kneppe hende. I det samme kom Kim ind og placerede sin pik i hendes mund, og nu fik hun samme behandling som Liselotte lige havde fået. Lige da hun var ved at komme, trak de sig begge ud af hende, med besked om at hun hellere måtte se at blive færdig, så der ikke skulle afregnes yderligere.

Selvom de begge skyndte sig, kunne de selvfølgelig ikke nå det til tiden, så da maden stod på bordet 10 minutter for sent, blev de beordret ned på alle fire begge to, så de vendte med ansigtet væk fra hinanden. Så kom Kaj med en dobbeltdildo med vibrator og placerede den først i Liselottes fisse og så fik Nete besked på at rykke baglæns, medens den langsomt forsvandt op i hende også. Så startede han vibratoren og sagde, at de kunne understå sig i at komme, medens de spiste, for de ønskede ikke at blive forstyrret af et par liderlige tøzer, der ikke kunne finde ud af at adlyde.

Til at begynde med kunne Nete godt styre det, men da Liselotte begyndte at bevæge sig rundt i cirkler, så hun kunne mærke dildoen fylde hende helt og vibrationerne forplante sig til hele hendes glødende fisse, måtte hun til sidst give sig og faldt forover, medens hele hendes krop trak sig sammen i orgasmens kramper, var hun ligeglad med, hvad de kunne finde på at gøre ved hende, for dette her var ude af hendes kontrol.
Hun troede al verdens ulykker ville ramme hende, men Kaj kom blot hen og trak hende op på alle fire igen og placerede dildoen mod hendes stramme hul og pressede den helt i bund igen, medens han sagde ”Det var en gang, og jeg er langt fra tilfreds med min tøz.” Så gik han igen hen og satte sig og de spiste videre i samme muntre tone som hidtil.

”Det kan jeg da også gøre,” tænkte Nete, og begyndte roligt at kneppe Liselotte med dildoen, for nu kunne hun holde den fast medens den kørte ud og ind i Liselottes fisse, og hun kunne mærke, det havde den ønskede virkning. Da hun sørgede for at komme helt i bund hver gang og samtidig bevægede sig rundt i cirkler, gik der ikke lang tid inden også Liselotte måtte give sig og kom med et skrig, samtidig med at hun faldt ned på maven i en orgasme, lige så voldsom som den Nete havde fået.

Nu kom Troels hen, og han var ikke tilfreds med at være blevet afbrudt i sin frokost. Hurtigt blev hun trukket op igen, og så fik hun den også op i det bagerste hul, med besked på at rykke så langt bagud, at deres baller rørte hinanden. Derpå tog han en flettet pisk og gav dem 20 slag hver til deres baller havde fået en smuk rød farve. ”Og nu vil vi ikke afbrydes mere, men vi skal nok snart tage os af jer, for det her er ikke acceptabel opførsel, for et par tøzer som jer,” sagde han, og slukkede vibratoren, så de havde en chance for at styre sig, til de var færdige med maden.

Efter hvad der føltes som en evighed, kunne de pludselig fornemme at samtalen ved bordet var forstummet, og at de fem mænds opmærksomhed var rettet mod dem, og nu ventede de bare på, hvad der ville komme. Troels og Kaj kom hen til dem, og samtidig tog de fat i dem og trak dem op at stå, stadig med dildoen begravet i dem begge, så pludselig stod de ryg mod ryg føjet sammen af en lang bøjelig dildo, som et par siamesiske tvillinger.
”Kom i gang med at rydde af, medens vi finder ud af en passende straf, og I beholder dildoen, hvor den er,” sagde Troels, og vendte sig om for at gå ud i haven sammen med de andre. Nu stod de der og vidste, at de var nødt til at finde ud af at bevæge sig fra bordet og ud i køkkenet, uden at miste forbindelsen med hinanden. Havde det været en udfordring at bevæge sig med fødderne lænket sammen, var det da barnemad i forhold til det, der nu skulle ske. De gik forsigtig sidelæns hen mod bordet, og fik det koordineret, så de kunne få det hele samlet sammen på et sted, og ved at stable det ordentligt, behøvede de kun at gå denne ene gang, hvilket kunne blive vanskeligt nok.

Langsomt bevægede de sig sidelæns indad, vel vidende at der blev holdt øje med dem fra haven. Da de var næsten inde, kom Kaj og Niels op til dem, og stillede sig foran dem. Så tog de deres pikke frem og pressede sig helt op imod dem, og langsomt lykkedes det dem at trænge ind, på trods af porcelæn, mad og dildo. Langsomt begyndte de at bevæge sig frem og tilbage, så de to tøzer måtte holde fast på det, de stod med i hænderne, for det gav nok ikke plusser at tabe noget. Heldigvis blev de ikke ved så længe, og endelig kom de ud i køkkenet uden at tabe noget..
Langsomt bevægede de sig ud igen, både fordi det ikke var let at bevæge sig, men også fordi de ikke havde for travlt med at finde ud af hvad der ventede dem.

Og hvad mon der venter dem i haven?

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER