LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: Udnyttelse

Dato: 29.09.2013


Sommerhuset, del 3
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Nete er Kajs tøz. De er i sommerhus med Kim og Poul, og i afsnit 1 kunne man læse hvordan Kim og Poul udnyttede Nete og brugte hendes åbninger, mens hendes Herre var væk fra sommerhuset for at hente et par stykker mere. Men Nete er en liderlig tøz da det viser sig at det ikke bare er et par mænd mere, men også en kvinde mere der kommer, ja så er det lige pludselig en større forsamling der sexer i sommerhuset. Sidste gang blev pigernes sat sammen med en dobbeltdildo, lad os se hvad der sker med dem nu…  

Da de ikke kunne trække tiden længere i køkkenet, krabbede de sig sidelæns ud på terrassen i deres noget ubekvemme situation. Dildoen var lige ved at glide ud af Nete, da de kom ud til de ventende mænd, og kun ved at lukke helt sammen om den, lykkedes det hende at holde fast i den, så hun ikke påførte sig unødvendig opmærksomhed.

Kaj kom hen til dem og fjernede dildoen, hvilket ingen af de 2 tøzer var kede af, for det var noget besværligt at holde fast på den. De blev derefter beordret til at stille sig for hver deres bordende med front ind mod bordet og spredte ben, mens de diskuterede hvad straffen skulle være.
Troels foreslog straks et maritimt tema, nu de var ved kysten, og der var en båd til rådighed, hvilket de andre straks tilsluttede sig.
”Kølhaling har jo altid været en anerkendt straf, når man var til søs” fortsatte han, og pegede over mod båden, der lå på hovedet ovre ved skuret, og slog en latter op, som de andre straks tilsluttede sig. Nete stod og forestillede sig hvordan det mon skulle gå for sig, mens sommerfuglene kildrede i det nederste af hendes mave voldsomt i en blandig af skræk og forventning.
”Lad os så se, hvem der først skal stå for tur, og jeg foreslår de selv afgør det,” foreslog Kim. Derpå rejste han sig, og gik hen til Liselotte og trak hende ud på græsset, hvor hun fik besked på at lægge sig på ryggen. Niels rejste sig og førte Nete hen til dem, hvorpå Kim sagde, de skulle lægge sig i en 69’er, og kæle for hinanden, og den der kom først, ville blive taget under kærlig behandling først.
Knap havde Nete fået sig placeret over Liselotte, før hun kunne mærke sin fisse blive åbnet, og en varm tunge fandt hendes klit.
Hun skal få kamp til stregen, for jeg vil ikke være først, tænkte hun og gik traks i gang med at undersøge den fisse, der befandt sig lige foran hendes ansigt. Hun åbnede den beslutsomt og satte læberne på hendes klit, og sugede den ind mellem læberne, samtidig med at hun bed forsigtigt i den, og straks kunne hun høre Liselottes åndedræt ændre sig. Så førte hun først 2 fingre op i fissen og begyndte at kneppe hende, men hun kunne mærke, der var plads til mere, fordi Liselotte drev af saft fra tidligere, og fordi lideligheden fik hende til at slappe af og give plads.
Nete havde svært ved at koncentrere sig, men havde bestemt sig for ikke at ville komme først, så samtidig med at hun blev ved med at bearbejde Liselottes klit, øgede hun antallet af fingre hun lod forsvinde op i den liderlige fisse, der var lige foran hende. Til sidst prøvede hun med hele hånden, og da mændene der stod i rundkreds om dem og holdt øje så det, begyndte de at heppe på Nete, og Liselotte havde helt overgivet sig til det, der foregik, og lod sig rive fuldstændig væk i en kæmpe orgasme.
Nete beholdt hånden oppe i hende, men stoppede med at bide i hendes klit, for at lade hende nyde orgasmen helt, og lå blot og mærkede hvordan fissen pulserende trak sig sammen om hendes hånd, mens orgasmen langsomt klingede af, og Liselotte kom tilbage til virkeligheden.

”Rejs jer,” beordrede Kaj, og de kom begge langsomt op at stå, Liselotte lettere omtumlet på grund af efterdønningerne af orgasmen, og Nete lidt frustreret, fordi hun var liderlig og blot havde lyst til at komme, men samtidig lidt glad for, at hun ikke skulle stå for tur først.
Nu blev de trukket hen til skuret, hvor båden lå, og hun kunne se, de havde lagt noget tov klar. Hun var stadig ikke klar over, hvordan man kunne blive kølhalet på en båd, der lå på land, for så vidt hun vidste, foregik det ved, at man blev trukket under kølen på en båd, der lå i vandet, men det skulle hun snart finde ud af, var hun ikke i tvivl om. Hun blev hjulpet over til en stolpe og fik trukket armene om bag den, så de kunne klikke manchetterne sammen bag den. Hendes ben blev trukket ud til siden, så hun stod med vidt spredte ben og fissen helt blottet. Nu stod hun med front mod båden, og var ikke længere så sikker på, om det var en god ide at vente til sidst. Hun ville nok egentlig helst have det overstået i stedet for at stå og se Liselotte blive straffet, for så selv at blive udsat for det samme bagefter, men da hun fik ideen, havde den virket god, og nu måtte hun tage det, som det kom.
Liselotte blev trukket hen til båden, og fik besked på at lægge sig på tværs hen over kølen på maven. Så blev hendes hænder trukket ned mod jorden og gjort fast med 2 stykker tov, og ligeledes blev hendes ben trukket så lang ud til siden som muligt, og gjort fast til båden. Nete kunne stå og se lige op i hendes hendes drivvåde fisse, hvor hendes hånd havde været for lidt siden. Det var et frækt syn, som fik hende til at glemme, at hun måske snart selv ville ligge samme sted, og totalt udstillet og hjælpeløs, fuldstændig underkastet de 5 mænds lyster.

Troels stillede sig ved siden af båden med en nihalet kat, og sagde til Liselotte, ”Du har ikke opført dig, som jeg forventer af dig, så nu må du tage din straf for det, som en god tøz. 10 slag for at brænde min bacon, og 20 slag for ikke at have maden klar til den tid, du fik besked på. Og så til sidst 30 slag med spanskrøret, for at komme når du havde fået besked på du ikke måtte,” sagde han og tilføjede ”og du husker at tælle, og takke mig for at gide prøve at opdrage på dig.”
Derpå hævede han pisken og lod det første slag falde hårdt på hendes spændte bagdel.
”1 tak, Herre,” lød det fra Liselotte, og taktfast blev han ved til de 30 slag med den nihalede var faldet, og lige så taktfast talte Liselotte, mens hendes røv langsomt fik en lyserød farve. For hvert slag der faldt, trak det sig sammen i Nete’s fisse, og hun kunne mærke, hvordan de første dråber langsomt fandt vej ned af hendes lår. Så frækt så det ud, selvom det der foregik var helt uvirkeligt, og så langt fra hvad hun havde forventet af weekenden.
Med et stod Niels foran ved hende og placerede en hånd på hendes fisse. ”Hun er jo, så hun driver,” sagde han, og lod et par fingre forsvinde op i hendes fisse. Så fjernede han hånden og placerede sin spændte pik mod hendes åbning og borede sig op i hende i et langt stød. Han skubbede hende op mod den ru stolpe, hun stod op af, og begyndte at kneppe hende samtidig med at han kneb hendes brystvorter hårdt. Denne blanding af smerte og lyst fyldte hende fuldstændig, og i løbet af kort tid var hun nødt til at bede om lov til at komme, men Niels nægtede hende, og fortsatte blot med at støde op i hende. Hun bed sig i læben og tryglede om lov, og til sidst sagde han ja, og hun kom i samme sekund, hun kunne mærke hans sperm skyde sig ud og ramme dybt oppe i hende. Hun faldt helt sammen om denne skønne pik, der pumpede og fyldte hende ud, og da han trak sig ud af hende, løb deres safter ned af hendes lår.

Dette syn havde givet Kim lyst også, så han var gået hen til båden, og spurgte Troels om han måtte afbryde ham lidt, og galant steg han lidt til side.
”Tag du blot for dig af retterne, mens jeg lige hviler armen lidt,” sagde han og pegede ned på Liselotte, der lå fastspændt og ude af stand til at gøre modstand. Han tog hende først i fissen, men det var blot for at få smurt pikken ind i hendes safter, for så snart den var glat og våd, placerede han den mod hendes snævre hul og pressede sig langsomt ind. Han lod hende vænne sig lidt til følelsen, inden han begyndte at kneppe hende i lange og hårde stød, så hun blev skubbet frem og tilbage på den ru bund af båden.
”Se sådan kølhaler man nu om dage,” sagde Troels, mens han stod og så på at Liselotte blev taget af hans kammerat. Til slut tømte han sin ladning oppe i hende, og under klapsalver fra de andre, trak han sig langsomt ud, så en stribe af hans sperm fulgte med pikken ud, og løb ned over hendes fisse.
Derpå tog Troels fat igen, men denne gang med spanskrøret, og den havde en helt anden virkning end pisken. Hver gang den ramte, klynkede Liselotte lidt, inden hun talte, samtidig med at røde striber langsomt kom til syne på hendes spændte baller. Han slog ikke så hårdt, at det ødelagde huden, men nok til at der var lette streger, der hvor han havde ramt. Da han nåede til de 30, roste han hende, fordi hun havde taget sin straf og havde husket at tælle. Han løste hende og hjalp hende op at stå, så hun kunne få lidt blodcirkulation i benene igen. Samtidig tog han hende kærligt i sin favn og kælede blidt for hendes ømme bagdel.
Nu rejste Kaj sig og gik hen foran Nete. ”Og så er det vist din tur,” sagde han med fast stemme. ”Men jeg tror jeg vil finde på noget andet til dig, nu du har set hvordan en kølhaling er, for det er jo ikke så spændende at prøve noget, man ved hvad er, vel min tøz,” sagde han, mens han blinkede til hende. Hun vidste nu ikke helt, om hun brød sig om hans udtryk, men kunne ikke gøre andet end blot at nikke med blikket slået ned, mens hun svarede, ”Ja min Herre. Du ved bedst, hvad der passer en tøz som mig.”

Gad vide, hvad hun har i vente ;-)

Fortsættes HER

Glæder du dig til andre noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER