LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Master K.©

Genre: Udnyttelse

Dato: 19.12.2013


Sommerhuset, del 4
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Nete er Kajs tøz. De er i sommerhus med Kim og Poul, og i afsnit 1 kunne man læse hvordan Kim og Poul udnyttede Nete og brugte hendes åbninger, mens hendes Herre var væk fra sommerhuset for at hente et par stykker mere. Men Nete er en liderlig tøz da det viser sig at det ikke bare er et par mænd mere, men også en kvinde mere der kommer, ja så er det lige pludselig en større forsamling der sexer i sommerhuset. Lad os se hvad der sker med dem nu…

Han løste hendes hænder og trak hende hen til ”masten” som i mangel af bedre var flagstangen. Hurtigt klikkede han hendes hænder sammen på forsiden og gjorde flagsnoren fast til manchetterne, inden han langsomt begyndte at stramme snoren. Da hendes arme var over hovedet, stoppede han.
”Spred benene, tøz” beordrede han med myndig stemme og førte en hånd ned mellem hendes ben. Hurtigt lod han 2 fingre forsvinde op i hendes drivende våde fisse for at trække dem ud og vise alle de andre, hvor våd hun var.
”Se det er en rigtig tøz, der altid er velsmurt,” sagde han med et stort smil på og førte fingrene op til hendes mund. Hun åbnede automatisk munden for at gøre dem rene, og på en underlig måde nød hun smagen af sin egen lyst. Dernæst fandt han et skaft, der kunne justeres i højde, og på enden af det havde han sat en penis sleeve og en magic wand. (klik på linksene for at se produktet).
Han satte spidsen af stangen mod hendes åbning og førte den langsomt op i hende, indtil den var helt i bund. Dernæst fik han placeret vibratoren på hendes klit uden at starte den. Under hele dette holdt han hendes øjne fast uden at blinke for at se hendes reaktion, medens hun langsomt blev fyldt, og han blev ikke skuffet.
Hun lagde hovedet bagover og åbnede munden i nydelse, da dildoen langsomt fyldt hende, og da han trykkede vibratoren mod hendes klit, ønskede hun blot, at han startede den, så hun kunne mærke alle de dejlige følelser, hun vidste ville komme, men nej, det skete ikke. Det næste hun mærkede var, da han greb hendes brystvorter og klemte dem hårdt, mens han trak i dem. Denne pludselige smerte fik det til at køre rundt i hende og alle følelser endte, der hvor hun var fyldt på den dejligste måde.
Han fandt et sæt brystklemmer og lod dem overtage det greb hans fingre havde før, så hun var nødt til at bide tænderne sammen.
Mens alt dette stod på, stod de andre mænd omkring og kommenterede, det de så. Hun mærkede hænder, der gled ned over hendes ryg og kælede for hendes baller, og hun kunne mærke hænder, der kælede for hendes bryster uden at berøre klemmerne. Der var fingre, der kælede for hendes skamlæber og kørte rundt lige der, hvor dildoen forsvandt op i hende, og alt dette sammen med smerten fra hendes vorter flød sammen i hendes hoved og fik hende til at forsvinde helt fra virkeligheden og forsvinde helt i sin egen liderlighed.
Men det var en brat opvågning til virkeligheden, da det første slag af pisken ramte hendes baller, og han blev ved med at fordele 10 slag på hendes røv til den begyndte at ændre kulør. Lige så brat som det startede, stoppede han igen og tog fat i hendes hage og kiggede hende i øjnene, samtidig med han startede vibratoren. ”Du kan understå dig i at komme uden at have fået lov,” sagde han, og tog fat igen med pisken. Hun fik yderligere 10 slag, og hun var tæt på udløsning nu, så hun bad om lov, men fik nej. Det eneste hun fik ud af det var, at han startede vibratorene i klemmerne på hendes brystvorter, og det gavnede ikke hendes situation. ”Du må komme, når du har modtaget de sidste 10 slag med pisken.” Hun kæmpede med vibrationerne fra de mest følsomme steder på hendes krop sammen med smerten fra slagene, og det, at de drev hende ud til afgrunden, hvor der kun var det frie fald mod lystens kramper, der ville overtage hendes krop. Og da han kom til nummer 7, kunne hun selvfølgelig ikke holde sig tilbage og sank ned over dildoen, så den kom helt i bund, mens hendes ben sitrede under hende.
Han stoppede slagene og greb hende, så hun ikke kom til at hænge i armene og lod hende komme til sig selv. ”Nåh, der er nok en, der ikke ved, hvordan man lystrer endnu,” sagde han med et smil på læberne, da hun var holdt med at sitre og kunne nu mærke, han havde stoppet vibratorerne og fjernet dem. Så løsnede han snoren og lod hende få armene ned, blot for at løsne dem og samle dem på ryggen. Dernæst bandt han flaglinen fast og hev opad igen, så hun var nød til at bukke sig forover.
”Spred benene, tøz” lød hans stemme, da hun uforvarende havde fået dem samlet uden at tænke over det. Dernæst kunne hun mærke et tov blive lagt over hende, hvorpå han begyndte at lægge en bondage på hende. Han snørede hendes bryster, så de kom til at stritte ned mod jorden, og han kørte det ned mellem hendes ben, så hendes skamlæber og klit kom i klemme. Da han var færdig, steg han et skridt tilbage og nød hendes krop udstillet.

”Værsågod, så er der serveret,” sagde han til mændene, og straks var de alle henne ved hende og klemte hendes bryster og gav dem nogle slag med flad hånd, så de svingede fra side til side. Hendes baller kom også under kærlig behandling, og hun kunne mærke en finger trænge op i sit bageste hul. En tog fat i hendes hår og løftede hendes hoved op, så der stod en stiv pik lige ud for hendes ansigt. Helt automatisk åbnede hun munden og tog ham i munden, og han begyndte øjeblikkelig at kneppe hende med dybe stød. Hun kæmpede for, at han kunne komme helt ned i halsen på hende, og hun kunne mærke hans mave mod sin næse. En anden åbnede hendes fisse, og hun kunne mærke en pik, der trængte op i hende bagfra. Hun stod nu her, hængende mellem 2 stive pikke der pumpede op i hende, samtidig med, at en sugede hendes spændte brystvorter ind og bed let i dem.
Hurtigt kom hun tæt på udløsning igen og prøvede at signalere, at hun gerne ville have lov, men pikken, der pumpede i hendes mund, gjorde det umuligt, så hun prøvede at holde det tilbage så længe som muligt, men da begge mændene kom samtidig, kunne hun ikke holde det tilbage mere, og lod sig rive med og kom igen.
Hun lod sig blot hænge på de 2 pikke, der tømte sig i hende og følte sig helt mat. Da de trak sig ud, kom Kaj hen og støttede hende, da han samtidig løste hendes hænder, så hun kunne komme op at stå. Han holdt hende lidt og ført hende hen til en stol, hun kunne sætte sig i, så hun kunne komme lidt til hægterne igen. Rebet snærede, nu hun blev strakt ud, og de klemte igen om hendes svulmende skamlæber og fastholdt følelserne lidt længere.
”Jeg er ikke helt tilfreds med din opførsel, men lige nu vil du få lidt fred,” sagde han, og hun vidste godt, det ikke var forbi endnu. Men lige nu var hun godt tilpas med at få fred lidt, vel vidende hun stadig var en tøz, der ikke havde opført sig helt som hun skulle. Hvad mon han havde i tankerne??

Kaj & Nete, Troels & Liselotte, Niels, Kim og Poul

Klik på de blå links for at se de produkter som forfatteren har tænkt som en del af historien.
Og køb dem gerne her:

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER