LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Mikkel©

Genre: Job

Dato: 27.02.2007


Kollegaens heftige tanker

Havde fået nyt arbejde og her ca. 3 uger efter starten var der stadig meget nyt.
Et par kolleger havde dog sørget for at være behjælpelig med at blive indført i de mange nye systemer og en enkelt gang havde et par af gutterne taget mig med til en fredagsøl på den lokale.

Der var også andre der, bl.a. et par af pigerne som jeg havde lagt mærke til.

Snakken gik lystigt - og selvfølgelig kørte samtalen også ind på piger… Hvem var til hvad, hvilke referencer havde vi hver enkelt og hvilke af pigerne i firmaet ”var til noget” og hvem var slet ikke til at komme i nærheden af.

De som var på den lille bar blev selvfølgelig studeret og kommenteret og et par af dem jeg havde kikket efter, fik nogle barske kommentarer med på vejen.
”Hende den lyshårede er en rigtig narrefisse. Hun er ikke til noget”, ”den rødhårede er vist en rigtig fyrig sag - ikke en der er til at bide skeer med” og ”brunetten er en lille knibsk en, som der skal arbejdes meget på, før hun er til noget”.

I ugen efter gik jeg og tænkte på de faldne kommentarer; alle de 3 nævnte piger var nogle af dem, jeg havde drømt om i min tid i firmaet.
Alle 3 var ca. 170, godt bygget med gode former og ikke for store bryster. Men det gør ikke noget for mig; jeg kan bedst lide at der er ca. en håndfuld og ikke mere.
Alle 3 var kjole-piger…. Uhm, dejligt at de ikke gemmer de kønne pusselanker væk.
Men jeg vidste ikke mere om dem - var de single-piger, havde de fyr på eller var de gift, havde de børn osv.

En eftermiddag havde vore edb-systemer været gået ned i et par timer og mit arbejde skulle bare være færdigt, så den stod på overarbejde.
Det gjorde den åbenbart for flere forskellige rundt om i afdelingerne, og der blev arrangeret aftensmad som vi kunne tage efterhånden som vi havde tid og var sultne.
På en eller anden måde var jeg så opslugt af arbejdet, at jeg først omkring kl. 20.00 fik tanker på maden… Edb-maskinen kørte, programmerne var i færd med at lave de sidste beregninger så der var tid til mad nu.
I kantinen sad ingen….. alt var tomt, så jeg fandt maden og satte mig til at spise.
Pludselig gik døren op og ind kom brunetten. Også hun havde først nu haft tid til mad og da vi var de eneste faldt vi i snak over maden.
Det blev hurtigt klart for mig, at hun vist slet ikke var så knibsk som de andre havde givet udtryk af.
Lone som hun hed, virkede tværtimod meget som en, der vidste hvad hun ville… og helt bestemt hvad hun ikke ville.
Vi snakkede om løst og fast og jeg fandt ud af, at hun var single efter en langvarig forlovelse hvor hun var blevet brændt af 2 uger før brylluppet.
Årsagen til at Lone virkede knibsk var måske nok nærmere, at hun var bange for at ”brænde fingrene”.
I stedet, fortalte hun, var hun nu ved at udforske forskellige ”ting”.
”Hvilke ting” sagde jeg. ”Ting som kunne være praktiske at vide for at kunne holde på en mand” sagde hun. ”Ting om, hvad mænd vil, hvad de ønsker sig af kvinder, hvad de mener vi kvinder skal gøre og hvordan vi skal være, for at vi er interessante for mænd” sagde hun.
Nu begyndte samtalen at blive meget mere interessant, synes jeg.
”Hvad har du så fundet ud af indtil nu” spurgte jeg.
”Jeg har fundet ud af, at de fleste mænd gerne vil have at vi kvinder ligner pyntegenstande, at vi er kloge men ikke viser det, at vi kan styre hjemmet og klare alt det huslige og at vi - stort set - bare skal lægge os på ryggen med benene spredt når vi kommer i seng så han kan få tilfredsstillet sine lyster”.
Whau, sikke en svada. Men mange af de bemærkninger jeg havde hørt den aften på den lille bar bekræftede jo blot Lones udtalelser.
”Hvad vil I kvinder da have… Hvad vil du have Lone” spurgte jeg.
”Vi vil respekteres, vi vil have at der deles ligeligt af de huslige pligter, vi vil ses på som andet end sex-objekter og så vil vi udfordres i sengen”. ”Allerhelst, tror jeg, vil vi tages med magt; manden skal vise hvem der er herre i huset”.
”Okay Lone, det var da en besked der vil noget” fik jeg sagt.
”Forskrækker eller afskrækker det dig” sagde hun med et sigende smil på læberne.
”Næh, overhovedet ikke, men det kan vi jo bedre finde ud af efter arbejdstid” sagde jeg. ”Hvornår er du færdig”. ”Om en halv time” svarede Lone.
”Okay, vi mødes i parkeringskælderen om en halv time” sagde jeg til Lone hvorefter jeg rejste mig.
En halv time efter sad vi i min bil i parkeringskælderen. ”Hvor går det så hen; til dig eller mig” sagde jeg.
”Lad os tage til mig” sagde Lone.

10 minutter efter var vi hos Lone. Hun boede i en lækker lejlighed med en skøn udsigt over Københavns tage. Men nu var det jo ikke den udsigt der skulle nydes, men derimod Lone.
Vi fandt hurtigt hinandens læber i et heftigt kys - krævende, langvarigt og dejligt.
Men hun ville jo tages med magt, havde hun sagt… eller antydet i det mindste.
Så mens hun gik på toilettet fik jeg hurtigt snuset efter brugbare ting; tørklæder, en skuffe med nylonstrømper og hendes seng var oplagt til smålege; en stålseng med højt hovedgære…

Lone kom ud fra toilettet og vi fandt igen hinandens tunger i et heftigt kys; men denne gang havde jeg et tørklæde i lommen som hun ikke havde set.
I løbet af et hvad der forekom som et splitsekund, havde jeg tørklædet i hånden, begge hendes hænder på ryggen af hende og bundet sammen.
”Hvad, hvad gør du” stammede hun.
”Sørger for at du ikke forsøger noget”.
”Lad os gå ind i soveværelset” sagde jeg, samtidig med at jeg puffede hende blidt af sted. Hun gik roligt mod soveværelset hvor jeg allerede havde åbnet døren til.
”Lad mig se dig strippe” sagde jeg. ”Alt hvad du kan komme af med, skal af. Og det må gerne gå lidt tjept” sagde jeg.
Langsomt begyndte Lone at strippe. Rolig og med et lille forstående smil faldt først skoene, så nederdelen, nylonstrømperne og de små diminutive trusser.
Trusserne var allerede våde af hendes safter, kunne jeg se. Så åbenbart var det den rigtige linie jeg havde fundet her.
”Så lægger du dig ind på sengen; ind på midten, tak” kommanderede jeg.
Mens hun fik sig selv bakset ind på sengen, fandt jeg nogle flere nylonstrømper og endnu et par tørklæder.
Først fik hun et tørklæde for øjnene. ”Arh, lad være med det, så kan jeg jo slet ikke se noget” sagde Lone.
”Det er heller ikke meningen” sagde jeg mens jeg fik presset hendes egne, våde trusser ind i munden på hende. ”Det er heller ikke meningen du skal kommentere alt hvad jeg laver, så derfor er jeg nødt til at lukke munden på dig”.
Herefter tog jeg fat i hendes ene ben. Et par af nylonstrømperne blev viklet om anklen og benet herefter hejst op til den ene hjørnestolpe. Samme tur fik det andet ben.
Hun lå nu nydelig på sin egen seng; stadig med sin skjortebluse knappet til men ellers nøgen, armene bundet på ryggen og benene hejst i vejret og spredt ud til siden så hun var åben og dejlig at se på.

Jeg kunne fornemme at hendes åndedræt var blevet hurtigere; tanken om hvad der skulle ske uden at kunne orientere sig og se hvad det skete i værelset virkede meget stærkt på hende.
Ganske langsomt knappede jeg hendes skjortebluse op. Inden under havde hun en skøn blonde-BH med frontlukning… den lukning skulle nok blive åbnet om lidt, men lige nu skulle hun kun pirres.
Jeg fandt en lille fjer på hendes skrivebord og i hendes sengebord fandt jeg en buttplug og en dildo.
”Aha” tænkte jeg. ”Nok slet ikke så knibsk som mange tror”.
Jeg begyndte nu ganske langsomt at pirre hende med fjeren samtidig med at jeg kyssede hende ganske blidt. Først hendes ansigt, så længere ned og omkring de dejlige bryster, videre ned over maven til hendes dejlige ben. Måden hun var bundet op på gjorde, at der også var fri adgang til hendes andet hul, så det fik også en tur. Og så begge ben også.
På måden hun efterhånden vred og vendte sig på var det klart, at hun næsten var ved at eksplodere.
Ganske langsomt lod jeg en enkelt finger findes hendes varme revne. Jo, hun drev jo af safter.
Jeg lod buttpluggen finde nogle af hendes safter og fik herefter lempet den på plads i hendes bagerste hul. Hun var slet ikke til at styre nu.
Langsomt fjernede jeg mig helt og nød synet; Lone var helt opslugt af stemningen og buttpluggen og jeg tror huset kunne have faldet ned, uden hun ville have opdaget det.
Langsomt nærmere jeg mig nu hendes BH, fik den åbnet og skubbet til side og se, de små knopper stod helt stive lige op i vejret. De fik begge en slikke- og bidetur og nu var hun helt oppe og ringe.
Langsomt listede jeg mig ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hende. Samtidig fik jeg startet dildoens vibrator og dildoen på hendes klit, sammen med slikkeriet og buttpluggen fik Lone til at eksplodere í en mega-orgasme, som jeg aldrig har set magen til.

Et øjeblik fik Lone lov til at hvile, så tog jeg buttpluggen ud og lagde mig stille mellem hendes stadig vidt spredte og løfte ben. Stille, ganske stille fik jeg pikken lempet ind i hendes våde grotte og ganske stille fik vi sammen oparbejdet en ny orgasme sammen… ikke så heftig som den første med stadig heftigere end jeg ellers har oplavet.
Whau for en kvinde…..
Stille, ganske stille fik jeg trusserne ud af Lones mund, tørklædet væk fra øjnene og se, de strålede som jeg sjældent har set.
Benene blev befriet og ganske stille lå vi sammen, Lone stadig med hænderne bundet på ryggen, og bare levede i nuet.
Oplevede stilheden, følelsen af den totale tilfredsstillelse og hinandens ømhed.

Lidt efter lidt livede Lone lidt mere op, og uden varsel vendte hun sig rundt og startede med at slikke min pik stiv igen. Som hun lå der havde jeg frit udsyn til hendes køn og jeg kunne slet ikke lade være med også at slikke hende igen.
Langsomt blev vi begge opildnet til endnu en omgang, men inden vi kom vendte Lone sig om og satte sig overskrævs på min stive pik.
Sikke et syn
Lone, stadig med bundne hænder, med lukkede øjne og de dejlige bryster hoppende op og ned mens hendes køn varmede min stive pik……

Sikke en oplevelse den aften og der kom flere siden… mere om de oplevelser senere…

Forfatterprofil - Gæstebog - Noveller af samme forfatter