LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Mikkel©

Genre: Pigesex

Dato: 27.03.2007


Veninder ??

Veninder, havde hun sagt. Gad vide hvad hun lagde i ordet veninder?

De mødtes tilfældigt på en bar i indre by. Begge alene og begge bestemt ikke på udkik efter mandligt selskab.
Line, som hun hed, havde netop slået op med sin kæreste; han havde været utro med en af hendes veninder, så. Hun selv også netop blevet alene; historien lignede til forveksling - blot havde det stået på i længere tid. Så samtalen fik hurtigt en drejning væk fra mænd og over imod veninder, og selvfølgelig blev emnet sex også berørt. Selv havde hun siden sin sexdebut ikke været uden kæreste - og dermed uden sex - i mere end 14 dage ad gangen. Line havde prøvet flere og længere perioder uden kærester. Men som hun sagde, det havde bestemt ikke stoppet hendes sextrang og hun havde heller ikke just sultet.

Til at begynde med troede hun at det var onani hun talte om, men langsomt gik det op for hende at det var pigesex det drejede sig om. Og det havde vist været meget eksperimenterende pigesex også; hvad det lige gik ud på var Line lidt mere hemmelighedsfuld med. En frækt, indforstået smil bredte sig langsomt over hendes kønne ansigt, når hun talte om det. Og det havde gjort hende nysgerrig.

Til sidst havde Line foreslået, at de kørte hjem til hende; de kunne fortsætte snakken og så kunne hun overnatte der hvis det blev sent. Som sagt så gjort.
Line boede ikke langt fra baren, så de var hurtigt hjemme. Vel inden for døren bekendtgjorde Line, at nu lavede hun noget "sludrevand" som hun kaldte det. Og mon ikke der blev sludret.

Men gad vide om hun havde kommet noget i de drinks, for lidt efter lidt blev det slumrevand. Hun blev mere og mere træt og til sidst faldt hun i søvn.
Senere - hvor lang tid senere var ikke til at vide - vågnede hun op. Det at vågne op var i sig selv ikke ubehageligt; hun lå åbenbart på en stor seng eller noget lignende. Hun havde heller ikke hovedpine eller noget. Men hun opdagede snart at hun ikke kunne røre sig. Og da hun forsøgte at råbe Line op fandt hun ud af, at den Ball-gag hun havde i munden, godt og grundigt lukkede af for al snak; alt blev blot til en mumlen som hun selv end ikke forstod noget af.
Line havde gjort et godt stykke arbejde med at få hende fikseret. Hvad var det hun havde nævnt i løbet af aftenen? Nå jo, noget med at være god til sit håndværk. Hvis dette var Lines håndværk, så var hun god til det.
Hendes hænder var bundet på ryggen. Ved håndleddet og lige over albuerne. Det bevirkede at hun automatisk fik presset de velformede bryster fremad. Ikke at der var noget som stoppede dem; hun var totalt strippet - nå nej, ikke helt. De selvsiddende strømper havde hun stadig på men det var også alt. Hendes ankler var også bundet sammen, der var reb lige over hendes knæ også og benene var trukket bagud og på en eller anden måde var de fæstnet til hendes sammenbundne hænder. Rundt om maven havde hun en eller anden form for påspænding. Det gik ikke op for hende hvad det var før Line pludselig stod i døren med et stort smil og på en eller anden remote-dims i hendes hånd, skruede på noget. En dejlig vibrerende fornemmelse bredte sig i underlivet på hende. Det var en Butterfly hun havde fået påspændt og lige nu kørte den i lavt gear og ophidselsen bredte sig langsomt.
Men hun havde mere om livet. Rundt om hende var spændt yderligere reb og en, nej to knuder var lavet på rebet. Den ene pressede uden på Butterfly´en og stimulerede yderligere hendes klit; den anden var fastgjort til en buttplug i hendes andet hul. Ja, hun var rigtig spændt fast og blokket ud. Hun stønnede sagte; ikke i smerte, snarere fordi alt dette jo var noget af det hun længe havde drømt om, længe havde overvejet at sige til hendes kæreste men var for blufærdig til når det kom til stykket. Og så fordi at det jo ikke var ubehageligt. Nå jo, rebene snerrede da, men Line havde lagt hende i en position, så det trods alt ikke føltes ubehageligt.

Line stod et stykke tid og kikkede på hende. Så vendte hun om og forlod rummet. Hun kunne høre hun rumsterede i køkkenet og lidt efter var hun tilbage. Hun havde noget med, men hun kunne ikke se hvad det var. En isnen for gennem hende. Det var isterninger som Line kørte over hendes spændte brystvorter. Var de ikke rejste før så blev de det nu. Åh, hvor koldt og åh, hvor skønt. bliv ved Line, tænkte hun. Sige det kunne hun jo ikke.·Lige så pludselig som det var startet, lige så pludselig holdt det op. Lines læber afløste dog isen øjeblikkeligt så hun lå blot der med lukkede øjne og nød det.

Åh, hvad var nu det. En skarp smerte skød gennem først den ene brystvorte, dernæst gennem den anden.
To brystvorteklemmer havde Line sat fast, mellem dem en kort kæde som hun fastgjorde til snoren som gik gennem hendes skede og røvhul. Hver gang hun rørte på sig fik det automatisk klemmerne til at strammes; slækkede hun trækket i klemmerne der, så spændtes trækket den anden vej og buttpluggen og Butterfly´en blev klemt i stedet. Åh det var næsten ikke til at holde ud. Stille og roligt havde Line fået hende i sin hule hånd og mens hun tænkte på at de jo egentlig ikke engang kendte hinanden sådan rigtigt, så skruede Line op for Butterfly´en.
Åh, det var ikke til at bære. Hun kunne slet ikke ligge stille; trækket var skiftevis i røven, i skeden eller i brystvorterne. Det var ulideligt men samtidig skønt.
Kys mig, kom ind til mig, lad os komme sammen i en gigantisk orgasme ville hun sige til Line
Men ordene kom ikke ud; blev kun til små grynt.
Pludselig fjernede Line Ball-gag´en fra hendes mund og lagde sig oven på hende. Lines hoved var nu mellem hendes ben og Lines vidt åbne og fint barberede køn var lige over hendes mund.
Det var ikke nødvendigt at sige noget; hun vidste hvad hun skulle gøre, hun ønskede at tilfredsstille denne kvinde, denne veninde så godt som hun nogensinde havde tilfredsstillet nogle af hendes kærester.
Dette.. Dette var det bedste hun nogen sinde havde oplevet. Åh lad det fortsætte; lad det ikke stoppe, tænkte hun, alt imens hun slikkede og slikkede. Langsomt kunne hun høre Lines vejrtrækning øgedes, presset fra hendes underliv mod hendes mund blev kraftigere og langsomt. Ganske langsomt nærmede de sig klimaks sammen.·Line alene med stimulation fra hendes tunge, hun selv. mættet af indtrykkene, bundet og udnyttet og spændt op til at blive brugt.. Åh hvor hun dog nød det og ih hvor hendes orgasme kom. Og kom..·Stille og roligt kom de til sig selv igen. Der blev ikke sagt noget meget længe.

Line fjernede Butterfly´en og Buttpluggen sammen med rebet mellem hendes ben. Men ikke mere end det. I stedet lagde hun sig til rette med hendes ben viklet om hendes egne og med en meget lang dildo. en dobbelt, som de begge kunne have glæde af. Stille og roligt begyndte Line at kneppe hende med denne dildo.
Denne gang kunne hun give udtryk for sine inderste følelser; sige til Line hvad hun følte og hvad hun ønskede. Men hun var stille. Det var som om det slet ikke var nødvendigt at snakke nu. De kendte hinanden; de vidste hvilke tangenter de hver især skulle trykke på for at nå det næste klimaks.
Line kunne lige nå kæden i brystvorteklemmerne og i stød, sammen med de stød hun gav med dildoen, trak hun ganske forsigtigt i kæden. Det, sammen med de stadig sammenbundne arme og ben, var alt hvad der skulle til. Den næste orgasme nærmere sig. Mere stille og rolig end den første blev den langsomt men sikkert bygget op.
De blev begge revet med i stemningen og begge skreg de orgasmen ud i rummet...

Længe lå de helt stille.
Lige så stille begyndte Line at fjerne de forskellige reb, først det om hendes ankler og som havde været trukket op til hendes håndled.
Dernæst fjernede hun brystvorteklemmerne.. Uh, det gjorde ondt da blodet igen løb til de forpinte brystvorter. Da Line skulle til at fjerne rebet om hendes hænder og albuer sagde hun "Stop".
En anelse forbavset stoppede Line op. "Vi er vel ikke færdig endnu; du sagde jo jeg kunne overnatte og natten er endnu ung".

Lines øjne lyste op. "Sikke en veninde. Men så må jeg hellere sørge for at naboerne ikke bliver forstyrret mere i nat" sagde hun. "Op med munden". Ball-gag´en blev atter monteret og legen fortsatte til ud på de små timer...

Forfatterprofil - Gæstebog - Noveller af samme forfatter