LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Mille©

Genre: Job

Dato: 10.09.2006

En massagepiges bekendelser del 1

Aftalen har været truffet i flere dage nu, jeg dirrer af spænding mens jeg kører hen mod dit hotel. Jeg kan mærke liderligheden vokse i min krop, og lader stille mine hænder kærtegne mine bryster. Da jeg stiger ud af elevatoren er mine brystvorter helt stive og brænder efter berøring. Jeg når helt hen til din dør, og allerede inden jeg når at banke, har du åbnet den. Du inviterer mig indenfor, og da det praktiske er ordnet, smutter jeg ud på badeværelset og gør mig i stand. Du har ønsket støvler, hofteholder og min pink fjerkåbe. Mens jeg klæder mig på, kan jeg mærke safterne mellem mine ben, og kan ikke lade være med at kæle for mig selv. Da jeg kommer ind, kigger du anerkendende på mig. Jeg ligger mig hen på sengen og begynder at lege med mig selv, mine liderlige støn tiltager i styrke. Pludselig kan jeg mærke din tunge langsomt snige sig op af mit lår, til den til sidst snitter min klitoris. Du bliver ved at tirre mig, kører om mine følsomme punkter et sekund eller to, for så at stoppe lidt. Jeg klynker på mere, mens jeg vrider mig, verden holder op med at eksistere der er kun dig, mig og min liderlighed tilbage. Lige med ét kan jeg mærke 2 fingre i min varme fugtige grotte, du fingerknepper mig, først stille og roligt, men i takt med at jeg bliver mere våd, sætter du farten op, det sortner for mine øjne, og et skrig jeg knap nok selv hører forlader mine læber, mens en serie af sprøjteorgasmer pumper ud af mig. Jeg tigger dig om at stoppe, men nådesløst forsætter du, til du selv stønner din udløsning ud over min mave. Da jeg har ligget lidt, og er kommet til mig selv, kigger jeg op på dig og hvisker, nu er det din tur til at nyde. Jeg sætter mig mellem dine ben, og lader babyolie glide ned over mine bryster. Mens jeg kigger dig dybt i øjnene, kæler jeg for mig selv, læner mig ind over dig, og lader mine tunge bryster omkranse din pik, der allerede står igen. Jeg gnider dem stille og roligt frem og tilbage, mens jeg lader mit hår og min tunge danse på din brystkasse.
Jeg kan ikke vente mere nu, jeg må have den i munden, jeg lader min tunge løbe hele vejen ned af din smukke pik og op igen, min tunge leger forsigtigt med dit pikhoved, mens mine hænder kærtegner dine nosser. Jeg sænker mine læber ned over din pik, og kører langsomt med roterende bevægelser ned om den, stille sætter jeg farten op, jeg kan mærke safterne løbe ned af mine lår igen. Jeg kravler op på alle fire, lægger hovedet på madrassen, kigger på dig og hvisker med en hæs liderlig stemme, - så knep mig dog. 2 sek. efter står du bag ved, du viser ingen nåde, støder den helt i bund, det varer ikke længe inden den første orgasme ruller ind over mig, - mere, stønner jeg, - hårdere! Du knepper mig hurtigere og hurtigere, orgasmerne skyller ind over mig, og sammentrækningerne i mit underliv gør dig om muligt endnu mere vild, med et brøl sætter du neglene i mine baller, og jeg kan mærke din sæd pumpe ud i kondomet.

Mætte og tilfredse sætter vi os og ryger en smøg. Jeg kysser dig farvel i døren. Vi ses snart igen frække, siger du. I samme øjeblik tænker jeg, det har man da lov at håbe.

Forfatterprofil - Gæstebog - Noveller af samme forfatter