LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Mimose©

Genre: Pige/pige

Dato: 28.10.2012


Kvinde mod kvinde

Lykke gik ude i haven og puslede med sine blomsterbede og nød den varme sommerdag. Hun havde blot en let sommerkjole på og intet indenunder og følte lidt, at alle andre der gik forbi kunne fornemme, at hun næsten var nøgen. Sådan hun følte det, men følte også at det virkede pirrende, da det faktisk var første gang, at hun var så let påklædt.

- Hej, var der nogen der sagde, og Lykke rejste sig op fra sit bed og så Mona og Søren, der boede længere nede af vejen, stå der. Lykke hilste tilbage og de småsnakkede lidt, inden Mona og Søren gik videre.

Lykke så efter dem, da de gik og bemærkede, at Mona var en flot kvinde og at hun tydeligt kunne se hendes kurver i den lette sommerkjole. Hun fik nogle seksuelle tanker om hende og Mona sammen og blev sådan lidt – ahh, det er nok ikke lige mig, at være med en anden kvinde, selv om det virkede meget dragende. Hun vidste egenligt ikke, hvorfor hun fik disse tanker, da hun ikke var biseksuel. Ikke det hun vidste af. Alligevel kunne hun mærke følelser der voksede i hende – fantasier om hvordan, hun ville berøre Monas krop og selv ville kunne føle en anden kvindes følsomme hænder og tunge på sig egen krop.

Lykke blev færdig i haven og valgte at tage et bad, da det havde været meget varmt ude i haven. Hun tog tøjet af og stillede sig under bruseren og lod nydende vandet glide ned af sin krop. Hun sæbede sig ind og kunne ikke lade være med at lege med sit skød, da hun nåede dertil. Sæben gjorde, at hun blev meget glat der og hendes fingre gled gennem hendes skamlæber og spredte dem let, så hun blev åben. Hun så Mona for sig – gættede på, hvordan Mona så ud inde under sin kjole. Lykke satte sig på hug i brusekabinen og lod sit skridt være helt åbent og tilgængeligt. Hun forestillede sig, hvordan Mona stod foran hende og havde hendes bryster foran sit ansigt og hvordan hun lod sin tunge danse hen over Monas brystvorter og hvordan hun begærligt ville suge så meget af hendes bryst ind i sin mund, som hun kunne. Hun stønnede sagte ved tanken og lod sine fingre glide op i sit skød og mærkede, hvor våd hun var blevet ved tanken.
Lykke kunne mærke, hvor tilgængeligt hendes bagerste hul var, når hun sad på hug og tænkte, hvordan det ville føles at mærke Monas blide fingre der. Hun gøs let ved tanken, da hun aldrig før havde prøvet at have noget op der.

Lykke var blevet bundliderlig og tog sin bruser og spredte sit skød helt, så hendes klit blev blottet og hun rettede bruserens varme og hårde stråler mod den. Hun bevægede sit skød frem og tilbage, så strålerne kærtegnede hendes klit og hun blev mere og mere væk i sin egen verden at lyst.
Hun kom med et stort støn og satte sig lidt ned for at komme sig og nyde de tanker, hun havde haft. Hun smilte lidt af sig selv og tænkte: Ja, tanker kan man jo altid have.

Der gik nogle dage og en aften ringede det på Lykkes dør og udenfor stod Mona med et stort smil og spurgte, om hun ikke ville komme hen til hende om fredagen, da hendes mand skulle til kamp og hun ikke havde lyst til at sidde hjemme en fredag aften alene. Mona sagde, at de kunne hygge med god mad, lidt vin/øl, musik, tv eller hvad de nu kunne finde på. Lykke tænkte ikke længe over det og sagde ja tak og hun så faktisk lidt frem til at være tættere på Mona og kom næsten til at rødme ved de tanker, hun jo havde haft om Mona.

Fredagen kom og Lykke var i godt humør fra morgenstunden af og havde heldigvis fri den dag, så hun havde god tid til at gøre sig klar. Hun stod om formiddagen og kiggede sig selv i spejlet med et par kritiske øjne. Hun følte, at der måske kunne ske noget om aftenen og følte sig ret fjollet ved at tænke sådan, men hun ikke lade være. Hun så på sit skridt og den behåring, der var der. Hun var jo single og havde ikke de store bekendtskaber, så derfor havde hun ikke været glat meget længe, men tog en hurtig beslutning om, at det skulle hun være igen. Just in case.
Hun havde en ladyshaver, som hun først ville bruge, inden hun skrabede sit skød. Hun satte sig på sin sengekant og satte et spejl foran sig, så kun havde frit udsyn til sit skød og kunne mærke, at hun så meget tændte på tanken om, at en anden kvinde skulle smage på hende med sin tunge og fingerkneppe hende. Hun tog sin shaver og begyndte at fjerne behåringen og kunne ikke lade være med at ramme de punkter i hendes skød, der tændte hende. Hun spredte sine skamlæber og betragtede det rosa stramme hul der kom frem og lod en finger glide ind der og nød synet af det og forestillede sig, at Mona sad sådan foran hende og at det var Monas skød, som hendes finger gled ubesværet op i. Hun fangede sit ansigtsustryk i spejlet og så en meget tændt kvinde med et liderligt udtryk i sine øjne og en gnist, som hun ikke havde set længe.
Lykke fik klaret den sidste barbering og badet og fik tørret sig og betragtede tilfreds resultatet i spejlet og syntes faktisk, at det så ret frækt ud, at der var fuldt udsyn til hendes skød og at man kunne se det hele af hende der. Hun kunne også mærke, at hendes følsomhed var steget, da det var mega dejligt, når hun selv rørte sig på det nybarberede.

Så kom hun til klædeskabet og hvad skulle hun nu tage på? Det var svært, fordi hun ikke ville virke for udfordrende og alligevel ville hun så gerne, at Mona fik lyst til hendes krop.
Lykke tog den store beslutning, at det blev uden bh og trusser den aften, og at en kjole der fremhævede hendes former, var det rette valg. Den gik lige til knæet, så hun var lidt dækket, men ikke hvis hun skulle bøje sig helt forover. Så ville Mona kunne ane, at hun intet havde indenunder.

Lykke lagde en diskret makeup og tog en let dyb krydret parfume på, og satte sig lidt i sofaen og lyttede til lidt musik, da det var for tidligt at gå hen til Mona endnu.
Lykke kiggede på uret og tog en dyb indånding og rejste sig og tog sin taske og den buket blomster, hun havde købt til Mona. Det var hvide liljer og hun håbede, at Mona godt kunne lide den slags blomster.
På vej hen til Mona, havde Lykke travlt med at tale sig selv til ro. Hun havde jo så meget lyst til at have varm og hed sex med Mona, men hun anede slet ikke, om Mona var til at være med kvinder.

Lykke nåede hen til Mona og ringede på døren, der kort efter blev åbnet af en storsmilende Mona, der tog mod hende med et kram. Lykke kunne mærke suget inden i sig, da Mona lod sin hånd glide ned at hendes ryg, mens hun krammede hende og hun blev lidt forvirret over det, da det virkede mere end bare et kram – så måske? Lykke gav blomsterne til Mons og hun takkede meget og gik ud og fandt en vase og satte dem med det samme i vand.
- Kom med ind i stuen, sagde Mona, og viste vejen dertil. Hun satte blomsterne på spisebordet. Det var en lys og hyggelig stue med en stor flydesofa og bløde puder. Der var tændt levende lys og stuen fyldtes af en stille og sanselig musik. Lykke satte sig i sofaen og tog mod det glas vin, som Mona rakte hende. Mona satte sig ved siden af Lykke og rørte sådan tilfældigt ved hendes arm, da hun satte sig.
- Jeg har sådan glædet mig til du kom, sagde Mona. Jeg har ofte haft lyst til at invitere dig herhen, når jeg bare sidder her selv og Søren er ude og spille.
Lykke smilede til Mona og kunne kun sige, at hun var glad for, at hun var kommet.
Mona kiggede intenst på Lykke og spurgte om de skulle rykke over til bordet og spise. Lykke rejste sig og satte sig over til bordet og ventede, mens Mona gik ud og hentede maden.
- Uhm, sagde Lykke, da hun så den velanrettede tallerken med salat og laks samt flutes og smør til.
- Det er godt, du syns det ser godt ud, sagde Mona og lod sin ene hånd glide hen over Lykkes hånd, inden de begyndte at spise. Snakken kom til at falde på mænd, og deraf også sex undervejs ved bordet.
Mona var meget åben i den retning med at snakke om sex og det skulle Lykke lige vænne sig til, da hun ikke var rigtig vant til at snakke med andre om sit sexliv.
Mona fortalte, at hende og Søren ind i mellem gik i swingerklub og også var sammen med andre par eller piger/mænd. Da hun sagde piger, kiggede hun ekstra intenst på Lykke for at tolke, hvordan hendes sætning blev opfattet. Lykke kunne mærke, at hun blev lidt rød i kinderne og sagde sagte, at hun aldrig havde været sammen med andre kvinder, men at hun havde tænkt tanken en del gange og godt kunne tænke sig, at prøve det en dag. Mona smilede endnu mere og snakken gik lidt lettere. Mona fortalte om sine erfaringer med det og Lykke lyttede intenst.

De var færdige med retten og Mona rejste sig og gik hen bag Lykke for at tage hendes tallerken. Hun bøjede sig ned ved Lykkes øre og hviskede til hende: - Stoler du på mig?
Lykke nikkede og mærkede et sus i sit indre, da hun kunne mærke, at der var ved at ske noget af det hun havde tænkt på. Mona tog hendes hår væk og nappede forsigtigt i Lykkes øre og der gik en stiren gennem Lykke.
- Jeg henter lige desserten, sagde Mona og gik ud i køkkenet.
Mona kom ind igen med is, flødeskum og frisk frugt.
Efter Mona havde sat sig serverede hun isen med tilbehør, og begyndte kort efter at grine.
Lykke så på Mona og anede ikke lige, hvad der var så sjovt. Mona tog lidt flødeskum på sin finger og grinede til Lykke og sagde, - hvor vil du have det henne?
Lykke så et kort øjeblik forundret ud og begyndte selv at grine. - På næsen, sagde Lykke og straks bøjede Mona sig ind over bordet og lod flødeskummet ramme Lykkes næse.
- Og det skal så slikkes af, sagde Mona til Lykke og gik hen til Lykke og slikkede det nænsomt af.
Lykke nød den intime tæthed der kom der og så frem til næste skridt.
- Så er det din tur, sagde Lykke og Mona valgte, at flødeskummet skulle på hendes læber.
Lykke rejste sig og lød fløden brede sig på Monas læber og bukkede sig hen til Mona og begyndte at slikke det langsomt af de bløde læber. Hun mærkede Monas hånd på hendes bag imens og kunne høre, at Mona nød, at hun intet havde inden under, da hendes hånd gled længere ned. Lykke stivnede kort, men så begyndte Mona at sprede hendes læber til et tungekys og Lykke kyssede igen.
Lykke var helt forundret. Sikke en blød og varm tunge der let legede med hendes. Hun nød at kysse med Mona og blev helt våd i skridtet og meget lysten og helt klar til at gå videre.
Mona tog let fat i hendes hår og trak hendes hoved tilbage og sagde: - Spred dine ben for mig.
Lykke spredte dem og kyssede videre med Mona. Hun mærkede Monas fingre der følte på hendes skød og lysten skød som pile gennem hele hendes krop. Hun spredte sine ben mere, da hun måtte mærke mere af det Mona ville med hende.
Mona fandt frem til hendes stramme skød og stak en finger op i hende til start. Mona stoppede med at kysse Lykke og hviskede, - nå din lille tøs. Der er da nok en der er liderlig?
Lykke kunne knapt sige noget og nikkede.

- Uhm, sagde Mona, hvor der det da dejligt med sådan en vås fisse.
Lykke rødmede, da hun ikke sagde sådanne ord om sin krop.
Mona stak endnu en finger op og effekten udeblev ikke. Der blev ret vådt omkring Monas hånd og hun tog fingrene ud igen og holdt dem frem for Lykkes ansigt. - Slik dem, sagde hun til Lykke og Lykke tog noget modvilligt Monas fingre i munden. Hun blev forundret over, at det ikke smagte grimt, men blot lidt salt og suttede Monas fingre rene.
Mona lod sin hånd glide hen over Lykkes hår og sagde til hende, at hun skulle kysse hende igen. Lykke kyssede begærligt og meget tændt Mona.

Bliver det en ren pige/pige aften – eller kommer Monas kæreste hjem midt i det hele?

Fortsættes HER

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER