LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Mimose©

Genre: Pige/pige

Dato: 04.11.2012


Kvinde mod kvinde, del 2
Har du ikke læst del 1, kan du gøre det HER

Resumé:
Lykke og Mona hygger sig med god mad, men pludselig ender det hele i erotik, med fingre i våde kønsdele og intime kys. Lad os se hvad der videre sker…

          Da de var færdige med at kysse, sagde Mona til Lykke, om de skulle gå ind i et mere egnet rum, hvor de kunne udfolde sig, som de fik lyst til. Lykke nikkede og gik efter Mona ud af stuen og ned af deres fordelingsgang og hen til et rum, hvor Mona lukkede op til. Lykke stod næsten åndeløs og betragtede rummet. Det var domineret af en kæmpe hjemmelavet himmelseng, hvor der var lagt et hvidt let gardin med roser hen over selve himlen, samt der var kunstige rosenranker, der snoede sig ned at stolperne og sad fast i kroge, der var i stolperne på sengen.  Der stod en hvid kommode med store skuffer, der også var dekoreret med roser og bladranker.
Der stod i hvert hjørne nogle store stager med bloklys og der duftede af blomster og Lykke snusede det hele ind.
- Sæt dig bare på sengen, sagde Mona og tændte lysene og efterfølgende satte noget sensuelt musik på i sagte toner. Mona kom hen til Lykke og satte sig ved siden af hende og sagde, at de skulle lægge sig ned og snakke lidt.
De lagde sig på siden, med ansigtet mod ansigt og Lykke blev igen lidt usikker. Alt det hun havde fantaseret om, var jo ved at ske.
Mona så kærligt på Lykke og spurgte hende, om hun havde det ok.
Lykke smilte og sagde, at hun havde det vidunderligt, men også var lidt usikker, da hun jo måtte erkende, at hun havde haft seksuelle tanker om Mona og hende sammen.
Mona grinte lidt og sagde, at det havde hun godt haft på fornemmelsen, da hun havde bemærket, hvordan Lykke havde set på hende, de gange de havde talt sammen.
Lykke rødmede lidt og tænkte, at det havde været så tydeligt, det hun tænkte.
Mona tog den ene hånd og strøg Lykke over håret og sagde; - du skal slet ikke være nervøs, og jeg går stille til værks med dig, da du ikke har prøvet det før. Du kan til hver en tid sige fra, hvis det bliver for meget, og omvendt kan du også selv tage teten, hvis du føler, at du vil mere end det, jeg tror, at du vil. Stoler du stadig 100% på mig, spurgte Mona, da det jo kan være, at der kan være overraskelser senere på aftenen? Lykke rørte Mona på kinden og lod sine fingre glide hen over Monas læber og nikkede.
Mona rykkede tættere på Lykke og kyssede hende blidt og lod sin ene hånd glide hen over Lykkes bryst i den tynde kjole. Hun tog lidt fast i brystet og fandt hendes vorte og klemte den blidt.
Lykke kyssede Mona mere lystent og kunne mærke, at der var så mange indestængte lyster, der ville ud.
- Jeg har da lige fået en god ide, sagde Mona og så på Lykke. Hvad med at vi lige snupper et bad sammen?
Lykke havde da godt nok været i bad, men det lød for spændende til at sige nej, så Lykke nikkede og Mona rejste sig og tog hendes hånd og førte hende ind i badeværelset, der lå lige ved siden af værelset.

Mona lukkede døren efter dem og så på Lykke og gik tæt hen til hende. Hun tog fat i Lykkes kjole og trak den langsomt over hovedet på Lykke, så hun stod nøgen og helt blottet. - Hvor er du smuk og vildt dejlig, sagde Mona og kunne ikke lade være at bøje sig frem og lade sin tunge glide hen over Lykkes brystvorter, der med det samme struttede vildt og blev meget stive. Mona så derefter på Lykke og smilte drillende til Lykke og spurgte, om hun så ville tage hendes kjole af?
Lykke sank lidt og tog fat i Monas kjole og tog den af hende og gispede lidt. Mona havde lige så flotte og fyldige bryster, som hun havde forestillet sig og så meget fristende ud.
Både Mona og Lykke havde fået et andet udtryk i øjnene og deres åndedræt afslørede, at de på ingen måde var upåvirkede, af det der skulle ske.
Mona tog Lykke med ind i brusekabinen, der heldigvis rummede god plads til dem begge. Mona tændte for bruseren og lod lidt efter det lune vand glide hen over Lykkes krop, og Lykke nød at blive forkælet på den måde. Mona slukkede for bruseren, da Lykke var blevet våd og kom sæbe på hånden og begyndte at sæbe Lykkes bryster ind. Hun lod sine hænder køre rundt om dem og klemte dem en anelse. Lykke lukkede øjnene og lænede sig op af væggen i kabinen og kunne slet ikke forstå at det skete, men hun nød ubetinget at mærke de blide og bløde kvindehænder på sine bryster.
Mona kom mere sæbe på sine hænder og begyndte at bevæge sig ned mod Lykkes skridt. Lykkes vejrtrækning blev mere uregelmæssig og stønnende, men det tændte Mona i så stor grad. Mona gjorde tegn til Lykke om at sprede sine ben, så hun kunne vaske hendes skød. Da Monas hånd ramte der med sæben og det var varmt og glat, kunne Lykke mærke, at det begyndte at blive ret vådt igen. Lykke var overtændt af sine sanser og fantasier, der blev til virkelighed. Mona lod sin ene hånd glide forbi Lykkes skridt og videre til det bagerste hul, hvor hun langsomt lod sin hånd glide hen over. Lykke kom med nydelyde og Mona smilede for sig selv og lod sin hånd glide lidt mere frem og tilbage. Hun rejste sig og tog bruseren og skyllede Lykke af, og kyssede hende nydende.
- Vil du så vaske mig, spurgte Mona.
Lykke tog bruseren og gjorde Mona våd, mens hun lod sin anden hånd glide hen over Monas krop. Lykke sæbede også sine hænder ind og lod sine hænder berøre de dejlige bryster med de stive vorter. Lykke var i et rusland, da det var så frækt og sanseligt, at røre ved en anden kvinde.
Hun lod sine hænder glide frem og tilbage på Monas bryster og nød at have dem i sine hænder. Lege med dem. Lykke trak længere ned og nærmede sig Monas skridt, og hun sitrede i hele kroppen ved at skulle røre en anden kvinde der. 
- Sæt dig bare på knæ, sagde Mona og spredte villigt sine ben, så Lykke kunne komme til at se hendes skød.
Lykke satte sig på knæ med et håndklæde under, og så lige ind i Monas glatte skød og lod langsomt sin ene hånd med sæben glide ind og berøre. Lykke syntes ikke, at hun før havde set noget så smukt og rykkede lidt tættere på og lod sin hånd køre hele vejen gennem hendes skød og næsten om til det bagerste hul. Lykke var endnu ikke så modig, at hun turde gøre det, da hun ikke vidste, om Mona kunne lide det. Det var som Mona kunne læse hendes tanker og sagde, at Lykke gerne måtte fortsætte med at bruge sin indsæbede hånd hele vejen.
Lykke lod sin hånd fortsætte og kunne mærke det stramme i det meget fristende hul, der var udenfor hendes hånd. Hun satte hånden lidt mere hårdt mod hullet og stønnede og lod forsigtigt en finger røre den stramme, men meget villige krans.
- Du må gerne føle indenfor, hvis du vil, småstønnede Mona og Lykke tog forsigtigt sin pegefinger og lod den stille glide ind og stille frem og tilbage.
Lykke var i en ekstase af liderlighedens rus og hun ville mere – meget mere.
- Kom op til mig dejlighed, sagde Mona til Lykke, og Lykke tog stille sin finger ud igen, rejste sig og fjernede håndklædet. Mona tog et bestemt tag i Lykke og kyssede hende intenst og Lykke kunne mærke på Monas tungekys, at hun var lige så bundliderlig, som hun selv.
- Fuck, du er fræk og bare for dejlig, næsten stønnede Mona og så med lettere sløret blik på Lykke. - Skal vi skylle os og så gå tilbage til værelset?
Lykke tog bruseren og lod den skylle dem begge, og de tog et par store rosa håndklæder og tørrede sig, inden de gik tilbage til værelset.

Trænger du ikke til lidt at drikke, spurgte Mona, og Lykke kunne mærke, at hun faktisk var tørstig og gerne ville have noget koldt.
Mona gik ud i køkkenet, og Lykke kunne høre hende rumstere rundt med drikkevarer, men hørte også, at Mona ringede til nogen, da hun hørte lavmælt tale.
Mona kom lidt efter tilbage med en bakke, hvor der var et mindre udvalg af kolde drikke.
Lykke tog et glas vin og satte sig godt tilrette i sengen, mens hun så på Mona.
Mona kom hen og satte sig overfor hende og rørte ved hendes bryst med den ledige hånd.
- Jeg tænkte på, sagde Mona, - har du nogensinde været berøvet en eller flere af dine sanser, når du har haft sex med nogen?
Lykke svarede nej og havde godt hørt om et blindfold, da det vist var meget almindeligt for mange mennesker, efter det hun forstod.
- Kunne du tænke dig at prøve det, sagde Mona og kiggede meget intenst på Lykke, for at se hendes reaktion. - Jeg tænkte på, at vi senere kunne binde noget for dine øjne, som du så selv kan tage af, hvis du ikke mere vil have det på.
- Det vil jeg meget gerne prøve, sagde Lykke og fik et sug i maven ved tanken.
Mona satte sit glas på et kommoden og tog Lykkes glas fra hende og satte det fra sig. Mona skubbede Lykke tilbage i sengen, så hun lå på ryggen og spredte sine ben, så der var frit udsyn. Mona kravlede op mellem hendes skridt og kiggede hende i øjnene og spurgte, om Lykke var klar til en totalt vild forkælelsesaften?
Lykke så på Mona og nikkede, da ord ikke var så vigtige lige nu.
- Du skal bare blive liggende og nyde det lige nu, sagde Mona til hende og satte derefter sin mund ned til den ene brystvorte og hun nappede forsigtigt i den. Hun holdt fast i den med tænderne og løftede forsigtigt brystet med vorten i munden og slap igen og fortsatte over til det andet bryst. Mona lod sine blide fingre glide ned af Lykkes krop og fortsatte ned til skridtet og hendes inderlår med den følsomme hud. Hun lod tungen fortsætte legen omkring Lykkes skridt, og kunne mærke, hvordan Lykke snart var mere end klar til at mærke hendes tunge i sit skridt. Mona lod tungen glide stille lige ved siden af hendes skamlæber, men ikke ind over dem og hun lagde mærke til, hvordan Lykke prøvede at bevæge kroppen, så de ramte lige der. Uden varsel, for Lykke, tog Mona et par fingre og stak dem op i Lykkes meget våde skød, og det næsten slugte dem i liderlighed.
Lykke stønnede virkeligt højlydt og næsten skreg: slik mig…

Hvem ringede Mona til og hvad er det for en overraskelse der venter Lykke?
Fortsættes HER

Glæder du dig til fortsættelsen - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER