LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Mimose©

Genre: Pige/pige

Dato: 23.07.2013


Kvinde mod kvinde, del 3
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du gøre det HER

Resumé:
Lykke og Mona hygger sig med god mad, men pludselig ender det hele i erotik, med fingre i våde kønsdele og intime kys. Mona ringer til en, hvem ved Lykke ikke noget om, og Mona vil også prøve at frarøve Lykke hendes sanser og give hende en speciel oplevelse. Lad os se hvad Mona finder på… 

Mona så på Lykke og sagde smilende: - Du skal ikke bestemme, vel?
Lykke kunne mærke bestemtheden ved Monas tonefald, selv om hun smilede, og hun kunne mærke, at det tændte hende mentalt. Lykke rystede på hovedet og Mona så på hende og sagde, - Du er jo min egen lille fisse, som jeg kan bruge som jeg vil?
Det kom sådan lidt spørgende, men Lykkes var totalt overgivet til Mona og hendes lyster, så hun nikkede og rødmede ved tanken om det, hun var – kun en fisse.
- Du er meget dygtig, sagde Mona og belønnede Lykke med et varmt kys og rejste sig efterfølgende og gik hen til et skab og hentede nogle ting. Lykke forsøgte at se, hvad det var, men blev bremset af Mona som sagde: - Ikke kigge!
Lykke kunne mærke, at hun var vildt nysgerrig og gerne ville vide, hvad Mona hentede, men hun ville ikke gøre noget, som Mona ikke ville have, så hun holdt sine øjne lukkede.
- Du skal nok komme til at se senere, sagde Mona til hende, og kom over og gav Lykke et blindfold på.
Lykke syntes, at det var ret dejligt, bare at kunne ”gemme” sig i mørket og tage mod det, som Mona havde planlagt for hende.
- Men, sagde Mona, det er jo ikke det hele, da du heller ikke bare skal kunne høre alt, hvad der sker. Så derfor har jeg også fundet et høreværn, som du skal have på.
Lykke blev mere og mere spændt på hvad Mona havde fundet på og kom til at tænke på, at hun jo tidligere havde ringet til nogen. Havde det mon noget med hende at gøre?  Hendes tanker blev afbrudt af Mona der blidt lod sin hånd glide hen over Lykkes kind og hvor hun sagde til hende: - Lykke, den her aften er din aften. Husk det.
Lykke tog hendes hånd og kyssede den. Mona gav hende høreværn på og Lykke kunne godt høre, at hun kunne høre lidt, men bestemt ikke alt. Det var vildt pirrende for hende.

Mona sad foran Lykke på sengen og betragtede hende med stor lyst og så meget frem til, hvad aftenen ville bringe, og hun kunne mærke, at det at  have en kvinde ved sig, som hun bestemte over, var helt vildt erotisk, og det var bestemt ikke sidste gang, at det skete. Mona tog et bestemt tag i Lykke og lagde hende ned i sengen. Lykke lod sig helt viljeløst følge Mona og hendes hensigter. Hun kunne mærke, at Mona tog fat i hendes håndled og ankler, og at hun satte noget på dem. Det var nu ikke skræmmende, tværtimod så virkede det også pirrende på hende.
Hun mærkede, at Mona tog hendes arme og at de blev bundet til et eller andet ved sengen, og at det samme skete for hendes ben, så de var helt spredte, men var bundet, så de var lodrette og lidt fremafrettede. Mona kom med en større pude og puffede til Lykke, så hun fik lettet bagdelen lidt og lagde puden under hende, så begge hendes huller var totalt tilgængelige. Mona lod et par fingre glide hen over Lykkes fisse, hun var drivende våd. Mona var i sin helt egen verden af liderlighed og hun ville fiste Lykke. Tanken om hendes hånd oppe i Lykkes stramme fisse var næsten for liderlig at tænke.
Mona startede stille og roligt med et par fingre oppe i Lykke og lod dem køre helt i bund. Virkningen udeblev ikke og Lykkes stønnen fortalte Mona, at hun ville nyde at blive fistet. Mona tog lidt glidecreme og Lykke gøs lidt ved det kolde, hun mærkede ved sit skød. Hun vidste ikke hvad Mona ville, men hun var stort set også ligeglad, da hun lige nu levede i sin egen liderlige verden. Mona tog stille og roligt sine fingre lidt efter lidt og udvidede Lykke og måtte presse lidt undervejs. Lykke gjorde til start modstand, da det gjorde lidt ondt, men jo mere hun mærkede, at den smerte også kunne tænde, slappede hun af igen, og hun kunne mærke, hvordan Monas hånd var trængt ind i hendes indre, og hvordan Mona stille og roligt lod den køre frem og tilbage.
Lykke kunne mærke, at hendes indre blev fyldt op med safter og da Mona trak hånden ud igen, væltede de ud af hende. Mona sad og nød synet af det og klappede blidt Lykke på hendes fisse, så safterne spredtes endnu mere. Mona lod igen sin hånd finde Lykkes indre og lod samtidig sin tunge glide hen over Lykkes fisse og hendes klit. Lykke var helt i sin egen verden, og hendes støn kunne hun ikke engang selv høre. Hun var tabt for omverdenen og kom pludselig i masser af lyde og støn, og hendes krop stod som i en flitsbue.
Mona kunne mærke, hvordan Lykkes orgasme krampede om hendes hånd og trak den stille og roligt ud igen. Hun lagde sig tæt ved Lykke og holdt om hende, mens Lykkes krop stadig sitrede og Lykkes tårer rendte ned af hendes kinder. Mona kyssede stille og roligt Lykke og lod hende få den tid hun havde brug for, til at blive bare lidt sig selv igen.

Mona hentede lidt at drikke til Lykke og hjalp hende med at drikke det, da hun endnu ikke ville binde hende op. Der var stadig planer, som skulle udføres. Hun så kort på uret og det var ved at være tid.
Mona hørte kort efter gangdøren gå op og hun sagde til Lykke, at hun lige gik kort, men ville komme hurtigt igen.
Lykke sagde intet, men var stadig i sin egen lille boble af en verden.
Mona gik ud og tog mod Søren og dennes kammerat Hans, som også var med på planen. Mona kyssede Søren meget liderligt og hun kunne mærke, at virkningen ikke udeblev. Hun sagde til dem, at de skulle tage tøjet af inden de kom ind i soveværelset og ikke måtte snakke, men bare nyde. Mona gik ind til Lykke igen, som var kommet lidt mere til sig selv og Mona rørte pirrende ved hendes krop og lod hånden glide ned til det bagerste hul. Lykke gispede. Mona så hvordan hendes stramme hul gav efter, da hun kørte en finger i og efter det en finger til. Lykke kunne mærke, at hun ville mere og håbede ikke, at Mona ville stoppe med det.
Lykke fornemmede pludselig, at de var andre i rummet end hende og Mona. Hun kunne høre, at der var andre der trak vejret stødvist og at det nok ikke var en kvinde – eller var der mere end en? Hendes hoved blev blidt drejet og hun mærkede et meget stift lem ved sin mund. Hendes fugtige læber åbnede sig, og hun tog begærlig mod. Hun mærkede samtidig, at der også var et stift lem ved hendes bagerste hul, som langsomt pressede på for at kneppe hende der. Hun kunne ikke tænke mere. Hun ville bare det hele. Hun suttede endnu mere begærligt på det lem, hun havde i munden, og lod det andet lem glide ind i hendes stramme indre. Hun kunne mærke, hvordan han stille og roligt gled helt til bunds i hende, og hendes underliv skubbede sig mod ham, så meget hun kunne det, fordi hun nød det så meget, og meget mere end hun havde forventet. Hun mærkede Monas blide fingre på sin klit og der gik ikke længe før Lykke kom igen i en sprøjteorgasme, som væltede ud af hende.
Lykke kunne mærke, at hendes bånd blev løsnet og hun krummede sig lidt sammen på sengen og kunne høre, at Mona stønnede ved siden af hende. Det var lidt underligt, at ligge så tæt på andre der havde sex, men det var også noget, Mona tændte på, kunne hun mærke. Hun mærkede også et par hænder der holdt om hende, og kunne mærke et stift lem bag sig og hun vendte sig om mod manden. Han tog hendes høreværn og blindfold af. Lykke turde næsten ikke se på ham, for hvad nu hvis hun ikke kunne lide ham?

Hun åbnede sine øjne og så ind i et par varme brune øjne og et helt vildt dejligt smil. - Hej der, sagde han. - Velkommen tilbage til verdenen. Mit navn er Hans.
Lykke sendte et stort smil tilbage og var forelsket på stedet. Hele hans krop og hans tato var perfekt. Han var lige den der søde badboy, hun havde drømt om, og hun håbede meget, at han ville få det på samme måde.
Hun så henover Hans, og så Mona ligge på knæ og Søren bag hende, hvor han tog hende. Hun så hans store lem og undrede sig over, at han kunne komme ind i hendes bagerste hul, men gøs på den gode måde ved tanken. Hans så på hende og spurgte, - Er der mere i dig?
Lykke nikkede og gav sig til at give Hans et blow med stor insitet og Hans kunne mærke, hvordan hendes liderlighed forplantede sig i hans lem. Han nærmest smed hende ned på ryggen og trængte ind i hende. Lykke kunne mærke, hvordan han fyldte hende ud og ville mærke mere, så hun løftede sine knæ, så han kunne komme helt ind. Hans skiftevis tog hende, slikkede blidt på hendes stive brystvorter og fingerkneppede hende og effekten udeblev efter noget tid heller ikke. Hun kom i en vild skedeorgasme, og under hende var det hele vådt af hendes safter. Hans kom med et lige så stort brøl og faldt hen over Lykke af udmattelse. Det havde for dem begge været ultimative orgasmer selv om de ikke kendte hinanden.

Lykke så på Mona, og at Mona også havde fået det hun havde brug for. Mona blinkede til Lykke og sagde til hende, at det ikke var den sidste gang de skulle være sammen alle 4, og det var både Hans og Lykke enige i.

De gik alle 4 i bad og spiste lidt sen natmad. Lykke kunne mærke, at hun var ved at blive lidt træt, så hun ville vende hjemad igen. Hans så på Lykke og spurgte hende, om han skulle følge hende, og Lykke ville det hellere end gerne. Det hele var jo som en drøm, så der var ingen grund til at stoppe den nu.

Mona kyssede Lykke farvel og hviskede, at Hans efter at have hørt Søren fortælle om hende, gerne ville møde hende, da han søgte efter en kæreste. Lykke smilede til Mona og blinkede og sagde, - Jamen det kan sagtens være mig.
Hans og Lykke tog hinanden i hånden og gik ud i den stille nat til endnu flere gode oplevelser.

Glæder du dig til andre noveller af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER