LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Miss May©

Genre: Pige/pige

Dato: 14.06.2009


Tøsehygge

Det var sent forår og skoven var fantastisk smuk. Betina gik roligt igennem stisystemerne indtil hun nåede sin destination. Egentlig var hun blevet vant til at tage herud med sin kæreste, hvert år når sommeren kom, men nu var han skredet sammen med dullen nede fra værtshuset. Hun havde bestemt sig for at tage af sted alligevel, for hun ville ikke lade ham ødelægge denne ting for hende også.
Hun satte kurven fra sig og fandt et tæppe frem som hun lagde ud på jorden. Hun havde godt nok brugt mange timer her - også inden Dan. Hun lod sine hotpants glide ned af de lange glatte ben og løftede dem til side med den ene fod, for derefter at hive toppen af også. Det lange lyse hår gyngede lidt frem og tilbage og hun satte det op inden hun lagde sig på maven på tæppet.
Fra kurven hev hun en bog op, som hun var i gang med at læse og en sandwich. Hendes tanker havde svært ved at samle sig om de små prikker på papiret og hun lagde hurtigt bogen fra sig igen. En fugl hoppede pippende over jorden lige foran hende og hun smed et lille stykke af sandwichen hen til den. Den hoppede lidt frem og tilbage og lod ikke til at kunne bestemme sig for om det var sikkert at tage imod maden. Til sidst besluttede den sig og hoppede helt hen til brødet. Hun lagde stille hovedet ned på tæppet og lukkede øjnene. Hun elskede skoven, her kunne man altid få fred.
Betina løftede hovedet og så sig lidt omkring, inden hun vendte sig om og trak g-strengen af. Solen var varm og det prikkede i hendes krop. Hun lod den ene hånd glide ned mellem hendes ben, imens den anden fandt vejen op til hendes bryst. Hendes fingre kørte et par gange over brystvorterne og de blev hurtigt stive. Hun tog fat om dem med to fingre og nulrede dem, imens hånden i hendes skød begyndte at udforske hende.
Et stille suk undslap hendes læber, idet fingrene gled ind imellem de bløde skamlæber og ind i det varme, våde hul. Hendes fingre gled et par gange frem og tilbage i hende inden de blidt søgte op til hendes klit. Stille masserede hun den, imens den anden hånd stadig kærtegnede hendes bryster. Fuglene kvidrede i trætoppene og den blide vind lod knapt bladene røre sig.

”Jeg tænkte nok du ville være her, når nu du ikke var hjemme.”
Betina vendte sig hurtigt om og mødte venindens grinende øjne og brede smil.
”Jeg tænkte jeg ville høre dig om du ville med herud. Jeg ved jo du plejede at tage herud med Dan og tænkte vi kunne gøre det til en tradition mellem os i stedet.” Veninden var gået helt hen til hende og var begyndt at trække den lette sommerkjole over hovedet. Hurtigt trak hun sine hipsters af og lagde sig ved siden af Betina, der stadig så lidt forvirret og flov ud.
Line og Betina havde altid haft et tæt forhold, havde snakket om alt og lavet alt sammen. Men at Line netop havde set Betinas lille leg, var nyt for dem begge. Et område de ikke før havde bevæget sig ind på.
”Åhh, hold da op Betina. Du vil vel ikke fortælle mig du er flov over lidt onani. Det gør vi squ da alle sammen. Og det så da ud til at være godt.” Line grinte og den røde farve i Betinas kinder tonede lidt ud. ”Tjoo. Det var da også helt fint. Når nu man ikke kan få andet.”, grinte hun tilbage. Line så pludselig meget alvorligt på hende. ”Det kan du da også. Du behøver vel ikke nogen mand for at du kan få lidt frækt ud af en eftermiddag i skoven?!” De brune øjne kiggede bestemt på Betina og hun blev lettere befippet. ”Hvad mener du? Selvfølgelig behøver jeg da ikke nogen mand til det, men det er nu engang sjovere, når man er to og det ikke er min egen hånd imellem mine ben.” Line svarede ikke og Betina drejede i stedet hovedet væk og kiggede ind imellem træerne.
Line løftede stille sin hånd og lod den glide igennem Betinas hår. Ned af ryggen og ned over balderne. Betina kiggede forskrækket på hende, men sagde intet, så Line fortsatte. Stille lod hun to fingre glide ned imellem venindens ben og ramte de våde skamlæber. Det føltes ligesom at mærke sine egne, men alligevel så anderledes. Da hun havde stået på stien og set Betina udforske sig selv, havde hun mærket varmen brede sig i sine trusser. Hun havde virkelig tændt på at se sin bedste veninde onanere lige foran hende.
Betina lagde hovedet på tæppet igen og spredte benene lidt for veninden. Lines fingre gled forsigtigt indimellem skamlæberne og skilte dem ad. De begyndte at rotere om klitten og Betina sukkede dybt. Hun havde egentlig aldrig tænkt på at være seksuelt sammen med en kvinde før og slet ikke sin bedste veninde. Men alligevel føltes det helt naturligt med Lines fingre, der legede og udforskede imellem benene. Roligt vendte hun sig om og lagde sig på ryggen med spredte ben. Hun kiggede Line dybt i øjnene og sendte hende et prøvende smil.
Fingrene gled op i hende og Line mærkede hvordan veninden strammede om hendes fingre. Hun bukkede sig frem og lod kælent tungen kærtegne Betinas stive brystvorte. Safterne var begyndt at løbe ud af hende. Hvor var det frækt at berøre en anden kvinde på denne måde. At pirre hende med sine fingre og den legesyge tunge. Hun vidste hvordan det føltes at være den modtagende part af en sådan behandling og tanken gjorde kun hendes liderlighed større. Stille fingerkneppede hun hende, imens tungen lystigt legede.
Betina greb fat om Lines nakke og trak hende op mod sig. Hun kyssede hende liderligt og mærkede hvordan den stille vind blidt legede omkring den våde, stive brystvorte. Hun skubbede blidt til veninden og fik hende ned at ligge på ryggen. Hendes hænder gled ned over Lines bryster og ned af den flotte stramme mave. Hendes hud var silkeblød og Betina behøvede ikke engang røre ved hendes mis, for at vide hvor tændt hun var. Lines krop rystede mildt under de forsigtige berøringer og hun var på nippet til at tage fat i Betinas hånd og selv føre den ned i sit skridt.
Hun stoppede. Kravlede i stedet ned og lagde sig imellem Lines ben. Forsigtig lod hun fingrene glide op langs hendes inderlår. Da de nåede toppen af lårene, satte hun tungen til. Hun skilte skamlæberne ad med tungen og stak forsigtigt tungen ind i Lines stramme mis. Egentlig blev hun overrasket over, at hun rent faktisk kunne lide smagen af venindens skød. Hun lod tungen glide op mod klitten og stak to fingre op i hende, samtidig med tungen fandt sit mål. Line spændte i alle musklerne og stønnede højt under Betinas behandling, og Betina fortsatte kælent med at udforske kvindekroppen på nye måder.
Pludselig kom hun til at tænke på den kurv hun havde taget med. Egentlig skulle agurken jo have været en del af frokosten, men mon ikke dette kunne blive en lidt sjovere måde at bruge den på. Hun stoppede op og hev kurven til sig. Line kiggede forvirret på hende, indtil agurken kom til syne. Betina lagde sig til rette igen og fugtede agurken med sit spyt. Forsigtigt lod hun den presse mod venindens våde skamlæber. Den gled lidt ind og hun stoppede presset. Et par gange frem og tilbage på denne måde og agurken var helt i bund. Line vred sig og stønnede i takt med, at Betina øgede tempoet på både tunge og agurk. Line følte det som om hun stod på et højt bjerg. Stod på kanten og hoppede mod det varme hav nedenunder. Hun ramte vandet og bølgerne slog mod kroppen. Hun følte sig let, men samtidig tynget mod bunden. Orgasmen tog af og det samme gjorde hendes følelse. Line tog et fast tag om Betina og trak hende til sig. Hun kyssede hende grådigt, vendte hende om på ryggen og gav hende samme behandling som den hun lige selv havde fået.

De to piger fortsatte siden hen deres indbyrdes lege og deres tidligere ”tøseaftener” fik pludselig en ny betydning. Men det kan være jeg kommer ind på det en anden gang.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER og læs hvad andre har skrevet

Andre noveller af samme FORFATTER