LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Mizze Munther©

Genre: På job

Dato: 19.09.2010


Kokkene og jomfruen

Det havde været en forbandet dum dag – sovet for længe – skænderi med kæresten, over bagateller som sædvanligt, så jeg glædede mig faktisk til at komme på arbejde. Måske ville jeg være så heldig, at det var Thor og Henrik der var på arbejde i dag.
Nå men – af sted gik det på arbejde. For sent på den – forpjusket og forpustet. Selvfølgelig bumpede jeg ind i Thor på vej ned for at klæde om. Det hjalp ikke spor på min vejrtrækning og min forvirring. Den kok kunne få mig i knæ hvor som helst og når som helst.
Da jeg kørte ned med elevatoren, tænkte jeg på Thors dejlige krop – hvad der mon gemte sig bag kokkejakken og ikke mindst bukserne. Jeg havde en god fornemmelse – da jeg ofte hvilede min hånd på hans lår.
Thor var høj, mørkhåret og havde store smukke brune øjne. Kroppen var muskuløs og fast som en klippe. Han osede af selvtillid og havde en genert drenget charme, kort sagt han var lidt af en steg – hvilket gjorde ham til et af målene for min lille leg.
Ja – jeg kan godt se nu bagefter at jeg ikke var særlig sød, men jeg var ung og uskyldig, men også meget varm og gavmild. Min leg gik kort sagt ud på at pirre dem mest muligt. Dem – det vil sige Henrik og Thor. Et lille frækt kys i ny og næ, et kram der blev lidt for intimt, en hånd der kravlede længere og længere op af et lår under bordet, små tvetydige bemærkninger – jo, jeg var en slem lille tøs dengang. Men jeg havde sat en grænse – jeg havde jo min kæreste derhjemme.
Men den dag skulle alting blive anderledes. 

Nede i min kahyt, tog jeg hurtigt tøjet af for at skifte til min kittel, en lille fiks sag – stramtsiddende omkring min frodige krop og meget meget kort. Jeg rodede rundt i min taske for at finde min BH, men den havde jeg selvfølgelig glemt i farten da jeg skulle af sted. Så måtte jeg gå uden. Det skulle vise sig at være indledningen til en masse fejl jeg lavede den dag. Kitlens ru og stive stof gnubbede hen over mine brystvorter som en skægget kind. Jeg kunne mærke hvordan varmen allerede bredte sig fra min fisse, men jeg skulle jo arbejde så der var ikke tid til at gøre noget ved det på det tidspunkt.

Oppe i kabyssen ventede der smørrebrød i lange baner – og Henrik. Jeg sukkede, så måtte Thor være i restauranten. Henrik – den anden af mine legekammerater – var Thors dimentrale modsætning. Lille, spinkel, lyshåret, blåøjet, gift og meget direkte, hvor direkte skulle jeg senere erfare. Henrik kom hen og fik sit sædvanlige kram og kys, men ikke mere – vi skulle jo arbejde. Der var mange gæster ombord så der gik et par timer inden vi kunne holde en velfortjent pause. Jeg hoppede op på bordet og tændte en smøg. Det varede ikke længe inden Henrik kom fløjtende hen til mig og stillede sig mellem mine ben. Henrik var let at tænde vidste jeg fra tidligere, så jeg rykkede ud på kanten af bordet, lagde armene omkring ham og trak hans hoved ind mellem mine frodige bryster. Henriks hænder greb fat om mine balder og trak mig ind mod sin nu meget stive pik. Han hviskede: ”Se nu hvad du har gjort din lille tøs. Der er kommet buler i mine bukser.”
Hvis ikke Thor var kommet ind ad døren lige på det tidspunkt, er jeg sikker på at Henrik havde kneppet mig lige der på bordet – jeg var i hvert fald helt klar til det. Mine trusser var drivende våde. Jeg indså hurtigt at jeg var nødt til at gøre noget ved det, hoppede derfor ned af bordet og forsvandt ud på toilettet. Kitlen gned stadig mod mine ømme brystvorter og fissen dunkede af lyst. Ude på toilettet lod jeg trusserne falde og mine hænder fandt hurtigt min dunkende fisse. Mine fingre gled ind og ud mellem de opsvulmede våde læber. I tankerne var det Henriks pik der kneppede mig. Min anden hånds fingre cirklede rundt om min struttende klit og det varede ikke længe inden jeg kunne mærke orgasmen komme rullende. Benene knækkede sammen under mig, så jeg måtte sætte mig på toilettet og sunde mig. Jeg vaskede mig hurtigt og smed trusserne i skraldespanden. Det viste sig at være endnu en fejl, for nu måtte jeg gå ud og arbejde færdig uden trusser på.

Thor sad på bordet da jeg kom ud, stakåndet og forpjusket, jeg er ikke helt sikker på hvad Thor og Henrik havde talt om mens jeg var væk, men de havde begge et smørret grin på. Jeg gik hen og stillede mig mellem Thors ben og lagde hovedet mod hans bryst. Uhh… Thor duftede af mand, det tændte mig igen. Jeg vendte mit hoved op mod Thor, greb fat i det tykke hår og trak hovedet ned til mit. Kyssede ham blidt og drillende, lokkede med tungen mellem hans læber – tvang ham til at åbne munden. Kyssede ham så han ikke kunne være i tvivl om hvad jeg ville. Bag mig kunne jeg mærke Henrik. Den spinkle drengekrop trykkede sig ind mod mig. Stadig tændt kunne jeg mærke.
”Nå, der står I nok og hygger jer,” lød det pludseligt henne fra døren. Ingen af os havde lagt mærke til at Pelle, inspektøren, var kommet ind. ”Thor, du har gæster i restauranten, og de mangler smørrebrød i cafeteriet, hvis I ellers kan løsrive jer,” sagde Pelle med et smørret grin. Thor forsvandt ned af trapperne til restauranten og jeg smurte smørrebrød i en helvedes fart. Henrik og Pelle forsvandt i retning af matrosernes messe.
Jeg sukkede og lod fantasien løbe i mit hoved, mens jeg gjorde bestillingerne færdig og ryddede op. Nu manglede jeg bare at få fyldt op på hylderne i den lille smørrebrøds stue, så kunne jeg holde fri. Jeg tog min lille vogn og startede fra en ende af på depoterne. Konserves, frostvarer, ost og fersk kød, grøntsager for til sidst at stoppe ved papir depotet. Papir depotet var et lille rum på gangen mellem kabyssen og matrosernes gang. Et meget lille sted, hvor der sjældent kom nogen. Inde på depotet lå de papir flakoner jeg skulle bruge på nederste hylde bag nogle kasser. Jeg var nødt til at lægge mig på maven hen over kasserne og nærmest stå på hovedet hen over kasserne. Min meget korte kittel gled langt op kunne jeg mærke. Der var fri udsigt til balder og fisse for dem, der gik forbi ude på gangen, mine trusser lå jo i skraldespanden på toilettet. Netop som jeg havde fået fat i den første stak flakoner – hørte jeg skridt ude på gangen. Forgæves prøvede jeg at komme hurtigt op at stå inden der kom nogen. I stedet valgte jeg at ligge musestille hen over kasserne i håb om de bare ville gå forbi uden at bemærke min bare røv der strittede op i vejret. Men skridtene standsede lige ud foran døren, min vogn må have afsløret at jeg var derinde. Jeg kunne ikke se hvem det var.
”Din liderlige lille tøs, nu skal du fan'me få pik.” Det var Henrik. Uden mulighed for at kunne gøre noget, som jeg lå der hen over kasserne, var jeg nødt til at tage hvad der kom. Og jeg skal love for at der kom noget. Slagene faldt i en lind strøm ned over mine blottede balder. Jeg ønskede bare, at Henrik ville banke sin nu meget stive pik ind i min ventende dunkende og sjaskvåde fisse. Det gjorde han så. Helt uden varsel. Det gav et sæt i mig da pikken røg i bund. Med et fast tag i min hofte og i min lange fletning, bankede Henrik sin pik ind i mig i takt med motorens dunken langt under os, mens han stønnede: ”Så kan du lære det din liderlige tøs.” Jeg malkede Henriks pik med min våde stramme fisse, strammede og løsnede i takt med Henrik kneppede mig. Det blev for meget for ”lille Henrik”. Henrik pumpede med et halvkvalt brøl sin sperm langt op i mig, og efterlod mig der på maven hen over kasserne mere tændt end før. Jeg fik mig vrikket fri af kasser og hylder, med et spark fik jeg lukket døren efter Henrik. Der siddende på gulvet mellem kasser og flakoner lod jeg mine fingre spille på min klit til endnu en orgasme.
Med et suk fik jeg tørret spermen, der drev ned af mine lår væk med et par flakoner og kastede et blik på uret. 21:30. Det var tid til at lukke biksen for i aften.

Hvad der videre skete den aften, kan du læse om i næste afsnit.

Mizze Munther

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER