LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Muffi©

Genre: På job

Dato: 24.04.2018


Kundebesøg med uventet udslag

Denne lille historie skete i efteråret 2013, hvor jeg i det daglige kørte rundt og passede mine kunder i mit område.
Nogle gange, når man besøger kunder, er der altid nogle, man husker bedre end andre, og her tænker jeg på, om der er nogle søde piger på kontoret, som tager imod en, når man kommer og spørger efter den person, man har aftalen med.
Her hos denne kunde, var der en ny kvinde, som tog imod mig. Jeg lavede hurtigt elevatorblikket og tænkte, sød, moden kvinde med lidt gode former… mums.
Vi hilste på hinanden, og jeg sagde, at jeg havde en aftale med Peter.
Jeg fik et smil retur med svaret ”lige et øjeblik”.
Hun kom retur og sagde, han var her om 2-3 min. - Tak svarede jeg retur.
Hun var der fortsat, og jeg måtte da lige spørge, om hun var ny i huset.
Hun smilte og sagde, - nej jeg har været her i lidt over 4 år, men er normalt et andet sted i huset, men grundet sygdom, er jeg her ved skranken i denne uge.
- Okay, svarede jeg retur, og i det samme kom Peter, og vi smuttede over for at se på det, vi skulle tale om.

Efter lidt tid skulle jeg af sted igen, og da jeg gik forbi skranken, smuttede jeg lige over for at sig ”Hej for denne gang, og håber at vi ses igen”, sammen med et smil.
Jeg fik et stort smil retur.

Som sælger ved man aldrig, hvad dagen kan bringer af opgaver, det er det, som jeg syntes er noget af det bedste ved at være sælger. Det viste sig også, det skulle blive sådan en dag.
Næste kunde var syg, og da jeg var i nærheden af firmaet, hvor jeg arbejder, ville jeg køre på kontoret og se på den opgave, jeg havde talt med Peter om tidligere på formiddagen.
Det blev fikset, og jeg kørte, så jeg ville være hos kunden godt kvart i kl.16 så jeg lige kunne give priserne til Peter inden fyraften. Jeg kom ind og syntes, det så lidt tomt ud, men over i hjørnet kom den dejlige kvinde fra i formiddags frem.
- Nå, siger hun, du kom hurtigt tilbage!
Jeg smilede og svarede hurtigt at jeg bare måtte se hende igen. Hun lyste op i et stort smil og grinte lidt.
- Jeg har et tilbud til Peter, men jeg syntes ikke, jeg kan se ham.
- Nej han er smuttet, skulle til tandlæge her ved halv-4 tiden.
- Nå for fan’ og øv, var mit svar retur. Så har du måske lukketjansen i dag?
Jeg tænkte, at så kunne jeg jo lige snakke lidt med denne dejlige kvinde.
- Ja, også i dag, jeg har ikke så meget, jeg skal nå efter job, jeg bor alene, og børene er store, så jeg nyder friheden.
- Okay, svarede jeg retur, jeg blev skilt for lidt over 2 år siden, og har ikke haft travlt med at finde en ny kæreste, som du siger, nyder man friheden lidt.
Hun så smilende op på mig og fortalte at hun også blev skilt for godt 4 år siden. Hun afbrød sig selv ved at sige, - Vil du have en kop kaffe?
- Jo tak, var mit svar retur.
Nu blev mit Q-gen tændt, og jeg kunne ikke lade være med at studerer hendes krop, smilte, mens jeg tænkte; gode former, ik’ så ringe… ;-) Men hun var svær at bedømme en alder på, men over de 50 var hun.
Jeg fik kaffe, og vi snakkede om løst og fast uden at tænke ret meget. Tiden gik bare, og lige pludselig så jeg, at der næste var gået 1 time siden jeg kom.
- Jeg må desværre bryde op, og fortsætter med spørge om vi ikke skulle mødes til mere snak på en cafe eller spise mad en aften.
Det ville hun gerne, og blev enige om at mødes torsdag ved 18 tiden på en Vivaldi der er i byen. Vi skiltes med et kram samt et bytte af tlf. nr. inden jeg måtte køre.

Da jeg sad i bilen, tænkte jeg, om der skulle sendes en sms, eller om jeg skulle vente. Jeg ventede lidt, det var min strategi, som holdt.
Der gik lidt over en time, og så var der en sms fra min nye date, som hed Kirsten.

Det blev endelig torsdag. Vi havde skrevet lidt sammen for lige at holde kontakten i dagene op til. Jeg mødte op på det aftalte sted, og ved et bord sad en smilende Kirsten som så dejlig ud, hun havde en sød bluse på, som fremhævede nogle dejlige former, jeg ikke lige havde set, da vi snakkede sidst.
Snakken var hurtig i gang, vi spiste og tiden gik hurtigt, vi talte om kaffe, men blev enige om, at den kunne vi tage hjemme hos Kirsten, som boede tæt på.

Vi kom hjem i en dejlig fin lejlighed, som bar præg af en kvinde med stil. Jeg havde over aftenen nydt de dejlige mellemstore bryster, der gemte sig bag blusen, dem ville jeg gerne kæle for.
Kaffen kom på bordet, og snakken drejet over på, at vi var singler, og hvor længe det var siden, vi havde haft en form for kæreste. Det viste sig, at der næsten var 10 år mellem os, der måtte jeg lige indskyde, at så holdte hun sig godt, for det havde jeg ikke gættet.
Kirsten blev glad for mit komplement og fortalte, at hun da også trænede 1-2 gange om ugen for at være lidt fit, som man siger. Snakken gik, og efter lidt tid, gav jeg Kirsten et klem på låret, som så udløste et lille kys, som derefter blev til mere og mere dybe kys, hvor tungen kom i brug, jeg kunne ikke lade være med at gå på opdagelse, og min hånd fandt hurtigt et dejligt stort bryst, som godt kunne lide at blive kælet for. Vejrtrækningen blev tung, jeg kyssede og brugte min tunge godt og langt ind i munden, som tændte Kirsten meget, jeg blev selv meget tændt. Jeg fik hånden ind under blusen for at kæle for brysterne, der var dejlige store og fyldige. Efter lidt kælen fik jeg løftet så meget op i Bh’en, at brysterne kom ud i det fri, og jeg med det samme løftede op i blusen for at sutte og små bide i de dejlige store vorter som strittede godt. Kirsten lænede sig tilbage og nød min behandling af brysterne.
- Skal vi ikke gå ind i soveværelset kom det fra Kirsten.
- Jo lad og gøre det.

Da vi står derinde, ser Kirsten på mig og siger, at sådan plejere hun altså ikke at gøre, når hun har en fyr med hjem, men jeg var altså bare så sød og dejlig fræk.
Med et står vi kun iført trusser, og jeg kan se, at Kirsten ser ned på min, nu meget store, bule i bukserne, hun sætter sig på sengekanten og hiver mine trusser ned og tager med det samme min godt stive pik i munden. Hun kan li’ at sutte, kan jeg mærke, da hun sluger den til roden og nyder, den kommer langt ned i halsen. Jeg får den ene hånd ned til brystet og kæler for vorten, som jeg niver blidt, og det tænder Kirsten endnu mere. Jeg tager fat i hovedet på Kirsten og mund knepper hende i seje stød, som hun modtager med glæde, jeg hiver pikke helt ud, og der kommer et støn fra Kirsten, som gisper efter vejret.
- Du er bare så fræk, siger hun.
- Jeg kan kun sige det samme, svarer jeg.
Hun ser på mig og siger, at jeg næsten kan få hende til gøre hvad som helst, bare det ikke gør ondt. Jeg smiler retur og siger, at jeg da ikke vil gøre hende ondt.
Hun åbner igen sin mund og sutter løs, mens jeg kæler for brysterne og niver blidt i vorterne, jeg trækker mig ud og får lagt Kirsten ned på ryggen, så jeg kan gå på opdagelse i hendes dejlige fisse. Jeg får trussen af og frem kommer en dejlig behåret fisse, som skinner af liderlighed. Jeg dykker ned og borer min tunge langt ind i fissen, jeg løfter op i benene, så jeg bedre kan komme til fissen. Jeg leger med 2 fingre i fissen, som let kommer ind. Kirsten spinder af liderlighed, og jeg presser 2 finger mere op i fissen, som glædeligt modtager mine finger. Jeg leger med klitten og sutter på den, og efter lidt tid kan jeg mærke, at Kirsten er ved at komme, så jeg leger mere bestemt med fingeren i fissen, og med et, kommer der en stor sprøjteorgasme ud over mine fingre.
Det var super frækt. Der kom et kæmpe suk fra Kirsten, jeg satte gummi på og presser pikken mod fisseåbningen, og glider uden problemer ind i den varme grotte. Jeg kneppede løs i forskellige stillinger og Kirsten nød bare hver en stilling jeg valgte. På et tidspunkt stak jeg 2 fingre i munden på Kirsten, og det tændte hende meget at blive fyldt ud der. Jeg trak mig ud, tog mit gummi af og vendte mig rundt, så min stive pik igen kom i munden til endnu en suttetur. Jeg slikkede fisse og kunne smage den dejlige fissesaft der løb ud. Jeg tog fat i nakken på Kirsten og mundkneppede hende heftigt, og kort tid efter sprøjtede jeg en kæmpe ladning sperm ind i hendes mund, som hun slugte med velbehag, jeg blev suttet helt tom og ren.

Vi lå et stykke tid og nød det, vi lige havde været igennem, og blev enige om, at det skulle prøves igen en anden dag ;-)

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER