2013

Julemysteriet skrevet af Nanna Naye

Gæsteskribent: Kupfa - Det er jul, det er blødt

JULEMYSTERIET, DEL 6
En fristelse

Danmark var blevet raseret af stormen "Bodil", der startede sidst på eftermiddagen dagen før, og fordi politiet anbefalede alle at blive hjemme, al tog- og busdrift var indstillet, og broer var lukket, ja så havde Jensen ikke regnet med, at der kom et øje på diskoteket, hvor han var vagt. Men når der er uvejr, så kryber man sammen, så hygger man, så drikker man nogen øl.. og så går man i byen, orkan eller ej, måtte han sande. Værtshuset var proppet fra kl. 23 og til de lukkede kl. 02, og da var stormen stilnet noget af. "Bodil"s giftige hale sendte nogle vindstød igennem gågaden der fik juleudsmykningen til at gynge, men de unge grinte og fjollede bare i den kraftige vind. Kvarter over tre vaklede Jensen hjem i seng.
- Så er der rundstykker.. og frisklavet kaffe. Jensen stønnede... han var da lige gået i seng. Men Vibekes friske stemme og information om at Peter var taget på arbejde og hun havde skygget ham, fik alligevel Jensen til at slå øjnene op. Hun var godt nok seriøs.
- Jeg pakker en madkurv, så er jeg ovre hos dig om 10 min. ikke?
Jensen nikkede, men det kunne hun jo ikke se. Så lukkede han telefonen og vaklede ud i bad.

15 min. senere sad de bænket i Jensens hyggelige køkken om det ovale bord.
- Hvorfor er der egentlig sådan en runding indad i bordet, ville Vibsen vide.
Jensen trak på skuldrene, - det er egentlig et skrivebord, og buen er til for, at man sidder bedre. Han trak stolen ind i runden for at vise hende, hvad han mente.
- Nååå. Vibeke fniste.... - men det er da meget praktisk.
- Praktisk, Jensen rullede med øjnene, på trods af det hurtige bad han havde taget, var han stadig groggy efter nattens vagt. - Hvad mener du med praktisk?
Vibsen flyttede rundstykker, kaffekopper og tallerkner over på bordet ved vasken og satte sig op på bordet i rundingen med benene trukket op og ud i buerne.
- Kom her hen!
Jensen rystede på hovedet, han kunne ikke se hvad hun mente.
Hun trak ham ind i rundingen, slog benene om livet på ham, og hans lem, inde bag bukserne, blev nu presset på... Jensen stønnede da han kiggede ned. Vibsen havde nederdel på, men når hun sad på denne måde var nederdelen gledet op, og han kiggede lige ned på... han måtte synke et par gange... hende nøgne skød.
- Jeg tror det er et sexbord, fniste hun.
Jensen mærkede hvordan blodet strømmede til og han blev stiv.
- Vibsen, for satan... med et støn vendte han sig væk fra hende. Det var ikke fordi, han ikke kunne lide, hvad han så, næ tværtimod, og det var ikke fordi han ikke kunne lide hende, men det var bare så... så pludselig.
- Hop ned, sagde han med hæs stemme, - og gør ikke sådan noget igen.
- Steff, jeg.. jeg.. stammede Vibsen. Siden hun havde læst novellen i går, med kvinden der skulle stå til rådighed, havde hun kun tænkt på sex. - Undskyld, det var dumt af mig.
Jensen, tog tallerknen med sit rundstykke og sin morgenkaffe og satte sig til bordet, længst væk fra Vibsen, der med blanke øjne var pinligt berørt over sit overmod.
- Det glemmer vi lige alt om, sagde han med grødet stemme. Mest af alt, havde han lyst til at smide hende op på det bord og gennemkneppe hende, men det var bare forkert, helt forkert.

- Jeg har tænkt, sagde Vibsen efter nogle minutter i tavshed. - Jeg har en idé. Jeg vil søge arbejde hos Peter.
- Hos Peter... hvad i alv..
Vibsen fortsatte, - hvis vi skal ind på livet af ham, så er der kun en måde at gøre det på, vi må ind i hans hverdag og finde ud af hvad der foregår. Men jeg kan godt se... at vi kan nok ikke gøre det før først i næste uge vel?
Jensen rystede på hovedet, men gav hende ret i at det nok var en måde at prøve sig frem på.
- Har du egentlig ikke noget job, ville Jensen vide. Han havde ikke skænket det en tanke tidligere, hun var jo bare kommet for at sælge lodsedler.
- Jo, men det kan vist godt forenes med det her, smilte Vibsen underfundigt, og mere fik han ikke ud af det. I det samme tikkede en sms ind, og de satte sig sammen for at læse det scannede fra Ulla...

Kupfa - det er jul, det er blødt

En af de første dage i december hvor jeg var ude og handle, var der pludselig en, der prikkede mig på skulderen og sagde "Undskyld, er du ikke Søren?"
Jeg vendte mig naturligvis om, og så på personen, der spurgte. Det var en dame, nogenlunde på min egen alder, men jeg kunne ikke genkende hende. "Jo, jeg hedder Søren," svarede jeg med et spørgende udtryk i ansigtet.
"Du kan ikke genkende mig?" sagde hun med et smil.
"Kan du ikke hjælpe mig lidt på vej?" Jeg tænkte, så det knagede, men der var ikke megen hjælp at hente i de gemmer, jeg normalt bruger.
"Hvis jeg nu siger, xx håndarbejdsskole, hjælper det dig?"
Så ringede alle juleklokkerne, og nogle gode minder dukkede op. "Ja det hjalp, nu er jeg med, og dit navn er Sus, er det rigtigt?"
"Ja, det blev jeg kaldt den gang, men jeg hedder Susanne."
"Det er da hyggeligt, hvad laver du her, nej, har du ikke lyst til, at vi går hen og får en kop eller glas et eller andet?"
"Tak, det vil jeg gerne."
Vi fulgtes hen til en lille hyggelig cafe og fik lidt at drikke.
Vi talte lige så let som i gamle dage, og jeg fandt, blandt andet, ud af, at hun boede i nabobyen og var alene.
Da der var gået en rum tid, spurgte jeg, om hun havde lyst til, at vi en dag spiste middag sammen.
"Det vil jeg meget gerne," svarede hun, og vi fik udvekslet telefonnumre, så vi havde mulighed for at aftale dagen.
Vi fulgtes ud af cafeen, og da vi kom ud, var sneen begyndt at vælte ned, jeg tror, der var kommet det meste af 10 cm, mens vi havde siddet inde i varmen og hygget os.
Det var tydeligt, at vejret ikke passede Sus.
"Er du i bil?" spurgte jeg
"Ja, og jeg bryder mig ikke om at køre i den slags føre."
"Hvis du har tid og lyst, kan vi lave den middagsaftale om til i aften, så kan vi køre hjem til mig, og så må vi se på føret, når du skal hjem."
"Mener du det?" spurgte hun og så på mig.
"Ja, hvis du vil tage til takke med, hvad jeg kan bikse sammen."
Vi fandt vore biler på den samme parkeringsplads og kørte uden de store problemer gennem sneen hjem til mig.

Vel indendørs i varmen fik jeg skænket et glas vin til hver.
"Må jeg godt blive her i nat, så sneen er blevet ryddet, inden jeg skal hjem i morgen?"
"Naturligvis må du det, og hvis du vil, kan du få dit eget værelse, eller vi kan hygge os sammen som i gamle dage," sagde jeg med et stort smil og rakte ud efter hende.
Hun så på mig og klemte sig ind mod mig, og strakte sig for at give mig et kys.
Da vi skulle have noget luft, så hun mig direkte i øjnene og sagde: "Er det svar nok?"
"Så må jeg hellere sikre mig, at du ikke fortryder," svarede jeg og begyndte at trække hendes tykke trøje af.
Der gik ikke lang tid, så havde vi fået trukket så meget tøj af hinanden, at der kun var lidt undertøj tilbage på os begge. Sus så stadig fantastisk ud, der var naturligvis blevet lidt mere af os begge efter mere end 30 år, men på hende var det udelukkende til hendes fordel.
"Hvor vil jeg gerne lege med de bryster," sagde jeg og kælede med dem, mens Sus mere interesserede sig for indholdet i mine trusser.
Hun gik ned i knæ og trak mine trusser ned og tog fat i pikken, der næsten havde rejst sig i fuld størrelse.
"Uhm, den ligner, den jeg kan huske," mumlede hun, inden hun lod tungen glide rundt på spidsen, samtidig med hun lod hånden glide frem og tilbage. Da hun nærmest sugede spidsen ind i munden, var det som et elektrisk stød, der sendte dejlige fornemmelser rundt i hele kroppen.
Det, hun med tunge og mund gjorde ved min pik, var ubeskriveligt dejligt, og jeg følte den blev større og større. Der gik ikke lang tid, før jeg følte, at jeg var ved at komme, så jeg stønnede "NU må du lige holde lidt igen, ellers kommer jeg for hurtigt."
Hun trak langsomt hovedet tilbage og lod pikken glide ud, men holdt læberne stramt om den, så fornemmelsen var skøn, hele vejen ud.
"Den vil jeg have ind i mig nu," stønnede hun og hoppede op på køkkenbordet, hvor jeg hurtigt trak hendes trusser af.
Hun spredte benene og trak mig hen og førte direkte pikken ind i sin sjaskvåde fisse.
"Ja, det er godt, kom nu knep mig," stønnede hun.
Jeg gled direkte i bund og ville langsomt ud igen, men nej, hun ville mere nu.
"Kom nu, knep mig hårdt, det har jeg lyst til lige nu," stønnede hun mellem tænderne.
Det blev et heftigt knald, hvor vi klaskede sammen, og der gik kun kort tid, før jeg kunne mærke julespermen var på vej som et vulkan udbrud, hele vejen gennem kroppen.
"Nu kommer jeg," råbte jeg og stønnede meget højt.
"Bliv ved, bliv ved, jeg er ved at være der, hurtigere, mere," råbte hun.
Da spermen sprøjtede ud inde i hende, fik jeg nye kræfter og stødte hårdere og hårdere ind i hende. Efter kort tid råbte hun: "Ja Ja Ja, Jaaaaaaaaaaaa," og jeg følte, at hendes fisse krampede sammen om pikken, så det blev endnu mere intenst at kneppe hende. Langsomt begyndte vi at slappe af, for til sidst at glide fra hinanden.

Jeg stod stadig op, vi holdt om hinanden, mens vi fik vejret igen.
"Kom, skal vi ikke sætte os ind i stuen og slappe lidt af?" spurgte jeg og løftede hende ned af bordet.
Vi satte os, og jeg trak et tæppe om os for ikke at blive kolde.
"Det var lige som i gamle dage, når vi virkelig trængte," sagde jeg og så hende i øjnene.
Sus så lidt tænksomt på mig, og efter et øjeblik svarede hun: "Jeg trængte også nu, det er et stykke tid siden, jeg har været sammen med en mand. ”Vil du høre min lille historie?”
"Ja, naturligvis vil jeg det." Dengang for mange år siden havde vi været meget fortrolige og talt med hinanden om alt, og det virkede fuldstændigt, som der blot var gået ganske kort tid, og det var naturligt at tale sammen.
Sus tog mig i hånden og sagde: "Skal vi ikke tage noget tøj på og gå en lille tur udenfor, selv om det stadig sneer"?
Vi fik taget godt med tøj og støvler på. Jeg havde noget, Sus kunne bruge, så hun kunne holde varmen.
Vi gik og holdt hinanden om livet og nød sneen, der stadig væltede ned, og som glitrede i gadelys og det julebelysning, en del af naboerne havde sat op på huse og i haver.
Så begyndte hun at fortælle:

SUS’ historie.
"For en tre år siden blev jeg skilt efter et egentligt godt ægteskab, men vi var simpelt hen vokset fra hinanden, og havde efterhånden fået en hel del forskellige interesser og lyster.
Jeg synes, at jeg manglede at prøve en hel del seksuelt, selvom jeg tidligere har ment, at det overhovedet ikke var mig.
Jeg begyndte at søge lidt på nettet efter en elsker og fik nogle kontakter, som der ikke kom mere ud af end noget alm. sex.
En dag blev jeg kontaktet på min profil af et ægtepar, som søgte en veninde, som var interesseret i både sex med manden og kvinden, hver for sig og sammen. Det satte en del tanker i gang, men efter noget betænkningstid, svarede jeg dem, at jeg gerne ville træffe dem, så vi kunne se hinanden an.
Vi fik hurtigt aftalt en aften og mødtes på en lille restaurant, hvor vi kunne spise sammen og så lære hinanden lidt at kende.
Det endte med, vi tog hjem til dem og prøvede os lidt frem med at sexe sammen alle tre, det var en helt ny verden for mig. Jeg havde aldrig før dyrket sex med en kvinde. Det var en stor oplevelse, som jeg siden har dyrket en hel del. I de seneste måneder har jeg meget jævnligt dyrket sex med en elskerinde, jeg også fandt på nettet.
Det betyder ikke, at jeg totalt har afbrudt forbindelsen med det par jeg først lærte at kende, men den anden side har været meget spændende for mig at opdage.
Sus så på mig og sluttede: "Derfor fik du mig til at tænde så voldsomt på dig - der var noget jeg opdagede, at der, trods alt manglede. Selv om vi har brugt en del forskelligt legetøj, vi har købt sammen på nettet."

"Det er da noget af en historie, og det tænder da mig at tænke på dig, sammen med en anden pige, eller par for den sags skyld, det er stærkt gået."
Vi talte videre på resten af gåturen, da vi kom tilbage, fik vi sammen bikset noget mad sammen, som vi skyllede ned med et par glas vin.
Da vi havde spist, så jeg Sus direkte i øjnene og sagde stille: "NU vil jeg gerne forkæle dig og kæle med dig, så du ikke glemmer, at en mand også kan give dig glæde og fornøjelse."
Jeg rejste mig og tog den ene af hendes hænder og trak hende forsigtigt ind i stuen.
"Nu vil jeg klæde dig af, og kysse, slikke hver del af din dejlige krop, efterhånden som jeg får dig klædt af."
Sus stod bare stille og lod mig klæde sig af, stykke for stykke, til sidst stod hun bare i trusser og BH. Jeg stod bag hende, da jeg løsnede BH'en, så kunne jeg lade hænderne glide rundt til brysterne, som føltes dejlig bløde, og brystvorterne var allerede ved at blive hårde. Det var en dejlig fornemmelse at kæle med de lækre bryster. "Nu må jeg smage på de to små hårde dutter, du så gerne viser frem."
Jeg synes, det var lækkert at slikke på og lege med brysterne, men det var helt klart, at Sus nød det mindst lige så meget. Hun pressede mit hoved ind mod sig og hviskede: "Åhh, det er dejligt, det snurrer i hele kroppen af dejlige fornemmelser."
"Kom, læg dig ned her på sofaen," sagde jeg samtidig med, jeg trak hendes trusser ned. "Nu vil jeg smage på dine elskovssafter."
Hun var våd og varm i grotten og kunne ikke ligge stille, da jeg begyndte at slikke på skamlæberne og samtidig stak tungen så langt ind i hende, jeg kunne.
"Ja, bliv ved det er dejligt, prøv at stikke en finger ind eller 2," stønnede hun.
Jeg fik listet 2 fingre ind, som jeg brugte, samtidig med jeg slikkede. Da tungen kom i kontakt med hendes klitoris, gik hun helt i bro og udbrød "Jaaaaaa Jaaaaaaaa, lækkert."
Da jeg forsøgte at ramme hendes G-punkt, samtidig med jeg med den anden hånd pressede let på hendes venusbjerg, var det som at tænde en mindre vulkan, hun stønnede og pustede: "Åhh nej, det er vidunderligt, bliv ved – holdt jeg kommer, Ååhhhhhhhh."
Sus faldt helt sammen og lå med lukkede øjne, samtidig med hun trak vejret dybt.

"Det er en af de stærkeste orgasmer jeg har fået meget længe," sagde hun, da hun var kommet lidt til sig selv.
"Det glæder mig, men jeg er ikke helt færdig med dig endnu, jeg er jo nød til at demonstrere, at du også kan få gode oplevelser med en mand," svarede jeg med et smil.
Jeg trak hende lidt rundt på sofaen, så jeg kunne ligge på knæ og slikke hendes elskovsgrotte.
Da hun var ved at blive tændt igen, førte jeg min pik ind i hende, så jeg kunne glide ind og ud i et langsomt tempo, hvor jeg trak mig næsten helt ud, så hun kunne føle hovedet udvide åbningen, når den både gled ud og ind igen. Det gav mig en vidunderlig følelse, hvor jeg kunne mærke hele hendes grotte, hele vejen ind og ud.
Samtidig kunne jeg lege med hendes bryster og slikke på vorterne.
Nå, nu vi tidligere havde fået taget det værste tryk, kunne jeg holde lang tid, og på den måde kunne jeg næste holde Sus i gang med en ny orgasme hele tiden. Specielt når jeg legede med hendes vorter samtidig, og klemte dem lidt med fingrene og tænderne, gik det lige i hendes underliv.
Da jeg begyndte at mærke, at jeg ikke kunne holde så længe endnu, trak jeg mig ud og vendte hende om, så hun lå på knæ i sofaen, så kunne jeg komme til at støde ind i hende bagfra og samtidig lege med de dejlige bryster, der hængte frit under hende.
Nu var der kun en vej, og det var frem, så det gik hurtigere og hurtigere, så vi klaskede sammen, hver gang jeg stødte ind i hende.
"Nu kommer jeg,” råbte jeg og stødte til.
Sus råbte: "Ja, spul min fisse med dit julesperm, jeg kommer igeeeeennnnnn"
Vi faldt samme oven på hinanden og lå der, mens vi begge fik vejret, og min pik gled i slap tilstand ud af hende.
Da vi blev viklet ud af hinanden, rejste vi os og tog noget tøj på, der var ingen af os, der havde mere energi lige nu.

I løbet af aftenen fortalte Sus mere om sine nyere erfaringer på det seksuelle område.
"Måske kunne vi en dag sammen møde nogle af dine nye venner, jeg kunne godt tænke mig at være med," sagde jeg på et tidspunkt.
Sus kikkede på mig og svarede: "Ja, det kan jeg forestille mig, lad mig prøve at tale med dem, hvad de siger"
Efter et roligt, men dejligt morgenknald, kørte Sus hjem, da vejret var blevet bedre, og vejene så ud til at være rimelige.
Vi havde efterfølgende en hel del kontakt, som også udviklede sig til mange spændende oplevelser.

- Der kan du selv se, hun vidste også hvad et køkkenbord kan bruges til, hviskede Vibsen.
Jensen rejste sig hastigt op. - Jeg skal ind til Århus og hente noget aflytningsudstyr, vil du med?
Vibsen nikkede og sammen tog de ind til Århus.

 

Læg en hilsen i Kupfa's gæstebog HER

Læg en hilsen i Nannas gæstebog HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK