2013

Julemysteriet skrevet af Ham dér og Nanna Naye

JULEMYSTERIET, DEL 7
Moonlight

Det var meningen at Jensen skulle aflægge beretning for Ulla, om hvad han havde fundet ud af i løbet af ugen, men Ulla havde klokken 8 om morgenen sendt en besked til ham om, at de måtte snakkes ved en anden dag, de skulle begge, hver for sig til julefrokost om aftenen, og Peters havde derfor aflyst sin svømning. 

Klokken 21 tog Jensen på arbejde som dørvagt på Moonligt.
Lørdag den 7. december var store julefrokostdag. Publikum på diskotek Moonlight var tydeligvis mere modent end ellers. Stormen Bodil dagen før og sneen havde tilført lidt mere julestemning. Glemt var de afblæste tage og væltede træer. Nu skulle der festes igennem.
Diskoteksgæsterne var i hvert tilfælde ældre, måtte Jensen konstatere, allerede kort tid efter hans tjans som dørmand var begyndt; man skulle nok ud og lege ung efter julefrokosten.
Som sådan var der ikke noget særligt at bemærke ved denne aften, tænkte han, lidet anende, at denne aften ville blive temmelig speciel.

Lidt efter 23 gjorde Jensen store øjne. En gruppe på 10-11 modne piger eller kvinder, klædt i mørke spadseredragter kom til diskoteket. Hurtigt spottede Jensen en række fællestræk: de var selskabeligt overrislede og havde alle en nål i reverset. Jensen havde set motivet før, det sad på logebygningen på Holbergsvej. Og pludselig genkendte han den ene af kvinderne.
- Dsig kender jeg jo, shtoore, shtærke mand. Ksune dusu igge tænge dig at putte din shtoore pik i en lille forsømt kushe - eller to? Såaaan lisssom i dit pjornobjad dehjemme?
Jensen var paf. Her stod Ulla, som havde virket utrolig kold og tilknappet ved deres første møde, ja for så vidt også de efterfølgende, og kiggede på ham med liderlige, tiggende øjne.
- To? sagde han nysgerrigt. Ulla nikkede hen mod den yngste af  kvinderne. Ædru ville hun faktisk se godt ud. Hun stod, fortinnet i blikket og opfattede nok ikke alverden. Ulla gik om bag hende. Med et ryk trak hun kvindens nederdel op. Hun havde strømper på, rød strømpeholder og matchende g-strengstrusser. Det gav et sæt i hende og hun ville til at protestere, men blev afbrudt af Ulla.
- Nu gsør du, hvad logermesterinden shiger, søster, afbrød Ulla hende.
Kvinden tav med et lille fnis.
- Ulla stop, jeg er på arbejde. Det duer ikke, indskød Jensen.
- Så må dset vente tsil fyraften, ræsonnerede Ulla, - Dorthe, giv manden dine trusser som pant!
Overrasket begyndte kvinden, som altså hed Dorthe, at fumle med sine trusser og endte med at aflevere dem. Jensen puttede dem forbløffet i lommen.
- Og du? sagde han til Ulla med slet skjult morskab, velvidende, at han måske var ved at skabe et problem for sig selv.
Med et beslutsomt blik greb Ulla under nederdelen og afleverede sine trusser.
- Vi ses tsil fyraften, sagde hun. Hun trak ham ind til sig.... - Jeg har ikkkkk fået sjendt dig kopiiir ida, jeg kom til at læse indholdet... og jeg er sååååå lirlig...
Jensen nikkede. Dette var ved at blive temmelig underligt.

Det var lige før midnat, at situationen spidsede til. En af logekvinderne kom ud til Jensen og spurgte, om ikke han kunne ringe efter en vogn. Ulla "havde det ikke så godt".
Han havde lige trykket på knappen med den røde telefon for at afslutte opkaldet til taxa, da han så Peter og kvinden fra pornobiografen nærme sig. Hurtigt fik han flyttet de to logesøstre, som støttede Ulla fra foyeren ind i det lille rum bag garderoben. Det blev lidt tumultagtigt.
Peter og kvinden havde lige nøjagtigt afleveret deres overtøj i garderoben og stod med ryggen til, da taxaen kom.
Først, da taxaen var kørt, kunne Jensen ånde lettet op. Samtidig spekulerede han over, hvorfor i alverden han havde sørget for at undgå, at ægteparret så hinanden. På den anden side gad han ikke ægteskabsdrama på sit diskotek. Men han kom hurtigt på andre tanker; han havde jo et arbejde at passe, der var langt til fyraften og festglade mennesker strømmede til.

Lørdag morgen klokken 4 sendte Jensen de sidste små grupper af diskoteksgæster hjem, da han pludselig mærkede en hånd på skulderen.
- Jeg ... du kan vist gøre krav på noget, hørte han Dorthe sige, da han vendte sig om. Hun så forbløffende klar ud og lød også sådan.
Jensen tænkte på de to dametrusser i sin lomme og smilede.
- Jo, det kan man godt sige, men…
- Kan det blive hos dig? spurgte Dorthe, min kæreste...
- Er du sikker på at det her er noget, du vil, svarede han og følte sig overskudsagtig, hvor mange gange havde han ikke afvist kvinder her aften efter aften. I sit stille sind håbede han, at hun ville fortryde.
Dorthe stod lidt og tænkte.
- Et hurtigt knald bag garderoben? spurgte hun så.
Måske var det alligevel et stort skridt for hende at lade sig bolle hjemme hos en fremmed mand, tænkte Jensen, men hvad fanden var det lige han selv havde gang i? Det måtte være de fordømte noveller han læste hver dag der havde sat gang i pumpen dernede.
Og sådan stod de i rummet bag garderoben lidt efter. Dorthe lagde sin nederdel og stod nu med strømper, rød strømpeholder og spadseredragtens jakke.
- Også jakken og toppen inde under, sagde Jensen, og snart stod Dorthe i julerød BH foran ham og så sexet ud. Hun trak ham med hen til et bord og fik bukserne af ham. Pikken stod allerede i vejret. Forsigtigt førte hun hans fingre op i sig. Hun var våd. Han begyndte at fingerkneppe hende. Det gav hurtigt små sjaskelyde. Dorthe lukkede øjnene. Hendes vejrtrækning blev heftigere og ind imellem forsynet med vokaler, a, o, u og å.
Da Jensen lod sin pik afløse fingrene, begyndte Dorthe at klynke. Lidt senere gispede de begge efter vejret, og nærmest synkront kom de med to ret forskellige brøl.
Mens pikken skrumpede i Dorthe, nussede han hendes flade mave, slanke lår. Hun sendte ham et træt smil.
- Sikken aften, sukkede hun.
- Skal jeg køre dig hjem? spurgte Jensen.
Taknemmeligt tog Dorthe imod tilbuddet. Han kørte hende til et rækkehuskvarter i den nordlige bydel.
Med et enkelt tak og et træt smil forlod hun ham.

Jensen sundede sig et øjeblik, før han kørte hjem. Så smilede han. Han havde stadig to trusser i lommen. Gad vide, om hende Ulla nogensinde vil komme ind på det her igen, tænkte han.  

Har Jensen noget til gode hos Ulla? Vil hun beklage sin uartige opførsel? Finder Vibsen ud af dette og hvis ja, bliver hun så jaloux? Mon Jensen får de kopier som gjorde Ulla liderlig...

Følg med i næste afsnit af Julemysteriet.

Flere af afsnittene i julekalenderen er skrevet af Ham dér eller af Nanna Naye
Nanna har strikket det hele sammen til en fortsættende historie
 

Læg en hilsen i Ham dér gæstebog HER

Læg en hilsen i Nannas gæstebog HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK