2013

Julemysteriet skrevet af Nanna Naye

Gæsteskribent: Bizarre - Luciabruden, del 2

JULEMYSTERIET, DEL 9
Sex er noget opreklameret pis

Klokken 7 mandag morgen tikkede der en sms ind hos Jensen.
”Jeg har fri i dag, og har tænkt jeg vil søge arbejde hos Peter. Hilsen Vibsen.”
Jensen havde gjort sig nogle tanker om hvad hans videre træk med Peter skulle være, så han bad hende om lige at komme omkring og få morgenkaffe så de kunne koordinere.

30 minutter senere sad de og spiste rundstykker og drak kaffe i Jensens køkken omkring det ovale bord. Denne gang var der ingen snak om hvorfor der var en runding indad i bordet og hvad det kunne bruges til. (se 6. dec.)
- Jeg kan se du har fået juletræ med lys i haven, sagde Vibsen
- Noget skulle jeg jo bruge min fridag på, svarede Jensen.
- Jeg har noget med til dig, sagde Vibsen og rakte Jensen en plastpose.
I den stod en juledekoration. – Jeg kunne jo lige så godt lave en til dig, når jeg nu var i gang i går, sagde hun. Har du en lighter?
- Kig i min jakkelomme på den grønne jakke jeg bruger når jeg er vagt, jeg tror den jeg tænder olielamperne med oppe på Moonlight ligger i den ene lomme.
For sent gik det op for ham, hvilken katastrofe han havde sat i gang.
Lidt efter kom Vibsen ind med lighter og 2 par dametrusser.
- Du har da nok haft travlt i weekenden, sagde hun studst.
- Jamen, det er er ikke som du tror…, begyndte Jensen.
- Du ved da ikke en skid om hvad jeg tror! Vibsen havde fået 2 røde pletter på kinderne. Nu tager jeg ud og søger arbejde hos Peter, kan du hygge dig.
Rundstyk, kaffe, juledekorationen som ikke var blevet tændt, blev efterladt og Vibeke stormede igennem huset. Først da yderdøren smækkede, fik Jensen nærværelse nok til at reagere. Han styrtede ud i gang og ud på fliserne i strømpesokker og greb fat i Vibsens arm.
Hun snurrede rundt og i et brøkdel af et øjeblik, troede Jensen at hun ville lange ham en, men i stedet kastede hun armene omkring ham og kyssede ham krævende og begærligt.
Jensen mærkede hende bløde tunge lege med hans, og hendes hænder trak i hans små hår i nakken. Uden at tænke over det, besvarede han hendes kys og kysset blev mere og mere lidenskabeligt, indtil Jensen forsigtigt løsnede hendes arme om hans hals og skubbede hende lidt ud.
- Kom med ind og hør historien… hørte han sig selv hviske. Da han gik gennem gangen, gungrede det igennem hans hoved… hvordan takler jeg det her for fanden da…
Tilbage ved køkkenbordet satte de sig på hver deres stol igen, Vibsens øjne tindrede efter det heftige kys.
- Må jeg høre, hviskede hun og kiggede intenst på Jensen.
Jensen fortalte om kvindelogen der var kommet til diskoteket, om Ullas snaldrende adfærd, om det andet kvindelige logemedlem som Ulla havde vist frem og om afleveringen af de to par trusser. Jensen fortalte om hvordan han havde undgået at Ulla og Peter løb ind i hinanden og om hvordan Ulla var blevet sendt hjem i en taxa.
- Så det blev ikke til sex med Ulla, ville Vibsen vide.
- Nej, det gjorde det ikke, svarede Jensen, som sandt var. Den anden kvinde, Dorthe, nævnte han ikke noget om.
- Jeg har tænkt mig at tage ud til Ulla og aflægge beretning i dag – og aflevere trusserne. Jeg har fået fat i noget overvågningsudstyr til Peters bil, men det kræver jeg kan komme ind i den, måske hun ved om de har en ekstra nøgle til bilen.
- Jamen hvis jeg så går op til Peter og søger job samtidig, så kan jeg aflede ham, så han ikke kigger ud på p-pladsen, mens du installerer udstyret i bilen. Ring når du kører ude fra Ulla, så mødes vi på parkeringspladsen ved Peters arbejde. En anden ting, gad vide hvad der havde gjort hende så liderlig at hun overfaldt dig på den måde?
Jensen svarede at det var noget med at hun havde læst det der stod i konvolutten Peter plejede at gemme.
Vibsen fløjtede sagte, - jamen det er da nyt, det har du da ikke gjort før?
- Næh, svarede Jensen. Nå jeg ved noget mere når jeg har været ude hos hende, så skal jeg nok fortælle dig det. For resten… han hev sin tegnebog frem og fiskede en hundredkroneseddel frem – jeg skylder dig jo for lodsedlerne, og her har du for materialer til juledekorationen, den er vældig flot.
Vibsen smilede og inden Jensen nåede at regere havde hun trykket sine læber mod hans, så strøg hun ud af døren.

En halv time senere stod Jensen ud hos den gode Ulla. Velplejet med håret sat op og i sin sædvanlige nederdel og jakke. Jensen kom til at tænke på at han faktisk ikke anede hvad hun lavede, ud over altid at se godt ud.
- Jeg beklager meget min opførsel i lørdags, jeg ved ikke hvad der gik af mig, sagde hun meget forretningsmæssigt, - det skal ikke ske igen.
Jensen gik hen til hende, satte en hånd op i hendes hår og holdt fast. Han lod hænderne glide hen over hendes bryster og krammede dem hårdt.
Ulla stønnede, men det lød ikke til det var af smerte, mere som nydelse. Jensen kunne godt mærke at det han havde i underhylerne rørte på sig, men han ignorerede det. Så slap han hendes bryst, stak hånden i lommen og fiskede hendes trusse op og puttede den ned i hendes kavalergang.
– Lad være med at lege med ilden, brummede han, - en dag kommer du galt af sted.
Ulla gispede da han slap hende. – Jamen det var jo historien.
- Historien? Jensen kiggede spørgende på hende, og hun tog en konvolut på bordet bag sig og rakte ham. Luziabruden del 2 af Bizarre, stod der på indholdet.
- Og hvad er der med det? Ville Jensen vide.
- Jo jeg blev nysgerrig efter at vide hvad der var i de konvolutter og så åbnede jeg den og læste indholdet, og… så tog jeg et par gin og tonic og et par mere inden logefesten… og resten kender du.
Hun var med andre ord blevet godt gammeldags liderlig, og liderlighed og alkohol kan få kvinder til hvad som helst, tænkte Jensen, godt belært af alle de tilbud han havde fået på Moonlight i tidens løb.
- Så du mente ikke det du sagde til mig den aften?
- Nej, naturligvis gjorde jeg ikke det, Ulla kiggede på ham. – Sex er noget opreklameret pis.
Jensen hævede øjenbrynene en anelse over hendes ordvalg, der stod i stærk kontrast til forretningskvinden foran ham, - det tror jeg ikke Dorthe syntes.
- Dorthe, åh gud stakkels barn, hvad har jeg dog sagt om hende?
- Ja det må du sådan set selv finde ud af, men hun og jeg HAR afregnet, og… han kiggede på hendes trusser som stadig sad i kavalergangen, hvis du provokerer mig en gang mere, så lover jeg ikke for følgerne!
- Nej… nej naturligvis ikke – men det sker ikke.
- Godt, brummede Jensen, og gik i gang med at fortælle hvad han havde foretaget sig de sidste 7 dage, og fik udleveret ekstranøglen til Peters bil.

Dorthes trusser endte i en skraldespand i den indre by, han skulle ikke komme galt af sted med dem en gang til. Lige over middag kørte han ind på p-pladsen ved Peters arbejde. Vibsen gik til hovedindgangen og Jensen ventede 5 minutter, så låste han Peters bil op, monterede microfonen i blæseren til sideruden og en lille sender samme sted. Mindre end 5 minutter efter var han færdig. I det samme kom Vibsen tilbage.
- Jensen, det er altså underligt. Peter arbejder ikke ved nogen af de rådgivningsfirmaer der ligger på adresse 44, 3. sal????

Da Vibsen og Jensen kom tilbage til Jensens hus på Blåmejsevej, satte de sig til at læse den beretning der havde sendt Ulla helt i affekt…

Bizarre - Luciabruden, del 2

Resume fra del 1:
- J
eg er nu en smule nervøs for aftenen. Du har vist lovet dine venner ret meget, og når jeg slet ikke må have bh og trusser på under den her tynde og næsten gennemsigtige kjole, så kan de jo ikke tro andet, end at du ligefrem opfordrer dem til at være nærgående over for din søde, pæne kone.
- Du har ganske ret, min skat, griner jeg, jeg har endda opfordret dem til at betragte dig som en Luciagave fra mig til dem. (del 1 kan læses HER)

Hun kigger over på mig, og jeg nikker smilende og nyder det slørede udtryk i hendes øjne, mens hun spreder benene, og jeg ser deres hænder glide op af hendes lår og ind mellem dem forfra og bagfra, og Bos fingre begynder at gnide hendes bløde, glatte fisselæber.
Og et øjeblik efter spærrer hun øjnene op, da hun vist mærker, at Erik har fundet hendes lille, stramme hul mellem hendes balder, samtidig med at Bo langsomt borer sin fingre op i fissen på hende.
Og den lystne tøs kan ikke lade være med at stønne og vride sig, mens hun mærker, hvordan begge hendes huller bliver grundigt udforsket.
- Meget tilfredsstillende, griner Bo lidt efter og trækker sine fingre ud af fissen og holder dem op foran hendes mund, og hun bøjer sig lydigt frem og lukker munden om dem og slikker dem rene for sine egne safter, mens hun grynter tungt, fordi Eriks fingre stadig er langt oppe i hendes andet hul.
- Dejlig kone du har, Poul, griner Bo og trækker fingrene ud af hendes mund, men nu er det vist jeres tur. Kan du så få dine fingre ud af røven på hende, Erik.
- Det er ikke nemt, der er sgu godt stramt og varmt deroppe, griner han, men trækker dem ud, og hun går langsomt om mellem Søren og Arne, som også til hendes store glæde undersøger hende så grundigt, at hun må lægge hænderne på deres skuldre for ikke at falde, sådan som hun kører underlivet frem og tilbage og grynter af lider, før Bo kalder hende til sig og skubber tingene på bordet foran sig til side.
- Kom her, Hanne, og læg dig ind over bordet.
Og rød i hovedet af deres brug af hendes snurrende huller, går hun om til ham og lægger sig lydigt ind over bordet ved siden af ham, stadig med kjolen oppe om livet, så hendes hvide røv er blottet.
- Spred dine balder, Hanne, kommanderer han og tager et af dildolysene.
- Nej, ikke det, klynker hun bedende og ser på mig, men da jeg bare rynker brynene irriteret, skynder hun sig at gribe om balderne og trække dem fra hinanden, og Bo lader det tykke lys glide op mellem dem, og et øjeblik efter kaster hun hovedet bagover og klynker klagende med ansigtet fortrukket i smerte, da hun mærker lyset langsomt blive presset op i røven på sig.
- Ja, dygtig pige, griner han, da det er boret langt op i hullet på hende. Så må du godt gå hen og tage en stol og sætte den ud på gulvet, men husk lige det her. Han rækker hende et af de andre lys.
- Vi er vist færdige med forretten, og der er jo optræden mellem retterne, så nu er scenen din, griner han.
Hanne ser bedende på mig, men jeg smiler kun til hende og nikker som tegn på, at hun bare skal gøre, som de forlanger.
Så hun tager en stol og stiller midt på gulvet og løfter kjolen op om livet, før hun rød i hovedet sætter sig med front mod os og spreder sine tykke, bløde lår.
- Uhmmm, sikke en lækker, glatbarberet revne, griner Bo, mon ikke vi også skulle blotte os, det er næsten uretfærdigt, at Hanne skal sidde der og vise sig frem, og hun ikke får lov til at nyde vore jern, som hun skal stifte nærmere bekendtskab med i løbet af aftenen.
Dette udløser med det samme en grinen hos de andre, og snart kan hun sidde og nyde, hvordan vi alle fem sidder foran hende med store, tykke jern, og selvfølgelig kan min kære kone ikke holde øjnene fra mine fire venners mere eller mindre stive og hårde køller.
Kom så, din ludertøs, griner Bo, vi vil se dig bruge lyset.
Og rødmende lader hun det store, tykke, pikformede stearinlys glide ned over sin glatte revne, og jeg kan tydeligt så på hende, at hun nyder at vise sig frem, for snart er det langt oppe mellem hendes våde fisselæber, og hendes ansigt lyser af lider, og hun stønner hæst.
- Jaaa, det er godt, siger Bo, lad os se det oppe i fissen på dig.
Og straks og mere end villigt presser hun enden af det op i fissen og grynter hæst og vrider sig på stolen, og det rykker i hendes lår, mens hun kører det ind og ud mellem de våde fisselæber.
Ja, godt, din lidertøs, griner Bo. Kom så, lad os se, du rider på det.
Og igen adlyder hun villigt og løfter sig lidt op, så hun kan sætte enden af det ned på stolesædet og langsomt og klynkende presse sig ned over det, så begge hendes huller er fyldt med tykke stearinlys, og hendes ansigt fortrækkes i smerte og liderlighed, og hun begynder at køre underlivet frem og tilbage, så hun kan mærke, hvordan de masserer hendes kløende huller.
- Ja, frækt, griner Bo og rejser sig og stiller sig foran hende med hånden om sit store, tykke jern og svinger det, så det dasker hende på kinderne.
- Kom så, griner han, vis mig, hvor god du er til at sluge jern, Poul har jo pralet med, at du kan tage jern til roden.
- Nej, da ikke en på den størrelse, klynker hun bange, men åbner alligevel munden, og han griber hende om nakken og presser bare uden videre sit store, tykke jern ind i munden på hende.
Hun prøver at vride munden væk, mens hun spjætter med benene, og det smasker fra hendes vidt åbne mund, men han holder godt fast, og mere og mere af køllen forsvinder i munden på hende, lige til hans tunge klunker presses mod hendes hage.
- Jaa, det er godt, Poul pralede ikke, grynter han og mundknepper hende, til spyt og slim flyder ned ad hagen på hende.
Men det bliver vist lidt for godt, for pludselig trækker han det fedtede jern ud og holder stramt om det, mens der siver tykke, hvide spermdråber fra det svulmende hoved.
- Hun er sgu god, griner han og sætter sig, så er det vist andres tur.
Og det lader vennerne sig ikke sige to gange, så de næste minutter genlyder stuen af deres grynten, Hannes klynken og vennernes hujen, når hun rigtig spjætter og vrider sig, mens hun har en stor, tyk pik begravet i munden.
Og først da alle fire har taget hende i munden, synes han, at det er på tide, hun igen bliver vores serveringsdame og kommer med hovedretten, men før det vil han lige have hende alene i køkkenet.
Hun ser spørgende på mig, da han siger det, men jeg nikker bare og siger, at hun selvfølgelig skal følge med ham derud.
Han fører hende med et fast greb i armen, og vi hører, han går ud af huset og kommer tilbage.
Og lidt efter kommer han tilbage til os andre og sætter sig med et smørret grin på, og lidt efter kommer hun ind, og vi andre stirrer bare på hende.
Væk er den søde Luciakjole, og nu er hun iført et stramt korset, som får hendes frodige krop til at virke endnu mere lækker og fræk, og hvor hendes store, tunge, bløde bryster vises frem som på serveringsbakken, hun balancerer ind med – og derudover kun et lille, bitte forklæde, der kun lige skjuler hendes fisserevne.
Men hvorfor er min kones ansigt fortrukket i en blanding af lyst og smerte, og hvorfor mon hun går forsigtigt og klynker for hvert skridt.
- Nååå, gør det dejligt ondt, griner Bo.
- Ja, meget ondt, klynker hun.
- Men du nyder det, kan vi se, griner han, kom herhen og lad mine venner se, hvad det er, du går og klynker over.
Og så går hun med små, forsigtige skridt hen ved siden af ham, og han løfter det lille forklæde, så vi alle kan se de tre klemmer - en i hver af hendes tykke fisselæber og en lige over klitten, så den er blottet og stritter ud, og det må rykke i den for hvert eneste skridt, hun tager.
- Uhmmm lad os lege lidt med den, griner de andre, og så må hun gå fra den ene til den anden af mine venner og lade dem nulre hendes strittende klit og trække i klemmerne, så hun klynker og ryster over hele kroppen, og tårerne står hende i øjnene, når en af dem er særlig hård ved hende.
Men midt i det rejser Bo sig og siger, han lige skal på toilettet, og da han kommer tilbage, får jeg godt nok lidt af et chok, for i hånden har han hendes elektriske tandbørste. Han har da vel ikke tænkt sig, tænker jeg og mærker, at tanken om, om han kan finde på at bruge den på hende, tænder mig så meget.
Men da hun ser tandbørsten, kigger hun bedende på mig og ryster på hovedet og ser bange ud.
Jeg slår smilende ud med armene, som om jeg siger, jeg kan ikke gøre noget, jeg har jo lovet...
- Whau, det vil jeg gerne se, griner Erik, mens han sidder og gnider sit dunkende jern under bordet. Kom her, Hanne, og sæt røven på bordkanten ved siden af mig, så skal jeg hjælpe Bo med at kontrollere dig, hvis du stritter for meget imod.
- Jeg skal også nok hjælpe til, griner Søren, der sidder ved siden af Erik.
Hun kigger igen på mig med øjne, der tigger mig om at gribe ind og redde hende, men jeg smiler bare til hende, og med et opgivende suk går hun langsomt hen mellem dem og vender sig og sætter røven på bordkanten.
Og Bo rejser sig og går rundt om bordet, mens han tænder tandbørsten, så vi kan se det lille børstehoved rotere, og Erik og Søren tager fat i hver en arm på hende med den ene hånd og trækker med den anden hendes lår fra hinanden.

Fortsættes den 12.12

 

 - Åhh Jensen, stønnede Vibsen, det er så liderligt.
Det kunne Jensen ikke benægte, hans lem stod også som en mast i underhylerne...

Er Vibsen blevet forelsket i Jensen, hvad siger Ulla til den behandling Jensen gav hende i dag, hvis Peter ikke arbejder på 3. sal – hvor arbejder han så, og virker overvågningsudstyret? Hvad mon der sker når afsnit 3 af Luciabruden kommer, vil Ulla så forsøge sig mod Jensen igen? Følg med igen i morgen.

Læg en hilsen i Bizarres gæstebog HER

Læg en hilsen i Nannas gæstebog HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK