2013

Julemysteriet skrevet af Nanna Naye

Gæsteskribent: Master K. - Den søde juletid, del 2

JULEMYSTERIET, DEL 11
Løgn og fortielse

Jensen var taget ud til Ulla ved 10-tiden. Der var ingen smalle steder, godt brød fra bageren, økologisk smør, gode oste fra Holland og Frankrig, og en lille morgenbitter fik de også.
- Vil du gentage navn og adresse på virksomheden hvor Peter arbejder, spurgte Jensen Ulla.
- Hos Stir & Stuhr, i nr. 44, på 3. sal, svarede Ulla.
- Og hvis jeg siger at der ikke findes noget Stir & Stuhr i nr. 44, fortsatte Jensen.
- Hold nu op, Ulla rejste sig irriteret op, - selvfølgelig arbejder han der, jeg har jo selv været med til julefrokoster i tidens løb.
- Ulla, Jensens stemme lød hårdere end egentlig nødvendigt, - der findes ikke noget Stir & Stuhr i byen længere.
- Ja så har de vel bare flyttet hovedsædet til en anden opgang.
- Beklager Ulla, firmaet lukkede for 3 måneder siden, de gik nedenom og hjem.
- Jamen ikke med min Peter, han tager af sted hver morgen og kommer hjem hver aften.
Jensen satte sig over foran Ulla. - Hør nu lige på mig Ulla, firmaet eksisterer ikke mere. Jeg ved pt. ikke hvor Peter arbejder, kun at han kører til centrum hver dag, sætter sin bil, har mulighed for en firmabil, og at han går ind i den bygning hvor han hidtil har arbejdet. Jeg ved også at dem i Sygeforsikringen kender ham.
- Jamen hvad laver han så? Ulla forsøgte at rejse sig, men hendes ben knækkede sammen under hende i sindsbevægelse.
- Ja det er jo det vi skal finde ud af, hvor meget stoler du på ham?
- Jeg... et par tårer løb ned af kinderne på den ellers selvsikre kvinde. - Det ved jeg ikke længere.
- Så viljeg råde dig til at lade være med at sige noget indtil videre, lad os se hvor længe han kan og vil køre spillet, og måske finde ud af hvorfor han har viklet sig ind i al det hemmelighedskræmmeri. Har han en kalender eller lignende? ville Jensen vide.
De gik ind på Peters hjemmekontor. Der lå prospekter og andet reklame fra Stir & Stuhr på skrivebordet, men ingen kalender.
- Kan det tænkes at han bruge kalenderen i Outlook på pc'en ville Jensen vide.
Ulla svarede, at det var muligt og tændte pc'en. Der var dog password på og Jensen tog plads på kontorstolen. Der gik ikke længe inden han kom med et udbrud og begejstret fortalte Ulla at han var inde.
- Han brugte såmænd sit cpr.nr., det var næsten for let sagde Jensen.
Der var absolut intet mistænkelig at se på Peters pc, der lå nogle økonomiske budgetter og likviditetsberegninger, der lå deres private budget og låneforhold, men ellers ikke noget. Jensen åbnede outlook, men der var pænt ryddet og ikke nogen mails der kunne afsløre noget af betyndning. Men kalenderen var dog mere interessant. Torsdag den 12.12 var der en bemærkning med beskrivelsen Frederiksen, Søndergade 17, kl. 19.
- Det er jo i morgen, sagde Jensen, har han sagt noget om hvad han skulle?
- Ja, han skal mødes med nogle af sine kolleger og øve nogle salgsmuligheder og nye produkter, svarede Ulla.
- Forresten... Jensen gned på de få timer gamle skægstubbe, ved du noget om hvorfor Peter tog toget til Fredericia i går?
- Ja da, han skulle have bilen på værksted i Hørning, og Ole, vores mekaniker, havde sagt at han bare kunne tage toget derfra og til Fredericia til erhvervsmøde.

Jensen valgte at tie med at det nok ikke lige var et erhvervsmøde for økonomiske rådgivere Peter havde været til.
- Jeg skulle hilse fra Dorthe, sagde Ulla pludselig.
Dorthe... Jensen skulle lige samle sig og tænke efter en gang mere, inden han kom i tanke om, at det var den kvinde han havde sexet med bag garderoben på Moonlight
- Hun siger at du er ret så veludrustet, Ulla gik rundt om skrivebordet og stillede sig foran Jensen. - Men nu har jeg jo fået mine trusser igen sååå...
- Og det fortryder du? Jensen mærkede en begyndende rejsning ved mindet om hvordan han havde haft fat i Ullas bryster den anden dag.
Ulla fnyste, - Mænd tænker kun med den mellem benene, få jer dog et liv!!!
Forbløffet over stemningsskiftet rejste Jensen sig hastigt op og tog afsked. Da han var på vej ud til bilen kom Ulla ud med en konvolut. - Du glemte dagens kopier. Hastigt trykkede hun en kys på hans kind, drejede om på hælen og gik tilbage til huset.

Hvem er Frederiksen og hvad ligger der på Søndergade 17 og hvad skal der ske i morgen kl. 19??
Nedenfor kan du se hvad der stod på de kopier som Ulla gav Jensen

 

Master K - Den søde juletid del 2

Resume: Hun er begyndt at lege med dominans med sin mand, og en dag skal de mødes inde i byen. Hun tager bussen og skal sidde med en tændt vibrator hele vejen ind. Det giver nogle udfordringer og 3 min. over 12 løber hun fra bussen til mødestedet. For sent på den...

Hun gik lidt usikkert hen til det bord, han sad ved, vel vidende at hun ikke var der til tiden, men da han rejste sig for at tage imod hende, faldt hun lidt til ro. Han gav hende et tæt kram og klemte sit underliv mod hendes for at mærke, om hun havde gjort, som han havde beordret, og det fik hende næsten til at gå i knæ af nydelse at mærke hans pik trykke på hendes venusbjerg med vibratoren imellem. Og da han fastholdt hende og hviskede i hendes øre, at hun så fantastisk ud, men at hun kom for sent, måtte hun give efter igen og kom endnu en gang i hans arme. Han holdt hende oppe og i det samme holdt vibratoren op, så hun endelig kunne slappe af og komme lidt til sig selv.

Han hjalp hende over på en stol og satte sig overfor hende. Han fangede hendes blik og begyndte at udspørge hende om formiddagen, og om turen med bussen var gået godt, og hun var nødt til at indrømme, hvad der var sket. At hun ikke havde kunnet holde sin liderlighed tilbage i bussen og havde fået den skønneste udløsning med sin Master i tankerne.

Han kiggede alvorligt på hende og sagde, at det, sammen med at hun var kommet for sent, gjorde, at han var nødt til at straffe hende for hendes ulydighed. Han fandt endnu en lille pose frem, som han skubbede over til hende, med besked om at hun skulle gå ud på toilettet og sætte den op i hendes stramme åbning og så komme tilbage. Så ville han bestille frokost så længe.

Hun kiggede på posen og skyndte sig at tage den til sig, mens hun kiggede rundt for at se, om nogen havde opdaget, hvad der foregik. Hun gik ud på toilettet og fandt en ledig bås. Med famlende fingre åbnede hun posen og ud gled en slank dildo, der heldigvis ikke var alt for stor sammen med en lille tube glidecreme. Hun vidste godt, hun var nødt til at gøre det, så hun trykkede lidt creme på fingrene for at smøre det på pluggen, og gav også ringmusklen lidt, selvom den virkede velsmurt af væske fra hendes fisse. Forsigtigt satte hun spidsen mod hullet og pressede forsigtigt opad, og den gled forholdsvis let ind. Det måtte være, fordi hun var ophidset, det gik så let, og følelsen af at være fyldt ud i begge huller var fantastisk og gjorde ikke hendes liderlighed bedre.

Da hun kom tilbage til bordet, var frokosten kommet. Han rejste sig galant og hjalp hende med at få frakken af, og hun satte sig forsigtigt ned, nu hun havde pluggen i, og kunne mærke, den blev trykket helt i bund. Han fulgte hendes reaktion med øjnene og smilede frækt til hende. Han havde bestilt en juleplatte til hver, med dertil hørende juleøl, og da tjeneren kom med det, kunne hun pludselig mærke, vibrationerne komme tilbage. Hun gav et spjæt af overraskelse, og hun kunne ikke holde et suk tilbage, hvilket fik ham til at spørge, om hun havde det godt, samtidig med at han blinkede til hende og rakte hånden over mod hendes. Hun svarede ikke, men var nødt til at bide sig i læben igen.

Lige så pludselig det var startet, stoppede det igen, og han slap hendes hånd igen. De sad og sludrede om julen og indkøb, mens de spiste, og hele tiden sad hun og ventede på, den skulle starte igen. Det gjorde at alle hendes følelser var koncentreret om hendes fisse, og det der fyldte hende, men intet skete, mens de spiste. Ikke før tjeneren kom tilbage med regningen,og for at rydde af bordet.

Da startede han den igen, men denne gang så den varierede vibrationerne. Han tog hendes hånd igen og sagde til hende, at han var glad for, at hun kunne komme til frokost og holdt fast om hendes hånd. Han sad og slugte hende med øjnene og nød at se, hvordan hendes åndedræt fik hendes bryster til at danse under den tynde bluse. Hun kunne pludselig mærke hans fod mellem sine ben, og han trykkede let med tæerne på Wiben, så alle vibrationerne gik direkte i hendes klit. Det fik hende til at rykke frem på sædet for at øge trykket, og hun kunne ikke lade være med at sitre let, da hun kom for 5. gang denne dag.

Da hun havde fået 2 minutter til at sunde sig, efter han havde slukket igen, rejste han sig og sagde, det var tid for lidt indkøb, for han havde noget, han skulle have ordnet om aftenen. Hun fulgte efter, da han målrettet gik mod dyrehandlen. Han gik direkte over til afdelingen for hesteudstyr, og gav sig til at kigge på piske. Hun kunne føle en kildren og vidste ikke helt, om det var frygt eller spænding, men blev enig med sig selv om, det måtte være det sidste, siden hun interesseret stod og fulgt med i, hvordan han stod og vejede den og prøvede at svinge den, samtidig med han kigge på hende. Så gik han videre og fandt ruller med tov. Han udsøgte sig en god kvalitet og bad ekspedienten om at rulle 50 meter op til ham, da han havde en hoppe derhjemme, der trængte til lidt træning. Han betalte, og de forlod butikken med en pose og lange blikke fra ekspedienten.

De fortsatte ind i supermarkedet, hvor han ledte hende over i herretøjsafdelingen, for som han sagde, så trængte han til et nyt bælte. Det gamle var nemlig blevet for blødt. Han fandt et godt bredt et, som han prøvende lagde dobbelt og lod et par slag falde i hånden. Det gav et højt smæld, og han smilede tilfreds. Næste stop var grøntafdelingen. Hun kiggede på hende og sagde, at de også manglede agurk, og at hun måtte vælge lige den størrelse, hun helst ville ha’. Da hun stod lænet ind over kassen med agurker, kunne hun pludselig fornemme Wiben igen. Hun havde ellers helt glemt den og havde vænnet sig til, at den var der, så hun kom med et gisp ,da den startede. Det blev forstærket af, at hun stod der og udsøgte sig en agurk, som hun ganske udemærket vidste, hvad skulle bruges til, og som om det ikke var nok, hørte hun pludselig en stemme spørge, om hun havde fået det bedre, og der på den anden side af kassen stod den ældre dame fra bussen. Hun rettede sig op og svarede med dirrende stemme, at det gik lidt bedre, og var nødt til igen at bide sig i læben. Damen svarede, at hun var sikker på, at hun havde bedst af at ligge hjemme i sin seng, og det kunne hun jo kun give hende ret i, og i det samme stoppede den igen. Reddet på stregen, tænkte hun, men med en fornemmelse af, at det ikke var ovre endnu, og hun skulle få ret.

Efter hun havde valgt en god størrelse, gik de videre. Han åbnede hendes frakke og førte en arm rundt om hendes ryg under den. Hånden søgte ned mod hendes bagdel, og behændigt fik han fat i pluggen og hev let ud i den, samtidig med han startede Wiben igen. Hendes ben var ved helt at give efter under denne behandling, da han begyndte at kneppe hende med pluggen, men lige så hurtigt det begyndte, stoppede det igen. Hun var ellers klar til at give pokker i, hvor de var, for hun trængt til at blive kneppet lige nu. Han ledte hende blot videre og stoppede ved køkkenudstyret, hvor han hurtigt tog en paletkniv, en pakke tynde bambuspinde, af den slags man bruget til grillpinde, samt en  pose små elastikker. Så er der kun et stop mere, inden vi er færdige, sagde han da de gik videre, og han fandt hurtigt, det han søgte. Han stod lidt og prøvede forskellige tøjklemmer på fingeren, for de måtte ikke sætte mærker i tøjet, eller klemme så hårdt, at de ødelægger det, som han sagde mest henvendt til sig selv, men med et blik over til hende.

Der var en lang kø, da de kom op til kassen, som det forventes for december måned, så de fandt den korteste, og han stillede sig lige bag hende og lagde den ene arm om hende, så hånden tilfældigt kom til at lægge på hendes skød. Hun lukkede en af knapperne op, så han lidt mere ugeneret kunne bevæge den, og da hun følte et let tap fra hans fod på indersiden af sine hæle, vidste hun instinktivt, hvad han ønskede, så hun spredte benene lidt, hvilket fik ham til at hviske god tøz i hendes øre. Hun stod og ventede på Wiben, og blev ikke skuffet, da den begyndte igen. Hun lænede sig op mod ham og kom hurtigt, da han klemte den mod hendes følsomme klit. Han holdt hende oppe og lod hende nyde det, samtidig med han kyssede hende let på halsen.

Da de havde betalt og fået deres indkøb tilbage i vognen, fulgte han hende ned til bussen, og da hun var klar til at gå op, startede han den igen med besked om, at hun måtte stoppe den, når hun var hjemme igen, og så ses vi om 3 timer, og jeg forventer, at min tøz har lagt indkøbene frem, så jeg kan gå i gang med din opdragelse med det samme, sagde han med et glimt i øjet, som hun sagtens kunne vænne sig til. Hun gik op i bussen og skulle til at finde et sæde bagest i bussen, men fik øje på den ældre kvinde, så hun fandt et sæde oppe foran, for hun orkede det ikke oveni, men ønskede blot at sidde alene for at kunne styre sig og komme sikkert hjem. Det havde været den frækkeste frokost, og hun glædede sig vildt, til han kom hjem...

 Læg en hilsen i Master K.'s gæstebog HER

Læg en hilsen i Nannas gæstebog HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK