2013

Julemysteriet skrevet af Nanna Naye og Ham dér

JULEMYSTERIET, DEL 12
Frederiksen, Søndergade 17, kl. 19

Jensen forstod ikke, hvordan Vibsen overhovedet kunne få plads til de tre skefulde sukker, hun putteee i kaffen, måtte han denne eftermiddag gentagne gange konstatere, at det kunne hun.
Det var ved at blive kotume at hun lige kom indenfor hver dag for at høre hvordan det gik med sagen.
Han havde stadig ikke fundet ud af, hvad han skulle stille op med dagens begivenhed i Peters kalender: Frederiksen, Søndergade 17 kl. 19.
- Vibs, siger adressen Søndergade 17 dig noget? spurgte han.
- Her i byen? Nej. Hvorfor?
Jensen var i vildrede. Hvor meget skulle han forklare? Hvad med diskretionen? Men han manglede helt afgørende en idé til, hvordan han skulle tackle denne information. Så efter lidt overvejelser fortalte han Vibsen hvordan han havde fået kendskab til at Peter skulle i Søndergade 17.
- Jeg tror, jeg kan hjælpe dig, Steff, sagde hun. Hun var her på det sidste begyndt oftere og oftere at sige Steff i stedet for Jensen, og det føltes da vist meget godt, tænkte han. Hun vidste, at der lå en villa i Søndergade 17, som blev brugt af en swingerklub, i en af de mindre nabobyer.
- En swingerklub, jamen hvad skal Peter der, og hvordan mener du at du kan hjælpe? spurgte Steff forbløffet.
- Det må du jo overlade til mig, sagde Vibsen med et underfundigt smil.
Jensen ville sige noget, men Vibsen afbrød ham: - Ja eller nej? Selv om hun egentlig ikke vidste, hvordan hun skulle komme ind.
Jensen var ikke overbevist, men indvilgede.
Vibsen havde en knugende fornemmelse i maven, da hun gik hjem. Det var så vildt det her, og hvor var han da bare en lækker fyr ham Jensen…

Hun gjorde sig klar, da tiden nærmede sig. Hun gik i bad, barberede sig omhyggeligt, tog det sorte undertøj på og selsiddende strømper. En kort kjole kom ud over. Så sluttede hun med lidt let makeup.
Rådvild satte hun sig ud i bilen. Hun måtte tvinge sig til at dreje nøglen i tændingen, men afsted kom hun. Hun kom frem lidt i 19, brugte lidt tid på at observere. Det var tilsyneladende pigeaften, for de fleste piger kom faktisk i små klynger eller to og to. Da en enlig kvinde nærmede sig, øjnede Vibs en chance. Hun doserede sine skridt sådan, at de mødtes lige foran havelågen. Hun nikkede venligt til den anden kvinde, som kvitterede med et hej.
- Jeg glæder mig altid til julefrokosten her, sagde kvinden på vej op af havegangen.
- Det ... det er min første julefrokost her, svarede Vibs usikkert, og ærgrede sig over at hun ikke havde tænkt sig om og brugt Internettet til at finde ud af om de havde en kalender her.
- Det skal nok blive sjovt; vi skal nok tage os kærligt af dig, trøstede kvinden med et smørret grin.
Vibsen jublede indvendigt, da hun bare blev lukket ind fordi hun var i følgeskab med den anden kvinde. Hendes næste udfordring var at finde ud af, hvordan man gebærder sig. Så hun fulgte bare med den anden kvinde i omklædningen. Kvinden klædte sig af uden blusel, før hun trak i et stramt læderoutfit og samlede sit hår i en stram hestehale.
Vibsen stod nu i undertøj og strømper.
Kvinden kiggede forskende på Vibsen.
- Ja, jeg skal altid .... lige akklimatisere mig, fik Vibs frem.
Hun nikkede, tog en ridepisk ud af tasken og forlod Vibs med et smil.

Vibeke trissede lidt planløst gennem lokalerne. Der var en del senge; der var også kæder og kroge. Det vrimlede med mere eller mindre afklædte kvinder. Med et gisp så Vibsen, at en ældre kvinde blev lænket til væggen. Der var to kvinder, som begyndte at slå hendes numse.
Pludselig stod kvinden ved siden af Vibs.
- Nyder du det?
Vibsen nikkede. Hun vidste egentlig ikke hvorfor. Kvinden kiggede på Vibs og lod ridepisken følge Vibs' BH strop.
- Skal jeg ikke tage den? spurgte hun.
Vibsen tænkte et øjeblik. Der var noget ved kvinden, som gjorde Vibsen tryg uden at hun kunne sætte fingeren på det. Hun fandt BHens hægte, tog den tøvende af og rakte den til kvinden,  som kvitterede med et blink.
Det føltes underligt at stå med brysterne fremme, selv om alle kvinder i en eller anden grad var afklædte, tænkte Vibsen. Men så kom hun i tanker om, hvad hun var kommet for. Hun gik undersøgende fra rum til rum, kiggede i saunaen, i baren, alle steder. Et øjeblik stod hun foran en dør, hvor et papskilt forkyndte, at der var "privat arrangement". Hun overvejede at kigge ind, men hvad, hvis nogen stillede spørgsmål? Modløst forkastede hun tanken.
- Nå, har du akklimatiseret dig? hørte Vibsen kvinden hviske i sit øre.
Vibsen nikkede.
-Tid til at give mig dine trusser, sagde kvinden.
Det lød som en konstatering, syntes Vibsen. Og alligevel stod hun nu i et rum med andre kvinder og tog sine trusser af og forstod det ikke.
Kvinden tog hende ved hånden og ledte hende hen til sengen midt i rummet. Og Vibs lagde sig bare ned! Kvinden satte sig ved siden af, strøg blidt hen over Vibsens skød for pludselig at lade en finger smutte ind i hende.
- Du er dejlig våd, konstaterede hun.
Inden Vibsen havde set sig om, havde kvinden smurt en dildo og førte den ind i Vibsen. Langsomt begyndte hun at støde den ind i Vibsen. Ængsteligt så Vibsen de andre kvinders øjne på sig, så deres bryster og kusser, da hun pludseligt mærkede kvindens tunge på sin klit. Det tog hende ingen tid at få Vibsen til at komme. Vibsen var rystet og var på nippet til at rejse sig.
- Bliv her! sagde kvinden bare; og Vibsen blev!
En anden kvinde kom ud af døren til det private arrangement. Hun havde noget i hånden og viste det til kvinden med pisken, som smurte det ind.
Det gav et sæt i Vibsen, da hun mærkede en finger ved sit andet hul.
- Stol på mig! sagde kvinden med pisken. Som om Vibsen havde noget valg. Den smurte finger blev erstattet af tingesten, og Vibsen opdagede en ny følelse: at være fyldt bagi.
Vibsen havde svært ved at holde fokus på noget som helst, men hun så, at en ny kvinde med en dildo i hånden kom ud af døren. Hun fik øje på Vibsen.
- Må jeg? spurgte hun.
Uden at afvente svar lod hun den anden dildo glide ind i Vibsen. Vibsen følte sig fyldt. Det føltes ... lækkert. Pludselig begyndte det at snurre bagi. Vibsen glemte mere og mere, hvad hun var kommet for og blev mere og mere ét med sit køn; hun var kun… fisse. Lyserød, liderlig fisse.
Denne aften gik døren op mange gange. Ud kom kvinder med ét eller andet sexlegetøj; vibratorer, dildoer, klemmer, alt! Tilsyneladende gik der sport i at prøve legetøjet på Vibsen. Kvinden med pisken styrede adgangen til Vibsens huller; og Vibsen fandt sig i det - der var altså ét eller andet ved hende, syntes Vibsen, når hun ind imellem kunne tænke en sammenhængende tanke. Selv om hun ikke brød sig lige meget om alt legetøjet, kunne hun ikke tælle, hvor mange gange hun var kommet den aften.

Det var over midnat, da Vibsen rejste sig fra sengen.
På vaklende ben kom Vibsen tilbage til omklædningen. Kvinden var allerede ved at klæde sig om. Vibsen fandt sine ting.
- Jeg vidste slet ikke, at du kom her, Vibeke, men vi ses jo i næste uge, sagde kvinden lige før hun gik.
Vibsen studsede; hun havde da ikke præsenteret sig. Hvordan kendte kvinden hendes navn? Og hvad mente hun med at de sås i næste uge?

Hun var temmelig forvirret, da hun satte sig i bilen. Ikke skyggen af Peter. Det ville ikke blive sjovt at fortælle Steff. Måske han blot havde siddet med indehaveren og lavet regnskab. Hun rystede opgivende på hovedet.
Da hun drejede tændingsnøglen, slog det hende pludseligt: Hun skulle til tandlæge tirsdag! Kvinden var selvfølgelig enten tandlæge eller klinikassistent. Det var ikke et sted hun havde lyst til at være mere end højst nøjagtig. Hun havde nemlig tandlægeskræk.

Læg en hilsen i Nannas gæstebog HER

Læg en hilsen i Ham Dér's gæstebog HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK