2013

Julemysteriet skrevet af Nanna Naye

Gæsteskribent: Bizarr - Luciabruden del 3

JULEMYSTERIET, DEL 13
Vildt begær og jalousi

Jeg er liderlig, jeg vil have pik NU - Ulla kom ind af døren med sin mobiltelefon i hånden.
Jensen fløj op af kontorstolen med et sæt. Hun havde ikke ringet på døren... nå nej, han manglede stadig batterier til ringeklokken på yderdøren, men han mente helt klart ikke, at han havde hørt hende banke på døren. Klokken var kun lidt over 9, og han havde ikke helt besluttet sig for hvad han skulle i dag. Han havde været på Moonlight i aftes, men der havde været ret dødt, der blev nok mere liv i aften.
Ulla nærmest fløj ham om halsen og hendes hænder hev i hans bælte.
Jensen stod som paralyseret, og få minutter senere sad Ulla på knæ foran ham med hans pik i munden.
Det hele kom i den grad bag på Jensen, som ikke anede hvad han skulle stille op med den nu sexhungrende kvinde.
- Har du en elektrisk tandbørste, stønnede hun med hans pik i munden?
- Nej, jeg har en hel almindelig tandbørste, men du må godt låne den.
- Nej, nej den skal være elektrisk, jeg skulle have taget min med, men jeg var overbevist om at du havde en elektrisk. Hun sendte en spytklat ned på pikhovedet og begyndte at onanere ham.
I det samme bankede det på døren.
I en fart fik Jensen sin pik stoppet ind i bukserne og mens han rettede på tøjet og gik mod hoveddøren, fik Ulla styr på sig selv.
- Hej, forstyrrer jeg, sagde Vibsen og kiggede mistroisk fra Jensen til Ulla, der med røde kinder stod ved en spisestuestol.
- Nej, det gør du ikke, Ulla var på vej ud, hun kom lige for at aflevere gårsdagens konvolut.
Ulla trak konvolutten op af sin dyre Gucci taske og gav Jensen den. - Jeg ved ikke hvad meningen er med at printe og gemme det her svineri, svarede hun vredt, og nu har du bare at finde ud af det, det er det jeg betaler dig for. Hun satte næsen i sky og gik ud af døren til sin dyre bil.
- Hvad skete der her, ville Vibsen vide.
- Hun var lige kommet ind da du bankede på, men hun var noget fortørnet over det indhold der er i denne konvolut, og det var hun ved at fortælle om.
- Jamen så lad os da lige kigge på det....

Luciabruden, del 3 – af Poul Bizarre

 Resumé: Hun skal servere og stå til rådighed for sin mand og hans mandlige venner. De må bruge hende som de vil, og sidste afsnit sluttede med at de kom ind i stuen med den elektriske tandbørste…

 - Nej, Poul, stop ham, klynker hun med dirrende stemme, mens hun stirrer på det roterende børstehoved, som han nærmer hendes store, tunge bryster.
- Nååå, er du bange for de stive børster, griner han ondt og trækker korsettet lidt ned, så hendes stive vorter blottes over kanten på det, og han lader langsomt børsten glide ned over huden.
Hun dirrer over hele kroppen, og da børsten strejfer hendes følsomme, stive vorte, stivner hun og klynker klagende, og hendes ansigt fortrækkes i smerte.
- Avvvvv, klynker hun hæst.
- Så vil du måske hellere have, jeg afprøver, hvordan du har det med at få kradset i din våde luderkusse, griner Bo og rækker ned mellem dem og presser hånden op mod hendes stakkels kusse, og hun udstøder et sagte, klagende skrig, da det får det til at rykke og trække i klemmerne, at han gnider hånden frem og tilbage mod hendes åbne fisserevne og stikker to tykke fingre op i hendes hul.
Men som den lystne, liderlige tøs hun er, kan hun ikke lade være med lidt efter at køre fissen frem og tilbage mod hans hånd – smerte og lider går altid op i en højere enhed for hende, ved jeg jo.
- Hahaha, griner han hånligt, du nyder det jo, når det rykker i fjamsen på dig.
Og så lægger han sig på knæ foran hende, og Erik og Søren trækker hende op på bordkanten, så hun sidder helt ude på kanten, og de kan sprede hendes fede lår, og Bo skiller med fingrene hendes tykke fisselæber og åbner hendes våde, røde, glinsende hul og kører langsomt børsten rundt, så hun mærker, hvordan den kradser og prikker i hendes følsomme hul og på hendes sammenklemte fisselæber.
- Nejjjj, lad være, det gør ondt, klynker hun klagende og spjætter med benene for at komme fri, men de to mænd holder godt fast.
- Hun kan sgu da li' det, griner Erik, bare fortsæt, vi skal nok holde tøsen.
Og ganske rigtig, snart er det ikke protester, der kommer fra min kones mund, men klynkende grynt, mens hendes underliv sitrer og dirrer, og da Bo kommer nærmere og nærmere hendes blottede, hårde klit, holder hun vejret, og hendes ansigt fortrækkes i denne frække blanding af smerte og lider.
Og da hun mærker børsten prikke og kradse lidt på klitten, klynker hun højt, og vrider sig mellem de tre mænd, og hendes ben spjætter ukontrollabelt, og hun virrer med hovedet, og han får ikke lov til at nyde sin plagen af hendes klit med børsten ret længe, for lidt efter stivner hun pludselig, og fissen går på hende, og hun stønner klagende og ryster over hele kroppen.
- Jaaaa, kom for os, din luder, griner Bo og nulrer hendes strittende klit mellem fingrene for at forlænge hendes udløsning, indtil hun nærmest hænger mellem dem og gisper efter vejret, men også smiler så tilfreds.
- Nu kan jeg altså snart ikke vente længere, man får sgu da ondt i jernet af det her, griner Arne, som ellers har holdt sig lidt i baggrunden.
- Nå, dunker det for meget i køllen, griner Bo, så må vi da hellere finde ud af, hvem der først skal dyppe snablen i luderfissen her. Men skal vi ikke overveje sagen, mens vi spiser. Hanne, du må godt komme med maden.
- Ja, jeg skal nok, fniser hun og går med små skridt ud i køkkenet og kommer lidt efter tilbage med fadet og begynder at servere for os, mens hun hører på, hvordan vi diskuterer rækkefølgen af pik, hun skal have.
- Man kunne jo begynde med den mindste eller den største kølle, griner Bo, så kunne hun få til opgave at gøre dem så store som muligt og måle dem, og hvis vi ikke er tilfredse med hendes arbejde med vores jern, har jeg medbragt en god ridepisk, som, hvis hun får nogle i røven med den, nok skal få hende til at gøre, hvad hun kan for at gøre os så stive og store som muligt. Og så foreslår jeg, at de to af os, der får de største, kun må bruge fissehullet på hende, mens de to andre må vælge frit.
Sikke hun rødmer over at gå og høre på den slags, mens hun serverer maden, men jeg får da indtil flere lystne smil fra hende.
- Tak skal du have, Hanne, griner Bo, da hun er færdig og står og venter på, hvad hun skal gøre. Sæt bare fadet væk og kom og underhold os lidt, mens vi spiser.
- Hvordan ønsker I jer underholdt, fniser hun, og jeg kan se på hende, at al snakken om, hvordan hun skal gøre dem så store og stive i jernene som muligt, allerede har gjort min søde, pæne kone lysten igen.
- Kom og stil dig her på hjørnet af bordet og lad os se dig gnubbe fissehullet mod det, griner han og klapper på bordhjørnet mellem sig og Erik.
Og uden et ord går hun hen og stiller sig mellem dem og presser forsigtigt revnen mod hjørnet og kører langsomt revnen frem og tilbage og klynker klagende, når det får klemmerne i fisselæberne til at trække i dem.
Og mens de sidder og spiser, kommenterer de grinende hendes gnubben med fissen.
Ja, kom så, din lystne tøs, gnub revnen godt, og gør bordet vådt med dine safter, vi vil se dig køre røven frem og tilbage, eller skal du have nogen i røven, du gnubber ikke hårdt nok, griner Bo.
- Men det gør så ondt med klemmerne, klynker hun, mens hun skærer ansigt af smerte, når hun prøver at gnubbe hårdt.
- Ja, men det er jo det, vi vil se, griner han og giver hende et hårdt klask i røven.
- Av, av, jeg skal nok, klynker hun og læner sig længere ind over bordet og sender mig et frækt smil, mens hendes røv går frem og tilbage.
- Ja, det var bedre, griner han, men du trænger vist til noget stort og tykt, du kan gnubbe fissen mod, har I ikke en god, stor agurk, Poul.
- Jo, det tror jeg da, griner jeg og rejser mig og smiler til hende på vej ud i køkkenet.
Jeg finder en god agurk, som vist har en god krumning til det, jeg tror, at de gerne vil se.
- Uhm, ja, den ser god, stor ud, ikke osse, Hanne, griner Bo og rækker den videre til hende. Læg den på bordkanten, jeg er sikker på, du gerne vil vise os, hvordan du bruger sådan en basse i fjamsen.
Og det ser sørme også ud, som om hun før har leget med sådan en grøntsag, for hun lægger den straks på kanten, så enden af den stikker godt ud over bordpladen og med krumningen opad og kører med det samme revnen godt frem og tilbage mod den, så den straks bliver våd og klistret, og hun grynter tilfreds og presser sig ned mod den.
- Ja, det har du prøvet før, din luder, ikke osse, griner Bo.
- Jo, hvisker hun hæst og smiler over til mig, det er jo ikke altid, Poul er i nærheden, når trangen kommer, og så må en kvinde jo klare sig.
- Ja, og du klarer dig vist godt, griner han, lad os se dig kneppe den, op i skrævet med den.
- Åhhh jaaa, jeg skal nok, klynker hun og vipper med underlivet, og enden af den glider under hendes hæse stønnen op i fissen på hende, og hun behøver ikke tilskyndelser, hun kører straks røven frem og tilbage, så hun får agurken langt op i sig, og hendes blottede klit kører frem og tilbage mod den knudrede overflade.
- Ja, godt at se på, griner Bo og griber om hendes dirrende balder. Skal dit lille hul ikke også have en omgang.
- Nej, ikke det også, klynker hun.
Men da Bo rejser sig og stiller sig bag hendes vridende røv og lader fingrene glide op mellem hendes balder, ryster hun endnu mere, og da han finder hendes hul og borer to fingre hårdt op i det, får det hende bare til at grynte endnu mere og kneppe agurken endnu hårdere.
- Ja, jeg tænkte det nok, griner han og fingerknepper hende i røven, du kan jo li det, du er jo ved at komme igen, ikke osse, din luder.
- Joooo, klynker hun og læner sig endnu længere ind over bordet, og hendes røv går op og ned, og hun virrer med hovedet, og da hun mærker, at han presser nok en finger op i røven på hende, så hendes lille, stramme hul udblokkes totalt, stivner hun og vrider sig og kaster hovedet bagover og kommer i en dirrende udløsning, som får hele hendes krop til at krampe sig sammen.
- Uhmm, det er sgu nogle gode udløsninger, din kone får, griner Bo, da hun nærmest ligger ind over bordet for at få vejret.
- Tak, fniser hun, I er nu også rigtig gode til at gøre en kvinde vild i missen.
- Ja, og når vi lige har spist færdig, skal du sørge for, at vi er klar til at give dig masser af pik i kussen, griner Bo, og kan hun ikke lige så godt øve sig lidt allerede nu.
- Jo, griner de andre.
- Så ind under bordet med dig, mens vi spiser, griner han, og med et frækt smil og en fræk tungespids rundt på sine læber til mig, lægger hun sig på knæ og kravler ind under bordet, og spisningen bliver kun afbrudt, når en af dem pludselig mærker hendes hænder og mund lege med deres jern under bordet.

- Ih du milde, stønnede Vibeke, det er sørme da heftigt.
Selv Jensen måtte indrømme, at det havde påvirket ham.
- Skal vi gå en tur i soveværelset? Vibsen kiggede inviterende på ham. - Har du en elektrisk tandbørste? Det der kunne jeg godt tænke mig at prøve... eller en agurk? Det var ikke mod, Vibsen manglede efter turen i swingerklubben i aftes.
Men Jensen skulle ikke nyde noget - hele verden var da også fyldt med liderlige kvindemennesker i dag.

Læg en hilsen i Nannas gæstebog HER

Læg en hilsen i Bizarrs' gæstebog HER

 

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK