2013

Julemysteriet skrevet af Nanna Naye

JULEMYSTERIET, DEL 16
Fartkontrol

Jensen lå nogle biler bag Peter ude på motorvej ved Århus. For at undgå at miste kontakten med Peter, havde Jensen koblet sin GPS på Peters bil. Hans Ipad lå på passagersædet, og med den kunne han overhøre alt, hvad Peter sagde i bilen. Men hidtil gik den bare på bilens radio og dermed julemusik.
- Pokkers, udbrød Jensen, da Peter drejede fra ved en afkørsel, og han selv smuttede forbi. Han trykkede på speederen, nu var det bare med at komme hurtig frem til næste afkørsel og få vendt. Omkring Århus var der 110 km/t, men Jensen havde travlt, og der var kun få biler på vejen. 120 km/t, 130 km/t. Han kunne se en afkørsel forude, og han var tæt på de 140 km/t, da han i det samme hørte sirenen bag sig og så de blå blink på, hvad der måtte være en civil politibil.
- For f...... i h........ da også. I et splitsekund overvejede Jensen at forsøge at køre fra politiet, men opgav straks tanken, da politiet allerede var tæt på ham. Han nåede lige akkurat at få slukket for aflytningsanlægget og GPS'en, inden han blev vinket ind på afkørslen og op på rastepladsen.
Politiet signalerede at han skulle følge efter hen til den mere affolkede del af rastepladsen, hvor der var bord/bænke område.
- De har lidt tralvt, har De ikke? spurgte en kvindestemme Jensen, da han steg ud af sin bil.
- Må jeg se Deres kørekort. Det var mere en ordre end en forespørgsel.
Jensen åbnede sin tegnebog og rakte kørekortet over mod betjenten som stod nærmest. Da det ikke straks blev taget, kiggede Jensen op - og han stod ansigt til ansigt med Vibsen.
- Du.. du er... han fuldførte ikke sætningen, da Vibsen i det samme tog hans kørekort og kaldte stationen op for kontrol af det.
- Og hvor skal De så hen i den fart? spurgte den første betjent.
- Jeg fulgtes med en anden, men så mistede jeg kontakten til ham og...
- Så vidt vi kunne se var De da alene på vejen. Ved De hvad, jeg tror De står og lyver for os.
Vibsen stillede sig hen foran Jensen og så ham dybt i øjnene.
- Og hvem var det så, De fulgtes med? spurgte Vibsen.
Jensen så noget spille i hendes øjne, men svarede ærligt, at han arbejdede som privatdetektiv, og var ude på en skygning af en mistænkt.
- Jasååååå, og det berettiger til at overtræde den på strækningen gældende max hastighed på 110 km/t.
Jensen rystede på hovedet... - kan vi på nogen måde se igennem fingre med dette, jeg mener... jeg var jo som de damer ude på en overvågning.
- Prøver du at bestikke os, Vibsen vendte Jensen rundt mod bilen og foretog en rutinemæssig afsøgning for våben på Jensens krop.
Jensen mærkede hendes hænder langt oppe i skridtet, sikkert langt højere oppe en reglerne påbød dem at gøre det ved Politiet. Oh holy shit, nu tog hun fat i hans ædlere dele.
- Prøver du på at bestikke os, gentog hun.
- Nej, nej... hylede Jensen, da hun trak meget hårdt nedad.
Igen blev han vendt rundt, og nu løsnede hun hans livrem. - Holm, jeg tror han har noget mellem benene, sagde hun, - det må vi hellere lige undersøge, vi skulle jo nødig fejlbedømme ham.
Jensen mærkede sine bukser falde til jorden, og hans Bjørn Borg røg samme vej.
Pikken svirpede ud og stod lige op i vejret.
- Jeg tænkte det nok, han var bevæbnet, sagde Vibeke, jeg tror, jeg bliver nødt til at afvæbne ham.
På trods af det kolde vejr, smed hun bukserne, satte det ene ben op omkring lænden på Jensen, og lod hans lem glide ind i sit varme indre.
Det her sker bare ikke, tænkte Jensen, jeg står her ude på en dansk rasteplads og bliver voldtaget af en kvindelig politibetjent.
I det samme mærkede han et fast men bestemt tag i nakken og en krævende mund med en vilter tunge kyssede ham dybt. Det var Holm der trådte hjælpende til.
Jensen mærkede hvordan Vibsen fisse blev mere og mere våd og varm, hun stønnede højt da hun kaste sig af hans pæl og væskerne fossede ud af hende. Holm var hurtig til at overtage, og snart sad endnu en varm våd fisse omkring hans jern. Holm var højere end Jensen og hun begyndte at kneppe sige selv ved at tage fat i tagrælingen og trække sig ind mod ham i hidsige ryk.
At de var kørt ned i den fjerneste ende af p-pladsen var meget praktisk, da Holm i det samme stønnede højt i sin forløsning.
Vibeke stod parat med knæene inde på bagsædet og bagdelen ud af døren, så Jensen kunne dreje rundt og lade sig glide ind i hendes mere end parate fisse.
I det samme mærkede Jensen noget ved sin bagdel. Noget pressede sig på, og forsøgte at få adgang.
- Du trænger til noget panserstav, gør du ikke? Hørte han Holm hvisle.
- Nej, nejjjjjjjj skreg Jensen da den gled ind, og han mærkede hvordan udløsningen pumpede ud.....

- Fuck.... badet i sved kastede Jensen sig rundt i sengen og fløj op. Han blik fløj over på uret. 06.10. Det havde været en utrolig livagtig drøm. I det samme mærkede han at han var våd op af maven. Han tændte lyset. Spermen lå i kaskader ud over hele hans underliv.
Stønnende kastede han sig tilbage i seng og prustede tungt.

Først på formiddagen fik han en sms fra Ulla, at Peter arbejdede hjemmefra, men at hun havde booket hotel til Jensen i Hamborg. Peter havde sagt at han skulle på studietur til Hamborg, og hun havde lokket ud af ham, hvor han skulle bo, så hun havde booket og betalt et værelse til ham fra torsdag til fredag. Med GPS på Peters bil skulle det jo ikke være svært at følge ham, mente hun, og nu da hun vidste at han ikke længere var økonomisk rådgiver, ja så måtte det snart være på tide at finde ud af hvad det så egentlig var han gik og puslede med.

Ja, hvad er det egentlig Peter går og pusler med, læs med igen i morgen.

Læg en hilsen i Nannas gæstebog HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK