2013

Julemysteriet skrevet af Ham dér og Nanna Naye

Gæsteskribent: Jens K. - Kommodeskuffens hemmelighed

JULEMYSTERIET, DEL 19
På lir i Hamborg

- Hvad skal han dog i Hamborg? tænkte Jensen forundret, og tog endnu en karamel i munden. Der havde stået "Studietur Hamborg" i Peters kalender. I forholdsvis sikker afstand havde han fulgte efter Peter ned ad den tyske autostrada. Med senderen i Peters bil var de aldrig mere end 10 km fra hinanden. Dog havde Jensens bil haft problemer med at følge med, da Peter havde trykket sømmet i bund efter den dansk-tyske grænse, men snart kom der så meget trafik på vejene at Jensen havde åndet lettet op og igen fået føling med Peter, da farten blev sat væsentligt ned.

Peter drejede fra  mod Hamborgs lufthavn, kørte mod terminalbygningen og samlede uden stort ståhej to veldrejede kvinder i 30'erne op.
Han kunne altså stadig overraske, konstaterede Jensen, som pludselig fik travlt med at følge efter Peter igennem byen, indtil han drejede ind i hotellets parkeringskælder.
I det samme mærkede han et smæld og en smag af sølv i munden.
- For fanden da også, råbte Jensen, og spyttede en kombination af tand og karamel ud i en serviet. Det var lige det der manglede, nu hvor han ikke kunne komme til tandlæge.
Jensen mumlede nogle eder og forbandelser, greb telefonen og ringede Vibsen op og fik hende til at bestille en tanlægetid til ham når han var tilbage.
Jensen tog en habitjakke på, camouflerede sig med et overskæg, en paryk og tog nogle orange-røde briller på. Der var ikke meget tilbage af den stille udsmider fra flækken nær Århus, da han kom op i receptionen, hvor de 3 stod ved skranken og ventede.

Det var absolut uventet at Peter havde banket på hans dør i går. Han ville invitere Jensen på gløgg og æbleskiver søndag hjemme hos ham og Ulla, som tak for sidst på Bier-baren efter han havde hjulpet Jensen hjem ude fra motorvejen ved Århus hvor Jensen var løbet tør for benzin. Jensen havde virkelig måttet gør sig umage for at finde en troværdig forklædning så Peter ikke ville kunne genkende ham.

- Malin Jönsson and Svea Ingvarsson from Pleasure Group, præsenterede den højeste af kvinderne sig. Bagefter blev det Peters tur, og de tre fik udleveret nøgler.

Pleasure Group..., det undrede Jensen sig over. Han henvendt sig til receptionisten og fik nøgle til det værelse som Ulla havde bestilt til ham.

Han sad i en krog af foyeren, gemt bag en avis, da Peter med to kvinder på slæb forlod hotellet. Jensen måtte holde lidt afstand, da han fulgte de tre gennem byen. Efter et par hjørner, vidste Jensen hvor han var: Dette måtte være Reeperbahn. Peter fortalte og gestikulerede; kvinderne nikkede og stillede afmålte spørgsmål. Ind imellem hev den mindste af dem en ipad op af tasken og skrev noget ned. De passerede en række tvivlsomme beværtninger og snuskede sexshops for pludselig at dreje ind i en stor sexshop. Jensen turde ikke følge med ind, men konstaterede, at denne ikke var snusket. Uden at gå ind - det ville være for påfaldende - så han, at alt var holdt i hvidt. Ordet "sex" blinkede ingen steder; til gengæld stod ordet "erotik" rigtig mange gange.
I det relativt begrænsede synsfelt, som glasset i indgangsdøren gav, kunne Jensen pludseligt se, at én af kvinderne tog billeder med sin mobil - og gjorde alt for at skjule det. Det varede længe, før de tre kom ud og Jensen kunne stoppe med at kigge på udstillingsvinduer.

De var gået 100 meter ned af gaden, da kvinden hev sin mobil frem. De stod vist alle tre og kiggede på billeder.
-Allt det vita är att övertyga kunden att tro att det inte er smuts, sagde hende med telefonen.
Lige nu kom der ingen biler, så Jensen kunne høre, hvad de snakkede om.
- Synes du da, det er noget snavs? spurgte Peter.
Kvinden rødmede. - Jag ... Jag tänkte bara .... det är smart med ljusa färger, svarede hun. I samme øjeblik begyndte strømmen af biler at fylde kørebanen igen. Så Jensen hørte ikke resten af samtalen.
Trioen begyndte at gå igen. Jensen lod dem få lidt afstand. De drejede om et hjørne. Da han drejede om hjørnet kort efter, var de væk; og Jensen fandt dem ikke igen. Fordi han ikke kunne finde på noget bedre, bestemte han sig til at vente i hotellets lobby. Her ventede han længe.

Den blev syv, da trioen viste sig igen.
- Om en halv timma, hér, hørte han en af dem sige.
Da de senere kom tilbage fra deres værelser, kunne Jensen godt se, at de var mere festligt klædt; og da Jensen gik ud af hotellets foyer 50 m efter dem, fandt han slipset i sin inderlomme og bandt det. De gik i samme retning som før; Jensen var meget påpaselig med ikke at lade dem undslippe denne gang.
Jensen var noget i tvivl om, hvad det var for en bygning, de gik ind i. "Kabarett" sagde lysreklamen. Var det mon et teater? Det var det, måtte han konstatere, da han kom ind. Men man sad ved borde, det gjorde trioen også, og alt var holdt i ret lumre bordeauxfarvede nuancer. Jensen satte sig afsides og showet begyndte. Det, der vistes, var en mærkelig blanding; sang og dans, små sketches, striptease af herrer, damer og midt imellem, erotiske indslag, dansenumre,  parodi. Det var faktisk morsomt og pirrende; og så vidt han kunne se, var også trioen godt underholdt. De grinede i hvert fald en del, og især den mindste af dem rødmede en del.
Da det sidste nummer blev annonceret, betalte Jensen en bondegård for sin øl og gik udenfor for at vente. Det varede ikke længe, før en grinende trio forlod teateret. Ankommet i hotellet gik de i hotelbaren. En hotelbar med pianist, måtte Jensen anerkendende konstatere, da han kort efter trådte ind, bestilte en cola og satte sig to borde væk. Enkelte par dansede på dansegulvet. Pigerne drak Mojito, Peter drak øl.

I det øjeblik, da den mindste af kvinderne lænede sig mod Peter for at sige noget, stoppede musikken abrupt. Derfor blev det meget tydeligt, da hun stilfærdigt spurgte: - Vil du med op på rummet? Den anden kvinde fik sin mojito galt i halsen; Peter rystede grinende på hovedet, flyglet begyndte at spille igen og Jensen blev overmodig og så sit snit.
Han trådte hen til bordet og spurgte, så selvfølgeligt han kunne, om ikke hun ville danse. Da befippelsen havde lagt sig - og hun genert havde tilføjet, at hun ikke var særlig god til det - ville hun gerne. Og da de lige havde indstillet sig på hinanden, sås de i en fyrig tango. De grinede begge, da musikken stoppede. Med stor selvfølgelighed førte han hende ind i næste dans, da klaveret anslog valsetakter. Henimod dansens slutning fik han danset hende mod baren og bestilte en mojito til hende og en cola til sig. Hun kiggee spørgende på ham. - Alkoholproblem, sagde han kortfattet.
- Respekt! udbrød hun over den åbne melding.
Snart var de på dansegulvet igen. Tættere og tættere.

Det var over midnat, begge var svedige og fornøjede, da hun hviskede til ham: - Vil... vil du med på rummet?
En venstredrejning og de forlod dansegulvet. - Skønt! hviskede hun udaset i elevatoren.
Jensen nikkede og overvejede, hvad Vibsen mon ville sige. Men havde hun allereede ret til jalousi? Og når alt kom til alt var det jo arbejde, sagde Jensen til sig selv.
- Svea, præsenterede hun sig, da de var kommet ind på værelset. Så tog hun sin korte kjole af og strømpebukserne.
- Steffen, fløj det ud af munden på Jensen inden han fik tænkt sig om. Han løsnede sit slips. Han gik hen mod hende. Et blidt kærtegn på armen,  så lod hun sig puffe ned i lænestolen og lod Jensen trække trusserne af sig, da han knælede sig foran hende. Et kys med på den veltrimmede, lyse fisse fik det til at gibbe i hende. Jensen vidste, at hans tunge var et trumfkort, og det agtede han at bruge. Han begyndte at slikke. Hun begyndte at give sig  - Skal jeg kede mig, mens jeg slikker? sagde han pludseligt, - Fortæl noget! hvad arbejder du med, for eksempel.
Langsomt satte han sine læber på hendes skamlæber igen og begyndte slikningen.
- Jag är konsulent i ett företag som specialiserat sig på att skapa visuella identitet till andra företag. D.v.s. utformningen av allt, logotyp, brevpapper ... reklam på bilar ... inredningen ... åh ...  av butiker och .. uh ... Hemsidor. Sveas svar blev mere og mere stakkato.
- Og hvad laver I i Hamborg? spurgte Jensen, for straks at genoptage slikningen inden hun begyndte at tænke.
- Vi tittar på ... sexshops.
Hun fnisede lidt og fortsatte: - det händer at ... uuuh ... man måste studera .. åh ... konkurrenten .. och .... ooh .. vi skaper ett image till... ett.. oh ... nytt nordiskt företag ... åh .... till ... åh ...  at konkurrera med .... Jag ... Jag ... får inte .... uuh ... får  inte sige mer.
- Hvor længe bliver I, fik han indskudt og fik et stønnende svar om at de skulle af sted kl. 7 i morgen tidlig.

Jensen havde hørt nok til ikke at ville spænde buen mere og forbarmede sig over Svea og lod hende komme med et højt og langtrukkent "Uuuuuuuuuuuh, snälla!"
Jensen smilede tilfreds. Svea behøvede kun et øjeblik, før hun rejste sig og resolut og samtidig blidt pillede tøjet af Jensen. Hans pik stod og strittede som et tårn, da hun havde puffet ham omkuld på sengen. Hun satte sig overskrævs og lod sin mis smyge sig fløjlsblødt omkring den. Langsomt begyndte hun at bevæge sine hofter op og ned.
- Och vad gör du i Hamborg? spurgte hun.
- Jeg sælger specialmøtrikker, var det mest geniale, Jensen kunne finde på. Svea var tilsyneladende tilfreds med svaret og satte tempoet op.
De gispede begge efter vejret, da Jensen eksplosionsagtigt tømte sig i hende.

Lidt efter lå de i ske og slappede af. Svea slappede meget af og faldt i søvn. Jensen smilede.

Da Svea havde sovet lidt, kravlede Jensen ud af sengen, fandt sine ting og sneg sig ud af værelset. Han skulle ikke løbe nogen risiko for søvnig morgensnak, hvor han kunne fortale sig. Han hev det falske overskæg af, det var indsmurt i duftende fissesaft, og hovedbunden kløede efter en lang dag med paryk.
Det blev en lang tur hjem.

Han fik dog tid til at læse historien, som Ulla havde sendt ham, da han holdt ved et vejarbejde, som spærrede motorvejen i en halv times tid. Men for f..... hvor havde han ondt i den tand, eller nærmere resterne af den, han frygtede at skulle til tandlæge.

 

Jens K - Kommodeskuffens hemmelighed

Linda og Poul havde længe talt om, at de skulle besøge deres venner i Jylland, og nu da det snart var december, og der var faldet ro over arbejdet på deres landbrugsejendom på Lolland, ville de gøre alvor af deres ”udlandsrejse”.

Det daglige arbejde på gården turde de godt overdrage til deres dygtige medarbejdere. Ursula, der var fra Polen og i praktik på gården med henblik på at komme ind på et dansk husholdningsseminarium, så hun kunne blive uddannet som husholdningslærer, var en rigtig dygtig kvinde, 22 år med et godt sprogøre, så hun i løbet af de seneste ti måneder havde lært at tale rigtig godt dansk. Så var der karlen, Knud, som kun var 18 år gammel – en lidt stille og tilsyneladende generet ung mand, som også var i gang med en landbrugsuddannelse, og endelig havde de også fodermesteren, Evald, der boede i et hus tæt ved gården. Han var midt i 50èrne, var ungkarl, men ellers kendt for at være rigtig pigeglad, og så kunne han næsten lave hvad som helst, så han var også en slags ”altmuligmand” på gården.

Linda og Poul, der var sidst i fyrrerne, havde tænkt sig bare at være væk fra gården i 3-4 dage, men da de var kommet vel af sted, satte vintervejret overraskende og voldsomt ind, så store dele af landsdelen blev delvis afskåret fra resten af landet på grund af sneen, der væltede ned i et par døgn, og i den samtidige kraftige storm, blæste sneen sammen i store driver, så mange både store og små veje var totalt lukket.

Ursula var hver dag i telefonkontakt med Linda. Der, hvor de befandt sig i Jylland, var der overhovedet ingen sne, og de havde ikke noget imod at ”ferien” nu blev lidt længere end beregnet.

På gården var det største problem, at ingen mælkebiler kunne nå frem for at afhente den daglige nymalkede mælk, som så efter nogle få dages opbevaring bare måtte hældes i kloakken.

Middagsmaden var en del af fodermesterens løn, men efter opfordring fra Linda var han nu under det voldsomme vintervejr flyttet ind i gæsteværelset på gården, selvom der ikke engang var en kilometer hjem til fodermesterboligen, og der var nu også fuld kost på programmet. Ursula var rigtig god til at lave mad, også selvom der var lidt rigeligt af mælkemad lige i øjeblikket.

Ursula var en rigtig flot kvinde, hvis nok også ret varmblodig. Som god katolik havde hun ikke forsøgt at få sex i den tid hun havde været i Danmark, men hendes tanker og fantasier havde dog været så levende, at hun af og til måtte hjælpe sig selv – og bag efter bede om tilgivelse hos Jomfru Maria for sin synd. Det fik hun åbenbart, men hver gang hun hjalp sig selv, blev det bare værre og værre.

Det gik helt galt, da Ursula en dag kom til at afsløre noget hun aldrig havde drømt om, gårdens frue kunne finde på. Det var ikke for at være nysgerrig, men den dag da hun skulle lægge nogle nystrøgede lyseduge på plads i den gamle kommodeskuffe, fandt hun en dildo, der grangivelig lignede en rigtig mandepik. Ursula fik først lidt af et chok, tog den så i hånden, følte på den og fantaserede om, hvordan Linda havde haft den oppe i sin kusse. Hun duftede til den, men der var ingen speciel duft at bemærke. Så kikkede hun sig godt omkring – der var ingen i nærheden, og så begyndte hun at kysse den kunstige pik. Hun slikkede den, tog den i munden, suttede grundigt og tænkte samtid på, at den havde været begravet i Lindas kusse… Ursula blev frygtelig liderlig. Hun vaklede meget i sine tanker og samvittighed om, hvorvidt hun bare skulle lægge den tilbage – eller låne den, bare for at prøve den en enkelt gang.

Hun valgte det sidste, kikkede sig grundig omkring, lukkede kommodeskuffen og smuttede så ind på sit værelse, hvor hun straks låste døren.
Nu opdagede hun så, at der var tale om en pik, der kunne vibrere med forskellige hastigheder, stort set helt lydløs. Den var ikke så tyk, men det passede hende rigtig godt, for hun mente nok, at hun selv var lidt stram i sin fisse.
Ursula undersøgte fyren grundigt. Startede, skiftede hastigheder, tog den i munden – og tænkte hele tiden på, at denne pik sikkert havde givet Linda store nydelser. Så sikrede Ursula sig, at døren var låst, og forsigtigt førte hun den kunstige pik op under kjolen, ned mellem sine lår og mærkede straks, at hendes små trusser var meget våde. Så tog hun en rask beslutning, trak med et kraftigt ryk sine trusser til side og lod dildoen glide op sin fisse i laveste hastighed.
- Njema, njema! stønnede hun, smed sig på sengen og satte hastigheden et par streger op… og kom hurtigt i en vild orgasme… helt vidunderligt. Det var dog ikke nok. Næsten i vildskab flåede hun sine trusser af, spredte sine ben og begyndt at nappe, vride og ruske i sine skamlæber. Kussen skulle være gabende åben - og så igen op med den kunstige pik, der nu var sat på fuld styrke.
Der gik kun et meget lille øjeblik, før Ursula igen kom i en voldsom orgasme, der fik hende til at vende og vride sig på sengen, mens hun kørte den kunstige pik rundt i sin savlende kussekanal og småstønnede med små udbrud af alle de frække ord hun lige nu kunne komme i tanke om på polsk, bl.a. anråbte hun om mere pik.
Da Ursula igen var kommet til sig selv, havde hun en lang ”samtale” med Jomfru Maria, og hun blev mere og mere klar over, at hun fik fuld syndsforladelse – og at hun slet ikke var den store synderinde, som hun måske selv gik og troede.

Det var taget til at sne igen, og det var også blæst op fra nordøst. Da Ursula hen under aften talte med Linda i telefonen, sagde husets frue, at de tre indesneede da nu måtte hygge sig godt inden døre i den lune stue. De måtte godt smage på indholdet i flaskerne i barskabet, sagde hun også.
- Men pas nu på ham Knud. Hvis han får for meget at drikke, er han måske ikke så stille og generet, som vi ellers kender ham, sagde Linda med latter i stemmen.
Mens Knud og Evald var i gang med aftenmalkningen og fodring af gårdens dyr, tilberedte Ursula det, hun betegnede som en lille polsk frokost. De havde jo spist varm mad til middag, som traditionen bød, så derfor var det brød, fisk og pølse, der stod på menuen her til aften, og Ursula havde i barskabet fundet den flaske polske vodka som hun i sin tid havde med til familien, da hun kom til Danmark. Det var åbenbart ikke noget, de brød sig om, for der var kun nuppet et par smagsprøver.

Ursula havde også været inde for at kikke endnu engang i kommodeskuffen. Det kunne jo være, der var mere spændende. Hun følte sig godt nok lidt dårlig tilpas, da hun åbnede skuffen. Det var jo tilsyneladende Lindas privatliv, hun nu begyndte at snage i, men den dårlige samvittighed forsvandt dog hurtigt, da Ursula fandt æsken, hvor den kunstige pik åbenbart hørte hjemme. Den var hjemkøbt på nettet fra noget der hed ”4ushop”, fandt hun ud af, og så var der et billede af en ung mand med den kunstige pik foran sig, nej hvor var den dog livagtig! – The Secret Lover Boy – hed den, og Ursula blev på én gang både kold og varm, da hun læste, at den var speciel egnet til analsex, hold da kæft, mon også Linda havde brugt den på den måde? Ursula blev liderlig igen, meget liderlig. Hov! hvad var nu det? En kassette, en æske med en CD-R…

Kunne det mon være en demonstrationsfilm?? Ursula tog den med, der var ingen information om, hvad den indeholdt, måske var det bare musik.
Ursula var i hvert fald blevet rystende nysgerrig, og da TV apparatet i forvejen var tilsluttet en CD-R afspiller, kunne hun godt lige nå at kikke.
Og så fik hun dagens andet chok. Det var sku' da Linda selv, der trådte frem, så snart der kom billeder på skærmen. Hun var meget let påklædt, da hun pludselig blev overrumplet af en mand og en kvinde, som straks slæbte hende ind i et værelse, hvor hun blev væltet omkuld på en seng. De to personer flåede de få klædningsstykker af hende, og så blev Linda ellers bundet til sengen med spredte ben og armene anbragt bag ud over hendes hoved… kameraet gik tæt på Lindas kraftigt behårede kusse, og man så et par kvindehænder trække Lindas svulmende skamlæber fra hinanden, så der var helt frit udsyn. Ursula var chokeret, og hun tog sig selv i at nyde de skarpe nærbilleder af sin frues liderlige kusse. Nydelsen blev endnu større, da den tilstedeværende mandsperson nu kom frem til den fastbundne kvinde og begyndte at overrage hende. Mandspersonen var ikke Lailas mand, Poul. Han tog sig med grundighed af Lindas bryster, som hendes alder taget i betragtning var flotte og faste – i hvert fald slet ikke hængepatter. Så fik Ursula dagens tredje chok. Manden bøjede sig ind over Laila og satte munden til hendes bryster, så han kunne sutte og bide i de opstemte vorter…hold da op! Det var sku' da fodermesteren, der nu gejlede Linda ekstra op ved at lege med hendes store flotte bryster. Godt nok lod Linda som om hun ville undslippe, og hendes råb og skrig lød da også, som om hun var ude for noget, hun absolut ikke brød sig om, men selvfølgelig var alt tilrettelagt mere eller mindre i detaljer.
Nu kunne Ursula se mandspersonens ansigt tæt på, mens han med tænderne ruskede i Lindas vorter… ingen tvivl, det var fodermesteren, der gnaskede løs på Lindas bryster, mens den ukendte kvinde kørte et par fingre rundt i Lindas kusse.
Ursula var i den grad chokeret, hun både nød og følte utilpashed ved at kikke på billederne, der løb hen over TV-skærmen. Hun ville godt have set mere, men om lidt kom de to mænd jo ind til et veldækket frokostbord, og den ene var ham, der på videoen netop havde ”mishandlet” Lindas frække patter med både bid og rusk i vorterne. Derfor skyndte hun sig også for - vildt forvirret - at få slukket for DC-R afspilleren og få den vildt frække optagelse tilbage på pladsen i kommodeskuffen.

Ursula havde anrettet et veldækket bord, hvor der også var både snaps og øl, og så havde hun taget sit mest udfordrende tøj på. Det var nu ikke særlig frækt, men dog – der var da lidt udsigt til babserne, hvis hun bukkede sig godt frem, og så var kjolen heller ikke særlig lang. Hvorfor skulle den i øvrigt være dette, når Ursula nu var udstyret med så flotte ben og lår, der fuldt fortjent kunne tåles at blive beundret.
De to mænd var lidt længe om at få sig gjort klar til bordets glæder, men nu var de der, festklædte og veloplagte, særlig Evald kom med frække bemærkninger om Ursulas kjole og de faste bryster som ikke helt kunne skjules, når hun af og til måtte hente retter i køkkenet og stille dem an på bordet.
Den polske vodka gjorde lykke hos fodermesteren, og Ursula var også rigtig glad for den, mens Knud ikke brød sig meget om denne form for spiritus, så han fik en anden lidt mere mild en af slagsen – en tysk kornsnaps.
Maden var rigtig god, og stemningen steg hurtigt i forening med prøvesmagningen af snapsene. Ursula havde fået lært begge mænd at sige na zdrowie – skål på polsk, og nu ville Evald så også lære Ursula nogle af de frække danske ord, og det havde de faktisk stor morskab med. Det lød da også både sødt og frækt, når Ursula forsøgte at overbevise mændene om, at hun havde en dajlig kosse. Du har da vist også dejlige patter? sagde Evald, da de for fjerde eller femte gang udråbte et na zdrowie (for sundheden)
- Hvad er padda? spurgte Ursula – det betyder regnvejr på polsk, tilføjede hun, men Evald var hurtig til at forsikre Ursula om, at patter ikke havde noget med regnvejr at gøre.
– Det er disse her, sagde han og stak samtidig en hånd ned i Ursulas kavalergang og fik med lidt besvær det ene bryst hevet frem… helt frem med den strittende vorte og et stort brunt vorteområde.
Knud, der sad lige overfor, ytrede straks ønske om at ville se begge Ursulas patter: – så  kan der blive en pat til hver, føjede han til. Og Evald havde opdaget lynlåsen i ryggen på Ursulas kjole og ved at åbne lidt på den, kunne han trække hele overdelen og BH'en ned, så Ursula pludselig sad der helt topløs. Evald krammede de smukke bryster, nappede lidt i vorterne og begyndte så at kysse, slikke og bide i vorterne, ligesom han havde gjort det på videoen med Lindas bryster, og Ursula var så ophidset, så hun nu bare ville være med til hvad som helst.
 - Lad os trække os tilbage til ”den fine stue”, sagde fodermesteren, så skal vi vise knægten, hvilke lækkerier en så smuk kvinde bærer rundt på. Så trak han Ursula op fra spisebordsstolen – og hun fulgte meget beredvilligt med, og det gjorde Knud sandelig også.
Ursula lod sig også villigt føre hen til sofaen, hvor Evald bare pegede på den brede pudebelagte sofa og sagde: - kom og læg dig her!
Hun gjorde det, og det generede hende ikke det mindste, at kjolen var gledet et godt stykke, så de små trusser blev afsløret. Og så -  ligesom han gjorde det på videoen med Lindas trusser, så blev Ursulas trusser nu fjernet i et rask snuptag – helt ned til anklerne… og så helt af.
- Kom knægt og se en rigtig liderlig kusse, kom ned på knæ her mellem tøsens skanker og se så på det smukkeste, en mand kan drømme om. Samtidig trak han den polske kvindes skamlæber lidt brutalt fra hinanden, men det havde Ursula åbenbart ikke noget imod, for der kom et meget højt udbrud fra hende:… Åhh Jesus Maria! råbte hun - vistnok et udtryk for, at dette her var noget af det bedste, hun nogensinde havde oplevet. Så fortsatte hun med jammer, stønnen og råb om, at begge mandfolk skulle kusse hende på hendes dajlige kosse, og at de også skulle kusse hendes store padda.
- Leg med tøsen, opfordrede Evald som samtidig var i gang med at smide sit tøj, så han hurtigt var lige så nøgen og svingende med den store stive pik, som den Ursula lidt tidligere havde nået at bemærke på videoen. Som et lyn fra en klar himmel borede fodermesteren så sin pik op i Ursulas gabende kusse, hvilket bare fik hendes skrig og støn til at blive endnu voldsommere.
Knud havde også fået det meste af sit tøj af, og han kørte nu sin stive pik rundt i Ursulas ansigt. Hun fornemmede, at den mindede meget om den kunstige pik, hun havde fundet i Lindas kommodeskuffe, og da Knud forsøgte at få den i munden på Ursula, åbnede hun beredvilligt sin mund. Så gik det ellers stærkt. Mens Ursula fik pik i både mund og kusse, nåede begge mænd også at tage sig af hendes helt vidunderlige bryster. Det hele endte i en vild fællesorgasme, og så lå Ursula ellers tilbage på sofaen med sperm løbende ud af mundvige og den savlende kussekanal.

Det blev i øvrigt til endnu en vild aften og nat på gården, inden vejret blev mere tåleligt, så Linda og Poul kunne vende hjem, og livet igen kunne blive normalt. Men det store spørgsmål var nu, om Ursula kunne slippe ustraffet fra at have rodet i sin frues hemmelige skuffe – eller om det overhovedet blev opdaget?

 Læg en hilsen i Jens K's gæstebog HER

Læg en hilsen i Ham Dér's gæstebog HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK