2013

Julemysteriet skrevet af Nanna Naye

Gæsteskribent: Jens K. - Kommodeskuffens hemmelighed, del 2

JULEMYSTERIET, DEL 20
Ullas hemmelighed

Det var noget over midnat, inden Jensen kørte fra Hamborg, og han lå først i sin seng hjemme på Blåmejsevej ved 6 tiden om morgenen, så han var stadig noget søvndrukken, da han tog den mobilen, som med en irriterende lyd fortalte, ham, at nogen ville i kontakt med ham.
- Jensen, pippede han med rusten stemme.
- Det er Ulla, lød det i den anden ende af røret, jeg ville lige høre hvordan det gik i går, hvornår kører du fra Hamborg?
Jensen fortalte at han var hjemme, at han var kørt lige over midnat.
- Nåå, du var måske på luderbar, frittede hun
- Ja, det kan man da på en måde godt sige, sagde Jensen.
Der blev stille i den anden ende. - Kommer du over og fortæller om, hvad der skete, ville hun vide, Peter ville først være hjemme til aften ved 19 tiden da han kørte direkte fra Hamborg til kontoret for at afslutte nogle "kundesager" som han kaldte det.
Jensen lovede at kigge over. Først tog han sig dog et langt varmt bad, det var som om den sex med kvinden i går stadig sad i ham. Måden hun havde redet ham på, gnubbet sig frem og tilbage, løftet sig op, sendt kaskader af vårorgasmens væsker ned over ham, redet ham igen og igen, gjorde at han snart stod med stift lem under bruseren, men det måtte vente.

25 minutter senere sad han i Ullas kontor og fortalte. Han sagde, som det var at ... åhhhh, han tog sig til kinden og spytte endnu et stykke sølv ud.
- Er der nogen der har slået dig, ville Ulla vide. Og Jensen fortalte historien om den tyske karamel og hvordan han havde brækket det halve af tanden af, nu røg tilsyneladende den anden halvdel.
- Jamen så skal du have en snaps, sagde Ulla, og lidt efter sad han med et glas og en flaske foran sig. Bare drik, det dulmer tandpinen.
En snaps blev til flere, og Jensens tungebånd blev mere og mere løs.
- Så du mener, at Peter var sammen med to svenske piger, på hotellet?
- Ja, jeg mener naaaj.... den ene var hos mig, den anden tror jeg gik på sit eget værelse.
- Og Peter?
- Ja han gik op alene.
- Hvad lavede den svenske pige hos dig?
- Hun fjikkk org.. orrrgasme, snøvlede Jensen nu lettere beruset. Jeg slikkede og slikkede og slikkede og....  lige til hun fortalte hvaaaa sånnnn to svesker lavede i Hamborggg.
- Og hvad lavede de stå ud over at date min mand?
- Ikkkkeee date, iretnig
- Jeg forstår ikke hvad du siger, tal dog tydeligt mand!
Jensen tog endnu en gewesen. - Innnnretning af sexforretttttninnng .
- Så Peter var sammen med to svenske svedsker for at kigge på indretning af sexbutik, er det det du forsøger at sige.
Jensen nikkede. - Jeg må viiii shellleere får en cooolla ellers trorrr jeg ddddu skal læggge mij iseng.
Ulla så eftertænksom ud. - Jeg fatter ikke, hvad Peter har gang i, sex er noget forbandet fis, det er vi begge to enige om.
- Naaajjjjjjjjj najjjjjjjj
- Jo!
- Najjjj sex er dejlig, og jeg har stiv pik ijeeen, gør noget ve'en. Slik mig
- Aldrig i livet, hvad bilder du dig ind.
- Du er fanmmmme så'n en sexforskæmt gås, ka gåt forståå Peter, sel'om hajn æ... ik kneppppd hende i biografen.
Her måtte Ulla trække historien ud af Jensen og hvad der skete i pornobiografen.
- Jow, du ernnn sexforskrammmt gossss. Jensens øjne plirrede i hovedet på ham, og Ulla hentede en kop kaffe til ham. Han lynede sine bukser ned. - Se hæær, såån en pik er sgu gåt i fissen, mæn det væl en gås som dæ jo nok it prøve.
Ulla kiggede på den vippende pik, og mærkede at det prikkede og stak i hendes skridt.
- Kom, Jensen trak Ulla hen til sig, lagde hænderne om hendes svulmende bryster og begyndte at massere dem,
Ulla lagde hovedet tilbage og måtte erkende at hun blev tændt ved hans kærtegn. Hun protesterede heller ikke da Jensen trak nederdelen af hende og blottede hendes hofteholder og strømper.
- Trusser skal uden over hofteholder... ejllllers er det noj makværk. Han opgav at finde ud af det og rykkede trusserne i stykker. Så lagde han sig ned i sofaen og trak Ulla op over sig. Selv om Jensen på ingen måde var ved sine fulde fem, lykkedes det ham at få pikken dirigeret ind i Ullas våde fisse.
- Ri mæ så... komm frem å tilbav.
Ulla begyndte at ride Jensens stive lem. Og Jensen flåede hendes skjorte op så knapperne fløj til alle sider. Han hev de store tunge bryster ud af den trods alt pikante bh, og klemte og trykkede vorterne.
Ulla peb ved den hårde medfart, men forundredes samtidig over at smerten gik lige i skødet på hende. Hun begyndte at bevæge sig mere bevidst og snart red hun pikken, med det mål at skaffe sig en orgasme, selv om hun nærmest ikke vidste hvad det var. Jensen begyndte at støde imod, men bevægelserne passede ikke helt ind i Ullas bevægelser, og med et smuttede pikken ud. Ulla skreg, og i det samme fossede væskerne ud af hendes pumpende underliv. Hysterisk hev hun pikken ind i hulen igen, og Jensen mærkede i sin stærkt omtågede tilstand, hvordan hendes fisse klemte og masserede ham i sine kramper. Da Ulla fandt hans brystvorter og klemte hårdt til, eksploderede han i hende... og faldt i søvn.

Ulla rejste sig skamfuldt, hvad var det dog hun havde gjort. Sex var ikke hende, det vidste hun. Siden to af drengene fra hendes klasse, for snart 32 år siden havde holdt hende og haft hænderne i hendes trusser og pillet i hendes fisse, havde sex været et nødvendigt onde for at få børn og derudover, var det noget hun godt kunne undvære... eller.... hun var ikke længere så sikker...
Hun tog novellen frem som Peter - hendes Peter - havde lagt frem med datoen den 20. på inden han tog af sted. Efterhånden lå der 19 konvolutter i hans brevbakkestativ. Hver gang hun læste og scannede en, puttede hun den i en ny konvolut, så han ikke skulle opdage noget, og hver aften lagde han den bare over i stakken til de andre uden at sige noget...

(Vi hører lidt mere til Jensen efter novellen)

 

Jens K. - Kommodeskuffens hemmlighed,del 2
Har du ikke læst del 1, kan du gøre det i afsnit 19 af julekalenderen

Linda og Poul var vendt tilbage fra deres lidt forlængede tur til Jylland. Vejret havde ændret sig totalt, men Lolland lå dog stadig klædt i juledragt med masser af sne. På vejene var der ikke længere problemer, og alt var ved at vende tilbage til det normale. Det var livet på gården også, og Ursula var rigtig glad for, at Linda og Poul nu igen var hjemme, selvom deres fravær dog havde givet hende nogle helt vilde oplevelser, som hun stadig havde svært ved at slippe.

Ursula havde en fornemmelse af, at fodermesteren havde informeret gårdejerparret om, hvad der var sket, mens de havde været ude af syne. Fruen kom med mange tvetydige bemærkninger, når der blev spist til middag på gården. Heri deltog også fodermesteren, Evald, og karlen Knud (eller landbrugsassistenten som det vel hedder i vore dage).

Ursula havde flere gange overvejet at tale med Linda om de vilde sex-aftener og nætter under vinter snestormen, men der blev aldrig muligheder for at komme i intim snak med Linda, og hvad ville fruen så måske mene om, at Evald (fodermesteren) havde kneppet hende? Ursula var også lidt angst for, at Linda måske også havde opdaget, at Ursula havde rodet i hendes kommodeskuffe og brugt hendes kunstige pik – måske også opdaget, at Ursula havde set den meget frække private CD-R, hvor både fodermesteren medvirkede. Ursula havde meget svært ved at glemme de billeder, der var på optagelserne af Lindas kusse i skarpe nærbilleder, mens ikke mindst fodermesteren demonstrerede, hvad sådan en kusse kunne bruges til. Men hvorfor skulle Ursula da også glemme disse optagelser? Det havde været så vidunderligt dejligt ophidsende at se, hvordan Linda på det nærmeste var blevet voldtaget, og Ursula måtte da også hver aften, når hun var kommet i seng, give sig selv en rigtig vild udløsning, mens hun tænkte på videooptagelserne. Måske var det den fremmede kvindes deltagelse i behandlingen af Linda, der havde gjort Ursula allermest liderlig, hun havde bare følt det som en helt vild, dejlig og uvirkelig drøm at se sin frue blive udnyttet og brugt.

Det havde undret Ursula, at Linda de seneste par dag havde talt meget om tilgivelse og straf. Hun havde fortalt Ursula, at man i tidligere tider her i Norden havde en tradition for, at man under solhvervet (den 21. december) kunne ”vaske tavlen ren”, begynde på en ny tilværelse efter bekendelser, tilgivelser eller straf - lidt i retning af, hvad Ursula godt kendte fra sin katolske opvækst i Polen.

- Så hvis du har noget at bekende, så er det oplagt at gøre det på tirsdag, fortalte Linda med et lunt smil. Så fortalte hun også, at de her på gården ville markere solhvervet med en lille sammenkomst, hun glædede sig faktisk til, at Ursula kunne få lejlighed til at opleve et stykke gammelt nordisk kultur historie - og så igen denne hemmelighedsfulde latter.
- Når solen så står op næste morgen og begynder en ny runde, så er vi alle lige så nye og rene, sagde Linda smilende…lyder det ikke spændende?
- Jo da, svarede Ursula, men hvordan?
- Det får du at videre senere, svarede fruen, men det bliver ikke kedeligt!

Det var blevet den 21. december, og fruen havde kun fortalt, at der i aften kl. 22,07 skulle serveres lammesuppe. Det var på det nøjagtige tidspunkt, hvor solen ville stoppe op - vende og begynde  dag for dag igen at give os mere lys. Efter suppen får vi alle lejlighed til at bekende os, og det skal afgøres af selskabet, om der skal være tale om tilgivelse eller straf, men èt er sikkert, vi vil alle gå herfra som aldeles nye og frie, oplyste Linda, og igen havde hun dette skadefroagtige smil på.

Dagen gik med en del forberedelser. Ursula fik lært at tilberede en lammesuppe. Måske kunne det lyde lidt ulækkert, men det blev en rigtig lækker specialitet, som vistnok stammer fra Island. Så var der også en drik som blev blandet af 3-4 forskellige drikke, der blev også brugt flydende honning og nogle dråber fra en meget lille flaske – ”gudindedråber”, kaldte Linda dem, og det var kun hende, der fik lov til at smage. Ursula lærte også at bage nogle små brød til suppen, og ud på eftermiddagen kom Linda så med et forslag – eller vel nærmere et reelt påbud om en meget enkelt påklædning til aftenfesten. Der skal dækkes op til to mere, kundgjorde hun så, og Ursula var ikke i tvivl om, at fodermesteren og Knud ville være de to ekstra personer.

 Men heri tog hun dog aldeles fejl. Ved 21.30-tiden kørte en fremmed bil ind på gårdspladsen, og en mand og en kvinde midt i fyrrerne viste sig at være aftenens gæster. Ursula mente helt bestemt, at kvinden var hende den fremmede og ukendte på den private video, Ursula havde kikket meget på under snestormen, da hun var alene på gården.

I forventning om at fodermesteren og Knud skulle blive aftenens gæster, havde Ursula taget sit mest udfordrende tøj på, men bortset fra en ret åben kavalergang og tillige så kort en kjole, at de velskabte lår næsten hele tiden var meget synlige, så var det da i virkeligheden en meget sober og enkel beklædning. Linda var til gengæld ret så udfordrende, var det mon ikke samme enkle påklædning, som den hun bar ved videooptagelserne? Og den fremmede kvinde, ja, men hun var bare så fræk klædt, men først da klokken blev 22.07, da suppen var serveret og der var sagt skål. På slaget, hvor solhvervet indtraf, rejste hun sig nemlig op og afførte sig den strikkede trøje som hidtil helt havde skjult hendes overkrop. Nu var intet længere skjult - vel nærmere nu stærkt fremhævet, og Ursula kunne straks se, at den fremmede kvindes bryster var dem som hendes frue på videoen var blevet tvunget til at kysse og slikke. Helt nøgne var attributterne godt nok ikke lige nu, men den aldeles gennemsigtige bluse, hun havde på, skjulte intet – gjorde dem bare endnu mere spændende, og Ursula tog sig i at tænke frække tanker om, at hun måske i aften ville få lejlighed til at slikke den fremmede kvindes erigerede store brune vorter.

Det elektriske lys var blevet slukket netop som uret viste 22.07, men der var til gengæld masser af levende lys, og da det elektriske lys forsvandt, udbragte Linda en skål med ønsket om en god ”solvending” og at alle,” når tiden var inde”, kunne gå herfra som frie personer. Der blev smagt på drikken, der var hældt op i små skåle, og tilsyneladende faldt den i god smag, og så havde den åbenbart også en god virkning på stemningen.

Den første overraskelse kom, da Linda i en lille tale sagde tak til Ursula, fordi hun så forstandigt havde taget sig af gårdens kvindelige pligter, mens hun selv og hendes mand havde været i Jylland.
Hun snakkede noget om vigtigheden af med krop og sjæl at være god og kærlig mod andre, og hun overrakte også som tak Ursula en lille pakke, som hun bad hende om straks at åbne.
Det viste sig så hurtigt, at det var en dildo – en kunstig pik, nøjagtig magen til den, Ursula havde fundet i kommodeskuffen og benyttet sig af  –  en rigtig The Secret Lover Boy fra 4ushop. Ursula tog den kunstige pik ud af æsken og så meget overrasket ud.
- Du skal bruge den, mens vi ser på det, sagde fruen så – start med at kysse den…lad den kneppe dig i munden, fortsatte hun, og Ursula gjorde som der blev sagt.
Der kom nogle bemærkninger både fra gæsterne og fra Poul, de ville nemlig have, at Ursula stillede sig ud på gulvet, så alle kunne se, hvad hun gjorde ved den kunstige pik, og det blev hun så beordret til af fruen.
- Stil dig lige under lysekronen, beordrede Linda. Nu da solen er vendt, kan vi godt tænde lyset, så vi kan se, hvordan du bruger din gave, fortsatte hun. Ursula nød faktisk den situation, hun nu var kommet i. Var det dråberne fra ”gudedrikken”, eller var det bare hendes liderlighed, der løb af med hende? Under alle omstændigheder så det flot og ægte ud, da hun begyndte at lade den kunstige pik kneppe sig selv i munden. Ursula var som i en anden verden, da hun slikkede den.
Hun lod sin tunge i lange liderlige strøg smyge sig op langs  skaftet til selve pikhovedet, hvor hun så med små slik næsten kildede pikhovedet, som havde den været en rigtig en af slagsen.
- Det har du da vist prøvet før? lød så spørgende fra Linda.
- Ja, frue, jeg har kneppet mig selv med den, jeg fandt i din kommodeskuffe, og jeg vil meget, meget undskylde og bede om forladelse, sagde hun brødebetynget – og så fulgte ellers en lang og udførlig tilståelse om, hvordan Ursula havde fundet den kunstige pik og havde tilladt sig at bruge den.
- Jeg syntes simpelthen, at det var så frækt at tænke på, at denne pik måske havde været oppe i min kære frues kusse, så nu skulle den også op i min, sagde Ursula helt uden blusel. Hun fortalt videre, at hun havde brugt den frække kunstige pik flere gange om dagen, dog mest om aftenen, når hun var kommet i seng.
Ursula afslørede også, at hun havde fundet den private CD-R med de frække videooptagelser – og kikket på den mange gange, og på spørgsmålet om, hvad hun havde fundet mest spændende på videoen, fortalte hun at hun aldrig ville glemme den scene, hvor hendes frue var blevet tvunget til at slikke, kysse og sutte på den fremmede kvindes bryster, for slet ikke at tale om der, hvor hendes frue havde sin tunge langt oppe i den fremmede kvindes meget opgejlede kusse.
Ursulas åbne tilståelse og beretning hidsede helt sikkert de tre øvrige voldsomt op, og måske var det også tanken om, at denne liderlige tøs snart skulle have en fortjent straf, der skabte en meget ophidsende stemning i lokalet.
Ursula var også selv blevet meget ophidset ved så udførligt at aflægge syndsbekendelsen, ja, hun stod faktisk ligefrem og bad om at blive straffet – og I må meget gerne være meget frække i jeres straffemetoder, sagde hun meget spagt. I skal bare straffe mine store ”padda” og min dajlige kosse, sagde hun, og snart efter var spisebordet ryddet, så fruen kunne kundgøre den straf, de tre havde besluttet sig for.
Husets frue var gået om bag Ursula, mens hun stadig befandt sig under lysekronen. Så havde hun lynet kjolen op bag på, trukket ned…og stod nu og krammede sin polske praktikpiges flotte, faste og struttende bryster. – Du er meget lækker, hviskede hun Ursula i øret. Evald fortalt mig, at han aldrig før havde oplevet så vidunderlige bryster, fortsatte hun, og han var også helt vild med din kusse. Nu er det os, der skal lege med dig – det skal være din straf - fortsatte Linda, mens hun lod sin tunge køre op ad Ursulas hals og samtidig fremviste Ursulas bryster for de tre andre deltagere i solhvervsfesten.
Bordet var ryddet, og Poul havde bredt et uldtæppe ud på bordet, hvor Ursula uden protester lagde sig til rette. Den fremmede kvinde, som  i øvrigt viste sig at hedde Rie, trak straks Ursulas kjole op til navlen og blev nok lidt overrasket over at polaktøsen ikke havde trusser på, men det skyldtes jo nok, at Ursula havde forventet, at hun i aften også skulle være sammen med fodermesteren og Knud.
Rie viste sig snart at være en meget bestemt dame. Straks, da hun bemærkede Ursulas kraftige kussebehåring, greb hun fat i dusken, og med et par brutale rusk, beordrede hun tøsen til at sprede sine ben…helt ud, så vi kan se, hvor liderlig du er, sagde hun i et tonefald, der ikke kunne misforstås. Ursula turde da heller ikke modsætte sig befalingen fra Rie, og hurtigt lå hun med vidt spredte ben og lod ”den fremmede dame” se så meget, hun ville.
- Vi har besluttet os for, at du som straf skal imødekomme alle vore ønsker og tilfredsstille os alle tre. Vi har langt fra de samme interesser. Det ved du jo alt om efter at have kikket på vores meget private optagelser. Din frue er helt vild med unge frække tøser. Hun vil have sin tunge heeelt op i din liderlige kusse, men hun vil til gengæld også gerne slikkes af en ung tøs, indtil hun skriger sin orgasme ud. Jeg ved også, at Poul længe har drømt om at få lov til at kneppe dig, og frem over – så længe du er ansat her i huset - skal du stå til rådighed for både Linda og Poul. Min mand har stærke fantasier om at straffe ulydige kvinder, gerne unge tøser, og han vil gerne gøre afstraffelserne så fræk, at hans pik bare sprøjter vildt, uden at der bliver rørt ved den. Er det forstået? spurgte Rie sluttelig med endnu et rusk i Ursulas kussehår. Og så skal du da også vide, at jeg har meget specielle ønsker, sagde Rie. Jeg elsker en krybende og ydmyg slavetøs, der bare gør alt for at tilfredsstille sin frue, og det tror jeg godt kunne blive dig, sagde hun både truende og indbydende.

Det blev naturligvis alle tiders solhvervsaften og –nat, og da solen  den følgende morgen stod op mindre end et halvt minut tidligere end dagen før… ja, da følte alle sig frie og rene med en voldsom lyst til bare et leve livet på baggrund af de mange grænser, der på det seneste var blevet flyttet.

Jensen vågnede og var ædru igen, til gengæld gjorde det mere end ondt i den knækkede kindtand. Han kiggede på Ulla, der flovt slog blikke ned. - Du er jo slet ikke sexforskræmt, hviskede han og tog hendes hånd.
Ulla begyndte at græde, og så kom hele historien fra hendes barndom, om drengene fra klassen, der altid forsøgte at røre ved hendes bryster, når de lod som om de ville give et kram, og om dengang de holdt hende og stak fingre op i hendes fisse.
- Det virkede så modbydeligt, men da du fik mig til at ride dig føltes det pludselig rigtig.
- Og alt dette ved Peter ikke noget om?
Ulla rystede på hovedet.
- Tror du ikke det er på tide, at du fortæller det? Jeg tror at sexnovellerne er en håndsrækning til dig, at han gerne vil dig. Mens jeg har skygget ham, har han på intet tidspunkt, selv om mulighederne har været til stede, været dig utro. Vores lille eventyr her, tror jeg vi holder helt for os selv (og du kære læser tier også stille).
Ulla smilede gennem tårerne, og lovede Jensen, at hun ville gøre det inden jul.

Fortsættes selvfølgelig i morgen

 Læg en hilsen i Jens K's gæstebog HER

Læg en hilsen i Nannas gæstebog HER

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK