2013

Julemysteriet skrevet af Ham dér og Nanna Naye

Gæsteskribent: Claus - Claudias firmajulefrokost, del 2

JULEMYSTERIET, DEL 21
I lattergassens tåger

Da det var gået op for Vibsen, hvor længe det var siden, at Jensen havde været til tandlæge, havde hun stærkt anbefalet Jensen ikke at køre, men at tage bussen til klinikken i Åby.
"Annette Larsen, Sven Schulz, Hardy Nørgaard, Tandlæger" læste han på skiltet udenfor. Han kendte ingen af dem, men Vibsen havde skaffet ham en tid hos Annette. Jensen måbede, da han kom ind i venteværelset. Han måbede over, hvad han så nu: For igennem døren til et af behandlingsrummene kunne han se Dorthe, den logekvinde, som han havde knaldet i et baglokale på Moonlight og hvis trusser, som hun havde glemt i hans lomme, han forleden havde smidt ud. Et øjeblik glemte han alt om den tand, han havde knækket.
- Næ, ser man det? Er det dig vi skal have under behandling? spurgte hun med et smil.
Ordet behandling fik koldsveden til at fosse frem. Han skulle til tandlæge! Hans sidste tandlæge havde været skoletandlægen, der havde fyldt den knækkede kindtand med sølv på en meget ublid måde.
- Jamen dog, sagde Dorthe blidt, henvendt til ham. - Patienten er kommet, Annette, kaldte hun mere højlydt. Og et øjeblik efter var en rystende Jensen placeret i tandlægestolen.
- Annette, præsenterede tandlægen sig.
- Steffen, sagde Steffen med skælvende stemme.
- Det her er ikke noget, vi normalt gør om lørdagen, men Vibeke var temmelig energisk, og hun er jo en slags "patient with privileges", forklarede Annette.
Jensen tænkte, at han måtte spørge Vibsen, når han kom hjem, men et - Gab op! fra Annette fik ham på andre tanker.
Jensen kunne godt selv mærke, at han blev stiv som et bræt.
- Det er da frygteligt, så nervøs du er, udbrød Annette. - Vi skal nok bedøve dig, tilføjede hun. - 25 mikrogram til en ekstraktion af -8, sagde hun henvendt til Dorthe, - og denne patient skal have lattergas! Hun vendte sig mod Jensen igen: - Tanden er ikke til at redde. Jeg bliver nødt til at trække den. Pludselig stod hun med en maske i hånden, som hun satte på Jensens ansigt - Det her får dig til at slappe af.
Jensen opdagede det, da Annette et øjeblik efter stod med sprøjten i hånden, og hans hjerne ikke gik i panik. Og heller ikke gjorde det, da hun lidt efter tog masken til side og stak sprøjten ind i hans kæbe fra indersiden. Nå ja, det gjorde ondt, og hvad så? Her lå han omgivet af to smukke kvinder, ja faktisk i deres vold, og pludselig mærkede han sin rejsning og den deraf følgende kløe.
Indrømmet, det Anette så foretog sig var, indrømmet, ikke behageligt. Men strengt taget kunne han ikke mærke det og skulle bare holde munden åben. Indimellem fik han masken på igen. Det var ganske afslappende egentlig. Jensen studsede først, da  både Annette og Dorthe pludselig arbejdede topløse. Han kneb øjnene sammen, men det var, som om det ikke hjalp. Tværtimod var Dorthe nu ved at smide bukserne. Hun var nøgen inden under.
- Du har jo mine trusser, forklarede hun. Hun åbnede hans gylp, trak hans pik frem. Hun slikkede sig frækt om munden, inden hendes læber omsluttede hans glans. Da hun lidt efter satte sig overskrævs på ham, og Jensen intet kunne gøre i sin tandlægestol, end ikke tale rent, spurgte hun: - Kan du lide det i to kvinders vold?
- Jaaaaa! ville han råbe og kunne mærke, at han var ved at tømme sig.
Det, han hørte sig råbe var - Aaaargh!
- Så fik jeg dig! Annettes stemme skar gennem rummet og gennem Jensens tanker. I hånden holdt hun triumferende en tang med en tand. Hun havde fået tøj på igen. Det havde Dorthe også, og der var en klam fornemmelse i Jensens underbukser. Til gengæld havde han en smag af blod i munden og fik så masken på igen. Reelt var Jensen lidt ligeglad, da han straks efter fik et par sting i munden.

Først da Vibsens stemme med et - Har han så været samarbejdsvillig? trængte igennem til ham, ligesom vågnede han.
- Stiv som et bræt, svarede Dorthe.
- Nej, sikke en ulykke med dine bukser, sagde Vibsen, da hun fik øje på den våde plet. - Har du nu været uartig?
Det gav et sæt i Jensens hjerne, da han fik forarbejdet sine sanseindtryk og opdagede, at Vibsen havde politiuniform på. Hun fiskede et par håndjern frem, og inden Jensen nåede at reagere, var hans hænder trukket over hovedet og fastgjort under tandlægestolen.
- Tak, Annette, sagde Vibsen. Annette smilede og med smil prikkede hun tavst Dorthe på skulderen og sammen forlod de to rummet og lukkede døren.
- Nu, hvor du modvillige mand alligevel ikke kan gå nogen steder, har jeg tænkt mig at forgribe mig på dig, konstaterede Vibsen og begyndte at tage bukserne af. Da hun stod med rumpen bar, tog hun staven, sin stav altså, vejede den i hånden og sagde smilende til Jensen: - Og hvis du ikke makker ret, bruger jeg denne her på dig på et bestemt sted. Og det vil du ikke, vel?
Jensen var nærmest lammet.
- Jeg spurgte: Det vil du ikke, vel? gentog Vibsen.
Jensen rystede på hovedet, og hun fjernede hans bukser og trusser i et snuptag. Hun fandt en serviet og vand og vaskede hans pik, bøjede sig ned og kyssede spidsen; den var stiv igen. Så trak hun forhuden lidt ned med blide fingre og trak den op igen med læberne nogle gange. Det føltes intenst; sådan havde Jensen aldrig fået den før.
Og så var tidspunktet kommet, hvor det, der fyldte hans natlige drømme, skete. Og dog var det helt anderledes, end han havde drømt om: Vibsens glinsende, trimmede, stramme kusse spiste hans pik. Små roterende bevægelser med underlivet fornøjede hende og ham.
- Må jeg she dsine brshyshter? fik Jensen frem. Vibsens stramme facade krakelerede lidt, da Vibsen grinende tog sin jakke, skjorte og sportsBH af. Nu var hun nøgen; og en fryd for Jensens øjne og pik.
Hendes bevægelser blev mere heftige og horisontale. Jensens åndedræt blev heftigt, og snart begyndte Vibsen også at stønne hørbart, hurtigere og hurtigere, indtil hun med lukkede øjne og et langt ”Åååh” forsigtigt lod sin overkrop sænke sig ned på Jensens et splitsekund før han tømte sig igen, denne gang mere velplaceret.
Så smilede hun. Han prøvede at smile tilbage, men kunne godt mærke, at det blev noget skævt noget.
- Skal jeg køre dig hjem? spurgte hun.
- Gserne, svarede Jensen besværet.
Hun gled ned fra ham, smed hans underbukser i skraldet, løsnede ham og tog sit tøj på. Han trak med en underlig følelse cowboybukserne over sin bare røv og fandt sin jakke.
- Tak og god jul, sagde Vibsen til Annette og Dorthe, som stadig var i klinikken. Jensen nikkede; det gik bedre end at snakke.
- Nød du det? ville Annette vide.
- Åh, I gik glip af noget, svarede Vibsen storslået, smilende.
- Been there, done that, sagde Dorthe tørt.

Da Jensen havde fået jakke på, var han pludselig i håndjern igen. Med hænderne bag ryggen førte Vibsen ham ud. Udenfor stod en patruljevogn. Som i en krimi blev han sat på bagsædet, og så kørte Vibsen ham hjem.
Hun hjalp ham ud af bilen og hen til hans entredør, hvor hun pludselig pressede ham ind mod døren.
- Hvor er din nøgle? spurgte hun bryskt.
- I min bukselomme, svarede Jensen forvirret. Og mens hun holdt ham mod døren med een hånd, gik den anden på opdagelse i Jensens bukselomme. Det var ikke nøglen, hun fandt. Da Jensen for anden gang på en dag havde tømt sig i sine bukser, gav hun ham et kys i nakken og løsnede ham.
- Jeg håber, vi ses senere, hviskede hun kælent.
Jensen nikkede overvældet.

Da Vibsen kørte derfra, kom hun til at tænke på, hvad mon Dorthe havde ment med 'Been there, done that'.

Vibsen kom tilbage, da hendes vagt sluttede, og sammen læste de Ullas fremsendte novelle...

 

Claus - Claudias firmajuleforkost, del 2

Resumé:
I første del fortalte jeg om at Pia fik sig en overraskelse ved at fem julemænd entrede lokalet med hver sin ståpik i hånden som de tilbød Pia at nyde godt af. Men Pia klarede sig med en julemandspik og var vistnok forsvundet op på sit værelse med ham. De øvrige fire julemænd så ud til at ville trække sig tilbage. Så spurgte imidlertid en af de andre damer: “Hvad med de andre julemænd - skal de ikke udnyttes?”
Og under stor jubel fortsatte Thera, damen, som oplod sin røst: “Jeg har sgu’ ikke fået en ordentlig pølse eller en hård salami i lang tid, så hvis der en julemand vil levere en pølse så har jeg et udhulet pølsebrød med go´ dressing til en Fransk Hotdog.” Alle pigerne klappede og skreg “Juhu - la´ os få noget mere pornoshow.” Vi kunne se at vores chef gik hen og snakkede med julemændene og de vendte tilbage til lokalet. Og henvendt til Thera sagde chefen: “Nu har du fire nissepølsemænd og så er det op til dig at sørge for at pølserne bliver klare til en Fransk Hotdogs eller måske en såkaldt Kradser.
Thera rejste sig med det samme fra bordet, gik hen til julemændene og strøg dem i deres kunstige skæg. “Nå gutter - lad så få det skægt,” hvorefter lagde sig på knæ foran to af nissemændene, trak pikken frem fra bukserne på dem. Den ene pik fattede hun om roden og tog den i munden og slikkede som en gal i et voldsomt blowjob. Den anden pik gav hun en spiller. Da forestillingen havde stået på et stykke tid sagde Thera til julemanden som hun havde suttet pik på: “Læg dig ned på gulvet så skal din dunkende pik og mors fisse fanden gale mig gi´ dem en ordentlig Hot Dog opvisning.
 

Da julemanden havde lagt sig på gulvet, trukket bukserne halvt ned på lårene og nu lå der og holdt en stiv strittende pik ret op i vejret, satte Thera sig på hug lige over hans pik. Hun trak skridtet i trusserne til side og da julemanden førte pikken ind mellem hendes skamlæber satte hun sig i hurtigt og i et kort huk ned over julemanden stive monster, så den gled helt op i hende. Hun lænede sig fremover og placerede sine hænder på julemandens lår og nu begyndte hun at ride på pikken i et meget hurtigt tempo. Som en af de andre piger udtrykte det: ”Nu går det eddermugme ud over stepperne.”
”Ååhh - skønt at fucke en liderpik - jeg ska´ ordne den store dressingflaske til den sprøjter massevis af dressing ind i pølsebrødet,” stønnede hun alt imens hun stadig red den stakkels julemand i et hæsblæsende tempo,” og den ska´ udnyttes så længe i fissen at den går på mig - jeg vil ha´ en hård laaanng orgasme i julegave af julemanden,” sluttede hun.
”Er det skønt som du får pudset lansen ?” spurgte en af de stående julemænd.
”Jaah - hold da helt kæft hvor hun malker min pik,” svarede den liggende julemand.
”Er det skønt som jeg pumper dig eller ska´ jeg gøre det hårdere,” spurgte Thera.
” Ååhh, du er så skøn - ja, du er, men gulvet er skide hårdt;” snøvlede liggende, kneppende julemand.
Thera væltede nu ned på siden og fik pik bagfra liggende på siden og hun kundgjorde med begærlig stemme: ”Kom så - ta´ mig - kom - kør din pik højt op i mig til jeg næsten skriger om at stoppe.”
”Du er en dejlig, begærlig kneppedukke,” sagde en af julemændene som stod på siden af Thera og daskede hende i ansigtet med en stiv. ”Det kunne tyde på at det er længe siden du har fået en omgang go´ gammeldags kneppetur,” fortsatte han - du ska´ bare pule min makker så han knapt ka´ gå bagefter - lad ham pumpe dig fuld af piksnot - så det løber ud af din fisse bagefter når min makker her har trukket bundproppen væk fra fissen.
Nu prustede julemanden ned på gulvet: ”Ååhh - ouh - nu knalder pikken hele ladningen af.”
”Ååhh - bli´ ved at kneppe - tøm nosserne op i mig - la´ pikken sprutte min kusse fuld,” stønnede Thera med en stemme som kunne opfattes som var hun i en hel anden verden i sin sexberuselse.
Julemanden som ved siden af Thera pressede nu sin pik imod hendes læber. ”Åbn læberne og sut på pikken så skal du få mere dressing,” sagde han kåd til hende. Og da Thera åbnede læberne stoppede han pikhovedet ind i munden på hende og spillede så på pikskaftet indtil pikken leverede en ordentlig omgang sperm i ansigtet på hende.
”Vend dit ansigt om mod mig,” sagde julemanden som stod på den anden side af Thera og kørte febrilsk forhuden frem og tilbage på et gedigent kneppejern, ”og luk så munden op, så får du en frisk portion Hot dog-dressing fra en anden fyldt dressingbeholder,” sluttede han, hvorefter han fyldte munden på Thera med en ordentlig portion sperm som sank.
Da Thera var kommet op og stå så sagde hun med et stort grin: ”Jeg går lige ind på mit værelse og ordner mig lidt - kommer jeg ikke snart igen så er det fordi julemændene bare er helt vilde med mig - nå, for fanden - julen varer jo som bekendt længe - og her koster pik ingen penge.” 

Efter dette lille julemandsintermezzo var vi nogle stykker der igen dansede lidt stille til blid musik. Rasmus havde også trukket mig med ud på dansegulvet og vi trykkede kroppene hårdt imod hinanden og jeg mærkede Rasmus havde stor rejsning i bukserne. Da vi dansede så tæt havde stukket hånden ned i skridtet på Rasmus og havde fået kørt lynlåsen i hans bukser ned. Jeg stak min hånd ind og klemte på hans hårde pik idet jeg hviskede til ham: ”Lad også mig lege lidt med på pølselegen,” ,hvorefter jeg drejede mig rundt så bagdelen vendte imod Rasmus.  

Så trak jeg nissekjolen lidt op bagpå tog fat om Rasmus pik og førte den diskret ind i min våde fisse, hvorefter vi fortsatte med bevæge os sagte. Rasmus bevægede pikke stille oppe i mig. Jeg lænede hovedet tilbage og lagde den mod hans skulder og sagde til ham: ”Jeg elsker at mærke din pik oppe i mig - stiv og kneppeivrig - men lad den ikke gå på dig - vi har en lang spændende nat til at lege små julelege, hvor jeg vil smøre din juleblodpølse ind i min specielle blodpølsesirup - hvis du kan gætte hvad jeg mener - og så må du gerne lade den komme mange gange.”
Rasmus stødte nu sin pik hårdere op i mig som om han ville bekræfte at han var indforstået med det jeg havde sagt.
”Kom så her op i sengen med din tyrepik - og du ska´ ikke være nervøs for at lave små kalve på mig for jeg har beskyttet mig, så du skal bare bedække mig som en avlstyr. Synet af dit strittende potensredskab har gjort min fisse liderlig og opbygget et kneppebegær som du skal tilfredsstille,” sluttede jeg.  

Da han kravlede op i sengen spredte jeg mine ben og med et par fingre åbnede jeg fisserevnen og sagde saligt og kælent til ham imens jeg så på ham med et par begærlig øjne: ”Slik mig Rasmus - du ska´ gejle kussekanalen lidt op, inden jeg udnytter den kæmpekølle du har mellem benene, og jeg vil mærke du leger med min klit”. Han lagde sig mellem mine lår og jeg kunne høre at han spyttede på sin langfinger så den blev fugtig. Derefter kørte han den mellem mine skamlæber samtidig med at han begyndte slikke på min klit. ”Åååh - uuuh så vidunderligt - ååhhgud hvor slikker du skønt”, stønnede jeg. Han rakte nu famlende op mod mine bryster:
”Hold op nogle prægtige og sexede babelutter du har - dem ville pikken gerne prøve at kneppe og sprøjte til med hele herligheden som den har sparet op i nosserne.”
Han fattede nu om mine stive svulmende brystvorter og nulrede dem blidt. ”Oohh ja - ”vær kærlig mod mine julekaktus på altankasserne”, sukkede jeg til ham, ”men du ska´ bli´ ved med at slikke min klit.”
Men Rasmus suttede nu overalt i mit underliv - han lod tungen køre fra de svulmende fisselæber op til klitten. Og forsigtigt lod han også tungen besøge anus. ”Gud forbarme mig - du gi´r godt nok en prøve på alle dine tungefærdigheder - slik mig for helvede ind i Himmeriget”, klynkede jeg til ham.
Han slikkede mig endnu en rum tid indtil jeg gispede: ” Aaaaaiiii - ooohhh - jahh - nu nuuuu - jeg - kommer - det går på mig - la´ vær´ med at stoppe - fortsæt - slik mig til min orgasme slutter”.
Da orgasmen ebbede ud sagde jeg til Rasmus: ”Uuha - for fanden hvor skønt - knep mig nu - nu vil jeg ha´ din elskovsbøddel op i fissen eller vil du ha´ at den fik en tur mellem mors varme patter først?”
”Uh - jaahh - det ville nok være dejlig skønt at kneppe dine patter,” svarede Rasmus. ”Så læg dig ned på ryggen, så ska´ jeg kæle for din strittende frække monster.”

Jeg tog pikken ind mellem mine patter, klemte sammen om hans pik og trak forhuden frem og tilbage så jeg rigtig kan nyde det røde, næsten violette, opsvulmede pikhoved - komme frem imellem mine bryster. Efter et stykke tid tog jeg pikhovedet i munden og var pikken ikke stiv før så blev den det nu. Rasmus begyndte at lave kneppebevægelser så pikken gled helt op mellem paterne så jeg kunne mærke nosserne presse sig på.
Jeg havde fugtet pikhovedet med mit spyt så pikken svuppede mere og mere. Om det var den svuppende lyd eller om pikken på anden måde var blevet overliderlig ved jeg ikke, men pludselig udbrød han og rejste kroppen op i en bue. “Åh - iiieeaajj - åh fuck - forsigtigt den er ved at komme - det gåååårr for miigg - åååhh - FUCK - DEN GÅR PÅ MIG - nu knalder pikken hele ladningen af.” Og jeg må nok sige at pikken knaldede ladningen af. Selv om jeg kunne gemme det meste af pikhovedet i kavalergangen blev patterne alligevel og endog halsen alligevel oversvømmet af hans sperm.
”Hold kæft hvor jeg kalder det at udnytte en fattig mands pik - bare fordi man har lidt hat lidt opsparet kapital i Nossebanken så knalder du det hele af på én gang,” kom det fra Rasmus. ”Bare rolig - ta´ det rolig - mor her har evner til at genopspare noget af den spildte opsparing, ” svarede jeg ham. 

Nu bankede det på min dør og da jeg spurgte hvem det var svaret: ”Det er Ivan - har du set Rasmus?” ”Øjeblik - jeg kommer og lukker op,” svarede jeg igen. ”Hva´ helvede vil han,” kom det med hæs stemme fra Rasmus. ”Ssscchhyyy, ” sagde jeg lavt til Rasmus og gik hen og lukkede døren op for Ivan og sagde til ham: ”Rasmus er her, men har lige tabt pusten et øjeblik.” Ivan gloede et øjeblik på Rasmus og sengen han lå i og sagde så grinende. ”Hva´ fa´en kan han ikke tåle og kneppe mer´ - for han har da kneppet dig - ik´ os´.” ”Næh - kun mellem mine patter, men det ku´ hans pik ikke tåle - så godt jeg har en dobbeltseng så kan vi hygge os alle tre - smid tøjet medens jeg lige går på badeværelset et kort øjeblik,” sluttede jeg og smed en badekåbe over mig. 

Da jeg kom tilbage stod Ivan nøgen med sin pik i hånden der stiv og svulmende pegede skråt op. ”Hop med op i sengen og lad os få det lidt hyggeligt,” sagde jeg til Ivan. Da han havde lagt sig i den ene side af dobbeltsengen, lagde jeg mig imellem de to gutter.
eg så på Ivan sprængklare pik imens medens min venstre hånd gled ned over hans mave og søgte mod pikken som lå op ad maven. ”Dios mio - un pollo de hierro grande”, hviskede jeg.
”Hva´ fanden betød det du sagde”, spurgte Ivan og fortsatte, ”jeg kunne godt høre det var spansk”.
Jeg kikkede på ham og sagde grinende: ”Det betyder Oh min Gud et stort kneppejern”.
Meget blidt fattede jeg omkring hans pik og med lette bevægelser trak jeg forhuden lidt frem og tilbage over pikhovedet for så pludselig at trække forhuden helt ned mod pikroden.
”Ved du så heller ikke hvad mi coño necesita polka y es caliente betyder”, spurgte jeg igen grinende.
”Nej - det ved Gud jeg ikke gør”, svarede Ivan. Hylende af grin sagde jeg: ”Det betyder min fisse trænger til pik og er liderlig”. Med sin højre hånd fandt jeg nu frem til Ivan nosser som jeg begyndte at massere blidt, og sagde til ham: ”Så ved du heller ikke hvad sådan et par krabater hedder.” Ivan rystede på hovedet og jeg sagde bare: ”NOSSER.” ”For fanden hvor du kan gejle mig op med din frække snak,” sukkede Ivan.
Jeg mærkede Rasmus ene hånd række ind mod mig og da jeg lagde mig fladt på ryggen begyndte han at kæle med mit ene bryst for derefter lade fingerspidserne kærtegne den erigerede brystvorte. ”Hold op - jeg kan ikke stå for dine dejlige patter,” kom det fra Rasmus. Jeg gengældte hans kærtegn med at finde hans pik og til den begge to sagde jeg: ”Nu vil jeg sutte pik på jer - min mund er blød og varm og jeg vil sutte den knaldstive så de vil græde efter at få fisse så tårerne langsomt siver ud af sprækken i pikhovedet.”
Jeg vendte mig først ind over Rasmus og lod min mund glide ned over hans halvstive pik for derefter at lade tungen lege omkring pikhovedet samtidig med at jeg kørte på pikken som ville jeg malke den. ”Ååh, jaah det er så skønt,” sukkede Rasmus. Jeg vendte mig nu ind over Ivan uden at give slip med hånden på Rasmus pik. Jeg tog nu Ivan pik i munden og begyndte at sutte og onanerede helt vildt på hans sprængklare pik. “Bli´ ved – bli’ ved – mer’ – mer’,” stønnede Ivan.

Da de to ungersvendes pikke efterhånden var blevet knaldstive sagde jeg til dem: “Lige nu er jeg tændt på at blive brugt rigtigt dejligt liderligt - jeg vil kneppes hårdt i kussen - blive taget hårdt og bare tage imod - jeg vil ha´ begge jeres pikke op i kussen på samme tid - lige så langt op som I kan presse jeres stive drenge.”
Jeg kunne se overraskelsen, men også forventningen i deres øjne. Jeg kravlede oven på Rasmus og med ryggen til ham og sagde så: “Knep mig nu jeg vil ha´ din pik op bagfra nu”. Rasmus pressede sin pik i bund til roden i et langt og hårdt stød. ”Holdt pikken stille oppe i mig,” bad jeg Rasmus om. ”Kom så Ivan - tryk også din pik ind i min fisse - gi´ mig jeres pikke - gi´ mig jeres lange, dejlige pikke til kussen revner - knep mig til den store orgasme”.
Rasmus måtte trække sig lidt ud af min fisse for at Ivan idet hele taget kunne komme bare lidt ind, men efterhånden var der plads til begge pikke og deres to store pikhoveder kørte nu mod hinanden og jeg fornemmede ligesom hvordan de gejlede deres to pikke op. Jeg gispede: “ Pul mig - giv mig begge jeres pikke - kør de liderlige kussetyvepikke ind og ud af fissen - langt op i min liderlige fisse - jeg er så liderlig at havde her været en pik mere her så skulle jeg have haft den i munden så ku´ jeg vel for helvede få det helt store juleknald - knep mig - hug pikken langt op i mit hul - uhnngg”.
Jeg aner ikke hvor lang tid de to gutter prustende førte deres pikke frem og tilbage i fissen på mig, men pludselig brægede Rasmus: ”Aaaaaiiii - oooohhhh - Ååh nu - jeg kommer igen.” Og imens de to pikke svuppede og slubrede stønnede Ivan: ”Ajjjaaahh - jaaeeejah - hold kæft hvor du malker min pik - nu knalder jeg også hele molevitten af op i dig.”
Da de to ungersvende mente de havde givet mig nok efterspil forsvandt ind på deres fællesværelse med ordene: ”Vi ses i morgen.”

 Læg en hilsen i Claus' gæstebog HER

Læg en hilsen i Ham Dér's gæstebog HER

4ushop er gavesponsor til forfatterne i julekalenderen 2013

LÆS FLERE FRÆKKE JULEHISTORIER PÅ
JULEEROTIK.DK - NATEROTIK.DK